διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Εφυγε.Που χάθηκε ο Ταράτσας?
Εφυγε.Που χάθηκε ο Ταράτσας?
Με τον παθητικό?Εφυγε.
Με τον παθητικό?
Ρε Βασίλη αφησε τον άνθρωπο ήσυχο να βρεί την τύχη του, όλο εδω μέσα τριγυρνάς
που εισαι ρε φιλε παθητικε τι κανεις !!!!!!!
ακομα στην γυρα εισαι ψαχνεις ?? εγω νοικιασα μια γκαρσονιερα και εχει γινει χαμος εβαλα και αγγελια στα σαιτ και λεμε κανω μασαζ σε καμμια 10 παιδαρους καθημερινα ψαχνω συνεταιρο εισαι δεν τους προλαβαινω λεμε..........
που εισαι ρε φιλε παθητικε τι κανεις !!!!!!!
ακομα στην γυρα εισαι ψαχνεις ?? εγω νοικιασα μια γκαρσονιερα και εχει γινει χαμος εβαλα και αγγελια στα σαιτ και λεμε κανω μασαζ σε καμμια 10 παιδαρους καθημερινα ψαχνω συνεταιρο εισαι δεν τους προλαβαινω λεμε..........
Τι συνεταίρο ρε? Ο παθητικός έχει δηλώσει ότι προσφέρεται αφιλοκερδώς!
Έτσι.............Μπα άστον να κάτσει... Τον συμπαθώ!
Σε φιλικό επίπεδο..............
Κι εσύ λιγάκι ελπίζω ε?
ανακοινωση...
μετα απο το οκ του παθητικου σας περιμενουμε στον χωρο μας αγορια για χαλαρωτικο μασαζακι και εκτωνοση απο το στρες ειμαστε κοντα σε σταση μετρο τραμ για πληροφοριες πμ!!!!!!!!
....γιατί κάτι περίεργοι που ζηλεύουν.....ψάχνονται και καλά,να μου κάνεις μασάζ.....ενώ θέλουν οι ίδιοι!Eννοείται!!!!
έλεος!!!
....γιατί κάτι περίεργοι που ζηλεύουν.....ψάχνονται και καλά,να μου κάνεις μασάζ.....ενώ θέλουν οι ίδιοι!
παλι εδω ρε ερωτιαρη;....γιατί κάτι περίεργοι που ζηλεύουν.....ψάχνονται και καλά,να μου κάνεις μασάζ.....ενώ θέλουν οι ίδιοι!
Πότε είπα οκ και δεν το κατάλαβα???
μαλλον δεν θα σου εφερε ακομα ο κουριερ την επιταγη και το συμβολαιο καλα θα κανω υπομονη!!!!