clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.585
- Πόντοι
- 5.946
μα τι λες τώρα αυτά δεν γίνονται... ούτε στον κόβιντ δεν είχαν κλέισει...Ενημέρωση από Κα Σοφία : μέχρι και τις 03.01 θα είναι κλειστά
μα τι λες τώρα αυτά δεν γίνονται... ούτε στον κόβιντ δεν είχαν κλέισει...Ενημέρωση από Κα Σοφία : μέχρι και τις 03.01 θα είναι κλειστά
Άγνωστο τι θα κάνουν οι εργαζόμενες κύριες εκεί. …. επίσης για την Τζούλια όποιος την ψαχνει στο αδερφό ίδρυμα θα λείπει κ γυρίζει μετά τις 23/12 .. Σορρυ που το γράφω εδώΞέρουμε τι θα γίνουν τα κορίτσια, αν θα συνεχίσουν στο 40-42?
ρε συ αφού λένε έχει κατεβάσει τα ρολλά το μαγαζί...Mα τί είναι αυτά???? οι τόσοι αγαπούληδες που στήριζαν το μπαζοίδρυμα(γιατί εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον ως επι το πλείστον είχε μπάζα και από υπηρεσίες και από εμφάνιση πλην 2-3 εξαιρέσεων) σταμάτησαν να το στηρίζουν???? εντύπωση μου κάνει.
κλειστό μέχρι νεοτέρας….
Ξέρεις να μας πεις ποιες πήγαν αδερφέ;Καποιες πήγαν στο αδελφο μαγαζί συγγρου
κλειστο,παιδια. περασα και εγω αλλα δεν..Ξέρεις να μας πεις ποιες πήγαν αδερφέ;
Αμα οι 2 καλες κλεινου μονες ραντεβου απο το κινητο τους σε μονιμους αγαπουληδες ......Mα τί είναι αυτά???? οι τόσοι αγαπούληδες που στήριζαν το μπαζοίδρυμα(γιατί εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον ως επι το πλείστον είχε μπάζα και από υπηρεσίες και από εμφάνιση πλην 2-3 εξαιρέσεων) σταμάτησαν να το στηρίζουν???? εντύπωση μου κάνει.
που βλεπεις το κακο και το αρνητικο δηλαδη σε αυτο που κανουν οι κοπελλες?Αμα οι 2 καλες κλεινου μονες ραντεβου απο το κινητο τους σε μονιμους αγαπουληδες ......
αν παρεις τηλεφωνο το βουνο ισως σου πειΞέρουμε ποιες πήγαν στο 40-42?
Άμα απάντηση κιόλας, την τρίτη δεν γουστάραν νά απαντήσουν σέ τηλ.αν παρεις τηλεφωνο το βουνο ισως σου πει