Θα ηταν υπερβολη να ζητησουμε κ μια πισω οψη....;καλημέρα όλη μέρα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 657K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.652
Θα ηταν υπερβολη να ζητησουμε κ μια πισω οψη....;
Συνημμένα
insane1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2022
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Με γοβα κάνεις το μασαζ? ουαου!!!!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.652
αχ αυτός ο καθρέπτης!!!!!!Καλημέρα όλη μέρα
MonoSexIraklio
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2022
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδες ερωτηση μιλησα με αιμιλια μου ειπε 40 ευρω χαλαρωτικο μια ωρα τι εμπεριέχει αυτο και γενικα παιζεται κατι με εκεινη γιατι με ολα αυτα που εχω διαβασει εδω δεν εχω καταλαβει
ASPIRE(2)
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.498
- Πόντοι
- 4.656
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο πρώτο ραντεβου δεν θα σου κάνει τίποτα παραπάνω απο μασαζ …καλησπερα παιδες ερωτηση μιλησα με αιμιλια μου ειπε 40 ευρω χαλαρωτικο μια ωρα τι εμπεριέχει αυτο και γενικα παιζεται κατι με εκεινη γιατι με ολα αυτα που εχω διαβασει εδω δεν εχω καταλαβει
Τώρα αν επιμείνεις και ξοδέψεις μερικά σαράνταευρα θα πάρεις φραπέ μελλοντικά …
Κατά πόσο αξίζει το ξέρεις εσυ …
Σίγουρα δεν είναι νέα πια και ούτε στις δόξες της .. αν θέλεις μόνο μασαζ πήγαινε σε κάποια πιο μικρή ..
@biky-stefania Χανιά πότε θα μας έρθεις ?I'm here!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.652
ωραίος καναπές!!! φωτεινός!Good morning!!!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.652
stormrider_80
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
εισαι τοπ ! φοβερη πισω οψη !
πως σε βρισκω;Καλημέρα τελευταία εβδομάδα κοντά σας
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.652
πως σε βρισκω;
επαγγελματικό μασάζ στον χώρο μ
Για λίγες μέρες προσφέρω επαγγελματικό μασάζ και αισθησιακές υπηρεσίες σε δικό μου χώρο Γούβες Στεφανία 698 6 2013 70 διαθέσιμη από τις 11:00 το πρωί ως 12:00 το βράδυ
kanesex.com
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.652
giorgosmanouel
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2018
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Μετά από επίσκεψη στην αγαπητή στεφάνια για πρώτη φορά διαπίστωσα το εξής μια κοπέλα που είναι γύρω στα 28-30 και ας λέει λίγο παραπάνω γουστάρει αυτό που κάνει και θα μείνειτε ευχαριστημένοι , για μερικούς μπορεί να είναι μακριά αλλά παιδιά ποιο διακριτικά και με λίγα χρήματα θα περάσετε καλά και θα χαλαρώσετε
Κοριτσάρα μου τι κορμί είναι αυτό που έχεις φτιάξει;καλημέρα για 4 μέρες ακόμα πάντα μ την πιο θετική διάθεση
Νομίζω αρκετά σε χάρηκαν τα κοπέλια στο Ηράκλειο, είναι καιρός να επιστρέψεις κ στην βάση σου γιατί κ εμείς χωρίς εσένα δεν αντέχουμε, μας έχεις λείψει πάάάάάάάάρα πολύ.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.125
- Πόντοι
- 5.916
είναι ασύλληπτη η ομορφιά της. Τέτοιο κορμί δεν έχει ξαναδεί η πλάση αλήθεια! Μπράβο σου Στεφ.Κοριτσάρα μου τι κορμί είναι αυτό που έχεις φτιάξει;
Νομίζω αρκετά σε χάρηκαν τα κοπέλια στο Ηράκλειο, είναι καιρός να επιστρέψεις κ στην βάση σου γιατί κ εμείς χωρίς εσένα δεν αντέχουμε, μας έχεις λείψει πάάάάάάάάρα πολύ.
Φίλος πολύ σωστός...Μετά από επίσκεψη στην αγαπητή στεφάνια για πρώτη φορά διαπίστωσα το εξής μια κοπέλα που είναι γύρω στα 28-30 και ας λέει λίγο παραπάνω γουστάρει αυτό που κάνει και θα μείνειτε ευχαριστημένοι , για μερικούς μπορεί να είναι μακριά αλλά παιδιά ποιο διακριτικά και με λίγα χρήματα θα περάσετε καλά και θα χαλαρώσετε
Το μέρος που επέλεξε αυτή τη φορά μπορεί να είναι μακριά αλλά είναι πιο διακριτικά.
Εγώ Παρ όλο που την είχα Αθήνα πρώτη φορά έκανα μαζί της εδώ γιατί έκατσε φάση.Υπηρεσίες όπως έχουν πει όλοι από τις καλύτερες.
Θα ξανά τιμηθεί Αθήνα σύντομα θέλω να πιστεύω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 488K