Νέα

Μασάζ σε ωραίους άντρες..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathitikos.33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γι'αυτό τα έβαλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...............
Και για να ξέρεις....άλλη φορά θα μιλάς καλύτερα!!! Άντε με τον κάθε βλακάκο εδώ μέσα.................που θα ρωτήσεις αν τραβάω και ζόρι! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
τυπε μπιλυ μου φαινεται ζηλεψες που σου εφαγε τον παθητικο  :2funny: :2funny:

MuscleStudAthina

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οκ μάγκες το παλικάρι δεν παίζεται.....
Βρεθήκαμε πάλι και τώρα με παρεούλα έξτρα έναν φίλο μου και μας έλιωσε και μας περιποιήθηκε και τους 2!!! Και ταυτόχρονα πολλές φορές.....
Λέω να γράψω νέα κριτική αργότερα,που θα είμαι μόνος!
;)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οκ μάγκες το παλικάρι δεν παίζεται.....
Βρεθήκαμε πάλι και τώρα με παρεούλα έξτρα έναν φίλο μου και μας έλιωσε και μας περιποιήθηκε και τους 2!!! Και ταυτόχρονα πολλές φορές.....
;)
περιμενουμε με αγωνια  :headbang2:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Παθητικέ...... δεν μας είχες πει ότι σου αρέσουν τα Τρίγωνα Πανοράματος. ;)

:thumbsup:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Και τι ειναι ο ζεβζέκης για να μαθαίνουμε οι αποδέλοιποι;

MuscleStudAthina

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και επιτέλους μόνος για να γράψω την κριτική μου.
Βρεθήκαμε ξανά με τον παθητικό για να με περιποιηθεί άλλη μια φορά.Μαζί ήταν και ένας καλός φίλος από το γυμναστήριο που κι αυτού η γυναίκα είναι ψιλοξενέρωτη σαν την αρραβωνιαστικιά μου.
Το αγόρι ήρθε εμφανώς αδυνατισμένος και βελτιωμένος.Και πάλι ντροπαλός λόγω του ότι δεν ειμασταν μόνοι μας αλλά μετα απο 2 ποτάκια χαλάρωσε.
Μας έβαλε να γδυθούμε (μείναμε με το μποξεράκι και το σλιπάκι) και μας ξάπλωσε δίπλα δίπλα στο κρεβάτι.Άρχισε ένα γαμάτο μασάζ πρώτα σε μένα και στην συνέχεια στον φίλο μου.Είμαστε αρκετά γυμνασμένοι και οι 2 και αυτό του άρεσε πολύ από οτι μας είπε.Μετά γυρίσαμε ανασκελα με τα εσώσουχα και οι 2 έτοιμα να σπάσουν...Παιδιά πραγματικά είναι αδύνατον να μην καβλώσεις με το μασάζ του.Απαλά χέρια αλλά και δυνατά!Ο τέλειος συνδιασμός!Ξέρει σε ποια σημεία να επικεντρωθεί και να σε φέρει στα ουράνια...Αφού έκανε στον καθένα μασάζ ξεχωριστά ενώ ειμασταν ανασκελα στην συνεχεια με το ενα χερι έτριβε τον έναν και με το άλλο τον άλλο...Εμείς τα χέρια πίσω απτο κεφάλι αραχτοί(όπως γουστάρει) και απολαμβάναμε..
Όταν έφτασε το χέρι στο μποξεράκι κόντεψα να χύσω επι τοπου αλλά κρατήθηκα...Εννοείται τα βγάλαμε μάγκες και ο παθητικός μας ικανοποίησε ξεχωριστά αλλά και τους 2 μαζί!!Χειλάρες!!!! Τώρα τον είδα πιο χαλαρό (από την πρώτη φορά) όσον αφορά την κωλάρα του.Μας άφηνε να του τον χουφτώνουμε (έχει γαμάτη ζουμερή τουρλωτή κωλάρα) και να τριβόμαστε επάνω του αλλά και πάλι δεν άφησε να μπούμε μέσα του...
Για άλλη μια φορά περάσαμε γαμάτα μαζί του και έχουμε ήδη δώσει ραντεβού για το επόμενο ΣΚ...
Παθητικέ είσαι όλα τα λεφτά φιλαράκι!!!!!!!
:headbang2:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Είδες τι γίνεται όταν οι αρραβωνιαστικές είναι ξενέρωτες;

Συγκεντρώσου Μιστόκληηηηηη!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
παθητικαρα τι κανεις βλεπω φτιαχτηκες με τους μποντιμπιλντεραδες μπραβο πολλη χαρηκα!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom