professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 29.152
- Πόντοι
- 11.096
Εξάδα σήμερα με μία από τά ίδια σέ ρόστερ ότι καί πριν.Τελικά τί έγινε, άνοιξε το νέο sadiago bernabeu?
Εξάδα σήμερα με μία από τά ίδια σέ ρόστερ ότι καί πριν.Τελικά τί έγινε, άνοιξε το νέο sadiago bernabeu?
Νομιζω οτι πρεπει να την ξεχασουμε...Η Ζωή η καύλα πότε επιστρέφει έχουμε κάποιο νέο της;
πηραν και τις καμερες,σιγα μην ανοιξουν.....Τελικά τί έγινε, άνοιξε το νέο sadiago bernabeu?
Τι εννοείς? Προχτές ανοιχτά ήταν έγραψε ο professorπηραν και τις καμερες,σιγα μην ανοιξουν.....
Χθες και προχθές ανοιχτά ήταν, μη σπέρνεις ανακρίβειες στο πρώτο μήνυμα σου, κάνει κρα ότι είσαι βαλτός…πηραν και τις καμερες,σιγα μην ανοιξουν.....
Στη Λαγουμιτζή 23 πάλιH Αγάπη2 ξέρουμε που παίζει;
Σήμερα Κυριακή;Υπάρχει μία επιστροφή από τά παλιά.... αδύνατο σκαρί, Ουκρανίας μεριά, σέ κάποιους θα αρέσει ή επιστροφή σίγουραονόματα δεν λέμε....
Επιστροφή λοιπόν τής Κίρα.
Ναι σήμερα είναι εκεί.Σήμερα Κυριακή;
καλη περιπτωση η κιρα, να ειχαμε και επιστροφη βικτωριας καλα θα ητανΥπάρχει μία επιστροφή από τά παλιά.... αδύνατο σκαρί, Ουκρανίας μεριά, σέ κάποιους θα αρέσει ή επιστροφή σίγουραονόματα δεν λέμε....
Πάς νά ανάψεις φωτιές εσύκαλη περιπτωση η κιρα, να ειχαμε και επιστροφη βικτωριας καλα θα ηταν
Άστην μωρε φτιάχνει καφέδες τώρα…καλη περιπτωση η κιρα, να ειχαμε και επιστροφη βικτωριας καλα θα ηταν
αυτα ειναι νεα!!!!!Υπάρχει μία επιστροφή από τά παλιά.... αδύνατο σκαρί, Ουκρανίας μεριά, σέ κάποιους θα αρέσει ή επιστροφή σίγουραονόματα δεν λέμε....
Δεν θα πώ τίποτα μήν σέ ματιασωαυτα ειναι νεα!!!!!
το επομενο διωρακι μου
σημερα δεν προλαβαινω,εχω κλεισει ηδη το διωρακι μου![]()
Ή Κίρα είναι για σκινυ γούστα.Την είδα και εγώ σήμερα την Κίρα. Γλυκιά και σώμα μοντέλου, δεν έχει αλλάξει καθόλου. Δυστυχώς δεν ήταν ελεύθερη, άλλα έτσι και αλλιώς είχα κλείσει με το δυνατό χαρτί του μαγαζιού V.
Πολύ σκίνυ βέβαια… αν είχε 3-5 κιλά πάνω και ένα δυάρι βυζί και ένα πρόσωπο που να βλέπεται τότε θα την έλεγαν Βαλεντίνα!Ή Κίρα είναι για σκινυ γούστα.
Βάλε κανά κιλό παραπάνωΠολύ σκίνυ βέβαια… αν είχε 3-5 κιλά πάνω και ένα δυάρι βυζί και ένα πρόσωπο που να βλέπεται τότε θα την έλεγαν Βαλεντίνα!
Αλλά την ιδρώνει την φανέλα όπως καμία!
Όπως τα λες!!!! Αν είχε μια υποφερτή φάτσα και 6-7 κιλακια θα ήταν μια στάνταρ επιλογή!!!! Τώρα για κάτι δίωρα που ακούω για την Κίρα απλά χασκογελαω αλλά και στεναχωριέμαι παράλληλα!!!!!Πολύ σκίνυ βέβαια… αν είχε 3-5 κιλά πάνω και ένα δυάρι βυζί και ένα πρόσωπο που να βλέπεται τότε θα την έλεγαν Βαλεντίνα!
Αλλά την ιδρώνει την φανέλα όπως καμία!