professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.909
- Πόντοι
- 11.096
Πολύ σωστά, αλλά νά γίνετε και καμιά ενημέρωσηΜα ο καιρός αυτός βοηθά στο να γίνονται συνευρέσεις...
Πολύ σωστά, αλλά νά γίνετε και καμιά ενημέρωσηΜα ο καιρός αυτός βοηθά στο να γίνονται συνευρέσεις...
και χθες το απογευμα που πηγα τελικα μια βολτα κι εγω οι ιδιες ηταν και επιπλεον η Αναστασια και η Νταρια.Σημερινές παρουσίες Ρίτα, Μαρία, Αγγελική, Κάτια, Εύα, Ειρήνη
Κλεισμένες όλες καμιά ελεύθερη.
Γαματε μπαγασιδες αβερτα βλέπω....δεν σάς πτοεί τίποτα ούτε βροχές, κατακλυσμοί, καταιγίδες και αστραπές..... καλά κάνετε, αλλά κάντε και καμιά ενημέρωση μήν κάνετε τα παγώνια....
Παρακαλώ σου είναι εύκολο να πεις ποια περίπου ήταν αυτή η ώρα αιχμής, ώστε να την αποφεύγουμε?Σημερινές παρουσίες Ρίτα, Μαρία, Αγγελική, Κάτια, Εύα, Ειρήνη
Κλεισμένες όλες καμιά ελεύθερη.
Εσύ αγαπητέ δεν φεύγεις αχυστος Ευτυχώς που δεν έφυγα και εγώ αχυστος, είχα μια πολύ ωραία εμπειρία σέ επανάληψη.και χθες το απογευμα που πηγα τελικα μια βολτα κι εγω οι ιδιες ηταν και επιπλεον η Αναστασια και η Νταρια.
μονο η Αναστασια ηταν ελευθερη.
ολη την εβδομαδα επικοινωνουσα στο τηλεφωνο μπας και πετυχω καμμια καινουργια που δεν εχω δει,να κλεισω ραντεβου,αλλα ματαια.
τελικα πηρα χθες την Ευα που θα τελειωνε σε 10 λεπτα το προγραμμα της και με ανακουφισε πληρως.
η ειδηση ειναι οτι η Ευα ηπιε το αμιλητο νερο. με το τσιγκελι να πει μια κουβεντα την ωρα του μασαζ.
εξεπλαγην ετσι που την ειδα. αφου τη ρωτησα μηπως δεν ηταν καλα.
η Σοφια που με ανεβασε στο δωματιο να περιμενω την Ευα,ελεγε οτι χθες ηταν τρελλη μερα στη δουλεια και οτι εχει παραπονα απο τα νεα κοριτσια και τον τροπο που εργαζονται. που μια φορα πανε και δεκα φορες δεν πανε για δουλεια.
η αλλη της ελεγε οτι ειχε περιοδο δεκα μερες σερι
παλι καλα με τετοια μερα που δεν με ξεχασαν κι εμενα στο δωματιο να φυγω αχυστος.
συνηθιζεται διαβαζω τελευταια εδω
Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ώρα αιχμής είναι ανάλογα πώς θά σού τύχει.Παρακαλώ σου είναι εύκολο να πεις ποια περίπου ήταν αυτή η ώρα αιχμής, ώστε να την αποφεύγουμε?
Σίγουρα με βοήθησε η άποψη και η ευγένεια σου να απαντήσεις και σε ευχαριστώ!Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ώρα αιχμής είναι ανάλογα πώς θά σού τύχει.
Άλλος πήγε καθημερινή από τίς έντεκα και δεν είχε καμία ελεύθερη, σέ άλλο δικό μου πέρασμα μεσημέρι καθημερινή πάλι φουλ ήταν, ήπια τό καφεδάκι μου και έφυγα.
Αν σέ βοηθήσει απόγευμα ήταν τό σημερινό.
Σου έστειλα πμ με τις ώρες , αν και δεν είναι απόλυτο και αυτό ...Σίγουρα με βοήθησε η άποψη και η ευγένεια σου να απαντήσεις και σε ευχαριστώ!
Έλα μου ντε!Που να ειχε και καλο ροστερ..τι θα γινοταν?
Δεν παλευεται εδω και καιρο η κατασταση εκει
«Πραγματικά όμορφες μασατζούδες»: μασατζούδες μόνο με φυσική ομορφιά (πραγματική), ή και οι σιλικονούχες (ψεύτικη ομορφιά) μαζί?... Πρέπει να ανοιχτεί θέμα με τίτλο «Πραγματικά όμορφες μασατζούδες» μπας και ξεχωρίσει η ηρα από το στάρι...
Λες και υπάρχουν πολλές για να κάνουμε και διακρίσεις...«Πραγματικά όμορφες μασατζούδες»: μασατζούδες μόνο με φυσική ομορφιά (πραγματική), ή και οι σιλικονούχες (ψεύτικη ομορφιά) μαζί?
Δυστυχώς έτσι είναι, όπως τα λες. Όλες μέσα λοιπόν !Λες και υπάρχουν πολλές για να κάνουμε και διακρίσεις...
Και οι σιλικονούχες μαζί. Αρκεί το σύνολο να είναι από ένα επίπεδο όμορφιάς και πάνω ........
μου έχει συμβεί και εμένα στο Λ23 να περιμένω στο δωμάτιο μία ώρα... ενώ μου είχαν πει σε 10 λεπτά το κορίτσι έρχεται...και χθες το απογευμα που πηγα τελικα μια βολτα κι εγω οι ιδιες ηταν και επιπλεον η Αναστασια και η Νταρια.
μονο η Αναστασια ηταν ελευθερη.
ολη την εβδομαδα επικοινωνουσα στο τηλεφωνο μπας και πετυχω καμμια καινουργια που δεν εχω δει,να κλεισω ραντεβου,αλλα ματαια.
τελικα πηρα χθες την Ευα που θα τελειωνε σε 10 λεπτα το προγραμμα της και με ανακουφισε πληρως.
η ειδηση ειναι οτι η Ευα ηπιε το αμιλητο νερο. με το τσιγκελι να πει μια κουβεντα την ωρα του μασαζ.
εξεπλαγην ετσι που την ειδα. αφου τη ρωτησα μηπως δεν ηταν καλα.
η Σοφια που με ανεβασε στο δωματιο να περιμενω την Ευα,ελεγε οτι χθες ηταν τρελλη μερα στη δουλεια και οτι εχει παραπονα απο τα νεα κοριτσια και τον τροπο που εργαζονται. που μια φορα πανε και δεκα φορες δεν πανε για δουλεια.
η αλλη της ελεγε οτι ειχε περιοδο δεκα μερες σερι
παλι καλα με τετοια μερα που δεν με ξεχασαν κι εμενα στο δωματιο να φυγω αχυστος.
συνηθιζεται διαβαζω τελευταια εδω
Κάποιος αγαπούλης είχε πάρει μισάωρο και το γύρισε σε ώρα . Αν δεν βιάζεσαι είναι καλύτερα να χαλαρώνεις αραχτός στο κρεβάτι γεμίζοντας μπαταρίες .μου έχει συμβεί και εμένα στο Λ23 να περιμένω στο δωμάτιο μία ώρα... ενώ μου είχαν πει σε 10 λεπτά το κορίτσι έρχεται...
μα σε μενα ηρθε οντως σε 10 λεπτα,δεν εγραψα οτι αργησε.μου έχει συμβεί και εμένα στο Λ23 να περιμένω στο δωμάτιο μία ώρα... ενώ μου είχαν πει σε 10 λεπτά το κορίτσι έρχεται...
δεν μας ειπες με ποια ομως.Εσύ αγαπητέ δεν φεύγεις αχυστος Ευτυχώς που δεν έφυγα και εγώ αχυστος, είχα μια πολύ ωραία εμπειρία σέ επανάληψη.
Ή Σοφία με τίς νέες πάντα έχει παράπονα μέχρι να προσαρμοστούν και καλά κάνει.
Δέν σού λέω γιατί μάς έχεις ματιασει εμένα καί τόν @barocμα σε μενα ηρθε οντως σε 10 λεπτα,δεν εγραψα οτι αργησε.
ευτυχως δεν μου εχει τυχει εδω τετοιο στησιμο. θα ειχα φυγει κι εγω οπως ο αλλος παιχτης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν μας ειπες με ποια ομως.
μυστικο ειναι?
καλα πολλες δεν εχω δει.Δέν σού λέω γιατί μάς έχεις ματιασει εμένα καί τόν @baroc
Αλλά επειδή είσαι καλύτερο παιδί από μένα θά πω μόνο πώς μέ τήν συγκεκριμένη σού έχει ξεφύγει προς το παρόν καί δέν τήν έχεις δει στα ενδότερα.
Έχεις δίκιο...Πολύ σωστά, αλλά νά γίνετε και καμιά ενημέρωση
Δεν...επισκεπτες ειναι.Έχεις δίκιο...
Κάποιοι από αυτούς ισωςΔεν...επισκεπτες ειναι.