???????????Ο πουτσομεζες είναι καθημερινά στο ίδρυμα ?
Γιατί θα κάνω έφοδο αυτές τις μέρες , δεν κρατιέμαι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.765
- Πόντοι
- 7.636
Ποιος είναι;Γιατί μάλλον είναι αρκετοί εκεί...Ο πουτσομεζες είναι καθημερινά στο ίδρυμα ?
Γιατί θα κάνω έφοδο αυτές τις μέρες , δεν κρατιέμαι
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.357
- Πόντοι
- 22.886
Έλα ρε αυτές τις μέρες ο νο 1 πουτσομεζες είναι το καυλοραπανο η ΒικτώριαΠοιος είναι;Γιατί μάλλον είναι αρκετοί εκεί...
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.765
- Πόντοι
- 7.636
Τόσο τούμπανο η Βικτωρια...Έλα ρε αυτές τις μέρες ο νο 1 πουτσομεζες είναι το καυλοραπανο η Βικτώρια
Θα την επισκεφτούμε...
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.357
- Πόντοι
- 22.886
Κοίτα ανάλογα πως το βλέπεις . Το τούμπανο είναι τελείως υποκειμενικο.Τόσο τούμπανο η Βικτωρια...
Θα την επισκεφτούμε...
Αν εννοείς τούμπανο και περιμένεις να δεις βυζάρες και κωλαρα , όχι .
Σε καμία περίπτωση.
Αν σου αρέσουν τα skinny σωματακια τότε ναι .
Τουμπανειρος
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.765
- Πόντοι
- 7.636
Οκ κατάλαβαΚοίτα ανάλογα πως το βλέπεις . Το τούμπανο είναι τελείως υποκειμενικο.
Αν εννοείς τούμπανο και περιμένεις να δεις βυζάρες και κωλαρα , όχι .
Σε καμία περίπτωση.
Αν σου αρέσουν τα skinny σωματακια τότε ναι .
Τουμπανειρος
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι από το μαγαζί. Ψιλοχαμός από κίνηση.
Διαλέγω Κάτια η οποία θα ήταν διαθέσιμη σε 15 λεπτάκια.
Με πήγαν στο δωμάτιο, ήπια το ποτάκι μου, είδα 3-4 τσοντούλες, και μετά από 45 λεπτά ντύθηκα και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω διότι η Κάτια ΔΕΝ ήρθε ποτέ.
Αυτάααααα !!!!!
Με πήγαν στο δωμάτιο, ήπια το ποτάκι μου, είδα 3-4 τσοντούλες, και μετά από 45 λεπτά ντύθηκα και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω διότι η Κάτια ΔΕΝ ήρθε ποτέ.
Αυτάααααα !!!!!
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.831
- Πόντοι
- 31.348
Το ίδιο έπαθα και εγώ μια Κυριακή πήγα εντεκάμισι ώρα και περίμενα την κυρά 3 ωρες Με πήρε ο ύπνος για καμιά ώρα όταν σηκώθηκα σηκώθηκα καυλωμένος είδα λίγο τσόντα εκεί τράβηξα και μαλακία και σηκώθηκα και έφυγαΠέρασμα σήμερα το μεσημέρι από το μαγαζί. Ψιλοχαμός από κίνηση.
Αυτάααααα !!!!!
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 1.196
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται απίστευτο!Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι από το μαγαζί. Ψιλοχαμός από κίνηση.
Αυτάααααα !!!!!
Αν όμως το δούμε διαφορετικά, βλέπουμε εδώ ένα "τυχερό" μέλος να απολαμβάνει το ποτό του βλέποντας εκπαιδευτική TV, αφού προηγουμένως έχει ευχαριστηθεί ένα ντουζάκι μεγάλης διάρκειας, με άφθονο νερό στην επιθυμητή του θερμοκρασία, σε απαστράπτουσα ντουζιέρα αυτοκρατορικών διαστάσεων.
Το κυριότερο, όλες αυτές οι παροχές, εντελώς δωρεάν ...!!!
Πραγματικά είναι μεγάλος πειρασμός και για μένα να μπορέσω κάποτε να το ζήσω αυτό ...!!!
Ερώτηση: Θα μπορούσε αυτό να συμβεί σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου ;;;
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.104
- Πόντοι
- 11.096
Συνάδελφοι συναγωνιστές μήν μασάτε που δεν ήρθε ή κοπέλα στο δωμάτιο, είναι σαμποτάζ από τούς επισκέπτες που ΔΕΝ είναι μέλη στο bou.com επειδή ζητήθηκε φόρος συνεισφοράς σέ πίτσες άνευ μανιταριών και γλυκών μιλφειγ κατά προτίμηση προς τά μέλη ως ένδειξη σεβασμού για τίς πολύτιμες πληροφορίες που αντλούν από κάθε αξιόμαχο μέλος.
Δεν μασάμε ρε ό αγώνας συνεχίζεται...... θά πίνουμε την ποταρα μας βλέποντας τσόντα θά κάνουμε την μπαναρα μας θά ρίχνουμε και κάνα υπνακο και αν έρθει ή κοπέλα θα είμαστε φρέσκοι και ξεκούραστοι για μεγάλα
Δεν μασάμε ρε ό αγώνας συνεχίζεται...... θά πίνουμε την ποταρα μας βλέποντας τσόντα θά κάνουμε την μπαναρα μας θά ρίχνουμε και κάνα υπνακο και αν έρθει ή κοπέλα θα είμαστε φρέσκοι και ξεκούραστοι για μεγάλα
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
πάντως να μην λέει κανείς τίποτα για την οδοντοστοιχία της Βικτώριας...
εγώ θα φοβόμουν να της τον δώσω πίπα...
Ε ναί κατι λείπει πάνω δεξιά.
Η εργονομία της πίπας πάντως δεν επηρεάζεται. Πολαπλώς τεσταρισμένο.
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 1.436
Τρελό σπάσιμο να περιμένεις και να αργεί να έρθει , η ακόμα χειρότερα να μην έρθει ποτέ . Απλά ΔΕΝ κλείνεις κοπέλα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμη . Με το ΘΑ, πάντα εχεις τη πιθανότητα ρίσκου να ξενερώσεις . Καταλαβαίνω να έχεις μια συγκεκριμενη στο μυαλό σου και να πάρεις το ρίσκο
Προσωπικα διαλέγω την άμεσα διαθέσιμη και όλα οκ. Τώρα , αν από αυτές δε κου κάνει κλικ καμία , δεν θα κάνω κάτι καταναγκαστικά . Έχει άλλες μέρες , αν είμαι σε μαγαζί εντός έδρας , ή άλλα μαγαζιά αν ειμαι εκτος έδρας
Προσωπικα πάντα , γιατί ειμαι και σε μια ηλικία που δεν κάνει να ανεβαζω πίεση όπως και να συγχυζομαι χωρίς λόγο .
Παρεπιπτοντως την Τρίτη ανεβαίνω Αλεξανδρουπολη για δουλειά , έχω ήδη κανονίσει με φιλαράκι να κάνουμε τις τσάρκες μας , οπότε θα ενημερώσω το forum για ανατολικά σε όποιον ενδιαφέρεται , στο ανάλογο νήμα φυσικά
Προσωπικα διαλέγω την άμεσα διαθέσιμη και όλα οκ. Τώρα , αν από αυτές δε κου κάνει κλικ καμία , δεν θα κάνω κάτι καταναγκαστικά . Έχει άλλες μέρες , αν είμαι σε μαγαζί εντός έδρας , ή άλλα μαγαζιά αν ειμαι εκτος έδρας
Προσωπικα πάντα , γιατί ειμαι και σε μια ηλικία που δεν κάνει να ανεβαζω πίεση όπως και να συγχυζομαι χωρίς λόγο .
Παρεπιπτοντως την Τρίτη ανεβαίνω Αλεξανδρουπολη για δουλειά , έχω ήδη κανονίσει με φιλαράκι να κάνουμε τις τσάρκες μας , οπότε θα ενημερώσω το forum για ανατολικά σε όποιον ενδιαφέρεται , στο ανάλογο νήμα φυσικά
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
Δεν υπάρχει εδώ και ένα χρόνο και κάτι περίπου λόγος να επισκεφτεί κάποιος αυτό το ίδρυμα.....το ρόστερ είναι κάτω του μετρίου....Που να ειχε και καλο ροστερ..τι θα γινοταν?
Δεν παλευεται εδω και καιρο η κατασταση εκει
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
ΡητορικονΜελος του μπου θα ηλθε εις γαμον με Τζες?
Ναι! Έχεις δίκιο! Υπάρχει και η καλή πλευρά των πραγμάτων! Το μόνο κακό είναι το ότι δεν ξέρουμε πότε; θα μας συμβεί. Ωστόσο, εάν δλδ είμαστε προετοιμασμένοι ΚΑΙ για αυτή την απροσδόκητη πλευρά, έτσι ώστε να μην χαλνιόμαστε πάρα πολύ όταν θα μας συμβεί, τότε φεύγουμε με 60/80 ευρώ στην τσέπη. Pas mal! Pas mal!Εκ πρώτης όψεως φαίνεται απίστευτο!
Αν όμως το δούμε διαφορετικά, βλέπουμε εδώ ένα "τυχερό" μέλος να απολαμβάνει το ποτό του βλέποντας εκπαιδευτική TV, αφού προηγουμένως έχει ευχαριστηθεί ένα ντουζάκι μεγάλης διάρκειας, με άφθονο νερό στην επιθυμητή του θερμοκρασία, σε απαστράπτουσα ντουζιέρα αυτοκρατορικών διαστάσεων.
Το κυριότερο, όλες αυτές οι παροχές, εντελώς δωρεάν ...!!!
Πραγματικά είναι μεγάλος πειρασμός και για μένα να μπορέσω κάποτε να το ζήσω αυτό ...!!!
Ερώτηση: Θα μπορούσε αυτό να συμβεί σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου ;;;
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 1.196
Σωστόοος !... εάν δλδ είμαστε προετοιμασμένοι ΚΑΙ για αυτή την απροσδόκητη πλευρά, έτσι ώστε να μην χαλνιόμαστε πάρα πολύ όταν θα μας συμβεί, τότε φεύγουμε με 60/80 ευρώ στην τσέπη. Pas mal! Pas mal!
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.357
- Πόντοι
- 22.886
Εγώ αν πάω προετοιμασμένος ψυχολογικά και σωματικά
Ότι θα γαμήσω δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω αχυστος .
Το πολύ πολύ να στριμώξω την κυρά σοφία πίσω από το πάσο και να της ρίξω ένα γρήγορο
Ότι θα γαμήσω δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω αχυστος .
Το πολύ πολύ να στριμώξω την κυρά σοφία πίσω από το πάσο και να της ρίξω ένα γρήγορο
Τελευταία τροποποίηση:
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.104
- Πόντοι
- 11.096
Σημερινές παρουσίες Ρίτα, Μαρία, Αγγελική, Κάτια, Εύα, Ειρήνη
Κλεισμένες όλες καμιά ελεύθερη.
Γαματε μπαγασιδες αβερτα βλέπω....δεν σάς πτοεί τίποτα ούτε βροχές, κατακλυσμοί, καταιγίδες και αστραπές..... καλά κάνετε, αλλά κάντε και καμιά ενημέρωση μήν κάνετε τα παγώνια....
Γαματε μπαγασιδες αβερτα βλέπω....δεν σάς πτοεί τίποτα ούτε βροχές, κατακλυσμοί, καταιγίδες και αστραπές..... καλά κάνετε, αλλά κάντε και καμιά ενημέρωση μήν κάνετε τα παγώνια....
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.377
- Πόντοι
- 5.646
Μα ο καιρός αυτός βοηθά στο να γίνονται συνευρέσεις...Σημερινές παρουσίες Ρίτα, Μαρία, Αγγελική, Κάτια, Εύα, Ειρήνη