Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.202
Πόντοι
20.686
Αύριο (σήμερα δλδ) θα ξανακάνω καταδρομική . Εχω φουλάρει , έχω υπολογίσει και διόδια , και μου έμειναν 110 ευρώ από το budget του 3ήμερου…. Εννοείται δε γυρνάω πίσω με λεφτά αξοδευτα, είναι προσβολή .

οπότε πριν ξεκινήσω για πίσω, πιτ στοπ για άδειασμα (αρχιδιων) και ανηφόρα για Σαλονικα με χαλάρωση και μούσι κουλά
Ξεφόρτωσε συνάδελφε και θα σου φανεί η διαδρομή πιο λίγη....

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Ξεφόρτωσε συνάδελφε και θα σου φανεί η διαδρομή πιο λίγη....
Ακριβώς έτσι αγαπητε συναγωνιστή . Έχω ένα πολύ δυνατό πιστεύω στη ζωή . ΟΛΑ φαίνονται πολύ διαφορετικά μετά από ένα καλό γαμησι . Τα προβλήματα λιγότερο σοβαρά , ο θυμός λιγότερο έντονος , ο δρόμος πιο λίγος !!!!!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
τελικα η πιτσα ειχε μανιταρια συντροφοι?
μαθαμε?
να ξερω γιατι δεν τα τρωω.
αν μου τυχει κανεις να περιμενει στο δωματιακι,να φυγω,μην περιμενω τζαμπα γιατι δεν τα τρωω. :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επισκεπτης ηταν! Τα μελη του μπου δεν κανουν τετοια.
τι κανουν?
χειροτερα????????????????????

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
τελικα η πιτσα ειχε μανιταρια συντροφοι?
μαθαμε?
να ξερω γιατι δεν τα τρωω.
αν μου τυχει κανεις να περιμενει στο δωματιακι,να φυγω,μην περιμενω τζαμπα γιατι δεν τα τρωω. :2funny:

Ανακοίνωσης .

Παρακαλούνται οι κύριοι που εισέρχονται εντός τού ιδρύματος όπως, απλοί επισκέπτες, αγαπητικοι, παντρεμένοι, καψουριαριδες, μοναχοφαιδες, κλπ..... στήν επόμενη επίσκεψη σάς με παραμονή άνω τής ώρας για κορασίδα νά προέρχεστε με Πίτσα σπέσιαλ άνευ μανιταριών ή κουτί με γλυκά, ώστε ή αναμονή σάς στο ίδρυμα να γίνεται ποίο ευχάριστη.
Σέ περίπτωση που ή αναμονή σας δεν έχει αποτέλεσμα και τσάμπα περιμένατε, τά γλυκά και ή πίτσα θά παραμείνουν στο ίδρυμα αποκλειστικά για τά μέλη τού bou.com ως φόρος για τίς πολύτιμες πληροφορίες που παίρνετε.

@petergsp Στο φτιαξα λίγο :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.597
Πόντοι
1.196
Ανακοίνωσης .

... τά γλυκά και ή πίτσα θά παραμείνουν στο ίδρυμα αποκλειστικά για τά μέλη τού bou.com ως φόρος για τίς πολύτιμες πληροφορίες που παίρνετε.
Σίγουρα θα παραμείνουν για τα μέλη τού bou.com, γιατί αποκλείεται να κινδυνεύουν από τις κοπέλες π.χ. Κάτια, Κίρα, Βικτώρια κτλ, αν κρίνω από τον σωματότυπό τους!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Σίγουρα θα παραμείνουν για τα μέλη τού bou.com, γιατί αποκλείεται να κινδυνεύουν από τις κοπέλες π.χ. Κάτια, Κίρα, Βικτώρια κτλ, αν κρίνω από τον σωματότυπό τους!
Τρώνε τά κορίτσια,:wink: μήν τίς βλέπεις έτσι.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Ανακοίνωσης .

Παρακαλούνται οι κύριοι που εισέρχονται εντός τού ιδρύματος όπως, απλοί επισκέπτες, αγαπητικοι, παντρεμένοι, καψουριαριδες, μοναχοφαιδες, κλπ..... στήν επόμενη επίσκεψη σάς με παραμονή άνω τής ώρας για κορασίδα νά προέρχεστε με Πίτσα σπέσιαλ άνευ μανιταριών ή κουτί με γλυκά, ώστε ή αναμονή σάς στο ίδρυμα να γίνεται ποίο ευχάριστη.
Σέ περίπτωση που ή αναμονή σας δεν έχει αποτέλεσμα και τσάμπα περιμένατε, τά γλυκά και ή πίτσα θά παραμείνουν στο ίδρυμα αποκλειστικά για τά μέλη τού bou.com ως φόρος για τίς πολύτιμες πληροφορίες που παίρνετε.

@petergsp Στο φτιαξα λίγο :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
ετσι.
τωρα τα λες καλα.
και τα γλυκακια να ειναι μιλφειγ παρακαλω,οχι τιποτα φτηνιαρικα.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.830
Πόντοι
31.348
για την Ευα να εισαι ετοιμος και για πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ μπλαμπλα.
ειναι πολυ ενταξει και στο σεξ ομως.

για Ειρηνη δεν ξερω δεν εχω παρει ακομα.

η Κιρα θα σε
Ανακοίνωσης .

3 ωρες περίμενα την kira σήμερα Σάλταρα και σηκώθηκα και έφυγα

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
3 ωρες περίμενα την kira σήμερα Σάλταρα και σηκώθηκα και έφυγα
3 ώρες ??????? :new_shocked:Χαράς τά κουράγια σού και την υπομονή σου, εκτός και αν τρολαρεις.

Με πόσες πίτσες πηγές? :think: ήταν σπέσιαλ άνευ μανιταριών?

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.830
Πόντοι
31.348
3 ώρες ??????? :new_shocked:Χαράς τά κουράγια σού και την υπομονή σου, εκτός και αν τρολαρεις.

Με πόσες πίτσες πηγές? :think: ήταν σπέσιαλ άνευ μανιταριών?
Περίμενα στο δωμάτιο με πήρε ο ύπνος για καμιά ώρα και μετά σηκώθηκα καυλωμένος έβλεπα τσόντα έκι στην τηλεόραση τράβηξα μια μαλακία ξεκαθήλωσα και σηκώθηκα και έφυγα

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.597
Πόντοι
1.196
... ΟΛΑ φαίνονται πολύ διαφορετικά μετά από ένα καλό γαμησι ...
Μόνο που δεν είναι πάντα εύκολο να το βρεις και να το πετύχεις.
Ξεφόρτωσες άνετα, έφτασες καλά στην Θεσ/νίκη;

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Μόλις μπήκα σπιτι αδέρφια …. Ευχαριστω πολύ όλους για το ενδιαφέρον και ειδικά τον συναγωνιστή anavATIous για τις ευχές και το νοιαξιμο. Ναι καρντασι έφτασα μια χαρά . Δεν ξερω όλοι οι υπόλοιποι στο ρευμα προς Αθήνα !!!!!!!!

Αυτο το πράγμα δεν το έχω ξαναζήσει τόσα χρόνια . Παιδιά η ουρά ήταν κολλημένη μέχρι την έξοδο από Αράχωβα. Στα διόδια δε, της Κίρας το κάγκελο …. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ . Αν ήταν κανείς από τα μέλη του μπου σε αυτή την ταλαιπωρία , τις ειλικρινείς μου ευχές για καλή ξεκούραση .

Επισης να ζητήσω συγνώμη από το συναγωνιστή που περίμενε την Κίρα , τουλάχιστον για την ώρα 11 με 12 που την είχα εγώ . Για τις άλλες δυο ώρες δε ξέρω , χαχαχαχαχαχα

Ακολουθει κριτική κι ενημέρωση

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Μόλις μπήκα σπιτι αδέρφια …. Ευχαριστω πολύ όλους για το ενδιαφέρον και ειδικά τον συναγωνιστή anavATIous για τις ευχές και το νοιαξιμο. Ναι καρντασι έφτασα μια χαρά . Δεν ξερω όλοι οι υπόλοιποι στο ρευμα προς Αθήνα !!!!!!!!

Αυτο το πράγμα δεν το έχω ξαναζήσει τόσα χρόνια . Παιδιά η ουρά ήταν κολλημένη μέχρι την έξοδο από Αράχωβα. Στα διόδια δε, της Κίρας το κάγκελο …. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ . Αν ήταν κανείς από τα μέλη του μπου σε αυτή την ταλαιπωρία , τις ειλικρινείς μου ευχές για καλή ξεκούραση .

Επισης να ζητήσω συγνώμη από το συναγωνιστή που περίμενε την Κίρα , τουλάχιστον για την ώρα 11 με 12 που την είχα εγώ . Για τις άλλες δυο ώρες δε ξέρω , χαχαχαχαχαχα

Ακολουθει κριτική κι ενημέρωση
Αρα λεφτα υπαρχουνε,χοτελ γεματα,δελα μασας γιοματα !Τα καναλια ,ραδια,λενε οτι δεν υπαρχη μπικικινι!!!χεχεχε

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946
Αμάν πια με την Κίρα, θα την κατσιάσετε!

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Οι επισκέπτες, αυτή η μάστιγα,το έχω ξαναπεί.
Ξέρεις τι καριοληδες είναι;
Χαχαχαχαχα

Ρε σεις κρατάτε ζεστά τα κορίτσια να τα βρούμε εκπαιδευμένα όσοι λείπουμε χαχαχαχαχα
σωστά. η άλλη μάστιγα είναι οι τελειωμένοι αγαπουληδες μπαρμπάδες και γέροι που κανονίζουν να έρχονται κάποια κορίτσια από τις 10 το πρωί για να τις γαμούν αυτοί πρώτοι μην τους πάρει άλλος την παρθενιά ! λες και οι κοπέλες άλλη εγνοια δεν είχαν παρά να δουν το πρωί τη ψωλή του κάθε τζοβενου

Αμάν πια με την Κίρα, θα την κατσιάσετε!
είναι ρομαντική για αυτό μήπως?

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492