Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.808
Πόντοι
11.096
Οσες φορες την ειδα πασαρελα, εχει την ιδια ζοχαδοφατσα!
Μπορεί νά έτυχε, γενικά κάνει ωραία παρέλαση, σέ αλλά υστερεί.... στα ενδότερα δηλαδή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπαζώσανε και εκεί ? :think:
Μάγος είσαι; :wink:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.463
Πόντοι
41.813

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.463
Πόντοι
41.813
Επίσκεψη νωρίτερα σήμερα μιας και βρέθηκα εκτός προγράμματος στην περιοχή.
Μόνο 4 κοπέλες στο ρόστερ.
Αγγελική και Νάταλι η καινούργια σοκολατίνα οι διαθέσιμες.
Ιλονα στο δωμάτιο και Άντζελα αν θυμάμαι καλά επίσης στο δωμάτιο για προγράμματα της μιας ώρας αμφότερες.
Δεν γινόταν να περιμένω και αποχώρησα αφού δεν βρήκα διαθέσιμη κάποια της αρεσκείας μου.
Όμορφη κοπέλα η Νάταλι,ψηλή με καλό κορμί,ωραίο πρόσωπο και χαμογελαστή. Αγνωστο το πώς είναι μέσα στο δωμάτιο,αλλά δεν ενέδωσα στο να την δοκιμάσω για το λόγο ότι δεν προτιμώ καθόλου σοκολατινες και Λατινες στην πορνοκαριερα μου.
Αναμονή λοιπόν για του λόγου μου για το Σαββατοκύριακο, που θα επιστρέψει η συμπάθεια μου για να κλείσω το διωρακι μου.:grin:
Ευτυχείτε συνάδελφοι.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Music Video Wedding GIF by Taylor Swift
Ιλονα στο δωμάτιο και Άντζελα αν θυμάμαι καλά επίσης στο δωμάτιο για προγράμματα της μιας ώρας αμφότερες.
Δεν γινόταν να περιμένω και αποχώρησα αφού δεν βρήκα διαθέσιμη κάποια της αρεσκείας μου.
Όμορφη κοπέλα η Νάταλι,ψηλή με καλό κορμί,ωραίο πρόσωπο και χαμογελαστή. Αγνωστο το πώς είναι μέσα στο δωμάτιο,αλλά δεν ενέδωσα στο να την δοκιμάσω για το λόγο ότι δεν προτιμώ καθόλου σοκολατινες και Λατινες στην πορνοκαριερα μου.
Αναμονή λοιπόν για του λόγου μου για το Σαββατοκύριακο, που θα επιστρέψει η συμπάθεια μου για να κλείσω το διωρακι μου.:grin:
Ευτυχείτε συνάδελφοι.
Δυωρακι;;!!
Music Video Wedding GIF by Taylor Swift

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.808
Πόντοι
11.096
Ευτυχείτε συνάδελφοι.
Τά σοκολατάκια αφήστε τα για εμένα καί τόν φίλο @baroc :grin:

Νά ήταν μόνο ένα; :cheesy:
Ό γάμος έχει γίνει, αργήσατε αγαπητέ.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.463
Πόντοι
41.813
μη με ζηλευεις :cheesy:
Τά σοκολατάκια αφήστε τα για εμένα καί τόν φίλο @baroc :grin:

Νά ήταν μόνο ένα; :cheesy:
Ό γάμος έχει γίνει, αργήσατε αγαπητέ.
εσεις νεαροι μου να πατε και να βαλετε και τη σημαια της Κουβας στο παλμαρε σας.
το κοριτσι ειναι ομορφο.
εγω δυστυχως δεν....:D:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
μη με ζηλευεις :cheesy:

εσεις νεαροι μου να πατε και να βαλετε και τη σημαια της Κουβας στο παλμαρε σας.
το κοριτσι ειναι ομορφο.
εγω δυστυχως δεν....:D:
τι Κούβα? ή μας την πουλάνε για Κούβα από Ζιμπάμπουε?
ο΄πως Ιταλίδα από τα Τίρανα...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.903
Πόντοι
2.846
την είδα χτες! άλογο και πανέμορφη
Όχι απλά άλογο , όχι απλά όμορφουλα είναι και καυλα μέσα στο δωμάτιο . Την πήρα αυτή την Τετάρτη σε πρόγραμμα 1 ώρας και έρειξα 2 μανίκια και πήγαμε και για 3ο , την χαμουρεμα έπεσε την γλωσσιδια την γαμησια .... η μικρή μπήκε με το δεξί στη Λαγουμτζη , επεσε πολύ διαστημικό γαμησι με το άλογο και μου θύμισε εποχές Καρολίνας βραζιλιάνας στη καυλα που έβγαλε , από εμένα μια χαρά το περααε το τεστ και πάμε για 2ο καψουλι μέσα στη βδομάδα !!!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.808
Πόντοι
11.096
Όχι απλά άλογο , όχι απλά όμορφουλα είναι και καυλα μέσα στο δωμάτιο . Την πήρα αυτή την Τετάρτη σε πρόγραμμα 1 ώρας και έρειξα 2 μανίκια και πήγαμε και για 3ο , την χαμουρεμα έπεσε την γλωσσιδια την γαμησια .... η μικρή μπήκε με το δεξί στη Λαγουμτζη , επεσε πολύ διαστημικό γαμησι με το άλογο και μου θύμισε εποχές Καρολίνας βραζιλιάνας στη καυλα που έβγαλε , από εμένα μια χαρά το περααε το τεστ και πάμε για 2ο καψουλι μέσα στη βδομάδα !!!
Μόλις την έφτιαξες όμορφα :wink:την νέα. Άς ελπίσουμε ότι δεν θά χαλάσει στην πορεία.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.903
Πόντοι
2.846
Μόλις την έφτιαξες όμορφα :wink:την νέα. Άς ελπίσουμε ότι δεν θά χαλάσει στην πορεία.
Το πορνοενστικτο μου δεν με πρόδωσε για άλλη μια φορά ..... και επειδή έχω εμπειρία απ το παρελθόν και ξέρω ότι οι Κουβανες δεν έχουν καμοια σχέση με τα παλτα απο Κολομβία και Βενεζουέλα που φέρνουν με τα μπουλουκια σε μασάζ και στούντιο και είναι τελείως αγγούρια και ακατάλληλες , στη συγκεκριμένη πόνταρα 2πλη μάρκα και μου βγήκε , όσοι φαν γουστάρουν σοκολάτα και ψηλες λάτιν κωλαρες χωθητε άφοβα , με εμένα έπαιξε πολύ καλή χημεία απ το πρώτο ραντεβού και θα κανονίσω και μια 2η επανάληψη να δω μην έτυχε

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.808
Πόντοι
11.096
Το πορνοενστικτο μου δεν με πρόδωσε για άλλη μια φορά ..... και επειδή έχω εμπειρία απ το παρελθόν και ξέρω ότι οι Κουβανες δεν έχουν καμοια σχέση με τα παλτα απο Κολομβία και Βενεζουέλα που φέρνουν με τα μπουλουκια σε μασάζ και στούντιο και είναι τελείως αγγούρια και ακατάλληλες , στη συγκεκριμένη πόνταρα 2πλη μάρκα και μου βγήκε , όσοι φαν γουστάρουν σοκολάτα και ψηλες λάτιν κωλαρες χωθητε άφοβα , με εμένα έπαιξε πολύ καλή χημεία απ το πρώτο ραντεβού και θα κανονίσω και μια 2η επανάληψη να δω μην έτυχε
Έχει κάποιες λατινες που είναι δυνατά όπλα, όχι όλες εννοείτε.
Τό σημαντικό είναι ότι πέρασες εσύ καλά, καί όπως έχουμε πει γούστα και προτιμήσεις είναι διαφορετικά στον καθένα μας.

traxex21

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες,

Γνωριζει κάνεις που είναι η Ειρήνη;

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.447
Πόντοι
22.886
Έχει κάποιες λατινες που είναι δυνατά όπλα, όχι όλες εννοείτε.
Τό σημαντικό είναι ότι πέρασες εσύ καλά, καί όπως έχουμε πει γούστα και προτιμήσεις είναι διαφορετικά στον καθένα μας.
Μόνο σοκολάτα γάλακτος
Satisfying White Chocolate GIF by MasterChefAU

:tooth:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.808
Πόντοι
11.096

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Να ετοιμαζόμαστε και εδω για κουφέτα δηλαδης

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.011
Πόντοι
20.686
Σκοπός φίλε μου είναι ότι πηγές Κούβα και όχι στον κουβά. :wink:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom