professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
τοπο στα νιατα φιλε,αν και δεν το βλεπω δυστυχως.Ωραίες στιγμές πού "ζωγράφιζε" με τής ενημερώσεις τού ό αγαπητός @petergsp
και το καταστημα γενικως εχει παρει την κατιουσα δυστυχως.Αααχ περασμένα μεγαλεία… του καταστήματος…
Καί εμείς νιάτα είμαστε ακόματοπο στα νιατα φιλε,αν και δεν το βλεπω δυστυχως.
οι περισσοτεροι ειναι γτπ σημερα.
να συμπληρωσω κι αυτα μιας και αναφερθηκαμε στην Μιρα,για να τα λεμε ολα.Όλες οι κριτικές για την Μίρα - Λαγουμιτζή 23 Spa
Όλες οι κριτικές για την Μίρα - Λαγουμιτζή 23 Spawww.bourdela.com
Φωτογραφίες χρήστη για Λαγουμιτζή 23 Spa Φωτο 27-29
Αδιάβαστος.Βανέσσα; Γιάννα;
Κανείς?
Βανέσσα; Γιάννα;
Κανείς?
Η Αλίκη που πέρασε από Νιρβάνα κ την έκαψαν όταν έγραψαν στο νήμα;@clonarius για την Γιάννα αν σου αρέσει (πού δεν νομίζω) συζυγικό πήδημα χωρίς cim... πάρε.
Βανέσα τήν έχω στα υπόψιν, κορίτσι με μπόλικα τατού.
Πληροφορίες από αξιόπιστο μέλος @petergsp πιθανών νά είναι ή Αλίκη με νήμα εδώ σάν ανεξάρτητη καί κορίτσι τού "στύλου" σέ Alcatraz.
Μπορεί καί νά μήν είναι ή ίδια.
Δεν τήν έχω δεί τήν Βανέσα από κοντά για νά πω με σιγουριά εάν πρόκειται για τήν κοπέλα που λέμε "Αλίκη"Η Αλίκη που πέρασε από Νιρβάνα κ την έκαψαν όταν έγραψαν στο νήμα;
Το μόνο που κρατάω!εχω να παω τρεις μηνες στο μαγαζι.
αν παει κανεις να τσεκαρει τα τατου.Δεν τήν έχω δεί τήν Βανέσα από κοντά για νά πω με σιγουριά εάν πρόκειται για τήν κοπέλα που λέμε "Αλίκη"
Μήν τήν κάψουμε χωρίς λόγο μπορεί νά πρόκειται για εντελώς άλλη κοπέλα, κάποιος που την έχει δεί άς ενημερώσει.
εχει λυσεις καλες εδω απο το μαγαζι για εξω και εχει κι αλλου πορτοκαλιες. επιλογες υπαρχουν.Το μόνο που κρατάω!
Πες μας πως γέμισες το κενό
Άμα είναι τό κορίτσι τού pilo θά κάνω πίσω, συναδελφική αλληλεγγύηαν παει κανεις να τσεκαρει τα τατου.
η Αλικη εχει μεγαλα γραμματα τατου κατω απο το στηθος κι ενα πιστολι στο μπουτι.
αυτα θυμαμαι.
εχω χρονια να την δω.
περισσοτερα θα μας πει ο @pilofori που ειναι το κοριτσι του
παλια αγαπη του μεγαλη.Άμα είναι τό κορίτσι τού pilo θά κάνω πίσω, συναδελφική αλληλεγγύη
κατσε γιατι πιστολι στο μπουτι,εχει κι αλλη εκει.Ρε λέγετε! Εχει το τατουάζ μπιστολι στο μπούτι και τη φωνούλα που αναστενάζει;
Κανένας μπουστης δεν λέειΡε λέγετε! Εχει το τατουάζ μπιστολι στο μπούτι και τη φωνούλα που αναστενάζει;