You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kapkiosneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Στειλε κ σε εμνα φιλεστειλε μου pm
Τι εννοείς φίλε μου......; πηγές από luxury? Για πες εντυπώσειςΚαλημέρα στην ομάδα!!
Πολύ ωραία η Πάτρα...... ;)
Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Να τραβήξουν κοινό γι αυτόΜας βρηκαν μαλακες εντελως. Τι να πεις δηλαδη. Ανεβάζουν κάτι φωτογραφίες πρόκληση, Για ποιο λόγο δεν μπορώ να καταλάβω.
Kapkiosneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Φιλε τακη πΣτείλε προσωπικό μήνυμα να μάθουμε τι παίζει
Φιλε τακη στειλε εσυ γιατι ειμαι νεος κ δεν με αφηνει να σου στειλωΛοιπόν συναγωνιστή στείλε μια προσωπικό για μασαζ φουλ έξτρα αου έχω πληροφορίες ;)
Διαγραμμένο μέλος 86903
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά. Έχει κάποιος να μας πει κάτι σχετικά με τις παρουσίες; Τουλάχιστον άμα δεν θέλει εδώ σε προσωπικό μήνυμα. Επιστρέφω σε λίγο καιρό στα πάτρια εδάφη Και θα κάνω και γω μια προσπάθεια ακόμα
Φίλε στείλε και σε μένα !στειλε μου pm
Ενδιαφέρομαι !
Διαγραμμένο μέλος 86903
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια στειλτε πμ εστω. Αν υπαρχει κατι να πηγαινουμε και χαλαμε τη σειρα κιολας
sexy_kauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Είδα κι εγώ τις τελευταίες ημέρες ήρθαν νέα κορίτσια.
Ίσως προλάβω να πάω μέσα στην βδομάδα.
Αν έχει κανένας καμία συμβουλή για το ποια να επιλέξουμε, ευπρόσδεκτη.
Διαγραμμένο μέλος 86903
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Ρε φιλε αν πας να μας πεις και σε εμας. Αντε βα βγαλουμε καμμια ακρη γιατι ο καθενας λεει τε δικα τουΕίδα κι εγώ τις τελευταίες ημέρες ήρθαν νέα κορίτσια.
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 674
- Πόντοι
- 306
Γιατι λεει ο καθενας τα δικα του; Το 90% των μηνυματων λεει οτι ΚΑΠΟΙΕΣ κοπελες και ΟΧΙ ΟΛΕΣ κανουν μασαζ με φραπεδια στο τελος. Μεχρι εκει και τπτ παραπανωΡε φιλε αν πας να μας πεις και σε εμας. Αντε βα βγαλουμε καμμια ακρη γιατι ο καθενας λεει τε δικα του
sexy_kauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Σωστός.Γιατι λεει ο καθενας τα δικα του; Το 90% των μηνυματων λεει οτι ΚΑΠΟΙΕΣ κοπελες και ΟΧΙ ΟΛΕΣ κανουν μασαζ με φραπεδια στο τελος. Μεχρι εκει και τπτ παραπανω
Παλιότερα είχα διαβάσει για Νατάσα και ελπίδα που πλέον δεν πρέπει να είναι στο κατάστημα.
Αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από καλή εξυπηρέτηση, θα βοηθούσε.
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 674
- Πόντοι
- 306
Ε, τι καλη εξυπηρετηση περιμενεις κι εσυ; Τα ιδια Παντελη μου τα ιδια Παντελακη μου ειναι εκει μεσα. Στορις να καυλωνουν τον κοσμο και να αφηνουν υπονοουμενα οτι ειναι φουλ προγραμμα και τελικα καποιες (οι πιο πολλες βεβαια) να κανουν μασαζ με κτονωση. Για οποιον ειναι οκ με αυτο τοτε ειναι καλα. Δεν λεω σουπερ γιατι το μασαζ ειναι ανυπαρκτο.Σωστός.
Παλιότερα είχα διαβάσει για Νατάσα και ελπίδα που πλέον δεν πρέπει να είναι στο κατάστημα.
Αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από καλή εξυπηρέτηση, θα βοηθούσε.
sexy_kauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Καλή εξυπηρέτηση εννοούσα αυτό,να παίξει έστω λίγο το παιχνίδι,μην πάμε μόνο για πασαλειμα και χάδι.Ε, τι καλη εξυπηρετηση περιμενεις κι εσυ; Τα ιδια Παντελη μου τα ιδια Παντελακη μου ειναι εκει μεσα. Στορις να καυλωνουν τον κοσμο και να αφηνουν υπονοουμενα οτι ειναι φουλ προγραμμα και τελικα καποιες (οι πιο πολλες βεβαια) να κανουν μασαζ με κτονωση. Για οποιον ειναι οκ με αυτο τοτε ειναι καλα. Δεν λεω σουπερ γιατι το μασαζ ειναι ανυπαρκτο.
Μία το είχε αυτό με το παιχνίδι..και έφυγε εδώ και πολύ καιρό...Καλή εξυπηρέτηση εννοούσα αυτό,να παίξει έστω λίγο το παιχνίδι,μην πάμε μόνο για πασαλειμα και χάδι.
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 674
- Πόντοι
- 306
Νατασσα;Μία το είχε αυτό με το παιχνίδι..και έφυγε εδώ και πολύ καιρό...
Έχει πάει φίλος και κάνουν κι άλλες... Φραπέ... Τρόπο θέλει.... Πιτσι κουβέντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
30 μασάζ... Και 20 φραπέ οποίες κάνουν τέλος παντονπόσο χρεώνουν ρε παιδια το μασαζ και για πόση ωρα ειναι?
συγνωμη που ρωταω αλλα δεν γνωριζω,δεν εχει τυχει να παω
οταν λεμε μασαζ,κανει και πιπα η κοπέλα ή οχι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις