- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.079
- Πόντοι
- 42.697
εννοείται μην κάνεις περιττές ερωτησειςνα της πάω λουλούδια για να φουντώσω το ρομάντζο?
εννοείται μην κάνεις περιττές ερωτησειςνα της πάω λουλούδια για να φουντώσω το ρομάντζο?
την asia θέλω!!!!!!!!! μόνο αυτή αξιζε 100% τα λεφτά της....ακόμη περισσότερο και από μαίρη μαρίνα!!!!!!!!! Ω ναί....καλά εσένα θα σου φέρουμε την Bella Hadid. πολύ γκρινια ρε παιδί μου!
η Asia η Βουλγαρα με την ''μαχαιρια'' στο βυζι?την asia θέλω!!!!!!!!! μόνο αυτή αξιζε 100% τα λεφτά της....ακόμη περισσότερο και από μαίρη μαρίνα!!!!!!!!! Ω ναί....
AYTHN!!!!!!!!!!!!! ΟΥΚΡΑΝΕΖΑη Asia η Βουλγαρα με την ''μαχαιρια'' στο βυζι?
αυτην λες?
Ποτε επαιζε μπάλα αυτή bixter ??AYTHN!!!!!!!!!!!!! ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ
Αρχές του 2020 και δυστυχώς την έκανε μία μέρα πριν το πρώτο λοκντάουν!!!!!!!!! Έφυγε και δεν ξανάρθε!!!!!!!!!!!!!!! Μιλάμε για τις πιο συγκινητικές υπηρεσίες που έχω λάβει ποτέ από μασαζοκόριτσο.....τα πάντα όλα χωρίς εξτρά χρεώσεις με ασύλληπτο πάθος και ένταση!Ποτε επαιζε μπάλα αυτή bixter ??
Και κωλοτρυπιδι μέσα στα πάντα όλα ? Έδινε και την κωλοτρυπα η Βουλγαρα ?Αρχές του 2020 και δυστυχώς την έκανε μία μέρα πριν το πρώτο λοκντάουν!!!!!!!!! Έφυγε και δεν ξανάρθε!!!!!!!!!!!!!!! Μιλάμε για τις πιο συγκινητικές υπηρεσίες που έχω λάβει ποτέ από μασαζοκόριτσο.....τα πάντα όλα χωρίς εξτρά χρεώσεις με ασύλληπτο πάθος και ένταση!
σε μένα ναι την εδωσε. Δεν ξερω γενικά αν τον εδινε. Δεν την προλαβαν πολλοί ομως...εκατσε λιγο δυστυχωςΚαι κωλοτρυπιδι μέσα στα πάντα όλα ? Έδινε και την κωλοτρυπα η Βουλγαρα ?
δεν πειράζει.....τέτοιες υπηρεσίες σε αυτή την πολύ δυνατή και τσοντοεμφάνιση δεν τις έχω βρεί πουθενά....ούτε από άννα ούτε από κίττυ ούτε καν από μαρίναι και μαίρη.κι εγώ το πήρα το κωλί της Άσιας... αλλά το βυζί με ξενέρωνε...
Εδινε και το ζούσε !! Ουκρανέζα ομως.Και κωλοτρυπιδι μέσα στα πάντα όλα ? Έδινε και την κωλοτρυπα η Βουλγαρα ?
Μύστη, η Μαίρη δεν σταμάτησε τελικά? Το ίδιο και η Λειλα?ας τις βάλουμε λοιπόν στην σειρά...
1. Μαρίνα (Πρώτη επειδή έχει φούλ και δεν δυσανασχετεί ποτέ ότι και να ζητήσεις)
2. Άννα από Φ2 και Στ12 (Δεύτερη επειδή δεν δίνει κώλο, και καμιά φορά κουράζεται)
3. Μαίρη (Ανάμεσα στην Άννα και την Μαίρη μπορούν να μπουν ενβόλιμες πάρα πολλές κορασίδες...
4. Άσια
Κίττυ δεν έχω πάρει... άν την πετύχω ποτέ θα σας πώ...
έχω καιρό να τις πετύχω, κάτι ακούστηκε για Ρόδο...Μύστη, η Μαίρη δεν σταμάτησε τελικά? Το ίδιο και η Λειλα?
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το κωλοτρυπηδημα... Μακάρι να επανέλθουν κάποια στιγμή πάντως...έχω καιρό να τις πετύχω, κάτι ακούστηκε για Ρόδο...
Υπάρχουν κριτικές στο όνομα Κριστίνα.Δεν είσαι ο μόνος.Παίκτες, είμαι ο μόνος που έχω δει κι έχω πάει με μια Χριστίνα;
Δεν έχω δει να αναφέρεται και μου κάνει εντύπωση.
Αν αναρωτιέστε, μια χαρά πέρασα. Δεν είμαι του μασατζίδικου, οπότε δεν είμαι γνώστης γενικά.