Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
για την Ευα να εισαι ετοιμος και για πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ μπλαμπλα.
ειναι πολυ ενταξει και στο σεξ ομως.

για Ειρηνη δεν ξερω δεν εχω παρει ακομα.

η Κιρα θα σε στεγνωσει.
Θα τις δω κ από κοντά..Εύα σίγουρα για πιπαρα..αλλά θα της κλείσω κ το στόμα με μπούκωμα..να μας λείπουν τα μπλα μπλα

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Χθες πρωί που περίμενα να ανέβω στον δεύτερο όροφο με Κάτια, η σεριφισσα ξεπροβόδιζε συναγωνιστή που περίμενε καποια 1 ώρα !!!!!!!!!!!!!!!! και δεν ήρθε ποτέ

Κριμα τον άνθρωπο που ξεροστάλιαζε από τις 11 παρά ……

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.342
Πόντοι
6.946
Χθες πρωί που περίμενα να ανέβω στον δεύτερο όροφο με Κάτια, η σεριφισσα ξεπροβόδιζε συναγωνιστή που περίμενε καποια 1 ώρα !!!!!!!!!!!!!!!! και δεν ήρθε ποτέ

Γαμπρός κανονικός! Πριν ακόμα ανοίξει το μαγαζί; Ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος, μιλάμε δεν κοιμήθηκε όλη την νύχτα...

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Γαμπρός κανονικός! Πριν ακόμα ανοίξει το μαγαζί; Ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος, μιλάμε δεν κοιμήθηκε όλη την νύχτα...
Ναι ρε φίλε ….. Ποιος ξέρει πώς το είχε στο μυαλό του, τί πλάνα είχε κάνει ……. Στο τέλος τα πλάνα γίναν αεροπλάνα

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Περαν της πλάκας , είναι μεγάλο σπάσιμο ….. ο καθένας μας έχει τις προτιμήσεις του και τα κολλήματα του, και δεν μας τρέχουν και τα λεφτά από τα μπατζάκια . Οπότε αν ο χριστιανός έχει ένα περιορισμένο budget που μπορεί να διαθέσει , θέλει να το δώσει εκεί που έχει κολλήσει .

Αρα αν γαμπριζει και μείνει και με το πουλί στο χέρι , Ε είναι σπασιμο πως να το κάνουμε . Από μένα πάντως έχει την υποστήριξη και συμπάθεια μου. Μη μασάς αδερφέ , κυνήγα το όνειρο σου ……..

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.832
Πόντοι
41.813

κριμα τα λουλουδια τυπε ε? :2funny:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.832
Πόντοι
41.813

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.642
Πόντοι
1.196
θα ηταν επισκεπτης απλος. αν ηταν μελος θα ειχε ενημερωθει καλυτερα. :2funny:
Είτε μας αρέσει όμως, είτε δεν μας αρέσει ( που σίγουρα δεν μας αρέσει ), οι επισκέπτες μια χαρά ενημερώνονται από εδώ και πράττουν αναλόγως!

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206

Επισκεπτης ηταν! Τα μελη του μπου δεν κανουν τετοια.

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Αύριο (σήμερα δλδ) θα ξανακάνω καταδρομική . Εχω φουλάρει , έχω υπολογίσει και διόδια , και μου έμειναν 110 ευρώ από το budget του 3ήμερου…. Εννοείται δε γυρνάω πίσω με λεφτά αξοδευτα, είναι προσβολή .

οπότε πριν ξεκινήσω για πίσω, πιτ στοπ για άδειασμα (αρχιδιων) και ανηφόρα για Σαλονικα με χαλάρωση και μούσι κουλά

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.342
Πόντοι
11.096
Αύριο (σήμερα δλδ) θα ξανακάνω καταδρομική . Εχω φουλάρει , έχω υπολογίσει και διόδια , και μου έμειναν 110 ευρώ από το budget του 3ήμερου…. Εννοείται δε γυρνάω πίσω με λεφτά αξοδευτα, είναι προσβολή .

οπότε πριν ξεκινήσω για πίσω, πιτ στοπ για άδειασμα (αρχιδιων) και ανηφόρα για Σαλονικα με χαλάρωση και μούσι κουλά
Θά φυσάει Βαρδάρης σήμερα στο ίδρυμα :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom