Μπορώ να έχω μήνυμα σου ;Δηλαδή?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύ μάπα το καρπούζιΚαρολινα απο λουξουρι ξερει κανεις;
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Ρε φίλε δώσε τις γνώσεις σου και εδω…..Σου έστειλα μήνυμα..
Ευχαριστω…
thanosolimpiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δώσε κ εδω ρε φιλε ..Ρε φίλε δώσε τις γνώσεις σου και εδω…..
Ευχαριστω…
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Που ;;;;Παίζει..
Πως..;
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Για εδω ξερουμε ΚΑΤ…;Login • Instagram
PatrasmanX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 252
- Πόντοι
- 1
Για κανονική μασέρ φαίνεται, δε δίνει σημαδια σαν προφίλΓια εδω ξερουμε ΚΑΤ…;Login • Instagram
μακρυα φιλε μου... σκατοχαρακτηρας και αρπαχτικο... στην Αθηνα εκανε βυζιτες και στην Πατρα το παιζει επαγγελματιας θεραπευτρια... σου ζηταει 100 ευρω για να στην παιξει χωρις μπανιο σε ενα αθλιο χωρο χωρις θερμανση και air condition... δε σεβεται τα λεφτα που παιρνει που και ακομη και το λαδι που χρησιμοποιει ειναι baby oil ρε φιλε με 3 ευρο... μη στηριζετε τετοια ζωα ρε παιδια ελεος! εγω την πατησα και ελπιζω να βοηθησα να μη την πατησει και αλλος...Για εδω ξερουμε ΚΑΤ…;Login • Instagram
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστωωωωμακρυα φιλε μου... σκατοχαρακτηρας και αρπαχτικο... στην Αθηνα εκανε βυζιτες και στην Πατρα το παιζει επαγγελματιας θεραπευτρια... σου ζηταει 100 ευρω για να στην παιξει χωρις μπανιο σε ενα αθλιο χωρο χωρις θερμανση και air condition... δε σεβεται τα λεφτα που παιρνει που και ακομη και το λαδι που χρησιμοποιει ειναι baby oil ρε φιλε με 3 ευρο... μη στηριζετε τετοια ζωα ρε παιδια ελεος! εγω την πατησα και ελπιζω να βοηθησα να μη την πατησει και αλλος...
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Να μας ενημερώσεις φιλεεεεεπαιδια καλησπερα... οποιος ξερει κατι για ritual παρακαλω να μου στειλει στα μυνηματα αλλα οπως και να χει θα το επισκεφτω Σαββατο.. παντως η κοπελα που μιλησα στο τηλ ειναι τερμα καυλοφωναραααα
Για πείτε και σε εμάς βρε αδέλφιαΔηλαδή?
Επίσκεψη στο luxury και μασάζ με μαγκυ ωραία ήταν τελικά και φραπεδακι στο τέλος.
Λογικά θα ήρθε καμιά καινούρια Μάγκι..Αν εννοείς τη Μάγκι που είχα πάει πριν 1 μήνα δεν είχα περάσει καλά εγώ.Γουστα και χημεία είναι.Ειδες καμιά άλλη εκεί?Αυτή η Σιλβη που λένε ήταν εκεί είναι όμορφη?Επίσκεψη στο luxury και μασάζ με μαγκυ ωραία ήταν τελικά και φραπεδακι στο τέλος.
Ίσως να είναι άλλη τη να σου πω; δεν τρελάθηκα αλλά ούτε και ήταν άσχημα, η Συλβια εκεί ήταν είναι όντως όμορφη αλλά ήταν κλεισμένη εκείνη την ώρα.Λογικά θα ήρθε καμιά καινούρια Μάγκι..Αν εννοείς τη Μάγκι που είχα πάει πριν 1 μήνα δεν είχα περάσει καλά εγώ.Γουστα και χημεία είναι.Ειδες καμιά άλλη εκεί?Αυτή η Σιλβη που λένε ήταν εκεί είναι όμορφη?
Ioannis19841984
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Στειλε και σε εμένα φίλεΠαίζει..
Ίσως να είναι άλλη τη να σου πω; δεν τρελάθηκα αλλά ούτε και ήταν άσχημα, η Συλβια εκεί ήταν είναι όντως όμορφη αλλά ήταν κλεισμένη εκείνη την ώρα ννα την ξερεις
Την Άννα από το luxury την ξέρεις?Την έχει δει κάποιος?Είναι όμορφη ?Ίσως να είναι άλλη τη να σου πω; δεν τρελάθηκα αλλά ούτε και ήταν άσχημα, η Συλβια εκεί ήταν είναι όντως όμορφη αλλά ήταν κλεισμένη εκείνη την ώρα.
Μια Άννα την ξερεις?Σε μενα φραπε δεν ειχε κάνει η μαγκι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 54K
- Απαντήσεις
- 87