bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
Έλλη????τι φρούτο είναι αυτό?
να σου πω δεν εχεις κι αδικο.Κρυβε λόγια
να προλάβεις ...
ΜπαγιάτικοΈλλη????τι φρούτο είναι αυτό?
Διωρακι νά φανταστώ έτσι;αν λες για την Βαλεντινα,τοτε ναι δουλευει με ραντεβου.
οι ωρες ειναι οι ιδιες με τις ωρες που δουλευει και το μαγαζι. 11-9 το βραδυ.
ροστερ σημερα:
Αντζελα
Ελλη
Ναταλι
Καμιλα
Ειρηνη
δεν καταφερα να κλεισω ραντεβου με Ειρηνη που εχω καιρο να δω.
ας ελπισουμε αυριο.
Διωρακι νά φανταστώ έτσι;
Διωρακι νά φανταστώ έτσι;
Σε διαβάζω και νιώθω σα να γάμησα εγώ…τελικα η συνεδρια με τη μιλφαρα εγινε χθες,αφου υπηρξε νεωτερη ενημερωση μου,οτι μπορουσε να πραγματοποιηθει την ωρα που επιθυμουσα.
μια ωρα απολυτης χαλαρωσης μετα απο μια γεματη εβδομαδα τρεξιματος και αγχους με δουλειες κλπ.
αρχη με εκατερωθεν βαθια φιλια και χουφτωματα στον καναπε,με καταληξη εγω μετα απο λιγο να σηκωνομαι ορθιος και η μιλφαρα στα γονατα να αρχιζει το τρομπονι οπως μονο εκεινη γνωριζει.
ρουφηγμα με δεος και πολυ σαλιο που ελεγε καποια ψυχη εδω.
με το ζορι κρατιομουν να μην πυροβολησω.
κοντεψα να χασω τις μπαλλες μου απο την καβλα.
στο τελος οταν η καβλα ειχε φτασει στο ζενιθ,πυροβολησα βαθια μεσα στο στομα της,οπου δεν αφησε σταγονα σπερματος να πεσει κατω.
διαλειμμα μετα για λιγο μασαζ.
τιμιο μασαζακι,χαλαρωτικο σε ολο το κορμι και προς το τελος σωστη εισαγωγη και ''συνθημα'' για την εναρξη του δευτερου γυρου.
γυρισμα ανασκελα και ειχα τοσο χαλαρωσει που πραγματικα δεν ηθελα να κανω τον εργατη,αφου το χαιρομουν αρκετα.
το ειπα στη μιλφαρα και ανελαβε τη συνεχεια εκει οπως ημουν.
αρχισε παλι να με ρουφαει και να με γλυφει σε ολο το κατω μερος του σωματος.
ξεκινουσε να παιρνει σιγα σιγα ολο το εργαλειο μεσα για λιγο,μετα σταματαγε και πηγαινε στα μπαλλακια.
τα ρουφουσε,τα εγλυφε,τα σαλιωνε κοκ.
περνουσε φιλωντας με απο το εσωτερικο των μηρων,μετα παλι για λιγο το πεος και εγω το χαιρομουν καλυτερα κι απο σεξ.
η γυναικα με μια λεξη,ειναι απλα μαστορισσα στην πιπα.
η τεχνικη της πρεπει να διδασκεται στις νεωτερες.
στο τελος κι αφου χαρηκα την περιποιηση της για περισσοτερο χρονο αυτη τη φορα,παρεδωσα και παλι το σπερμα μου στο στομα της και αφου με ρουφηξε μεχρι τον τελευταιο σπασμο καβλας μου,εληξε και η συνεδρια μας.
μπανακι,ντυσιμο και επιστροφη σπιτι ανακουφισμενος και ξεκουραστος.
ευτυχειτε συναδελφοι.
Γιάννινα? Ήταν & η Άρτα & η Ηγουμενίτσα μήπως?Ό καλός φίλος petergsp μου λέει νά γράφω στα μεζεα μου ορισμένους και νά ρίχνω καμία ενημέρωση, κάτι θά ξέρει παραπάνω.
Σημερινό ρόστερ για να ζεσταθείτε.... Ειρήνη, Γιάννινα, Αγάπη, Αλεξάνδρα, Αγγελική, Άντζελα.
Είχες δεν είχες μας έφτιαξες βραδιάτικα ......τελικα η συνεδρια με τη μιλφαρα εγινε χθες,αφου υπηρξε νεωτερη ενημερωση μου,οτι μπορουσε να πραγματοποιηθει την ωρα που επιθυμουσα.
μια ωρα απολυτης χαλαρωσης μετα απο μια γεματη εβδομαδα τρεξιματος και αγχους με δουλειες κλπ.
αρχη με εκατερωθεν βαθια φιλια και χουφτωματα στον καναπε,με καταληξη εγω μετα απο λιγο να σηκωνομαι ορθιος και η μιλφαρα στα γονατα να αρχιζει το τρομπονι οπως μονο εκεινη γνωριζει.
στο τελος οταν η καβλα ειχε φτασει στο ζενιθ,πυροβολησα βαθια μεσα στο στομα της,οπου δεν αφησε σταγονα σπερματος να πεσει κατω.
τιμιο μασαζακι,χαλαρωτικο σε ολο το κορμι και προς το τελος σωστη εισαγωγη και ''συνθημα'' για την εναρξη του δευτερου γυρου.
γυρισμα ανασκελα και ειχα τοσο χαλαρωσει που πραγματικα δεν ηθελα να κανω τον εργατη,αφου το χαιρομουν αρκετα.
ξεκινουσε να παιρνει σιγα σιγα ολο το εργαλειο μεσα για λιγο,μετα σταματαγε και πηγαινε στα μπαλλακια.
περνουσε φιλωντας με απο το εσωτερικο των μηρων,μετα παλι για λιγο το πεος και εγω το χαιρομουν καλυτερα κι απο σεξ.
στο τελος κι αφου χαρηκα την περιποιηση της για περισσοτερο χρονο αυτη τη φορα,παρεδωσα και παλι το σπερμα μου στο στομα της και αφου με ρουφηξε μεχρι τον τελευταιο σπασμο καβλας μου,εληξε και η συνεδρια μας.
ευτυχειτε συναδελφοι.
Την Ειρήνη εννοεί .Ποια μιλφάρα λες;
Ήταν και τό γεφύρι τής Άρτας τό ξέχασεςΓιάννινα? Ήταν & η Άρτα & η Ηγουμενίτσα μήπως?
Διάβασα καλά;τελικα η συνεδρια με τη μιλφαρα εγινε χθες,αφου υπηρξε νεωτερη ενημερωση μου,οτι μπορουσε να πραγματοποιηθει την ωρα που επιθυμουσα.
ευτυχειτε συναδελφοι.
Παρε τηλ, τη κ Σοφια και ρωτησε ποια κλεινη μονη της ραντεβου; μπορει να ειναι και 2 τα μιλφΠοια μιλφάρα λες;
Μην είσαι απόλυτος, με μένα τα έδινε όλα το μιλφάκι, είναι να μην συμπαθήσει κάποιον μετά ανοίγουν όλες οι πόρτες του παραδείσου…Παντως και αυτή στουντιακες υπηρεσίες είχε , οπότε ίσως το στούντιο της ταιριάζει...
Ναι ούτε εμένα με εντυπωσιάζει η πίπα της… άσε που μου την σπάνε τα πλαστικά βυζόμπαλα… πλην όμως μπαίνει στο δωμάτιο για να αγωνιστεί!με όλο το σεβασμό αγαπητέ petergsp αλλά αν θεωρείς πιπάρα της ειρήνης......τότε έχουμε κάποιο θεματάκι εμπειριών...