Το μόνο που ψάχνουν φίλε μου είναι κορόιδα.Όποιος καταλάβει μου λέει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 674
- Πόντοι
- 306
Ετσι οπως τα λεει αφηνει ανοιχτο παραθυρακι για να εχεις αλλη απαντηση απο κοντα.
Αφήνουν χώρο για υπονοούμενα, δίνετε λεφτά, βγάζουν λεφτά. Άρα γιατί να προσφέρουν παραπάνω υπηρεσίες; Λογικά για να το κάνουν θα πρέπει να περάσει λίγος χρόνος και να πέσει η πελατεία. Εάν το άλλο luxury το κάνει, θα το κάνει και αυτό, σε περίπτωση που δουν ότι το χρήμα κάνει φτερά. Επίσης δεν το θεωρώ απίθανο να διαβάζουν. Όπως λογικά θα διαβάζουν και οι άλλες απ' το άλλο luxury, έτσι θα κάνουν και αυτές. Άρα, ίσως έχουμε το κλασσικό "φτύνει και κόλλας". Επίσης το σχόλιο δεν είναι προσωπικό, αλλά γενικό.Όποιος καταλάβει μου λέει
PatrasmanX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 252
- Πόντοι
- 1
Εγώ καταλαβαίνω πως θες νέα οθόνη
Εντόπισα μια αγγελία στο γνωστό σαΐτ αγγελιών για μασαζ στο Αντίρριο. Στο τηλέφωνο πολύ ευγενική και αυτό με ώθησε να την συναντήσω. Είναι σε ενοικιαζομενα δωμάτια δίπλα στην θάλασσα και 5 λεπτά από την γέφυρα. Μασαζ τίμιο πολύ θα έλεγα, ζέστη και ευγενική, 50 με 55 χρόνων, φραπέ για τα γούστα μου πολύ καλός. Μια ώρα συνολικά με κόστος 60 ευρώ.
Ευγε για την ενημέρωση συναγωνιστή!Εντόπισα μια αγγελία στο γνωστό σαΐτ αγγελιών για μασαζ στο Αντίρριο. Στο τηλέφωνο πολύ ευγενική και αυτό με ώθησε να την συναντήσω. Είναι σε ενοικιαζομενα δωμάτια δίπλα στην θάλασσα και 5 λεπτά από την γέφυρα. Μασαζ τίμιο πολύ θα έλεγα, ζέστη και ευγενική, 50 με 55 χρόνων, φραπέ για τα γούστα μου πολύ καλός. Μια ώρα συνολικά με κόστος 60 ευρώ.
Στο άλλο luxury έχω προσωπική εμπειρία ότι προσφέρει φραπέ. Κατ αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε γράφεις. Θα ξεκινήσει το παιχνίδι μονο όταν δεν πατάει κανένας.Αφήνουν χώρο για υπονοούμενα, δίνετε λεφτά, βγάζουν λεφτά. Άρα γιατί να προσφέρουν παραπάνω υπηρεσίες; Λογικά για να το κάνουν θα πρέπει να περάσει λίγος χρόνος και να πέσει η πελατεία. Εάν το άλλο luxury το κάνει, θα το κάνει και αυτό, σε περίπτωση που δουν ότι το χρήμα κάνει φτερά. Επίσης δεν το θεωρώ απίθανο να διαβάζουν. Όπως λογικά θα διαβάζουν και οι άλλες απ' το άλλο luxury, έτσι θα κάνουν και αυτές. Άρα, ίσως έχουμε το κλασσικό "φτύνει και κόλλας". Επίσης το σχόλιο δεν είναι προσωπικό, αλλά γενικό.
Δωσε λεπτομερειες φιλος.Εμφανιση;;Εχεις την αγγελια της ή αριθμο;Εντόπισα μια αγγελία στο γνωστό σαΐτ αγγελιών για μασαζ στο Αντίρριο. Στο τηλέφωνο πολύ ευγενική και αυτό με ώθησε να την συναντήσω. Είναι σε ενοικιαζομενα δωμάτια δίπλα στην θάλασσα και 5 λεπτά από την γέφυρα. Μασαζ τίμιο πολύ θα έλεγα, ζέστη και ευγενική, 50 με 55 χρόνων, φραπέ για τα γούστα μου πολύ καλός. Μια ώρα συνολικά με κόστος 60 ευρώ.
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 674
- Πόντοι
- 306
Εσυ εισαι τοτε ο ανθρωπος μας να πας. Και να να τους πεις ρε παλικαρια ιδια αλυσιδα με το αλλο δεν ειστε; Εκει γιατι ειχα αλλες υπηρεσιες; Χα χα χα χαΣτο άλλο luxury έχω προσωπική εμπειρία ότι προσφέρει φραπέ. Κατ αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε γράφεις. Θα ξεκινήσει το παιχνίδι μονο όταν δεν πατάει κανένας.
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 674
- Πόντοι
- 306
Καλησπερα σε ολους. Ρε μαγκες ακομα τιποτα απο το μετωπο; Ακομα να ερθει καποιος σαν τον καλο Αη Βασιλη να μας πει οτι πηγε στο νεο μερος και αρχισε να γινεται παιχνιδι; Αν παρακολουθησει καποιος το instagram τους, πιο ξεκωλλα πεθαινεις. Τοσο παραπλανηση δηλαδη για να τραβηξουν πελατες για ενα απλο μασαζ;
Διαγραμμένο μέλος 227648
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2022
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα , μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις σε πιο σάιτ βρήκες αυτήν την κοπέλα ! ΜεΕντόπισα μια αγγελία στο γνωστό σαΐτ αγγελιών για μασαζ στο Αντίρριο. Στο τηλέφωνο πολύ ευγενική και αυτό με ώθησε να την συναντήσω. Είναι σε ενοικιαζομενα δωμάτια δίπλα στην θάλασσα και 5 λεπτά από την γέφυρα. Μασαζ τίμιο πολύ θα έλεγα, ζέστη και ευγενική, 50 με 55 χρόνων, φραπέ για τα γούστα μου πολύ καλός. Μια ώρα συνολικά με κόστος 60 ευρώ.
Ενδιαφέρει ! Η έστω εάν έχεις κάποιο τηλέφωνο !
Διαγραμμένο μέλος 227648
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2022
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά Μίλησα σήμερα με το γραφείο αυτό και τους είπα καλησπέρα τι παροχές προσφέρεται γιατί έχω επισκεφτεί το δεύτερο γραφείο σας στην Θεσσαλονίκη ! Μου είπαν μασαζ σώματος χαλαρωτικό , τους λέω με τρόπο στο τέλος παρέχεται και ευχαρίστηση όπως στην Θεσσαλονίκη ;;; Και μου απάντησε νευριασμενα ότι κύριε σας είπαμε τι ακριβώς κάνουμε μασαζ ! Και της λέω δεν βρίσκω τον λόγο της έκρηξης σας ! Εφόσον είστε αλυσίδα με ένα κατάστημα που έχει μια γραμμή στις παροχές οφείλω να ρωτήσω ! Μάλλον μόνο μασαζ κοροϊδίαΔηλαδη, θα παει κάποιος εκει... θα του κάμουν μασαζ αυτά τα καριόλια και δε θα του τον επαιξουν? Τουλάηστον?!
Κατσε ρα? καπου ωπα
Καλησπέρα παιδιά Μίλησα σήμερα με το γραφείο αυτό και τους είπα καλησπέρα τι παροχές προσφέρεται γιατί έχω επισκεφτεί το δεύτερο γραφείο σας στην Θεσσαλονίκη ! Μου είπαν μασαζ σώματος χαλαρωτικό , τους λέω με τρόπο στο τέλος παρέχεται και ευχαρίστηση όπως στην Θεσσαλονίκη ;;; Και μου απάντησε νευριασμενα ότι κύριε σας είπαμε τι ακριβώς κάνουμε μασαζ ! Και της λέω δεν βρίσκω τον λόγο της έκρηξης σας ! Εφόσον είστε αλυσίδα με ένα κατάστημα που έχει μια γραμμή στις παροχές οφείλω να ρωτήσω ! Μάλλον μόνο μασαζ κοροϊδία
Από το τηλέφωνο δεν γίνονται τέτοιες συνεννοήσεις. Μόνο από κοντά.
Διαγραμμένο μέλος 190143
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 217
- Πόντοι
- 0
Και όταν πας εκεί πρέπει να έχεις και το κλειδάκι μαζί σουΑπό το τηλέφωνο δεν γίνονται τέτοιες συνεννοήσεις. Μόνο από κοντά.
Διαγραμμένο μέλος 227648
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2022
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Ποιο είναι το κλείδι ρε παιδιά ! Πείτε μας τα κόλπα … γιατί και άλλοι που πήγαν μέχρι τα γόνατα κάνουν μασαζ ! Τίποτα παραπάνωΚαι όταν πας εκεί πρέπει να έχεις και το κλειδάκι μαζί σου
Διαγραμμένο μέλος 190143
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 217
- Πόντοι
- 0
Το κλειδί το μαγικό που ανοίγει όλες τις κλειδαριές με ωραίο τρόπο και απαιτεί υποχρεωτική επίσκεψη στο κατάστημα και όχι τηλέφωνα.Ποιο είναι το κλείδι ρε παιδιά ! Πείτε μας τα κόλπα … γιατί και άλλοι που πήγαν μέχρι τα γόνατα κάνουν μασαζ ! Τίποτα παραπάνω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 54K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις