Νέα

Mασάζ προστάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxnnn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.964
Πόντοι
201
Με εκτόνωση ή άνευ εκτός από απόλαυση έχει θετικό αντίκτυπο για την υγεία .

1638891224390.png

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Διάβασα αυτό το άρθρο. Δεν ξέρω αν ίσχύει κλπ.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Διάβασα αυτό το άρθρο. Δεν ξέρω αν ίσχύει κλπ.

Εχω την εντυπωση πως ο γιατρός που υπογράφει το άρθρο είναι αρκετά "μερακλής"...!!
Είπαμε ρε μαγκες να σου κάνουν γλυφοκωλι είναι σουπερ καβλωτικο, αλλά όταν έχουμε παραβιαση κωλοτρυπίδας με επιδίωξη τότε κάτι δεν παει καλα....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Εχω την εντυπωση πως ο γιατρός που υπογράφει το άρθρο είναι αρκετά "μερακλής"...!!
Είπαμε ρε μαγκες να σου κάνουν γλυφοκωλι είναι σουπερ καβλωτικο, αλλά όταν έχουμε παραβιαση κωλοτρυπίδας με επιδίωξη τότε κάτι δεν παει καλα....
τυπε εισαι ψεκασμενος? μην αμφισβητεις την επιστημη!!! :Ρ

OP
OP
xxxnnn

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.964
Πόντοι
201
πόσο χρονών είσαι; γιατί να αφήνεις ανεκμετάλλευτη την κωλότρυπα και τον προστάτη; εδώ σου λένε ότι κάνει καλό και στην υγεία .

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
πόσο χρονών είσαι; γιατί να αφήνεις ανεκμετάλλευτη την κωλότρυπα και τον προστάτη; εδώ σου λένε ότι κάνει καλό και στην υγεία .
Ψάξου αλλού, αντε γειά φίλος. Καλά να περνάς.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Καμιά κοπέλα να το κάνει στην Θεσσαλονίκη?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Για εσένα που ενδιαφέρεσαι αλλά δεν ξέρεις πώς ... ρώτα τον ειδικό :sunglasses:
τύπε ο τυπος λιλας εχει δίπλωμα στο μασαζ με ξύλα μπαμπού. αλλα λογω έλλειψης μπαμπού δουλευει καυσόξυλο :undecided: :undecided: :undecided:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Αγαπητέ Διανοούμενε,

Καταρχήν καλησπέρα. Εν μέρει έχεις δίκιο. Θέλω να σου πω ότι η σεξουαλικότητα ποικίλει και μεταβάλλεται. Δεν είναι απαραίτητα κακό σε κάποιους άντρες να τους αρέσει κιόλας αυτό. Τα περί "παραβίασης" κλπ είναι αστειότητες και δεν μπορείς να λέγεσαι σοβαρός άνθρωπος αν με βάση αυτά ορίζει κάποιον ως "ανώμαλο". Είμαστε ενήλικοι και στο σεξ ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει. Θεωρώ δε κρίσιμο να αναφέρω οτι πολλοί που μιλάνε για δήθεν αντρισμούς είναι πρώτοι στο να αρέσκονται στο σπορ αυτό (πρωκτική ικανοποίηση)

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.547
Πόντοι
5.646
Αγαπητέ Διανοούμενε,

Καταρχήν καλησπέρα. Εν μέρει έχεις δίκιο. Θέλω να σου πω ότι η σεξουαλικότητα ποικίλει και μεταβάλλεται. Δεν είναι απαραίτητα κακό σε κάποιους άντρες να τους αρέσει κιόλας αυτό. Τα περί "παραβίασης" κλπ είναι αστειότητες και δεν μπορείς να λέγεσαι σοβαρός άνθρωπος αν με βάση αυτά ορίζει κάποιον ως "ανώμαλο". Είμαστε ενήλικοι και στο σεξ ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει. Θεωρώ δε κρίσιμο να αναφέρω οτι πολλοί που μιλάνε για δήθεν αντρισμούς είναι πρώτοι στο να αρέσκονται στο σπορ αυτό (πρωκτική ικανοποίηση)
Αυτό πάντως με το μασάζ προστάτη παιζει πολύ γενικα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Αγαπητέ Διανοούμενε,

Επειδή μου απάντησες πολυ όμορφα, κι όχι όπως ο άλλος που αποσκοπούσε αλλού, θα ήθελα να μιλήσω λοιπόν μόνο για εμενα. Εγώ τον δικό μου κωλο τον θέλω μόνο για εξαγωγή, για τίποτα άλλο. Τώρα αν χάνω πραγματα με αυτό το περιβόητο μασάζ δε με πειραζει. Μου αρκουν οι εμπειρίες της γλώσσας μου και του πουλιου μου.

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Καλα τα λες αλλα ειναι αλλο να εισερχεται στον κωλο σου το πουλι καποιου και αλλο το λεπτεπιλεπτο κωλοδαχτυλο μιας γκομενας ενω σε πιπωνει

cayman

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Like
74
Πόντοι
0
Κυριοι αν περασετε απο την tandrajoe θα δειτε την διαφορα.

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
299
Πόντοι
21
Προσωπικά τιμώ τον προστάτη μου εδώ και πολλά χρόνια. Δεν υπάχει τίποτα πιο καυλωτικό από το να σε δαχτυλιάζει μια κοπέλα του γούστου σου ενώ σου παίζει αυτή η εσύ ο ίδιος τον πούτσο σου. Ο οργασμός πάει σε άλλο επίπεδο!

OP
OP
xxxnnn

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.964
Πόντοι
201
Καλα τα λες αλλα ειναι αλλο να εισερχεται στον κωλο σου το πουλι καποιου και αλλο το λεπτεπιλεπτο κωλοδαχτυλο μιας γκομενας ενω σε πιπωνει
ομοφυλοφιλος ειναι αυτος που ελκεται απο το ιδιο φύλο, δεν έχει να κάνει με το παθητικό σεξ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom