Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Όχι απλά άλογο , όχι απλά όμορφουλα είναι και καυλα μέσα στο δωμάτιο . Την πήρα αυτή την Τετάρτη σε πρόγραμμα 1 ώρας και έρειξα 2 μανίκια και πήγαμε και για 3ο , την χαμουρεμα έπεσε την γλωσσιδια την γαμησια .... η μικρή μπήκε με το δεξί στη Λαγουμτζη , επεσε πολύ διαστημικό γαμησι με το άλογο και μου θύμισε εποχές Καρολίνας βραζιλιάνας στη καυλα που έβγαλε , από εμένα μια χαρά το περααε το τεστ και πάμε για 2ο καψουλι μέσα στη βδομάδα !!!
Λες την Καρολινα που ηταν μπακνανα παλια επι Ολγας?

• Like
Αντιδράσεις: acab3

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
27
Like
1.944
Πόντοι
2.471
Τη;ς προάλλες πέρασα με Γιάννα ή χειρότερη περίπτωση που μου έχει τύχει. Μασάζ χαλιά σε χαϊδεύει και το παίζει ότι κάτι κάνει, πίπα μονότονη και αδιάφορη το έχω ήδη ξεχάσει. Στο σεξ προσπαθεί να μην τον τρώει όλο και παίρνει άβολες στάσεις για να σε εμποδίζει. Το κορυφαίο είναι ότι μου λέει ότι εργάζεται μόνο 2-3 ημέρες την εβδομάδα :headbang:' κοπέλα μου κανονικά εσύ θα έπρεπε να είσαι στα τέσσερα και να πλένεις σκάλες σε πολυκατοικίες και όχι εδώ να κοροϊδεύεις τόν κόσμο :jerking2:' . Πέταξα μια ώρα από την ζωή μου άσκοπα.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.545
Πόντοι
41.813
Τη;ς προάλλες πέρασα με Γιάννα ή χειρότερη περίπτωση που μου έχει τύχει. Μασάζ χαλιά σε χαϊδεύει και το παίζει ότι κάτι κάνει, πίπα μονότονη και αδιάφορη το έχω ήδη ξεχάσει. Στο σεξ προσπαθεί να μην τον τρώει όλο και παίρνει άβολες στάσεις για να σε εμποδίζει. Το κορυφαίο είναι ότι μου λέει ότι εργάζεται μόνο 2-3 ημέρες την εβδομάδα :headbang:' κοπέλα μου κανονικά εσύ θα έπρεπε να είσαι στα τέσσερα και να πλένεις σκάλες σε πολυκατοικίες και όχι εδώ να κοροϊδεύεις τόν κόσμο :jerking2:' . Πέταξα μια ώρα από την ζωή μου άσκοπα.
κριμα γιατι μαλλον δεν ειχες ενημερωθει καλα συναδελφε.
προσφατα ειχε ενημερωσει ο κος καθηγητης για την κοπελλα οτι υστερει στο δωματιο και σχετικα προσφατα ειχε μπει και κριτικη.
για μενα ειναι απο τις περιπτωσεις που δεν θα προτιμουσα ποτε.

Μπορεί νά έτυχε, γενικά κάνει ωραία παρέλαση, σέ αλλά υστερεί.... στα ενδότερα δηλαδή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
27
Like
1.944
Πόντοι
2.471
κριμα γιατι μαλλον δεν ειχες ενημερωθει καλα συναδελφε.
προσφατα ειχε ενημερωσει ο κος καθηγητης για την κοπελλα οτι υστερει στο δωματιο και σχετικα προσφατα ειχε μπει και κριτικη.
για μενα ειναι απο τις περιπτωσεις που δεν θα προτιμουσα ποτε.

Όχι αδερφέ είχα διαβάσει την κριτική του @professor x απλώς από της ελεύθερες κτλ ήταν η μόνη στα γούστα μου και γι'αυτό την επέλεξα.

JohnWayne

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
288
Πόντοι
20
Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες…θα πρέπει να βρούμε άλλες εναλλακτικές για να μην τρελαθούμε!!

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
1
Λέτε να έκλεισε και το αδελφό;

Stories