bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Επέστρεψε η Ζωή?Η Ζωή η καύλα πότε επιστρέφει έχουμε κάποιο νέο της;
Επέστρεψε η Ζωή?Η Ζωή η καύλα πότε επιστρέφει έχουμε κάποιο νέο της;
Θελουμε να γαμησουμεεεεεεεεεΟύτε στο αδερφό ούτε στο ξαδερφο μαγαζί είναι , η 3αδα φωτιά ,Irina ,Vale και Dia συνεργάζονται αποκλειστικά και μόνο με το Λαγουμτζη ,δεν πάνε στα διπλα 3ο2τερα ταβερνια , μόνο εκεί και πουθενα αλλού
Εγώ έχω μπει καλού κακού ποτέ δεν ξέρεις.....Ωχ ωχ , μπαινω στο καταφύγιο...
Εξάδα σήμερα με μία από τά ίδια σέ ρόστερ ότι καί πριν.Τελικά τί έγινε, άνοιξε το νέο sadiago bernabeu?
Νομιζω οτι πρεπει να την ξεχασουμε...Η Ζωή η καύλα πότε επιστρέφει έχουμε κάποιο νέο της;
πηραν και τις καμερες,σιγα μην ανοιξουν.....Τελικά τί έγινε, άνοιξε το νέο sadiago bernabeu?
Τι εννοείς? Προχτές ανοιχτά ήταν έγραψε ο professorπηραν και τις καμερες,σιγα μην ανοιξουν.....
Χθες και προχθές ανοιχτά ήταν, μη σπέρνεις ανακρίβειες στο πρώτο μήνυμα σου, κάνει κρα ότι είσαι βαλτός…πηραν και τις καμερες,σιγα μην ανοιξουν.....
Στη Λαγουμιτζή 23 πάλιH Αγάπη2 ξέρουμε που παίζει;
Σήμερα Κυριακή;Υπάρχει μία επιστροφή από τά παλιά.... αδύνατο σκαρί, Ουκρανίας μεριά, σέ κάποιους θα αρέσει ή επιστροφή σίγουρα ονόματα δεν λέμε....
Επιστροφή λοιπόν τής Κίρα.
Ναι σήμερα είναι εκεί.Σήμερα Κυριακή;
καλη περιπτωση η κιρα, να ειχαμε και επιστροφη βικτωριας καλα θα ητανΥπάρχει μία επιστροφή από τά παλιά.... αδύνατο σκαρί, Ουκρανίας μεριά, σέ κάποιους θα αρέσει ή επιστροφή σίγουρα ονόματα δεν λέμε....
Πάς νά ανάψεις φωτιές εσύκαλη περιπτωση η κιρα, να ειχαμε και επιστροφη βικτωριας καλα θα ηταν
Άστην μωρε φτιάχνει καφέδες τώρα…καλη περιπτωση η κιρα, να ειχαμε και επιστροφη βικτωριας καλα θα ηταν
αυτα ειναι νεα!!!!!Υπάρχει μία επιστροφή από τά παλιά.... αδύνατο σκαρί, Ουκρανίας μεριά, σέ κάποιους θα αρέσει ή επιστροφή σίγουρα ονόματα δεν λέμε....
Δεν θα πώ τίποτα μήν σέ ματιασωαυτα ειναι νεα!!!!!
το επομενο διωρακι μου
σημερα δεν προλαβαινω,εχω κλεισει ηδη το διωρακι μου