καλησπερα στην ομαδα.. μετα απο 2 χρονια και ξοδεμα περιπου 2.500 ευρω σε μασαζ πηρα την αποφαση να μην ξαναπατησω στο μπουρδελο που λεγετε luxury και θα σας πω αμεσως το λογο... ειχα καποιες στιγμες ωραιες εκει μεσα και καποιες πολυ ασχημες που πηρα την αποφαση να μην ξαναασχοληθω... εχω παρει απο εκει μεσα 3 κοπελες με 50 και 100 ευρω φουλ προγραμμα και ισως ημουν απο τους τυχερους η ειχα απλα χημεια και γιαυτο συνεχιζα και πηγαινα... επειδη λοιπον ολα μαθαινονται θα σας πω τους λογους που δεν ξαναπαταω εκει μεσα και μεριδιο ευθυνης εχουμε ολοι μας... Επειδη γνωριζω προσωπικα κοπελα που δουλευε εκει μου εχει πει τα παντα για την καταντια τους εκει μεσα.. πρωτον ειμαστε τυχεροι που δεν κολλησαμε κατι γιατι οι πετσετες ηταν κοινες και αλλαζαν μια φορα την ημερα...ετυχε να εχουν περασει σε μια μερα με την ιδια πετσετα και 10 ατομα...δευτερον εμαθα οτι παει κοσμος και αφηνει 100 ευρω για να σας την παιξουν μονο με αποτελεσμα τις τελευταιες φορες που πηγα να μην εκτιμανε τα λεφτα που παιρνουν και να μου λενε αναιδεστατα οτι αγορι μου εγψ θελω 70 μονο για να βγαλω την μπλουζα μου... η αλλη με ασχημο τροπο μου επειδη της ειπα να δω τις κοπελες μου λεει τι το περασεσ εδω κρεαταγορα? ναι ρε ζωων κρεας εισαι και αυτο πουλας και αντε και γαμησου... συγνωμη αλλα λυπαμαι που μερικοι δινεται 170 ευρω για να σας την παιξει μια γκομμενα που σε στουντιο για να γαμηθει δεν παιρνει ουτε 30 ... η απολυτη ξεφτιλα και καλα μας κανουν... ποτε ξανα ουτε ενα ευρω σε τετοια μπουρδελομαγαζα που σου τη λενε και στα παιρνουν και χοντρα και σου κανουν και χαρη κιολας! εμαθα επισης απο την κοπελα που δουλευε εκει και κανουμε και παρεα οταν μπορει, οτι τα λεφτα ειναι τοσα πολλα που φτανουν μεχρι 60 και 70 χιλιαρικα σε ενα χρονο και κατσε εσυ και εγω μαλακα να δουλευεις για το μεροκαματο ... λυπαμαι πραγματικα που κανατε τις χοντρες πλουσιες που σε αλλη ζωη θα παρακαλαγανε να τις πηδηξει καποιος τζαμπα!!!