Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.501
Πόντοι
22.886
5 κοπέλες σήμερα μόνο ...

Βαλεντίνα

και άλλες 4 .... :tooth:
Ντιάνα , Ιλόνα κτλ .

Η Κίρα από αύριο πάλι ...
Το φάγατε το κορίτσι ρε σεις χθες ... :2funny::2funny:

( Θα ακολουθήσει κριτική ) :woldman:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.825
Πόντοι
11.096
5 κοπέλες σήμερα μόνο ...

Βαλεντίνα

και άλλες 4 .... :tooth:
Ντιάνα , Ιλόνα κτλ .

Η Κίρα από αύριο πάλι ...
Το φάγατε το κορίτσι ρε σεις χθες ... :2funny::2funny:

( Θα ακολουθήσει κριτική ) :woldman:
:think: κριτική;

• Like
Αντιδράσεις: baroc

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.501
Πόντοι
22.886
Ή Κίρα ρεπό σήμερα κύριοι, αύριο μεθαύριο δεν ξέρουμε.... θά δούμε.

Αναμενόμενο αφού πήγε για ραντεβού ό @dimigoall

Κόκαλα έχει αυτή ή κριτική; :tooth:
Αύριο .

Αύριο θα είναι εκεί αγαπητέ :2funny:

Αμάν ρε με έφαγες . :tooth:

peloma

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
34.721
Πόντοι
6.236
Είμαι καθαρός, το πουλί μου είναι κανονικό, αντιπροσωπεύω τον μέσο όρο και πάω στα μασατζίδικα για να ξεφορτώσω. Κυρίως όμως ΔΕΝ κάνω μασάζ γιατί όποιος γνωρίζει, το μασάζ στα μαγαζιά αυτά είναι, ως επί το πλείστον, κοροϊδία.
Τέλος πάντων, ενώ με τους περισσότερους συμφωνώ για τις υπηρεσίες των κοριτσιών - στο συγκεκριμένο μαγαζί - οφείλω να καταθέσω την άποψή μου κι εγώ για το "χαρτί" του μαγαζιού που ακούει στο όνομα "Βαλεντίνα". Με 4 λέξεις: "Μια χόρτα χωρίς λάδι."

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.501
Πόντοι
22.886
''παει'' με το κοριτσι γαντι φαινεται.
:D:
Hungry Dog GIF by Scooby-Doo

Εεε να γλύψουμε και εμείς κάνα κοκκαλάκι :tooth:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Η Ζωή παίζει πια μπάλα με συγκεκριμένους πελάτες, εκτός καταστήματος.:kiss-mark:
Για όσους θυμούνται, όσο ήταν στο μαγαζί μοίραζε το προφίλ της στο Ίνσταγκραμ,
το οποίο διέγραψε πριν λίγους μήνες. Έφτιαξε την πελατεία της και, μάλιστα,
δέχεται πια ραντεβού όποτε έχει αφραγκίες. Δυστυχώς από εμφάνιση έχει
χαλάσει αρκετά, όμως διατηρεί το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών στην τιμή του
καταστήματος (80/ώρα, φουλ με κώλο).

Για μένα η συζήτηση περί Ζωής δεν έχει νόημα, καθώς είναι σχεδόν
απίθανο να επιστρέψει στο μαγαζί κι επίσης είναι σχεδόν αρνητική
στη διεύρυνση του κλειστού κύκλου πελατείας της.
Αυτά...:hi:
Η "Ζωή" περισσότερο έψαχνε και για μόνιμο χορηγό ανάμεσα στα πελατάκια απ' ότι κατάλαβα. Έχει μπαζέψει αρκετά η κακομοίρα, γι αυτό και μου έκανε εντύπωση όταν γράψανε ότι θα γύρναγε(Έχω να τη δώ καιρό και σκέφτηκα . "Λές να τα έχασε;;;").

Σε ευχαριστώ μύστη μου! Παρόλα αυτά, ψέγω πρώτον από όλους τον εαυτό μου, που κράτησα σαν επτασφράγιστο μυστικό το παρασκήνιο με τη Ζωή. Λες και τα μέλη που καταθέτουν συχνά στο ίδρυμα (κι ακόμα το ίδιο το ίδρυμα) δεν γνωρίζουν την αλήθεια. :hi:
Γνώριζα για το παρασκήνιο με τη "Ζωή" αλλα το κράτησα επτασφράγιστο μυστικό γιατι δεν ήξερα που μπορεί να μπλέξει αν το βγάλω εδώ.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Junax

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.501
Πόντοι
22.886
Τελευταία τροποποίηση:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Η "Ζωή" περισσότερο έψαχνε και για μόνιμο χορηγό ανάμεσα στα πελατάκια απ' ότι κατάλαβα. Έχει μπαζέψει αρκετά η κακομοίρα, γι αυτό και μου έκανε εντύπωση όταν γράψανε ότι θα γύρναγε(Έχω να τη δώ καιρό και σκέφτηκα . "Λές να τα έχασε;;;").

Γνώριζα για το παρασκήνιο με τη "Ζωή" αλλα το κράτησα επτασφράγιστο μυστικό γιατι δεν ήξερα που μπορεί να μπλέξει αν το βγάλω εδώ.
Σε ευχαριστώ μύστη μου! Παρόλα αυτά, ψέγω πρώτον από όλους τον εαυτό μου, που κράτησα σαν επτασφράγιστο μυστικό το παρασκήνιο με τη Ζωή. Λες και τα μέλη που καταθέτουν συχνά στο ίδρυμα (κι ακόμα το ίδιο το ίδρυμα) δεν γνωρίζουν την αλήθεια. :hi:
Μαγκες its all good! Δε κερδιζουμε ποντους με το να λεμε τι κανει η καθε κοπελα εκτος μαγαζιου.Πιο πολυ τη καιμε παρα βοηθαμε καποιο πορνοσυναδελφο. Ας κυκλοφορησει καθε πληροφορια με πμ και ολα καλα :hi:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Μαγκες its all good! Δε κερδιζουμε ποντους με το να λεμε τι κανει η καθε κοπελα εκτος μαγαζιου.Πιο πολυ τη καιμε παρα βοηθαμε καποιο πορνοσυναδελφο. Ας κυκλοφορησει καθε πληροφορια με πμ και ολα καλα :hi:
Οκ man!:hi:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646

Ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου! :rockon:
Πουθενά δεν μπλέκει μύστη μου! Άλλωστε δεν είσαι ο μόνος πελάτης που γνωρίζει τη φάση, μιας και υποπτεύομαι ότι έχει πουλήσει τάχα αποκλειστικότητα σε πολλούς. Και η αναζήτηση του μόνιμου χορηγού μου φαίνεται σωστή και λογική σαν άποψη. :hi:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Μύστη Πιλοφορη, αφού αλήθεια λέμε! Ούτε φωτό, ούτε τηλέφωνο μοιράζουμε. Ούτε κέρδος, ούτε ζημία έχουμε λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους. Για μένα έπρεπε επιτέλους να απομυθοποιηθει η Ζωή και να γίνει κατανοητό ότι είναι σχεδόν απίθανο να επανέλθει στο μαγαζί. Αυτά από μένα... :hi:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Μύστη Πιλοφορη, αφού αλήθεια λέμε! Ούτε φωτό, ούτε τηλέφωνο μοιράζουμε. Ούτε κέρδος, ούτε ζημία έχουμε λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους. Για μένα έπρεπε επιτέλους να απομυθοποιηθει η Ζωή και να γίνει κατανοητό ότι είναι σχεδόν απίθανο να επανέλθει στο μαγαζί. Αυτά από μένα... :hi:
Μην σου πω οτι προστατευεις και κανένα ναυάγιο που μπορεί να πίστεψε ότι έψαχνε αποκλειστικοτητα. Στα δικά μου μάτια ήταν πολύ φανερό, γι'αυτό και γειωθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.
Αλλά απ την άλλη δέχομαι αυτό που λέει ο φίλος. Πότε δεν ξέρεις τι παίζει από πίσω.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Μην σου πω οτι προστατευεις και κανένα ναυάγιο που μπορεί να πίστεψε ότι έψαχνε αποκλειστικοτητα. Στα δικά μου μάτια ήταν πολύ φανερό, γι'αυτό και γειωθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.
Αλλά απ την άλλη δέχομαι αυτό που λέει ο φίλος. Πότε δεν ξέρεις τι παίζει από πίσω.
Για πες μύστη πως γειωθηκε! Σου έκανε νερά όταν προσπαθούσες για ραντεβού και της τα έχωσες?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Για πες μύστη πως γειωθηκε! Σου έκανε νερά όταν προσπαθούσες για ραντεβού και της τα έχωσες?
Όχι απλά κυριολεκτικα γειωθηκε. Εξαφανιστηκα.
Έλα να τα πούμε pm αν θέλεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom