Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Αρκεί να πατήσεις στο google μασαζ Λαγουμιτζή 23 τηλέφωνο και να ανοίξεις το πρώτο αποτέλεσμα. Θα βρεις 4! Κάπως έτσι θα βρίσκεις και τα περισσότερα τηλέφωνα απο όπου σε ενδιαφέρει. Η απλά πηγαίνεις στην πρώτη σελίδα κάθε νήματος.. εκεί συνήθως υπάρχουν όλακαλησπερα αλανια....εχουμε τηλεφωνο απο το συγεκριμενο μαγαζι?
αναζητω μια ξανθια,με καρε μαλλι,αναφωνειται με 2 ονοματα...
σας μερσω πολυ...
Αρκεί να πατήσεις στο google μασαζ Λαγουμιτζή 23 τηλέφωνο και να ανοίξεις το πρώτο αποτέλεσμα. Θα βρεις 4! Κάπως έτσι θα βρίσκεις και τα περισσότερα τηλέφωνα απο όπου σε ενδιαφέρει. Η απλά πηγαίνεις στην πρώτη σελίδα κάθε νήματος.. εκεί συνήθως υπάρχ
Αρκεί να πατήσεις στο google μασαζ Λαγουμιτζή 23 τηλέφωνο και να ανοίξεις το πρώτο αποτέλεσμα. Θα βρεις 4! Κάπως έτσι θα βρίσκεις και τα περισσότερα τηλέφωνα απο όπου σε ενδιαφέρει. Η απλά πηγαίνεις στην πρώτη σελίδα κάθε νήματος.. εκεί συνήθως υπάρχου
ευχαριστωωωωωωωωωωωΑρκεί να πατήσεις στο google μασαζ Λαγουμιτζή 23 τηλέφωνο και να ανοίξεις το πρώτο αποτέλεσμα. Θα βρεις 4! Κάπως έτσι θα βρίσκεις και τα περισσότερα τηλέφωνα απο όπου σε ενδιαφέρει. Η απλά πηγαίνεις στην πρώτη σελίδα κάθε νήματος.. εκεί συνήθως υπάρχουν όλα
Μπορεί να κερδίσει και το λόγο.Επίσκεψη χθες το απόγευμα στο μαγαζί. Απο ότι μου είπε η κυρία Σοφία δούλευαν 11 κοπέλες και οι 10 ήταν στα δωμάτια. Γαμάει ο κόσμος, ζωή να έχει.
Αλλά το "μυστήριο" για εμένα δεν ήταν οτι οι 10 ήταν στα δωμάτια, αλλά το ότι η μια που δεν ήταν στο δωμάτιο ήταν η Μάρτα. Ετιμήθη βέβαια χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν ξέρω ποσες φορές εχω πάει μαζί της.
Μετά έπαιξα και ένα λότο.???
Επίσης πήρε το μάτι μου στη σκάλα ενώ αποχωρούσε μια νεα ψηλή λεπτή ξανθιά χωρίς "φόρμα εργασίας", με νορμαλ ρούχα. Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν είμαι σίγουρο
ς. Για μεταγραφή το κόβω
κοίτα να τρέχουμε εκεί για την καινούργια και να έχεις δει την καθαρίστρια..Επίσκεψη χθες το απόγευμα στο μαγαζί. Απο ότι μου είπε η κυρία Σοφία δούλευαν 11 κοπέλες και οι 10 ήταν στα δωμάτια. Γαμάει ο κόσμος, ζωή να έχει.
Αλλά το "μυστήριο" για εμένα δεν ήταν οτι οι 10 ήταν στα δωμάτια, αλλά το ότι η μια που δεν ήταν στο δωμάτιο ήταν η Μάρτα. Ετιμήθη βέβαια χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν ξέρω ποσες φορές εχω πάει μαζί της.
Μετά έπαιξα και ένα λότο.???
Επίσης πήρε το μάτι μου στη σκάλα ενώ αποχωρούσε μια νεα ψηλή λεπτή ξανθιά χωρίς "φόρμα εργασίας", με νορμαλ ρούχα. Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Για μεταγραφή το κόβω.
????κοίτα να τρέχουμε εκεί για την καινούργια και να έχεις δει την καθαρίστρια..
όμορφη ήταν? Ηλικία? Να ξέρουμε τι ψάχνουμε δηλαδή όχι τίποτε άλλο!????
Καλό !!!
Οχι δεν ήταν η καθαρίστρια. Η καθαρίστρια ναι μεν είναι ξανθιά αλλά δεν είναι ψηλή.
Θα δούμε τις επόμενες μέρες.
Ηταν εντυπωσιακή. Δεν την είδα τόσο καλά ώστε να πω για ηλικία. Αν είναι αυτή που νομίζω γύρω στα 35 είναι.όμορφη ήταν? Ηλικία? Να ξέρουμε τι ψάχνουμε δηλαδή όχι τίποτε άλλο!
Εγώ την έχω δει την καθαρίστρια είναι κοντή δεν μου κάνειΗταν εντυπωσιακή. Δεν την είδα τόσο καλά ώστε να πω για ηλικία. Αν είναι αυτή που νομίζω γύρω στα 35 είναι.
Υ.Γ. Προσοχή όλοι με τη φόρα που πήραμε μη γαμήσουμε και τη καθαρίστρια.???
Πριν αρκετα χρονια σιγουρα την εκανε ?Η κυρία Σοφία να την έκανε την δουλειά πριν λίγα χρόνια;
Δηλαδή τη μαρίνα πως την πετυχαίνουμε free;περασμα χθες το απογευμα.
παρουσες αρκετες κοπελλες.
μπαινοντας πηγε το βλεμμα μου δεξια προς το δωματιο που ειναι τα κοριτσια πριν την παρουσιαση τους.
ειδα την Μαρινα που καθοταν ορθια με πλατη προς την πορτα που μπηκα και λεω
ωπ εδω ειμαστε,ανοιξε η τυχη μου
καθομαι στον καναπε και η ξανθια που βοηθαει την Σοφια (φαινεται ελειπε η Σοφια) μου λεει να φωναξω τα κοριτσια?
φωναξε τα λεω αν και ηξερα ποια θα παρω με το που την ειδα μπαινοντας.
παρελαυνουν κατα σειρα εμφανισεως οι Ελλη,Βαλερια,Κορινα,Ναταλι,Αγαπη και σκεφτομαι θα βγει τελευταια η Μαρινα.
τζιφος παιχτες,τζιφος
μου ειπε τις υπολοιπες η υπηρεσια που ηταν στο δωματιο (Κατια,Ζωη,Κιρα) και λεει θα περασετε?
λεω ειδα την Μαρινα μπαινοντας,δεν δουλευει?
λεει ΟΧΙ, κανει διαλειμμα, εχει δυο ωρες αναμονη.
με αποτελειωσε η κυρια χαχαχαχαχαχααα
μαζεψα τη χαρα μου κι εφυγα αχυστος.
ψυχραμια παιχτες,ψυχραιμια καποτε θα βγει ο ηλιος. χαχαχαχαχαχαχααχα
Έχει πάρει κανείς την καθαρίστρια ;;;???????
Καλό !!!
Οχι δεν ήταν η καθαρίστρια. Η καθαρίστρια ναι μεν είναι ξανθιά αλλά δεν είναι ψηλή.
Θα δούμε τις επόμενες μέρες.
Με σφεντόνα μόνο.....Δηλαδή τη μαρίνα πως την πετυχαίνουμε free;
Με κράτηση;Ραντεβού;
Κατάλαβα καλείς Δευτέρα για να κάνεις ΠαρασκευήΜε σφεντόνα μόνο.....