You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mασάζ προστάτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxnnn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 72
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.426
- Πόντοι
- 2.356
Διάβασα αυτό το άρθρο. Δεν ξέρω αν ίσχύει κλπ.
Μασάζ προστάτη: πώς να το κάνετε σωστά
Ναι, και οι ίδιοι οι γιατροί συστήνουν μασάζ προστάτη ως αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας και πρόληψης των παθολογιών που επηρεάζουν το αναπαραγωγικό σύστημα των ανδρών.
el.iliveok.com
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Εχω την εντυπωση πως ο γιατρός που υπογράφει το άρθρο είναι αρκετά "μερακλής"...!!Διάβασα αυτό το άρθρο. Δεν ξέρω αν ίσχύει κλπ.
Μασάζ προστάτη: πώς να το κάνετε σωστά
Ναι, και οι ίδιοι οι γιατροί συστήνουν μασάζ προστάτη ως αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας και πρόληψης των παθολογιών που επηρεάζουν το αναπαραγωγικό σύστημα των ανδρών.el.iliveok.com
Είπαμε ρε μαγκες να σου κάνουν γλυφοκωλι είναι σουπερ καβλωτικο, αλλά όταν έχουμε παραβιαση κωλοτρυπίδας με επιδίωξη τότε κάτι δεν παει καλα....
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.179
- Πόντοι
- 2.356
τυπε εισαι ψεκασμενος? μην αμφισβητεις την επιστημη!!! :ΡΕχω την εντυπωση πως ο γιατρός που υπογράφει το άρθρο είναι αρκετά "μερακλής"...!!
Είπαμε ρε μαγκες να σου κάνουν γλυφοκωλι είναι σουπερ καβλωτικο, αλλά όταν έχουμε παραβιαση κωλοτρυπίδας με επιδίωξη τότε κάτι δεν παει καλα....
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Αυτή η επιστήμη μακριά από εμένα!!!τυπε εισαι ψεκασμενος? μην αμφισβητεις την επιστημη!!! :Ρ
xxxnnn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2021
- Like
- 1.964
- Πόντοι
- 201
πόσο χρονών είσαι; γιατί να αφήνεις ανεκμετάλλευτη την κωλότρυπα και τον προστάτη; εδώ σου λένε ότι κάνει καλό και στην υγεία .Εχω την εντυπωση πως ο γιατρός που υπογράφει το άρθρο είναι αρκετά "μερακλής"...!!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Ψάξου αλλού, αντε γειά φίλος. Καλά να περνάς.πόσο χρονών είσαι; γιατί να αφήνεις ανεκμετάλλευτη την κωλότρυπα και τον προστάτη; εδώ σου λένε ότι κάνει καλό και στην υγεία .
xxxnnn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2021
- Like
- 1.964
- Πόντοι
- 201
Ψαξου άλλου, αντε γεια φίλος. Καλά να περνας.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Καμιά κοπέλα να το κάνει στην Θεσσαλονίκη?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
α ετσι το πανε τωρα δηλαδη ?έχει θετικό αντίκτυπο για την υγεία .
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
τύπε ο τυπος λιλας εχει δίπλωμα στο μασαζ με ξύλα μπαμπού. αλλα λογω έλλειψης μπαμπού δουλευει καυσόξυλοΓια εσένα που ενδιαφέρεσαι αλλά δεν ξέρεις πώς ... ρώτα τον ειδικό
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.426
- Πόντοι
- 2.356
Αγαπητέ Διανοούμενε,Εχω την εντυπωση πως ο γιατρός που υπογράφει το άρθρο είναι αρκετά "μερακλής"...!!
Καταρχήν καλησπέρα. Εν μέρει έχεις δίκιο. Θέλω να σου πω ότι η σεξουαλικότητα ποικίλει και μεταβάλλεται. Δεν είναι απαραίτητα κακό σε κάποιους άντρες να τους αρέσει κιόλας αυτό. Τα περί "παραβίασης" κλπ είναι αστειότητες και δεν μπορείς να λέγεσαι σοβαρός άνθρωπος αν με βάση αυτά ορίζει κάποιον ως "ανώμαλο". Είμαστε ενήλικοι και στο σεξ ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει. Θεωρώ δε κρίσιμο να αναφέρω οτι πολλοί που μιλάνε για δήθεν αντρισμούς είναι πρώτοι στο να αρέσκονται στο σπορ αυτό (πρωκτική ικανοποίηση)
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.547
- Πόντοι
- 5.646
Αυτό πάντως με το μασάζ προστάτη παιζει πολύ γενικαΑγαπητέ Διανοούμενε,
Καταρχήν καλησπέρα. Εν μέρει έχεις δίκιο. Θέλω να σου πω ότι η σεξουαλικότητα ποικίλει και μεταβάλλεται. Δεν είναι απαραίτητα κακό σε κάποιους άντρες να τους αρέσει κιόλας αυτό. Τα περί "παραβίασης" κλπ είναι αστειότητες και δεν μπορείς να λέγεσαι σοβαρός άνθρωπος αν με βάση αυτά ορίζει κάποιον ως "ανώμαλο". Είμαστε ενήλικοι και στο σεξ ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει. Θεωρώ δε κρίσιμο να αναφέρω οτι πολλοί που μιλάνε για δήθεν αντρισμούς είναι πρώτοι στο να αρέσκονται στο σπορ αυτό (πρωκτική ικανοποίηση)
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Επειδή μου απάντησες πολυ όμορφα, κι όχι όπως ο άλλος που αποσκοπούσε αλλού, θα ήθελα να μιλήσω λοιπόν μόνο για εμενα. Εγώ τον δικό μου κωλο τον θέλω μόνο για εξαγωγή, για τίποτα άλλο. Τώρα αν χάνω πραγματα με αυτό το περιβόητο μασάζ δε με πειραζει. Μου αρκουν οι εμπειρίες της γλώσσας μου και του πουλιου μου.Αγαπητέ Διανοούμενε,
jerrybanana
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Προσωπικά τιμώ τον προστάτη μου εδώ και πολλά χρόνια. Δεν υπάχει τίποτα πιο καυλωτικό από το να σε δαχτυλιάζει μια κοπέλα του γούστου σου ενώ σου παίζει αυτή η εσύ ο ίδιος τον πούτσο σου. Ο οργασμός πάει σε άλλο επίπεδο!
xxxnnn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2021
- Like
- 1.964
- Πόντοι
- 201
ομοφυλοφιλος ειναι αυτος που ελκεται απο το ιδιο φύλο, δεν έχει να κάνει με το παθητικό σεξ .Καλα τα λες αλλα ειναι αλλο να εισερχεται στον κωλο σου το πουλι καποιου και αλλο το λεπτεπιλεπτο κωλοδαχτυλο μιας γκομενας ενω σε πιπωνει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 3K