δεν πειράζει.....τέτοιες υπηρεσίες σε αυτή την πολύ δυνατή και τσοντοεμφάνιση δεν τις έχω βρεί πουθενά....ούτε από άννα ούτε από κίττυ ούτε καν από μαρίναι και μαίρη.
αφου ξεκαθαρισαμε για ποια προκειται λοιπον,θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.
σε καμμια περιπτωση δεν ηταν η superwow γκομενα για μενα.
ουτε το σερβις της ηταν τοσο τρομερο οσο το περιγραφεις.
μπορει με σενα ναι να εκανε παπαδες,αλλα μαλλον δεν ηταν παντα ετσι στην αποδοση της και σιγουρα οχι με ολους. αυτες που ειναι πυραυλοι ακουγονται περισσοτερο και ακουγονται για πολυ καιρο κι αφου φυγουν.
παραδειγματα πολλα και τα ξερεις. αρα μαλλον ηταν με τα φεγγαρια της κι εσυ επεσες σε πανσεληνο.
την ειχα παρει το Φλεβαρη του ετους που αναφερεις.
σε μενα κωλο δεν ειχε δωσει παρολο που ανακοινωθηκε απο την Σοφια,ουτε cim εκανε και γενικα ηταν κρατημενη στη συμπεριφορα της.
η δε εμφανιση της στο στηθος ηταν απαισια. πολυ κακη δουλεια,σαν να ειναι καμμενη φαινοταν,σαν να ειχε εγκαυματα.
ειχε ωραιο σωμα,εκανε πολυ ωραιο σαλοναρισμα ετσι οπως παρουσιαζοταν με το μισο βυζι εξω απο τη ρομπα,αλλα μεχρι εκει.
συμφωνω με τον
@clonarius στη σειρα που την κατεταξε.
και σε καμμια περιπτωση για μενα δεν πρεπει να αναφερεται το ονομα της,στην ιδια προταση με της Μαρινας.
η Μαρινα ειναι αλλο level που η Asia δεν την φτανει ουτε στο μικρο της δαχτυλακι.
ακομα και η Μαιρη που ανεφερες,στο σερβις ηταν πολυ ψηλοτερα και μπορει και στην εμφανιση να ηταν,οταν ηταν στα 30 της,γιατι 30αρα ηταν η Αsia τη εποχη που μιλαμε.
για μενα εισαι λιγο υπερβολικος λοιπον οσον αφορα ΚΑΙ αυτην την κοπελλα και δεν ειναι η πρωτη φορα που διαφωνουμε,ουτε η πρωτη κοπελλα.
να εισαι καλα.
σου βαζω την κριτικη μου να δεις τι ειχα γραψει και τοτε.
Κριτική για το Λαγουμιτζή 23 Spa από petergsp με βαθμολογία 7.5 στις 02 Μαρτίου, 2020
www.bourdela.com