Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 6.820
Μπορεί να είναι μερακλής, ποτέ δεν ξέρεις.Άντε και πήγε, τί νά δεί ;
Μπορεί να είναι μερακλής, ποτέ δεν ξέρεις.Άντε και πήγε, τί νά δεί ;
Σωστό και αυτό δεν τό σκέφτηκαΜπορεί να είναι μερακλής, ποτέ δεν ξέρεις.
Νομίζω αρκετοί σταμάτησαν να πηγαίνουν μετά την αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής .Καλησπέρα ξέρεις κάνεις ποιες κοπέλες δουλευουν πλεον εκεί γιατι εχω να πατήσω τουλάχιστον 5 μηνες
Άλλο 80 και άλλο 100 όσο να ναι χτυπάει αλλιώςΝομίζω αρκετοί σταμάτησαν να πηγαίνουν μετά την αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής .
Πανούλη εσύ ?Ρε παιδιά που είναι η Ντιάνα ακόμα ;;;
Ό πανουλης θά πάει διαβασμενος στο Λαγουμιτζή, έτσι θα τόν αφήσουμε;Πανούλη εσύ ?
Μάγκες καλησπέρα στο Λαγουμιτζή παω απο το 20 σχεδόν οι περισσότερες συνεδρίες με Ρίτα η ΚάτιαΌ πανουλης θά πάει διαβασμενος στο Λαγουμιτζή, έτσι θα τόν αφήσουμε;
σοβαρολογείς?Με ενημέρωσε η Κ. Σοφία οτι εχει μια Μιρα ειναι όμορφη μου είπε και εχει καλές υπηρεσίες έχει περασςι κάνεις μαζί της να μου την περιγράψει!
Τι να κάνει για να φέρει κόσμο,αν είναι καλύτερη από τις αλλες που έχει..;σοβαρολογείς?
την Μίρα όλο την κακολογούσε η Σοφία... πίνει, καπνίζει, είναι απρόβλεπτη, την μία την διώχνει και τελικά όλο εκεί είναι?
τι στο καλό?
ναι... αλλά πρώτον δεν την λές και αστέρι την Μίρα, κυκλοθυμική την βγάζουν οι περισσότεροι...Τι να κάνει για να φέρει κόσμο,αν είναι καλύτερη από τις αλλες που έχει..;
Επαινεί την Μίρα που παλιά την έλεγε κακόμ(ο)ίρα..
Έχει κριτικές και φωτογραφίες στην καρτέλα ρε τυπε.Τελικά παιδιά δεν μου είπατε ειναι εμφανισιμη η κοπέλα η δεν αξίζει σαν εμφάνιση προσωπικά μου αρεαουν τα μοντελέ σώματα!
Που μπορώ να τα δω ολα αυτα γατί είμαι καινούργιος στο σαιτ και δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία!Έχει κριτικές και φωτογραφίες στην καρτέλα ρε τυπε.
Άνοιξε τα μάτια σου και ψάξε λίγο.
Όλα στο πιατο τα θέλετε;
Που μπορώ να τα δω ολα αυτα γατί είμαι καινούργιος στο σαιτ και δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία!