o_anapiros_kavalaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2016
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Το τηλέφωνο για επικοινωνία είναι το ίδιο που είναι και στην πρώτη σελίδα;
Δουλευει ναι. Απλά μέχρι τις 18:00.H μικρή Άντζελα η Ρουμάνα δουλεύει ακόμη στο κατάστημα ή έχει φύγει??
Δηλαδή οι μοναδικές κοπέλες κάτω των 30 είναι η Αντζελα κ η νέα Ρίτα? Υπάρχουν κ άλλες?Δουλευει ναι. Απλά μέχρι τις 18:00.
Νομίζω μόνο αυτές οι δύο είναι. Δε νομίζω να μου ξεφεύγει καμία. Αυτή η Αγάπη η μελαχρινη μουναρα που μοίραζε φολες νομίζω έφυγε ή σταμάτησε. Αλλά αυτή ήταν 30αρα περίπου. Λογικά από Οκτώβριο θα έχουμε new entries. Απλα υποθέτω πάντα σαν πελάτης. Φάτσες καινούργιες βλέπω και στα δύο αυτά ελαιοτριβεία, αλλά το μάτι πάει στις παλιές. Το Φρατζή 2 φέρνει καινούργια κορασια παραδοσιακά. Ανακύκλωση συνεχής αλλά έτσι μεγαλώνει το ρίσκο φολας όταν η μασατζου είναι περαστικη. Όταν η μασατζου έχει σκοπό να μείνει τότε οι υπηρεσίες της είναι πολύ καλύτερες. Εγώ θα ξαναπάω Λαγουμιτζή όταν και αν επιστρέψει η Ντιάνα ή άντε να πετύχω καμία Βαλεντίνα. Μιλφο προς κουγκαροκατάσταση δηλαδή.Δηλαδή οι μοναδικές κοπέλες κάτω των 30 είναι η Αντζελα κ η νέα Ρίτα? Υπάρχουν κ άλλες?
Άντζελα πολύ καλή αλλά μου αρέσει η ποικιλία επιλέγοντας άλλες κάθε φορά.Νομίζω μόνο αυτές οι δύο είναι. Δε νομίζω να μου ξεφεύγει καμία. Αυτή η Αγάπη η μελαχρινη μουναρα που μοίραζε φολες νομίζω έφυγε ή σταμάτησε. Αλλά αυτή ήταν 30αρα περίπου. Λογικά από Οκτώβριο θα έχουμε new entries. Απλα υποθέτω πάντα σαν πελάτης. Φάτσες καινούργιες βλέπω και στα δύο αυτά ελαιοτριβεία, αλλά το μάτι πάει στις παλιές. Το Φρατζή 2 φέρνει καινούργια κορασια παραδοσιακά. Ανακύκλωση συνεχής αλλά έτσι μεγαλώνει το ρίσκο φολας όταν η μασατζου είναι περαστικη. Όταν η μασατζου έχει σκοπό να μείνει τότε οι υπηρεσίες της είναι πολύ καλύτερες. Εγώ θα ξαναπάω Λαγουμιτζή όταν και αν επιστρέψει η Ντιάνα ή άντε να πετύχω καμία Βαλεντίνα. Μιλφο προς κουγκαροκατάσταση δηλαδή.
αγαπούληδες τις Ρίτας
αν κάνεις μετάφρασή ή αποκρυπτογράφηση ίσως να πάρεις και απάντηση..Δουλεύει α΄Ότο το μαγαζί ? αξίζει ?
Ναι και σχετικό.Δουλεύει ακόμα το μαγαζί ? αξίζει η επίσκεψη ?
Πρέπει να πας να δειςΔουλεύει ακόμα το μαγαζί ? αξίζει η επίσκεψη ?
Άντε και πήγε, τί νά δεί ;Πρέπει να πας να δεις
Μπορεί να είναι μερακλής, ποτέ δεν ξέρεις.Άντε και πήγε, τί νά δεί ;
Σωστό και αυτό δεν τό σκέφτηκαΜπορεί να είναι μερακλής, ποτέ δεν ξέρεις.
Νομίζω αρκετοί σταμάτησαν να πηγαίνουν μετά την αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής .Καλησπέρα ξέρεις κάνεις ποιες κοπέλες δουλευουν πλεον εκεί γιατι εχω να πατήσω τουλάχιστον 5 μηνες
Άλλο 80 και άλλο 100 όσο να ναι χτυπάει αλλιώςΝομίζω αρκετοί σταμάτησαν να πηγαίνουν μετά την αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής .