kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυπε να βαλεις και ηλεκτρικη κουβερτα για να δελεασεις πιο πολυ κοσμο
αχαχαχαχα
Τύπε,τα χέρια του pathitikos.33...είναι πιο ζεστά από οποιαδήποτε ηλ. κουβέρτα...φαντάζομαι...
Εγω,γουσταρω!!!!!ποσο?Billako μου!!!
Και ναι όντως έτσι είναι... Χεχεχε...
Billako μου!!!
Και ναι όντως έτσι είναι... Χεχεχε...
Ωραία φώτο ippoti.
Να ήσουνα κι εσύ.... :p
Ωραίος...
ρε τυπε παθητικε μπορεις να μας κανεις επινοικιαση το θρεντ σου να τα λεμε με την ησυχια μας με κατι μπαχαλακηδες που μας διωξανε απο αλλο θρεντ?
ρε τυπε παθητικε μπορεις να μας κανεις επινοικιαση το θρεντ σου να τα λεμε με την ησυχια μας με κατι μπαχαλακηδες που μας διωξανε απο αλλο θρεντ?
χεχεχεχε θα ηθελα να το αποφυγω αυτο με ολο το σεβασμο στις σεξουαλικες του προτιμησειςαν κανεις μια βολτουλα να σου κανει ενα μασαζακι νομιζω οτι δεν θα εχει προβλημα αλλα αν δεν τοτε ...........!!!!!!!!
χεχεχεχε θα ηθελα να το αποφυγω αυτο με ολο το σεβασμο στις σεξουαλικες του προτιμησεις
αν ειναι να συμβαλλω να παρει ο νηματοθετης καινουργιο μασαζοκρεβατο που θα τον καθιστα ανταγωνιστικο στο φορουμ να τα δωκωκανενα προβλημα τοτε παμε στην αλλη λυση της μηνυματοχρεωσης καθε μηνυμα που ποσταρεις θα δινεις 0.60 λεπτα αν θες υπαρχει και το πακετο τοον 100 μηνυματων στα 50 ευρω συμφερει!!!!!!!
αν ειναι να συμβαλλω να παρει ο νηματοθετης καινουργιο μασαζοκρεβατο που θα τον καθιστα ανταγωνιστικο στο φορουμ να τα δωκω
φιλε κατσε μην ειναι καλος στο μπιρι μπιρι και μας φαει στο ποιημα για κανα σοφτ μασαζ προστατη ταντρα πως τα λενε αυτα μετα μας αρεσει και κουτουλαμε στις γωνιες του μασαζοκρεβατου για το τι χαναμε τοσα χρονιακαι οχι μονο θα παρει καινουρια λαδια καινουρια μπουρνουζια θα παρει ηλεκτρικο κρεβατι μεχρι και τζακουζι θα βαλει να γουσταρουμε!!!!
φιλε κατσε μην ειναι καλος στο μπιρι μπιρι και μας φαει στο ποιημα για κανα σοφτ μασαζ προστατη ταντρα πως τα λενε αυτα μετα μας αρεσει και κουτουλαμε στις γωνιες του μασαζοκρεβατου για το τι χαναμε τοσα χρονια
καλα δεν δεν τον εχεις φαει ακομα???? χανεις !!!!φιλε λεμε μετα δεν θα θες να γαμας καθολου ασε που θα αρχισεις να σκεφτεσε σαν γυναικα και θα σε γουσταρουν ολες αλλα θα τους λες μονο με στραπονακι λειτουργω!!!!
δοκιμασε και θα με θυμηθεις!!!!
τυπε μηπως γινεται να βρουμε καναν αλλον τροπο να με γουσταρουν ολες χωρις να γινει ριφιφι στον κωλο μου?καλα δεν δεν τον εχεις φαει ακομα???? χανεις !!!!φιλε λεμε μετα δεν θα θες να γαμας καθολου ασε που θα αρχισεις να σκεφτεσε σαν γυναικα και θα σε γουσταρουν ολες αλλα θα τους λες μονο με στραπονακι λειτουργω!!!!
δοκιμασε και θα με θυμηθεις!!!!