Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Σημερινές παρουσίες Ρίτα, Μαρία, Αγγελική, Κάτια, Εύα, Ειρήνη

Κλεισμένες όλες καμιά ελεύθερη.
Γαματε μπαγασιδες αβερτα βλέπω....δεν σάς πτοεί τίποτα ούτε βροχές, κατακλυσμοί, καταιγίδες και αστραπές..... καλά κάνετε, αλλά κάντε και καμιά ενημέρωση μήν κάνετε τα παγώνια....:knuppel:
και χθες το απογευμα που πηγα τελικα μια βολτα κι εγω οι ιδιες ηταν και επιπλεον η Αναστασια και η Νταρια.
μονο η Αναστασια ηταν ελευθερη.
ολη την εβδομαδα επικοινωνουσα στο τηλεφωνο μπας και πετυχω καμμια καινουργια που δεν εχω δει,να κλεισω ραντεβου,αλλα ματαια.
τελικα πηρα χθες την Ευα που θα τελειωνε σε 10 λεπτα το προγραμμα της και με ανακουφισε πληρως.
η ειδηση ειναι οτι η Ευα ηπιε το αμιλητο νερο. με το τσιγκελι να πει μια κουβεντα την ωρα του μασαζ. :2funny:
εξεπλαγην ετσι που την ειδα. αφου τη ρωτησα μηπως δεν ηταν καλα. :2funny:
η Σοφια που με ανεβασε στο δωματιο να περιμενω την Ευα,ελεγε οτι χθες ηταν τρελλη μερα στη δουλεια και οτι εχει παραπονα απο τα νεα κοριτσια και τον τροπο που εργαζονται. που μια φορα πανε και δεκα φορες δεν πανε για δουλεια.
η αλλη της ελεγε οτι ειχε περιοδο δεκα μερες σερι :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
παλι καλα με τετοια μερα που δεν με ξεχασαν κι εμενα στο δωματιο να φυγω αχυστος.
συνηθιζεται διαβαζω τελευταια εδω :undecided-old:

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.549
Πόντοι
1.196
Σημερινές παρουσίες Ρίτα, Μαρία, Αγγελική, Κάτια, Εύα, Ειρήνη
Κλεισμένες όλες καμιά ελεύθερη.
Παρακαλώ σου είναι εύκολο να πεις ποια περίπου ήταν αυτή η ώρα αιχμής, ώστε να την αποφεύγουμε?

Τελευταία τροποποίηση:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.909
Πόντοι
11.096
και χθες το απογευμα που πηγα τελικα μια βολτα κι εγω οι ιδιες ηταν και επιπλεον η Αναστασια και η Νταρια.
ολη την εβδομαδα επικοινωνουσα στο τηλεφωνο μπας και πετυχω καμμια καινουργια που δεν εχω δει,να κλεισω ραντεβου,αλλα ματαια.
τελικα πηρα χθες την Ευα που θα τελειωνε σε 10 λεπτα το προγραμμα της και με ανακουφισε πληρως.
η ειδηση ειναι οτι η Ευα ηπιε το αμιλητο νερο. με το τσιγκελι να πει μια κουβεντα την ωρα του μασαζ. :2funny:
η Σοφια που με ανεβασε στο δωματιο να περιμενω την Ευα,ελεγε οτι χθες ηταν τρελλη μερα στη δουλεια και οτι εχει παραπονα απο τα νεα κοριτσια και τον τροπο που εργαζονται. που μια φορα πανε και δεκα φορες δεν πανε για δουλεια.
παλι καλα με τετοια μερα που δεν με ξεχασαν κι εμενα στο δωματιο να φυγω αχυστος.
Εσύ αγαπητέ δεν φεύγεις αχυστος :wink: Ευτυχώς που δεν έφυγα και εγώ αχυστος, είχα μια πολύ ωραία εμπειρία :knockinb: σέ επανάληψη.
Ή Σοφία με τίς νέες πάντα έχει παράπονα μέχρι να προσαρμοστούν και καλά κάνει.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.909
Πόντοι
11.096
Παρακαλώ σου είναι εύκολο να πεις ποια περίπου ήταν αυτή η ώρα αιχμής, ώστε να την αποφεύγουμε?
Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ώρα αιχμής είναι ανάλογα πώς θά σού τύχει.
Άλλος πήγε καθημερινή από τίς έντεκα και δεν είχε καμία ελεύθερη, σέ άλλο δικό μου πέρασμα μεσημέρι καθημερινή πάλι φουλ ήταν, ήπια τό καφεδάκι μου και έφυγα.
Αν σέ βοηθήσει απόγευμα ήταν τό σημερινό.

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.549
Πόντοι
1.196
Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ώρα αιχμής είναι ανάλογα πώς θά σού τύχει.
Άλλος πήγε καθημερινή από τίς έντεκα και δεν είχε καμία ελεύθερη, σέ άλλο δικό μου πέρασμα μεσημέρι καθημερινή πάλι φουλ ήταν, ήπια τό καφεδάκι μου και έφυγα.
Αν σέ βοηθήσει απόγευμα ήταν τό σημερινό.
Σίγουρα με βοήθησε η άποψη και η ευγένεια σου να απαντήσεις και σε ευχαριστώ!

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.745
Πόντοι
22.886

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Που να ειχε και καλο ροστερ..τι θα γινοταν?
Δεν παλευεται εδω και καιρο η κατασταση εκει
Έλα μου ντε!
Σαν τα μπαράκια, που όλοι πάνε στο ίδιο χωρίς εμφανή λόγο.
Καλά τώρα ας μη μιλάμε για τα στάνταρ των μασαζόβιων του bou. Που γράφανε διθυραμβικές κριτικές για γκιλφ... Και βάζουν 8αρια στην εμφάνιση σε γεμάτες μιλφ...

Πρέπει να ανοιχτεί θέμα με τίτλο «Πραγματικά όμορφες μασατζούδες» μπας και ξεχωρίσει η ηρα από το στάρι...

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.549
Πόντοι
1.196
... Πρέπει να ανοιχτεί θέμα με τίτλο «Πραγματικά όμορφες μασατζούδες» μπας και ξεχωρίσει η ηρα από το στάρι...
«Πραγματικά όμορφες μασατζούδες»: μασατζούδες μόνο με φυσική ομορφιά (πραγματική), ή και οι σιλικονούχες (ψεύτικη ομορφιά) μαζί?

Τελευταία τροποποίηση:

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
«Πραγματικά όμορφες μασατζούδες»: μασατζούδες μόνο με φυσική ομορφιά (πραγματική), ή και οι σιλικονούχες (ψεύτικη ομορφιά) μαζί?
Λες και υπάρχουν πολλές για να κάνουμε και διακρίσεις...
Και οι σιλικονούχες μαζί. Αρκεί το σύνολο να είναι από ένα επίπεδο όμορφιάς και πάνω.
Να μπορεί η κοπέλα να περπατήσει στο Κολωνάκι ή την Γλυφάδα και να γυρίσει κανένας να την κοιτάξει.

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.549
Πόντοι
1.196
Λες και υπάρχουν πολλές για να κάνουμε και διακρίσεις...
Και οι σιλικονούχες μαζί. Αρκεί το σύνολο να είναι από ένα επίπεδο όμορφιάς και πάνω ........
Δυστυχώς έτσι είναι, όπως τα λες. Όλες μέσα λοιπόν !

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.610
Πόντοι
5.946
μου έχει συμβεί και εμένα στο Λ23 να περιμένω στο δωμάτιο μία ώρα... ενώ μου είχαν πει σε 10 λεπτά το κορίτσι έρχεται...

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.745
Πόντοι
22.886
μου έχει συμβεί και εμένα στο Λ23 να περιμένω στο δωμάτιο μία ώρα... ενώ μου είχαν πει σε 10 λεπτά το κορίτσι έρχεται...
Κάποιος αγαπούλης είχε πάρει μισάωρο και το γύρισε σε ώρα . Αν δεν βιάζεσαι είναι καλύτερα να χαλαρώνεις αραχτός στο κρεβάτι γεμίζοντας μπαταρίες .
Βέβαια όχι πάνω από ώρα καταντά βαρετό .

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
μα σε μενα ηρθε οντως σε 10 λεπτα,δεν εγραψα οτι αργησε.
ευτυχως δεν μου εχει τυχει εδω τετοιο στησιμο. θα ειχα φυγει κι εγω οπως ο αλλος παιχτης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ αγαπητέ δεν φεύγεις αχυστος :wink: Ευτυχώς που δεν έφυγα και εγώ αχυστος, είχα μια πολύ ωραία εμπειρία :knockinb: σέ επανάληψη.
Ή Σοφία με τίς νέες πάντα έχει παράπονα μέχρι να προσαρμοστούν και καλά κάνει.
δεν μας ειπες με ποια ομως.
μυστικο ειναι? :grin:
:2funny::2funny:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.909
Πόντοι
11.096
μα σε μενα ηρθε οντως σε 10 λεπτα,δεν εγραψα οτι αργησε.
ευτυχως δεν μου εχει τυχει εδω τετοιο στησιμο. θα ειχα φυγει κι εγω οπως ο αλλος παιχτης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν μας ειπες με ποια ομως.
μυστικο ειναι? :grin:
:2funny::2funny:
Δέν σού λέω γιατί μάς έχεις ματιασει εμένα καί τόν @baroc :tooth::tooth::tooth:

Αλλά επειδή είσαι καλύτερο παιδί από μένα θά πω μόνο πώς μέ τήν συγκεκριμένη σού έχει ξεφύγει προς το παρόν καί δέν τήν έχεις δει στα ενδότερα. :grin::grin::grin:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
κ
Δέν σού λέω γιατί μάς έχεις ματιασει εμένα καί τόν @baroc :tooth::tooth::tooth:

Αλλά επειδή είσαι καλύτερο παιδί από μένα θά πω μόνο πώς μέ τήν συγκεκριμένη σού έχει ξεφύγει προς το παρόν καί δέν τήν έχεις δει στα ενδότερα. :grin::grin::grin:
καλα πολλες δεν εχω δει.
για Ειρηνη σε κοβω :wink:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
αυτη η Βαλεντινα τι ωραια γυναικα ειναι ρε παιχτες.
για αυτο εχει μονο δυο κριτικες? δε μιλατε ρε μπαγασηδες μοναχοφαηδες.
ευτυχως που μαθαινουμε κι απο αλλου δηλαδη.
:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom