Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ionnos81

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2023
Like
75
Πόντοι
0
Λιπών ας κάνω και γω το απολογισμό μου πήγα στη ζωή
Εντάξει Εντάξει ακριβώς όπως το γράφω τίποτα το ιδιαίτερο μασάζ πάντως δεν κάνει κάτι ΜΑΛΑΚΙΕΣ κάνει εκεί με τα πόδια τής αλλά ΜΑΛΑΚΙΕΣ.... ένα γροθο μου παίξε μετά και εχισα τίποτα το ιδιαίτερο τα 50 δεν τ αξίζει σε καμία περίπτωση με ένα 20ρικο θα ξανα πήγαινα
Και απ όμορφα μη το περιγράψω αυτή και η όμορφα συναντήθηκαν πρι 30 χρόνια που ήταν 20 χρόνων

Manolis8

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
329
Πόντοι
21
Την είχα ξεχάσει αυτή ότι είναι Ηράκλειο ακόμα...

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.743
Φίλος πολύ σωστός...
Το μέρος που επέλεξε αυτή τη φορά μπορεί να είναι μακριά αλλά είναι πιο διακριτικά.
Εγώ Παρ όλο που την είχα Αθήνα πρώτη φορά έκανα μαζί της εδώ γιατί έκατσε φάση.Υπηρεσίες όπως έχουν πει όλοι από τις καλύτερες.
Θα ξανά τιμηθεί Αθήνα σύντομα θέλω να πιστεύω.
:*
Εννοείται ότι πάνω από όλα διακριτικότητα και πολυτέλεια! στα σπίτια που επιλέγω φροντίζω να υπάρχει όλη η άνεση ενός κανονικού σπιτιού.. Χαίρομαι που απόλαυσες την εμπειρία μαζί μου Μακάρι να μπορούσα να έρχομαι πιο συχνά..
Θα σε περιμένω Αθήνα λοιπόν!

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
1.764
Πόντοι
201
Καλημέρα. Αιμιλία αρκετά καλό μασάζ χαλαρωτικό και τελειώνει με φραπέ χωρίς καλαμάκι. Τίμια σε ότι προσφέρει. Λίγο ο χώρος όμως καλό θα ήταν να είχε ζεστό νερό να φεύγουν τα λάδια γιατί με το παγωμένο τον έχασα τον μικρό!!!

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
737
Πόντοι
81
Καλημέρα. Αιμιλία αρκετά καλό μασάζ χαλαρωτικό και τελειώνει με φραπέ χωρίς καλαμάκι. Τίμια σε ότι προσφέρει. Λίγο ο χώρος όμως καλό θα ήταν να είχε ζεστό νερό να φεύγουν τα λάδια γιατί με το παγωμένο τον έχασα τον μικρό!!!
Εχω ακουσει οτι δεν κανει φραπε..εχεις παει πολλες φορες? Το κοστος;

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
1.764
Πόντοι
201
Καλημέρα. Κοιτάξτε για να πάρω τον φραπέ πήγα 2-3 φορές χωρίς να δείχνω υποψιασμένος . Το κόστος είναι στο 50€.

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Καλημέρα. Κοιτάξτε για να πάρω τον φραπέ πήγα 2-3 φορές χωρίς να δείχνω υποψιασμένος . Το κόστος είναι στο 50€.
Πήγες πρόσφατα ; Γιατί νόμιζα ότι το σταμάτησε ... αν και η τιμή φαίνεται καινούργια ... παλιότερα έπαιρνε 40

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Like
878
Πόντοι
81
Καλημέρα αδέρφια , πρωινή επίσκεψη στην Εύα . Έχει έρθει από Χανιά είναι Χανιώτισσα ελληνίδα . Θα κάτσει 10 -12 μέρες και από ότι λέει θα έρχεται μια φορά το μήνα σίγουρα Ηράκλειο . Κάνει και καλά ΜΑΣΑΖ είναι ο ΚΩΔΙΚΟΣ και είναι απόλαυση . Είναι ψηλή με βυζαρες και Χειλαρες και πολύ συνεργάσιμη και έχει πολύ εμπειρία . Το κατέχει το άθλημα . Χαλάλι τα λεφτά τα αξίζει πηγαίνετε για να μας έρχεται .εχει προφίλ στο Facebook Εύα δήμου για ραντεβού στείλτε εκεί η πάρτε τηλ στο 6995623441.αξιζει παιδιά πηγαίνετε.

poutanos

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα αδέρφια , πρωινή επίσκεψη στην Εύα . Έχει έρθει από Χανιά είναι Χανιώτισσα ελληνίδα . Θα κάτσει 10 -12 μέρες και από ότι λέει θα έρχεται μια φορά το μήνα σίγουρα Ηράκλειο . Κάνει και καλά ΜΑΣΑΖ είναι ο ΚΩΔΙΚΟΣ και είναι απόλαυση . Είναι ψηλή με βυζαρες και Χειλαρες και πολύ συνεργάσιμη και έχει πολύ εμπειρία . Το κατέχει το άθλημα . Χαλάλι τα λεφτά τα αξίζει πηγαίνετε για να μας έρχεται .εχει προφίλ στο Facebook Εύα δήμου για ραντεβού στείλτε εκεί η πάρτε τηλ στο 6995623441.αξιζει παιδιά πηγαίνετε.
Καλησπέρα συναγωνιστή.πες.μας.περισσοτερες πληροφορίες αν θες.που βρισκεται;τι υπηρεσίες παρέχει και πόσο.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Like
878
Πόντοι
81
Σε ένα Airbnb είναι στην παραλιακή . Ωραίο διαμέρισμα . Τα αλλά ρωτήστε την , έχω δώσει πληροφορίες πως την βρίσκουμε .

matrix..8444

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
998
Πόντοι
81
Καλημέρα παιδιά τιμές αρκετά ψηλά έστειλα μήνυμα απάντησε αμέσως μπορεί να αξίζει όπως λέει ο φίλος

Ioannisaek123214

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
125
Πόντοι
0
Επίσκεψη χθες στην Εύα μασάζ. 180€ η ώρα 2 εκτονώσεις, υπηρεσίες μπουρδελου. Ούτε φιλια, ούτε γλειφομουνι, ούτε στοματικό χωρίς προφύλαξη. Μασάζ απλά τρίψιμο χειρότερο από Μαρία Τεχνόπολης. Σε εμφάνιση βγάζει πολύ προστυχιά αλλα είναι πατημένα 50 με πλαστικές και υπερβολικό βάψιμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω.

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
308
Πόντοι
21
Πέρυσι την περναμε στα Χανια φουλ προγραμα τα παντα όλα με 50€.
Έτσι είναι όπως τα λέει ο φίλος τα τελευταία χρόνια και μέσα στον Covid όποτε πήγαινα Χανιά ήταν από τα standard 50€ με μασάζ, sex και έδινε και κουλούρι. Πολύ καλή συμμετοχή, αλλά σιγά σιγά έγινε πιο απόμακρη με υπηρεσίες σχεδόν μπουρδέλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom