Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
219
Πόντοι
21
Αν θες βαλερια Μασαζ καλο ,αλλα σε ολα τα αλλα θες και ενα ATM μαζι αν σ εμδιαφερει κανει body to body με 100€ + 20€ που ηδη εχεις δωσει + 35€ συνολο 155 μας τρελανε η ρωσιδα !!!!!!!!!!!!
Μια μελαχρινή ψηλή αδύνατη είναι η Βαλέρια?

Ξάδερφος

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
καλησπερα στην ομαδα.. μετα απο 2 χρονια και ξοδεμα περιπου 2.500 ευρω σε μασαζ πηρα την αποφαση να μην ξαναπατησω στο μπουρδελο που λεγετε luxury και θα σας πω αμεσως το λογο... ειχα καποιες στιγμες ωραιες εκει μεσα και καποιες πολυ ασχημες που πηρα την αποφαση να μην ξαναασχοληθω... εχω παρει απο εκει μεσα 3 κοπελες με 50 και 100 ευρω φουλ προγραμμα και ισως ημουν απο τους τυχερους η ειχα απλα χημεια και γιαυτο συνεχιζα και πηγαινα... επειδη λοιπον ολα μαθαινονται θα σας πω τους λογους που δεν ξαναπαταω εκει μεσα και μεριδιο ευθυνης εχουμε ολοι μας... Επειδη γνωριζω προσωπικα κοπελα που δουλευε εκει μου εχει πει τα παντα για την καταντια τους εκει μεσα.. πρωτον ειμαστε τυχεροι που δεν κολλησαμε κατι γιατι οι πετσετες ηταν κοινες και αλλαζαν μια φορα την ημερα...ετυχε να εχουν περασει σε μια μερα με την ιδια πετσετα και 10 ατομα...δευτερον εμαθα οτι παει κοσμος και αφηνει 100 ευρω για να σας την παιξουν μονο με αποτελεσμα τις τελευταιες φορες που πηγα να μην εκτιμανε τα λεφτα που παιρνουν και να μου λενε αναιδεστατα οτι αγορι μου εγψ θελω 70 μονο για να βγαλω την μπλουζα μου... η αλλη με ασχημο τροπο μου επειδη της ειπα να δω τις κοπελες μου λεει τι το περασεσ εδω κρεαταγορα? ναι ρε ζωων κρεας εισαι και αυτο πουλας και αντε και γαμησου... συγνωμη αλλα λυπαμαι που μερικοι δινεται 170 ευρω για να σας την παιξει μια γκομμενα που σε στουντιο για να γαμηθει δεν παιρνει ουτε 30 ... η απολυτη ξεφτιλα και καλα μας κανουν... ποτε ξανα ουτε ενα ευρω σε τετοια μπουρδελομαγαζα που σου τη λενε και στα παιρνουν και χοντρα και σου κανουν και χαρη κιολας! εμαθα επισης απο την κοπελα που δουλευε εκει και κανουμε και παρεα οταν μπορει, οτι τα λεφτα ειναι τοσα πολλα που φτανουν μεχρι 60 και 70 χιλιαρικα σε ενα χρονο και κατσε εσυ και εγω μαλακα να δουλευεις για το μεροκαματο ... λυπαμαι πραγματικα που κανατε τις χοντρες πλουσιες που σε αλλη ζωη θα παρακαλαγανε να τις πηδηξει καποιος τζαμπα!!!
Έχω πάει 3 φορές μέχρι τώρα, τελικά προχωράει κάποια από αυτές μέχρι σεξ;; και αν ναι με πόσο;;

Mounodoulos@

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Εγώ πήγα 2 φορες ήταν ευγενικά τα κορίτσια αν και όχι ολες του γούστου μου ο χώρος ήταν αρκετά εντάξει και από θέμα χρημάτων στο κάτω κάτω όπως φερθείς σου φέρονται και ότι πληρώσεις πέρνεις

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
279
Πόντοι
20
τελικα ειμαστε αξιοι της μοιορας μας... οι χρησιμοποιημενες πετσετες κοινες για ολους που τιθετε σοβαρο θεμα υγειας η σκατενια συμπεριφορα απο κανα 2 εκει μεσα τα χιλιαδες ευρω που βγαζουν ακουραστα και η μαλακια που σας παιζουν για 150 ευρω οχι μονο δεν σας πτοησε αλλα μερικοι θελετε να πηγαινετε ακομη πιο συχνα!!! οτι να ναι πραγματικα!!! σας ειπα οτι ειχα καποιες καλες στιγμες με φουλ προγραμμα πριν καιρο εκει μεσα με 50 και με 100 ευρω και εσεις μου λετε πως μπορουμε να πηδηξουμε και οτι σας φερθηκαν καλα...οκκκκ

dune_bb

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
Μακρια δεν παιζουμε με την υγεια μας !!!
Τελικα ποια γαμηθηκε με Δωρακι θα μαθουμε ?

Τελευταία τροποποίηση:

Mounodoulos@

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Εγώ επισκέφτηκα και σήμερα το εν λόγο κατάστημα και ζήτησα να πάω στο μπάνιο ειδα ότι έχουν πληντυριο και στεγνωτήριο και δούλευαν ….στο δωμάτιο η πετσέτα μύριζε όμορφα ακόμα και το σεντόνι ήταν καθαρό μόνο το σαμπουάν είναι μάπα καλό θα ήταν να βελτιωθεί η ποιοτητα εγώ προτιμώ να πηγαίνω σε αυτό γιατί είναι καθαρό τώρα φίλος αν θες κάτι άλλο και δεν το πείρες μην βγάζεις φόλες γιατί είμαστε και κάποιοι παντρεμένοι που προτιμάμε τέτοιους χώρους ακριβώς για το ότι είναι καθαροί να γράφουμε πράγματα που ισχύουν εδώ μέσα και τις πραγματικές παροχές που έχουμε πάρει όχι αυτεσ Που θα θέλαμε να πάρουμε οποίος θέλει να γαμησει πάει σε μπουρδελο οποίος θέλει μασάζ και φραπέ πάει σε μασατζιδικο για να ξέρουμε να αποφεύγουμε φόλες όχι παραπληροφόρηση !

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
219
Πόντοι
21
τελικα ειμαστε αξιοι της μοιορας μας... οι χρησιμοποιημενες πετσετες κοινες για ολους που τιθετε σοβαρο θεμα υγειας η σκατενια συμπεριφορα απο κανα 2 εκει μεσα τα χιλιαδες ευρω που βγαζουν ακουραστα και η μαλακια που σας παιζουν για 150 ευρω οχι μονο δεν σας πτοησε αλλα μερικοι θελετε να πηγαινετε ακομη πιο συχνα!!! οτι να ναι πραγματικα!!! σας ειπα οτι ειχα καποιες καλες στιγμες με φουλ προγραμμα πριν καιρο εκει μεσα με 50 και με 100 ευρω και εσεις μου λετε πως μπορουμε να πηδηξουμε και οτι σας φερθηκαν καλα...οκκκκ
Έχω πάει 4 φορές.Την μια από αυτές μου φάνηκε κάπως η πετσέτα σαν λαδωμένη νοπη κάπως.Τις άλλες όχι.Προχθες για παράδειγμα ήταν 100τα εκατό στεγνή δεν νομίζω να συμβαίνει αυτό. Ίσως να τα κάνουνε πουτανα καμιά μέρα και αν τους τελειώσουν να δίνουν χρησιμοποιημενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom