Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Για αυτό υπάρχει η Κάτια. Ντα Ντα Ντά !!!Θά μάς ματιάσεις πανάθεμα σε
Για αυτό υπάρχει η Κάτια. Ντα Ντα Ντά !!!Θά μάς ματιάσεις πανάθεμα σε
τώρα έγινε Νιέτ Νιέτ Νιέτ! Σπασίμπα ταβάριτς!Για αυτό υπάρχει η Κάτια. Ντα Ντα Ντά !!!
Θα τις δω κ από κοντά..Εύα σίγουρα για πιπαρα..αλλά θα της κλείσω κ το στόμα με μπούκωμα..να μας λείπουν τα μπλα μπλαγια την Ευα να εισαι ετοιμος και για πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ μπλαμπλα.
ειναι πολυ ενταξει και στο σεξ ομως.
για Ειρηνη δεν ξερω δεν εχω παρει ακομα.
η Κιρα θα σε στεγνωσει.
Γαμπρός κανονικός! Πριν ακόμα ανοίξει το μαγαζί; Ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος, μιλάμε δεν κοιμήθηκε όλη την νύχτα...Χθες πρωί που περίμενα να ανέβω στον δεύτερο όροφο με Κάτια, η σεριφισσα ξεπροβόδιζε συναγωνιστή που περίμενε καποια 1 ώρα !!!!!!!!!!!!!!!! και δεν ήρθε ποτέ
Κριμα τον άνθρωπο που ξεροστάλιαζε από τις 11 παρά ……
Ναι ρε φίλε ….. Ποιος ξέρει πώς το είχε στο μυαλό του, τί πλάνα είχε κάνει ……. Στο τέλος τα πλάνα γίναν αεροπλάναΓαμπρός κανονικός! Πριν ακόμα ανοίξει το μαγαζί; Ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος, μιλάμε δεν κοιμήθηκε όλη την νύχτα...
Έχεις π.μ.Μαγκες λίγα λόγια για εμφάνιση Βαλεντίνας γτ θέλω να την κλείσω και δεν την πετυχαίνω ποτέ...μια εικόνα παρακαλω!!
Αν σου αρέσουν οι σκινυ με φάτσα τηγανοφατσα.... προχωραελπίζω τα Χγεννα που θα επιστρέψω Αθήνα να την πετύχω...
κριμα τα λουλουδια τυπε ε?Χθες πρωί που περίμενα να ανέβω στον δεύτερο όροφο με Κάτια, η σεριφισσα ξεπροβόδιζε συναγωνιστή που περίμενε καποια 1 ώρα !!!!!!!!!!!!!!!! και δεν ήρθε ποτέ
Αμ δεν πήγε με Πίτσα ποιός τού φταίει?κριμα τα λουλουδια τυπε ε?
θα ηταν επισκεπτης απλος. αν ηταν μελος θα ειχε ενημερωθει καλυτερα.Αμ δεν πήγε με Πίτσα ποιός τού φταίει?
Μπορεί να πήρε,θα την έφαγε μόνος του πρηστηκε και έφυγεΑμ δεν πήγε με Πίτσα ποιός τού φταίει?
Η βαρέθηκε να περιμένει και τό έριξε στήν μάσαΜπορεί να πήρε,θα την έφαγε μόνος του πρηστηκε και έφυγε
Είτε μας αρέσει όμως, είτε δεν μας αρέσει ( που σίγουρα δεν μας αρέσει ), οι επισκέπτες μια χαρά ενημερώνονται από εδώ και πράττουν αναλόγως!θα ηταν επισκεπτης απλος. αν ηταν μελος θα ειχε ενημερωθει καλυτερα.
Επισκεπτης ηταν! Τα μελη του μπου δεν κανουν τετοια.Χθες πρωί που περίμενα να ανέβω στον δεύτερο όροφο με Κάτια, η σεριφισσα ξεπροβόδιζε συναγωνιστή που περίμενε καποια 1 ώρα !!!!!!!!!!!!!!!! και δεν ήρθε ποτέ
Θά φυσάει Βαρδάρης σήμερα στο ίδρυμαΑύριο (σήμερα δλδ) θα ξανακάνω καταδρομική . Εχω φουλάρει , έχω υπολογίσει και διόδια , και μου έμειναν 110 ευρώ από το budget του 3ήμερου…. Εννοείται δε γυρνάω πίσω με λεφτά αξοδευτα, είναι προσβολή .
οπότε πριν ξεκινήσω για πίσω, πιτ στοπ για άδειασμα (αρχιδιων) και ανηφόρα για Σαλονικα με χαλάρωση και μούσι κουλά
Χαχαχαχχα. Ωραίο σχόλιο συναγωνιστή . Κιμπάρικο που λέμε κι εμείς πάνωΘά φυσάει Βαρδάρης σήμερα στο ίδρυμα