Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Μύστη Πιλοφορη, αφού αλήθεια λέμε! Ούτε φωτό, ούτε τηλέφωνο μοιράζουμε. Ούτε κέρδος, ούτε ζημία έχουμε λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους. Για μένα έπρεπε επιτέλους να απομυθοποιηθει η Ζωή και να γίνει κατανοητό ότι είναι σχεδόν απίθανο να επανέλθει στο μαγαζί. Αυτά από μένα... :hi:
Εμενα μου ειχε πει οτι τα εχει με εναν Λιβυο,και θα στσματηση,δεν μου ειπε οτι θα δουλεψη μονητης παρολο που ημουν ταχτικοτατος πελατης της.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Εμενα μου ειχε πει οτι τα εχει με εναν Λιβυο,και θα στσματηση,δεν μου ειπε οτι θα δουλεψη μονητης παρολο που ημουν ταχτικοτατος πελατης της.
Μην πιστεύεις πουστη λόγια και πουτανας μοιρολόγια! :woldman:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.585
Πόντοι
5.946
Είμαι καθαρός, το πουλί μου είναι κανονικό, αντιπροσωπεύω τον μέσο όρο και πάω στα μασατζίδικα για να ξεφορτώσω. Κυρίως όμως ΔΕΝ κάνω μασάζ γιατί όποιος γνωρίζει, το μασάζ στα μαγαζιά αυτά είναι, ως επί το πλείστον, κοροϊδία.
Τέλος πάντων, ενώ με τους περισσότερους συμφωνώ για τις υπηρεσίες των κοριτσιών - στο συγκεκριμένο μαγαζί - οφείλω να καταθέσω την άποψή μου κι εγώ για το "χαρτί" του μαγαζιού που ακούει στο όνομα "Βαλεντίνα". Με 4 λέξεις: "Μια χόρτα χωρίς λάδι."
το θέμα είναι ότι τα χόρτα αυτά είναι πάρα πολύ ωραία έστω και χωρίς λάδι, για λάδι παίρνεις Κίρα...
όσο για το μασάζ δεν έχεις απόλυτο δίκιο... η Βαλεντίνα είναι πολύ καλή και ξέρει τι κάνει...

peloma

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
34.919
Πόντοι
6.236
το θέμα είναι ότι τα χόρτα αυτά είναι πάρα πολύ ωραία έστω και χωρίς λάδι, για λάδι παίρνεις Κίρα...
όσο για το μασάζ δεν έχεις απόλυτο δίκιο... η Βαλεντίνα είναι πολύ καλή και ξέρει τι κάνει...
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Ούτε εσύ άλλωστε διαφώνησες μαζί μου, απλώς με επιβεβαίωσες λέγοντας ότι η Βαλεντίνα είναι "μια χόρτα χωρίς λάδι". Για το λάδι δε, γνωρίζω καλά!
Όσον αφορά στο μασάζ, όπως θα διαπιστώσεις αν ξαναδιαβάσεις, δεν αναφέρθηκα στην κοπέλα, αλλά γενικώς στο μασάζ που προσφέρουν οι κυρίες στα μαγαζιά αυτά.
Καλό είναι να ξέρει ο κόσμος τι να περιμένει πάντως...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.585
Πόντοι
5.946
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Ούτε εσύ άλλωστε διαφώνησες μαζί μου, απλώς με επιβεβαίωσες λέγοντας ότι η Βαλεντίνα είναι "μια χόρτα χωρίς λάδι". Για το λάδι δε, γνωρίζω καλά!
Όσον αφορά στο μασάζ, όπως θα διαπιστώσεις αν ξαναδιαβάσεις, δεν αναφέρθηκα στην κοπέλα, αλλά γενικώς στο μασάζ που προσφέρουν οι κυρίες στα μαγαζιά αυτά.
Καλό είναι να ξέρει ο κόσμος τι να περιμένει πάντως...
η σούμα είναι ότι η Β. είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιό ωραίες παρουσίες στον χώρο με ικανοποιητικό και καυλωτικό σέρβις μέχρι ένα σημείο. Θέλει να έχει τον έλεγχο και δεν θα τον χάσει ποτέ! Ούτε θα υποκριθεί πως τον χάνει, όλα είναι επαγγελματικά μεν αλλά ευχάριστα δε... Από τις καλύτερες επιλογές στον χώρο σήμερα αλλά δεν τρελλαθήκαμε κιόλας... αν ανέβαζε την ένταση ένα δυό κλικ πιό πάνω... τότε θα είχαμε πολλά να συζητήσουμε...

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.651
Πόντοι
22.886
Παίδες
Μην ξεχνάμε ότι όλη αυτή η συζήτηση περί εμφάνισης , υπηρεσιών κτλ κτλ γίνεται στην βάση του 80/h χωρίς χοτέλια , κεράσματα και λοιπές αηδίες .
Ανεβάζοντας level σε εμφάνιση - υπηρεσίες ανεβαίνει και το μπαγιόκο , πηγαίνεις σε άλλες επιλογές .
Και μην αρχίσουμε πάλι , τι πρόσφεραν οι παλιές .
Περσινά ξυνά σταφύλια :woldman:

Τελευταία τροποποίηση:

chriskas1234

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες δωστε πληροφορια παιζει μασαζακι και φραπε ; ενδιαφερομαι απλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακρινβως παιζει καποιος πιο ξεκαθαρα τιμες προγραμμα κτλπ επισης ποια επιλεγουμε ; καλη συνεχεια

Εγγρ.
24 Ιαν 2016
Like
33
Πόντοι
0
Καλημέρα καινούργιος στα του μασάζ υπάρχει κάποια σελίδα για το μαγαζί για πρόγραμμα ή και για φωτογραφίες από τις κοπέλες? ευχαριστώ

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
καλησπερα συναγωνιστες δωστε πληροφορια παιζει μασαζακι και φραπε ; ενδιαφερομαι απλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακρινβως παιζει καποιος πιο ξεκαθαρα τιμες προγραμμα κτλπ επισης ποια επιλεγουμε ; καλη συνεχεια
Και μασάζακι παίζει καί φρπεδακι, καλαμάκι, μπριζόλα ανάλογα τις ψάχνεις και τί ζητάς.
Πρόγραμμα ρωτάς στό μαγαζί το καί πώς, επιλογή κοπέλας όταν την δείς από κοντά ή κλείνεις ραντεβού με την Κ. Σοφία με οποία σου αρέσει.
Στήν ουσία είναι καθαρό μπριζολαδικο
Μισή ώρα 60 ή 80 ή μία ώρα.
Καλημέρα καινούργιος στα του μασάζ υπάρχει κάποια σελίδα για το μαγαζί για πρόγραμμα ή και για φωτογραφίες από τις κοπέλες? ευχαριστώ
Σελίδα δεν υπάρχει, από φωτογραφίες ότι έχουν ανεβάσει παλιότερα κάποια σοβαρά μέλη, πλέον δεν ανεβάζουν καί ή ενημέρωση είναι ελάχιστη γιατί για κάνα δύο :jerking: την πληρώνουν οι περισσότεροι.
Πρόγραμμα ρωτάς καλύτερα στο μαγαζί όταν πάς σέ ότι απορία έχεις.
Αυτά.
:hi:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.651
Πόντοι
22.886
Και μασάζακι παίζει καί φρπεδακι, καλαμάκι, μπριζόλα ανάλογα τις ψάχνεις και τί ζητάς.
Πρόγραμμα ρωτάς στό μαγαζί το καί πώς, επιλογή κοπέλας όταν την δείς από κοντά ή με κλείνεις ραντεβού με την Κ. Σοφία με οποία σου αρέσει.
Στήν ουσία είναι καθαρό μπριζολαδικο
Μισή ώρα 60 ή 80 ή μία ώρα.

Σελίδα δεν υπάρχει, από φωτογραφίες ότι έχουν ανεβάσει παλιότερα κάποια σοβαρά μέλη, πλέον δεν ανεβάζουν καί ή ενημέρωση είναι ελάχιστη γιατί για κάνα δύο :jerking: την πληρώνουν οι περισσότεροι.
Πρόγραμμα ρωτάς καλύτερα στο μαγαζί όταν πάς σέ ότι απορία έχεις.
Αυτά.
:hi:
Meat Grilling GIF by NETFLIX

Τύπε την ξεροψήνεις τη μπριζόλα ?? :tooth:

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
καλησπέρα σε όλους! Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει site που μπορούμε να δούμε φωτογραφίες από τις κοπέλες; Γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι στο google.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
Ναταλι για πειτε γνωμη ρε παιδια
Φάτσα κάρτα είναι ή κριτική πρώτη σελίδα από τόν @Kaloeros

καλησπέρα σε όλους! Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει site που μπορούμε να δούμε φωτογραφίες από τις κοπέλες; Γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι στο google.
3 ολόκληρα μυνήματα πίσω ίδια σελίδα υπάρχει απάντηση από εμένα.
Διαβάστε καί λίγο.

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476

Stories