pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.944
- Πόντοι
- 9.095
Ναι μωρε η κουτοπονηρη καριολαΛες την Καρολινα που ηταν μπακνανα παλια επι Ολγας?
Ναι μωρε η κουτοπονηρη καριολαΛες την Καρολινα που ηταν μπακνανα παλια επι Ολγας?
Α τόσο καλή...Ναι μωρε η κουτοπονηρη καριολα
Πες τα χρυσοστομεΝαι μωρε η κουτοπονηρη καριολα
κριμα γιατι μαλλον δεν ειχες ενημερωθει καλα συναδελφε.Τη;ς προάλλες πέρασα με Γιάννα ή χειρότερη περίπτωση που μου έχει τύχει. Μασάζ χαλιά σε χαϊδεύει και το παίζει ότι κάτι κάνει, πίπα μονότονη και αδιάφορη το έχω ήδη ξεχάσει. Στο σεξ προσπαθεί να μην τον τρώει όλο και παίρνει άβολες στάσεις για να σε εμποδίζει. Το κορυφαίο είναι ότι μου λέει ότι εργάζεται μόνο 2-3 ημέρες την εβδομάδα' κοπέλα μου κανονικά εσύ θα έπρεπε να είσαι στα τέσσερα και να πλένεις σκάλες σε πολυκατοικίες και όχι εδώ να κοροϊδεύεις τόν κόσμο
' . Πέταξα μια ώρα από την ζωή μου άσκοπα.
Μπορεί νά έτυχε, γενικά κάνει ωραία παρέλαση, σέ αλλά υστερεί.... στα ενδότερα δηλαδή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
άμα είναι τόσο καλή όσο η Καρολίνα να την αποφύγουμε... αχαχαχαχαχαααααΛες την Καρολινα που ηταν μπακνανα παλια επι Ολγας?
Ναι ,μεγαλη φολα!άμα είναι τόσο καλή όσο η Καρολίνα να την αποφύγουμε... αχαχαχαχαχααααα
Αληθεια γιατί τι έγινε κρίμακλειστό μέχρι νεοτέρας….
ωχ θα τους περασαν βραχιολα...η επεσε συρμα για ντου κ κλεισαν προσωρινα...Αληθεια γιατί τι έγινε κρίμα
Τυπε 3 μηνύματα παραπάνω βαριέσαι να διαβάσεις;παιδια , ειναι κλειστό ???
ΌχιΛέτε να έκλεισε και το αδελφό;
για διακοπές χριστουγέννων αχαχαχαχαχαΕνημέρωση από Κα Σοφία : μέχρι και τις 03.01 θα είναι κλειστά
μα τι λες τώρα αυτά δεν γίνονται... ούτε στον κόβιντ δεν είχαν κλέισει...Ενημέρωση από Κα Σοφία : μέχρι και τις 03.01 θα είναι κλειστά