dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.447
- Πόντοι
- 22.886
Μπαζώσανε και εκεί ?Νέα κοπέλα στη Λαγουμιτζή.
Ναταλί από Κούβα!!
Σοκολατίνα ψηλή με θηλυκό σώμα & αφανα μαλλί...
Μπαζώσανε και εκεί ?Νέα κοπέλα στη Λαγουμιτζή.
Ναταλί από Κούβα!!
Μπορεί νά έτυχε, γενικά κάνει ωραία παρέλαση, σέ αλλά υστερεί.... στα ενδότερα δηλαδή.Οσες φορες την ειδα πασαρελα, εχει την ιδια ζοχαδοφατσα!
Μάγος είσαι;Μπαζώσανε και εκεί ?
Ωχ άσχημα μαντάτα μαθαίνουμεΝέα κοπέλα στη Λαγουμιτζή.
Ναταλί από Κούβα!!
την είδα χτες! άλογο και πανέμορφηΝέα κοπέλα στη Λαγουμιτζή.
Ναταλί από Κούβα!!
για σέρβις όμως δεν ξέρεις...την είδα χτες! άλογο και πανέμορφη
Λεγαμε μπας και ερθει κανα ρωσο ουκρανακι,και εσκασε φιντελακι!για σέρβις όμως δεν ξέρεις...
Δυωρακι;;!!Επίσκεψη νωρίτερα σήμερα μιας και βρέθηκα εκτός προγράμματος στην περιοχή.
Μόνο 4 κοπέλες στο ρόστερ.
Αγγελική και Νάταλι η καινούργια σοκολατίνα οι διαθέσιμες.
Ιλονα στο δωμάτιο και Άντζελα αν θυμάμαι καλά επίσης στο δωμάτιο για προγράμματα της μιας ώρας αμφότερες.
Δεν γινόταν να περιμένω και αποχώρησα αφού δεν βρήκα διαθέσιμη κάποια της αρεσκείας μου.
Όμορφη κοπέλα η Νάταλι,ψηλή με καλό κορμί,ωραίο πρόσωπο και χαμογελαστή. Αγνωστο το πώς είναι μέσα στο δωμάτιο,αλλά δεν ενέδωσα στο να την δοκιμάσω για το λόγο ότι δεν προτιμώ καθόλου σοκολατινες και Λατινες στην πορνοκαριερα μου.
Αναμονή λοιπόν για του λόγου μου για το Σαββατοκύριακο, που θα επιστρέψει η συμπάθεια μου για να κλείσω το διωρακι μου.
Ευτυχείτε συνάδελφοι.
Τά σοκολατάκια αφήστε τα για εμένα καί τόν φίλο @barocΕπίσκεψη νωρίτερα σήμερα μιας και βρέθηκα εκτός προγράμματος στην περιοχή.
Μόνο 4 κοπέλες στο ρόστερ.
Αγγελική και Νάταλι η καινούργια σοκολατίνα οι διαθέσιμες.
Ιλονα στο δωμάτιο και Άντζελα αν θυμάμαι καλά επίσης στο δωμάτιο για προγράμματα της μιας ώρας αμφότερες.
Δεν γινόταν να περιμένω και αποχώρησα αφού δεν βρήκα διαθέσιμη κάποια της αρεσκείας μου.
Όμορφη κοπέλα η Νάταλι,ψηλή με καλό κορμί,ωραίο πρόσωπο και χαμογελαστή. Αγνωστο το πώς είναι μέσα στο δωμάτιο,αλλά δεν ενέδωσα στο να την δοκιμάσω για το λόγο ότι δεν προτιμώ καθόλου σοκολατινες και Λατινες στην πορνοκαριερα μου.
Αναμονή λοιπόν για του λόγου μου για το Σαββατοκύριακο, που θα επιστρέψει η συμπάθεια μου για να κλείσω το διωρακι μου.
Ευτυχείτε συνάδελφοι.
Νά ήταν μόνο ένα;Δυωρακι;;!!
μη με ζηλευειςΔυωρακι;;!!
εσεις νεαροι μου να πατε και να βαλετε και τη σημαια της Κουβας στο παλμαρε σας.Τά σοκολατάκια αφήστε τα για εμένα καί τόν φίλο @baroc
Νά ήταν μόνο ένα;
Ό γάμος έχει γίνει, αργήσατε αγαπητέ.
τι Κούβα? ή μας την πουλάνε για Κούβα από Ζιμπάμπουε?μη με ζηλευεις
εσεις νεαροι μου να πατε και να βαλετε και τη σημαια της Κουβας στο παλμαρε σας.
το κοριτσι ειναι ομορφο.
εγω δυστυχως δεν....
Όχι απλά άλογο , όχι απλά όμορφουλα είναι και καυλα μέσα στο δωμάτιο . Την πήρα αυτή την Τετάρτη σε πρόγραμμα 1 ώρας και έρειξα 2 μανίκια και πήγαμε και για 3ο , την χαμουρεμα έπεσε την γλωσσιδια την γαμησια .... η μικρή μπήκε με το δεξί στη Λαγουμτζη , επεσε πολύ διαστημικό γαμησι με το άλογο και μου θύμισε εποχές Καρολίνας βραζιλιάνας στη καυλα που έβγαλε , από εμένα μια χαρά το περααε το τεστ και πάμε για 2ο καψουλι μέσα στη βδομάδα !!!την είδα χτες! άλογο και πανέμορφη
Μόλις την έφτιαξες όμορφα την νέα. Άς ελπίσουμε ότι δεν θά χαλάσει στην πορεία.Όχι απλά άλογο , όχι απλά όμορφουλα είναι και καυλα μέσα στο δωμάτιο . Την πήρα αυτή την Τετάρτη σε πρόγραμμα 1 ώρας και έρειξα 2 μανίκια και πήγαμε και για 3ο , την χαμουρεμα έπεσε την γλωσσιδια την γαμησια .... η μικρή μπήκε με το δεξί στη Λαγουμτζη , επεσε πολύ διαστημικό γαμησι με το άλογο και μου θύμισε εποχές Καρολίνας βραζιλιάνας στη καυλα που έβγαλε , από εμένα μια χαρά το περααε το τεστ και πάμε για 2ο καψουλι μέσα στη βδομάδα !!!
Το πορνοενστικτο μου δεν με πρόδωσε για άλλη μια φορά ..... και επειδή έχω εμπειρία απ το παρελθόν και ξέρω ότι οι Κουβανες δεν έχουν καμοια σχέση με τα παλτα απο Κολομβία και Βενεζουέλα που φέρνουν με τα μπουλουκια σε μασάζ και στούντιο και είναι τελείως αγγούρια και ακατάλληλες , στη συγκεκριμένη πόνταρα 2πλη μάρκα και μου βγήκε , όσοι φαν γουστάρουν σοκολάτα και ψηλες λάτιν κωλαρες χωθητε άφοβα , με εμένα έπαιξε πολύ καλή χημεία απ το πρώτο ραντεβού και θα κανονίσω και μια 2η επανάληψη να δω μην έτυχεΜόλις την έφτιαξες όμορφα την νέα. Άς ελπίσουμε ότι δεν θά χαλάσει στην πορεία.
Έχει κάποιες λατινες που είναι δυνατά όπλα, όχι όλες εννοείτε.Το πορνοενστικτο μου δεν με πρόδωσε για άλλη μια φορά ..... και επειδή έχω εμπειρία απ το παρελθόν και ξέρω ότι οι Κουβανες δεν έχουν καμοια σχέση με τα παλτα απο Κολομβία και Βενεζουέλα που φέρνουν με τα μπουλουκια σε μασάζ και στούντιο και είναι τελείως αγγούρια και ακατάλληλες , στη συγκεκριμένη πόνταρα 2πλη μάρκα και μου βγήκε , όσοι φαν γουστάρουν σοκολάτα και ψηλες λάτιν κωλαρες χωθητε άφοβα , με εμένα έπαιξε πολύ καλή χημεία απ το πρώτο ραντεβού και θα κανονίσω και μια 2η επανάληψη να δω μην έτυχε
Μόνο σοκολάτα γάλακτοςΈχει κάποιες λατινες που είναι δυνατά όπλα, όχι όλες εννοείτε.
Τό σημαντικό είναι ότι πέρασες εσύ καλά, καί όπως έχουμε πει γούστα και προτιμήσεις είναι διαφορετικά στον καθένα μας.
Έχουμε αδυναμία σέ γάλακτος λευκή εννοείτε αλλά τί νά κάνουμε; θυσιάζουμε τό κορμί μας καί σέ μαύρη σοκολάταΜόνο σοκολάτα γάλακτος
Να ετοιμαζόμαστε και εδω για κουφέτα δηλαδηςΤο πορνοενστικτο μου δεν με πρόδωσε για άλλη μια φορά ..... και επειδή έχω εμπειρία απ το παρελθόν και ξέρω ότι οι Κουβανες δεν έχουν καμοια σχέση με τα παλτα απο Κολομβία και Βενεζουέλα που φέρνουν με τα μπουλουκια σε μασάζ και στούντιο και είναι τελείως αγγούρια και ακατάλληλες , στη συγκεκριμένη πόνταρα 2πλη μάρκα και μου βγήκε , όσοι φαν γουστάρουν σοκολάτα και ψηλες λάτιν κωλαρες χωθητε άφοβα , με εμένα έπαιξε πολύ καλή χημεία απ το πρώτο ραντεβού και θα κανονίσω και μια 2η επανάληψη να δω μην έτυχε
Σκοπός φίλε μου είναι ότι πηγές Κούβα και όχι στον κουβά.Το πορνοενστικτο μου δεν με πρόδωσε για άλλη μια φορά ..... και επειδή έχω εμπειρία απ το παρελθόν και ξέρω ότι οι Κουβανες δεν έχουν καμοια σχέση με τα παλτα απο Κολομβία και Βενεζουέλα που φέρνουν με τα μπουλουκια σε μασάζ και στούντιο και είναι τελείως αγγούρια και ακατάλληλες , στη συγκεκριμένη πόνταρα 2πλη μάρκα και μου βγήκε , όσοι φαν γουστάρουν σοκολάτα και ψηλες λάτιν κωλαρες χωθητε άφοβα , με εμένα έπαιξε πολύ καλή χημεία απ το πρώτο ραντεβού και θα κανονίσω και μια 2η επανάληψη να δω μην έτυχε