Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Πέρασμα πριν λίγο από Λαγουμιτζή.
Παρούσες Κάτια Ρίτα, Εύα, Μαρία, Ντάρια, Νάταλι και Κορίνα !
Οι περισσότερες γνωστές. Η Κορίνα είναι από Αλβανία και λίγο παχουλή. Κάτι με καύλωσε μαζί της !

Μετά τις 14:00 θα είναι Ειρήνη και Βικτώρια μου είπε η κυρία Σοφία !

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
παιδια καλησπερα νεοσ στο σαιτ ποια μου προειτενετε να παω για να περασω καλα? θελω ελεθιερο σοτμαιτκο και ννα τελειωσω καπου πανω στο σωμα τησ καιγενικα να ειναι καλη στο σεξ και γενικα
Μπες στις κριτικές και διάβασε από τις τελευταίες προς τα πίσω.
Δεν έγραψες και τίποτα ιδιαίτερο, όλες κάνουν αυτό που ζητάς.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
δεν πειράζει.....τέτοιες υπηρεσίες σε αυτή την πολύ δυνατή και τσοντοεμφάνιση δεν τις έχω βρεί πουθενά....ούτε από άννα ούτε από κίττυ ούτε καν από μαρίναι και μαίρη.
αφου ξεκαθαρισαμε για ποια προκειται λοιπον,θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.

σε καμμια περιπτωση δεν ηταν η superwow γκομενα για μενα.
ουτε το σερβις της ηταν τοσο τρομερο οσο το περιγραφεις.
μπορει με σενα ναι να εκανε παπαδες,αλλα μαλλον δεν ηταν παντα ετσι στην αποδοση της και σιγουρα οχι με ολους. αυτες που ειναι πυραυλοι ακουγονται περισσοτερο και ακουγονται για πολυ καιρο κι αφου φυγουν.
παραδειγματα πολλα και τα ξερεις. αρα μαλλον ηταν με τα φεγγαρια της κι εσυ επεσες σε πανσεληνο.

την ειχα παρει το Φλεβαρη του ετους που αναφερεις.
σε μενα κωλο δεν ειχε δωσει παρολο που ανακοινωθηκε απο την Σοφια,ουτε cim εκανε και γενικα ηταν κρατημενη στη συμπεριφορα της.
η δε εμφανιση της στο στηθος ηταν απαισια. πολυ κακη δουλεια,σαν να ειναι καμμενη φαινοταν,σαν να ειχε εγκαυματα.
ειχε ωραιο σωμα,εκανε πολυ ωραιο σαλοναρισμα ετσι οπως παρουσιαζοταν με το μισο βυζι εξω απο τη ρομπα,αλλα μεχρι εκει.
συμφωνω με τον @clonarius στη σειρα που την κατεταξε.
και σε καμμια περιπτωση για μενα δεν πρεπει να αναφερεται το ονομα της,στην ιδια προταση με της Μαρινας.
η Μαρινα ειναι αλλο level που η Asia δεν την φτανει ουτε στο μικρο της δαχτυλακι.
ακομα και η Μαιρη που ανεφερες,στο σερβις ηταν πολυ ψηλοτερα και μπορει και στην εμφανιση να ηταν,οταν ηταν στα 30 της,γιατι 30αρα ηταν η Αsia τη εποχη που μιλαμε.

για μενα εισαι λιγο υπερβολικος λοιπον οσον αφορα ΚΑΙ αυτην την κοπελλα και δεν ειναι η πρωτη φορα που διαφωνουμε,ουτε η πρωτη κοπελλα.
να εισαι καλα.
σου βαζω την κριτικη μου να δεις τι ειχα γραψει και τοτε.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Πολύ καλά τα λέει ο petergsp

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.207
Πόντοι
4.365
Πέρασμα πριν λίγο από Λαγουμιτζή.
Παρούσες Κάτια Ρίτα, Εύα, Μαρία, Ντάρια, Νάταλι και Κορίνα !
Οι περισσότερες γνωστές. Η Κορίνα είναι από Αλβανία και λίγο παχουλή. Κάτι με καύλωσε μαζί της !

Πέρασμα μάλλον λίγο αργότερα και έφυγα άπραγος για τρίτη φορά σερί το τελευταίο εικοσαήμερο. Παρούσες μόνο Ντάρια που την ήξερα και Κορίνα με πολύ μέτρια εμφάνιση και από αλμπανια..

Δεν έχω δει ούτε σε φωτογραφία τα καλά όπλα του μαγαζιού - Κίρα, Κάτια, Εύα, Ρίτα, Άσια κλπ.. Μου φαίνεται τα ίδια κόλπα έχουμε κι εδώ με Σ42 κυρίως στο θέμα της επιλεκτικής παρέλασης.. και προσωπικά στο πούτσο μου αν χαμογελάει ή όχι η τσατσά

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Πέρασμα μάλλον λίγο αργότερα και έφυγα άπραγος για τρίτη φορά σερί το τελευταίο εικοσαήμερο. Παρούσες μόνο Ντάρια που την ήξερα και Κορίνα με πολύ μέτρια εμφάνιση και από αλμπανια..

Δεν έχω δει ούτε σε φωτογραφία τα καλά όπλα του μαγαζιού - Κίρα, Κάτια, Εύα, Ρίτα, Άσια κλπ.. Μου φαίνεται τα ίδια κόλπα έχουμε κι εδώ με Σ42 κυρίως στο θέμα της επιλεκτικής παρέλασης.. και προσωπικά στο πούτσο μου αν χαμογελάει ή όχι η τσατσά
Τι ώρες μιλάμε;
Νομίζω καθημερινές μεσημέρι/απογευματάκι καθημερινές είναι ψόφια τα πράγματα.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
δεν πειράζει.....τέτοιες υπηρεσίες σε αυτή την πολύ δυνατή και τσοντοεμφάνιση δεν τις έχω βρεί πουθενά....ούτε από άννα ούτε από κίττυ ούτε καν από μαρίναι και μαίρη.
Bixter σόρρυ που στο λέω αλλά εδώ έχεις βγει οφσάιντ φίλε μου , και πολύ σωστά το λέει ο @Peter το γαμησι που κάνει η Μαρίνα και ειδικά το κωλογαμησι δεν παίζεται σε καμοια άλλη , πλέον κρατάει την κορυφή μόνη της , τα ξεκωλιασματα που έχω ρίξει με Μαιρη και Μαρίνα πραγματικά δεν υπάρχουν , ή μόνη που άγγιξε κάπως τα ίδια στάνταρ και αντοχή ήταν η Ζωή η κοκκινομάλλα από Λαγουμτζη που πλέον έχει σταματήσει .

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Τι ώρες μιλάμε;
Ναι θα βρεις τις πιο ασχημες, τις υποτιθεται καλες τις κλεινουν με ραντεβου οι Π ε λ α τα ρ ε ς! Εμενα και σε αλλους ραντρβου γιοκ.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
Παιδιά δεν αλλάζω την γνώμη μου για ASIA αν και αναφέρομαι σε παροχή υπηρεσιών επί προσωπικού. Για εμένα η ASIA ήταν ότι πιο δυνατό έχω πάρει(από υπηρεσίες) μετά την σπουδαία Δέσποινα του Σολωμού 59(πάνε 15 έτη τώρα).Σίγουρα κατανοώ πως η Μαρίνα και η Μαίρη αλλά και η Ζωή, η Τζέσικα κλπ.....ήταν και είναι(για την Μαρίνα που ακόμη υπάρχει) υψηλού επιπέδου, αλλά η δική μου εμπειρία με ASIA ήταν τρομακτικά καλή πέρα από κάθε φαντασίωση.....και δεν έχω πάει με ολίγες παιδιά.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.207
Πόντοι
4.365

Τι ώρες μιλάμε;

Νωρίς το μεσημέρι, μιαμιση περίπου..

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.447
Πόντοι
4.096
Bixter σόρρυ που στο λέω αλλά εδώ έχεις βγει οφσάιντ φίλε μου , και πολύ σωστά το λέει ο @Peter το γαμησι που κάνει η Μαρίνα και ειδικά το κωλογαμησι δεν παίζεται σε καμοια άλλη , πλέον κρατάει την κορυφή μόνη της , τα ξεκωλιασματα που έχω ρίξει με Μαιρη και Μαρίνα πραγματικά δεν υπάρχουν , ή μόνη που άγγιξε κάπως τα ίδια στάνταρ και αντοχή ήταν η Ζωή η κοκκινομάλλα από Λαγουμτζη που πλέον έχει σταματήσει .
Και η Τζεσικα μαν,μην ξεχνιομαστε

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
Και η Τζεσικα μαν,μην ξεχνιομαστε
η Τζέσσικα έκανε δύο φάουλ... πρώτα πήγε και έβαλε το αλλοίθωρο πλαστικό και πολύ σκληρό βυζί!
και δεύτερον πήγε και παντρεύτηκε και σταμάτησε... twice...
αλλά ήταν πιστόλι κι αυτή...
τώρα τι κάνουμε... αααχ

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.447
Πόντοι
4.096
η Τζέσσικα έκανε δύο φάουλ... πρώτα πήγε και έβαλε το αλλοίθωρο πλαστικό και πολύ σκληρό βυζί!
τώρα τι κάνουμε... αααχ
πικραααααααα

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
πάντως να μην λέει κανείς τίποτα για την οδοντοστοιχία της Βικτώριας...
εγώ θα φοβόμουν να της τον δώσω πίπα...

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.764
Πόντοι
22.886
Ο πουτσομεζες είναι καθημερινά στο ίδρυμα ?
Γιατί θα κάνω έφοδο αυτές τις μέρες , δεν κρατιέμαι
:fuck1::fuck1::fuck1:

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
τώρα τι κάνουμε... αααχ
Μελος του μπου θα ηλθε εις γαμον με Τζες?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
Μελος του μπου θα ηλθε εις γαμον με Τζες?
αυτά φίλε είναι προσωπικά δεδομένα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο πουτσομεζες είναι καθημερινά στο ίδρυμα ?
Γιατί θα κάνω έφοδο αυτές τις μέρες , δεν κρατιέμαι
:fuck1::fuck1::fuck1:
ποιός είναι ο πουτσομεζές?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom