Εγραψα για την πρώτη. Θα την ανεβάσουν σε λίγο φαντάζομαι.Αναμένουμε κριτική
Μόλιςβρω ευκαιρία θα γράψω και για τη δεύτερη.
Εγραψα για την πρώτη. Θα την ανεβάσουν σε λίγο φαντάζομαι.Αναμένουμε κριτική
Μάλλον με παρεξήγησες γιατί γράφω ακριβώς για: "όνομα κοπέλας με την οποία να έχεις περάσει καλά"Την παλεύεις;
Σου γράφει ότι πάει για πρώτη φορά και θέλει συμβουλή για αυτή την πρώτη φορά.
Και εσύ του λες πήγαινε και μετά πρότεινε κοπέλα για να σου προτείνω και εγώ;
Εντελώς άσχετη απάντηση με αυτό που ζήτησε το παιδί.
Καλύτερα να μην έγραφες τίποτα.
Βρε συμφωνώ. Η Ζιζέλ έχει λίγα κοιλάκια στην περιοχή της κοιλιάς αλλά σε σχέση με άλλες εκεί είναι οκ από σέρβις.....άλλωστε έπρεπε κάπου να τον "χωσω" και δεν υπάρχουν καλές επιλογές γενικά......αλλά κάτι σου βγάζει στο γαμήσι...εμένα τουλάχιστον μου έβγαλε κάτι και πέρασα καλά.....για την ντιάνα δεν διαφωνώ για το σέρβις...άλλωστε ανατολικού μπλοκ προέλευση δε συγκρίνεται με λατινική αμερική....αλλά πολύ αδύνατη ρε παιδί μου δεν είναι??? όταν γδύθηκε δηλ. δεν είδες μόνο κόκκαλα??Οι γυναίκες είναι και γούστα φίλε μου.Εγω πχ την βρήκα οκ την Ντιάνα και την πήρα και πέρασα ωραία.
Εσύ πχ βρήκες ωραία τη Ζιζελ στο Νιρβάνα και είπα αφού είναι τόσο αυστηρός με όλες ο bixterious αυτή θα λέει πολλά.
Και την πήρα και αυτή και μόλις έβγαλε τα ρούχα είδα κοιλιες και πεσμένα βυζιά παρόλο το νεαρό της ηλικίας
Άμα συγκρίνω το σώμα των δυο άστα .Και η πρώτη καλύτερο σέρβις .Θα γράψω και κριτικες.Εσύ είδες το αντίθετο.Ειπαμε αντίθετα γούστα.
Τίποτα δεν έχει, λάθος κάνεις.Μάλλον με παρεξήγησες γιατί γράφω ακριβώς για: "όνομα κοπέλας με την οποία να έχεις περάσει καλά"
και όχι με όνομα κοπέλας που θα περάσεις καλά!
Όμως, όπως και να 'χει το πράμα, αν επισκεφτεί το 5άστερο αυτό μαγαζί, όλο και κάτι θα βρει.
Νομίζω ότι είμαστε στο ίδιο "στρατόπεδο" και μπαίνουμε στο bou, ψάχνοντας το καλύτερο vfm.Τίποτα δεν έχει, λάθος κάνεις.
Εκτός και αν ψάχνεις χοντρές ή μεγαλοκοπελες, σπάνια βρίσκεις κάτι αξιόλογο πια στην τύχη.
Όλες οι τελευταίες επισκέψεις μου ήταν χάσιμο χρόνου.
Εσύ πόσο καιρό έχεις να πας;
Συμφωνώ μαζί σου στο κομμάτι ότι πολλές και super επιλογές δεν έχουμε .Super ίσως και καθόλου .Αλλά με τις υπάρχουσες πρέπει να πορευτούμε και σε αυτές πάνω κάτω ψάχνουμε τι μας ικανοποιεί.Βρε συμφωνώ. Η Ζιζέλ έχει λίγα κοιλάκια στην περιοχή της κοιλιάς αλλά σε σχέση με άλλες εκεί είναι οκ από σέρβις.....άλλωστε έπρεπε κάπου να τον "χωσω" και δεν υπάρχουν καλές επιλογές γενικά......αλλά κάτι σου βγάζει στο γαμήσι...εμένα τουλάχιστον μου έβγαλε κάτι και πέρασα καλά.....για την ντιάνα δεν διαφωνώ για το σέρβις...άλλωστε ανατολικού μπλοκ προέλευση δε συγκρίνεται με λατινική αμερική....αλλά πολύ αδύνατη ρε παιδί μου δεν είναι??? όταν γδύθηκε δηλ. δεν είδες μόνο κόκκαλα??
δεν με τραβάει το πρόσωπο της γιατί έχει πολύ μικρό κεφάλι ρε φίλε....το ότι είναι πολύ πολύ αδύνατη οκ το ξεπερνάω κάποιες φορές αν μου αρέσει αυτό που αποπνέει γενικά και το πρόσωπο φυσικά.....βέβαια δεν έχει κάτι το έκφυλο που θα σε κάνει να γουστάρεις να την ξεσκίσεις αλλά οκ....Συμφωνώ μαζί σου στο κομμάτι ότι πολλές και super επιλογές δεν έχουμε .Super ίσως και καθόλου .Αλλά με τις υπάρχουσες πρέπει να πορευτούμε και σε αυτές πάνω κάτω ψάχνουμε τι μας ικανοποιεί.
Η Ντιανα είναι λεπτή αλλά έχει βυζάκι στητο με ανταποκρινόμενη ρώγα και κωλαρακι καλό στην όψη και στην αφή.Δεν θα έλεγα ότι είναι όλο κόκκαλα.
Για τα δικά μου γούστα είναι οκ και έχει τον σωματότυπο που μαρεσει.
Αυτά είναι γούστα όπως είπα .
Αν εσένα σου αρέσουν οι πιο τροφαντες μάλλον δεν σε ικανοποιεί .
Μπορεί επίσης να μην σε τραβάει το πρόσωπο της η κάτι άλλο δεν ξέρω .
Δεν περνάω συχνά πλέον. Γέμισαν Λατίνες όλα τα μαγαζιά; Και εγώ, λίγες θετικές εμπειρίες έχω μαζί τους.Πέρασμα πριν λίγες ημέρες στο μαγαζί, σε ραντεβού με την Ειρήνη. Στο διαδρομο έπεσα σε δυο νέες παρουσίες… δεν μου έκαναν εντυπωση.
Με τις Λατίνες πάντως δεν τα πάω καλά…
Πες μας ρε αδερφέ λίγα λόγια για την Ειρήνη;! Μη μας αφήνεις έτσι;!Πέρασμα πριν λίγες ημέρες στο μαγαζί, σε ραντεβού με την Ειρήνη. Στο διαδρομο έπεσα σε δυο νέες παρουσίες… δεν μου έκαναν εντυπωση.
Με τις Λατίνες πάντως δεν τα πάω καλά…
Για το Αργεντινή υπάρχουν αμφιβολίες από έγκυρες πηγές αλλά μικρό τό πρόβλημα.Νέα άφιξη στον οίκο. Καμίλα από Αργεντινή!
Ψιλή, ψιλοκάπουλη, κρεβατογεμίστρα, γύρω στα 35 την έκανα. Δοκιμάστηκε με αρκετή επιτυχία. Πιθανότατα να είναι η πρώτη μου κοπέλα από Αργεντινή, μεγάλωσα... και έχω χάσει τον λογαριασμό... Θα ακολουθήσει και κριτική με περισσότερες πληροφορίες.
Καλά , αν γίνει και αυτό λατινάδικο , θα τις κόψω τελείως τις εντριβέςΓια το Αργεντινή υπάρχουν αμφιβολίες από έγκυρες πηγές αλλά μικρό τό πρόβλημα.
Ή συγκεκριμένη από λατινική δηλώνει ότι είναι αλλά υπάρχουν αμφιβολίες για αν όντως είναι από Αργεντινή, μικρό τό πρόβλημα αν είναι καλή μέσα.Καλά , αν γίνει και αυτό λατινάδικο , θα τις κόψω τελείως τις εντριβές
Ή συγκεκριμένη από λατινική δηλώνει ότι είναι αλλά υπάρχουν αμφιβολίες για αν όντως είναι από Αργεντινή, μικρό τό πρόβλημα αν είναι καλή μέσα.
Έτσι λένε κάποιοι που την έχουν δεί από κοντά.
Εσύ θες πιπινια γάλακτος σλαβικής προέλευσης
Τό Λαγουμιτζή δεν ξεμένει από αυτά έχει κρυφά αποθέματα
παρτην και θα την ευχαριστηθεις.Πες μας ρε αδερφέ λίγα λόγια για την Ειρήνη;! Μη μας αφήνεις έτσι;!
me too bro.Καλά , αν γίνει και αυτό λατινάδικο , θα τις κόψω τελείως τις εντριβές