dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.651
- Πόντοι
- 22.886
Ανοιχτά είναι .Είναι ανοικτά ο ναός σήμερα???
Το θέμα είναι τι επιλογές υπάρχουν .
Ανοιχτά είναι .Είναι ανοικτά ο ναός σήμερα???
Καλημέρα. Αν μπορείς ενημέρωσε μας τη σύνθεση του ροστερ.Πέρασα με αλεξανδρα... καλή ήταν....σήμερα δε ξέρω τι θα βρω
Η Αγαπη δεν πηρε ποδι ακομα;Λαικο προσκυνημα και χθες
Περασμα δευτερη φορα με Βαλεντινα καθως οι διαθεσιμες επιλογες ηταν 2-3 μολις,τιμια σε ολα της αλλα δεν με ενθουσιαζει.
Ολοι ζητανε τα λεφτα τους πισω με Αγαπη,απορησε η κα Σοφια που εγω ειχα περασει καλα μαζι της πριν κατι μηνες.
Η Αννα απο Βενεζουελα με καποια κιλακια
Η Αγάπη γιατί να πάρει πόδι βρε τύπε? Είναι κοριτσαρος. Μπήκες μαζί της και δεν ανταποκρίθηκε?Η Αγαπη δεν πηρε ποδι ακομα;
Ναι τυπε!!!,απο εμφανηση ,καλη ,απο υπηρεσιες,τιποτα, ηχειροτερη απο ολες,δεν το λεω μονο εγω!Η Αγάπη γιατί να πάρει πόδι βρε τύπε? Είναι κοριτσαρος. Μπήκες μαζί της και δεν ανταποκρίθηκε?
Μα φανταστώ πως είναι άλλη Αγάπη, όχι η μιλφάρα απο Αλβανία σωστά;Ναι τυπε!!!,απο εμφανηση ,καλη ,απο υπηρεσιες,τιποτα, ηχειροτερη απο ολες,δεν το λεω μονο εγω!
Αγάπη 2......Μα φανταστώ πως είναι άλλη Αγάπη, όχι η μιλφάρα απο Αλβανία σωστά;
Είχα δει καλές κριτικές για την Αγάπη έχει γίνει τόσο χάλια που διαβάζω τώρα τελευταία?Ναι τυπε!!!,απο εμφανηση ,καλη ,απο υπηρεσιες,τιποτα, ηχειροτερη απο ολες,δεν το λεω μονο εγω!
Ρισκαρετο αν σου αρεσει η Αγαπη,το πολυ πολυ να καψης το 60αρι! Δε γαμιται πρωτη φορα θ ειναι ; Ο σωστος μπουρδελιαρης δεν μασαη.Είχα δει καλές κριτικές για την Αγάπη έχει γίνει τόσο χάλια που διαβάζω τώρα τελευταία?
Καλησπέρα συναγωνιστή η Άννα καινούργια έχεις να μας δώσεις μια περιγραφή; Ευχαριστούμε!Η σημερινή σύνθεση: Ντιάνα, Γιαννα, Άννα, Αλεξάνδρα, Καμίλα, Αγγελική… αν δεν ξεχνάω κάποια.
Απουσίες τά δυνατά ονόματα.Η σημερινή σύνθεση: Ντιάνα, Γιαννα, Άννα, Αλεξάνδρα, Καμίλα, Αγγελική… αν δεν ξεχνάω κάποια.
Την Γιαννα τηνεχει δει καποιος να χαμογελα;;;;Η σημερινή σύνθεση: Ντιάνα, Γιαννα, Άννα, Αλεξάνδρα, Καμίλα, Αγγελική… αν δεν ξεχνάω κάποια.
Γιατί σου κάνει μουτρακια;Την Γιαννα τηνεχει δει καποιος να χαμογελα;;;;
Δεν την είδα. Τηλεφωνικά ενημερώθηκα για τις κοπελες και πέρασα με ραντεβού.Καλησπέρα συναγωνιστή η Άννα καινούργια έχεις να μας δώσεις μια περιγραφή; Ευχαριστούμε!
Γιατί σου κάνει μουτ
Οσες φορες την ειδα πασαρελα, εχει την ιδια ζοχαδοφατσα!Γιατί σου κάνει μουτρακια;