titanomaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους στο 40-42 δουλεύει ακόμα η Τζούλια ?
Ναι...σήμερα ήτανΚαλησπέρα σε όλους στο 40-42 δουλεύει ακόμα η Τζούλια ?
Αυτό επικρατεί το περισσότερο διάστημα.Βεβαια κάποιες είναι πολύ καλές στις υπηρεσίες τους...Εγώ πάντως το τελευταίο διάστημα, και δεν μιλάω μόνο για το Λαγουμιτζή, βλέπω παρακμή.
Θειτσες, υπέρβαρες, μετριοασχημες.
Τραγική η Θεσσαλονίκη μασάζ της πλάκας με φραπέ 40€.Πάντως αγαπητοί συναγωνιστές να ξέρετε ότι εδώ (Θεσσαλονίκη ) , τα πράγματα ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ και είστε σε πολύ πλεονεκτική θέση να έχετε επιλογές . Είναι δυο διαφορετικοί κόσμοι.
Εδω απλά, ΔΕΝ έχει επιλογές . Οτι μασατζιδικο υπάρχει είναι με υποτυπώδεις υπηρεσίες , υπερεκτιμημενες, με κοπέλες κάτω του μετρίου που όπου βρουν θύμα πέφτουν πάνω του σα κρεατόμυγες στο ψαχνό !!! Δηλαδή να κάνεις μασάζ και να σου ζητάνε έξτρα για να βγάλουν τη ΜΠΛΟΥΖΑ … Θα τρελαθούμε τελείως
Εγω ειμαι σε θέση να κατεβαίνω συχνά κάτω για δουλειές (ευτυχώς) , οπότε ότι budget διαθετω για τα γούστα μου , περιμένω να το καταθέσω νότια. Γι αυτο καταλήγοντας , θέλω να πω ότι το βασικό και κύριο είναι να έχεις επιλογές . Λαγουμιτζή , Συγγρου , Καλλιθέα , Μπακνανά, αυτά είναι ανάλογα τα γούστα του καθενός . κάνεις την έρευνα σου και αποφασίζεις . Απλά θυμώνω και στεναχωριέμαι που ο μέσος Θεσσαλονικιός απλά δεν μπορεί να βγάλει σαν άνθρωπος τα γούστα που του αξίζουν .
Αδέρφια εν καύλις στην Αθήνα , κάντε τα ωραία σας, και να θυμάστε ότι έχει ΠΟΛΥ χειρότερα . Σε δυο βδομάδες κατεβαίνω κι εγώ να ενισχύσω τις άπορες κορασίδες , οπότε θα συμβάλλω κι εγώ στην ενημέρωση και πληροφόρηση μας.
A, στην περίοδο της...Η κα Σοφια ειπε οτι θα δουλευει 2-3 φορες το μηνα
εχει κι εδω τετοια μαν.Δηλαδή να κάνεις μασάζ και να σου ζητάνε έξτρα για να βγάλουν τη ΜΠΛΟΥΖΑ … Θα τρελαθούμε τελείως
Το θέμα ρε φίλος είναι ότι τα δίνουν …… ακόμα και τα 40… εμένα με ρώτησε κανείς αν το μεροκάματο είναι 40 ; Δλδ θέλω να πω, αφού βρίσκουν και τα κάνουν , θα κοιτάξουν να σε πιάσουν κι εσένα κορόιδο . Αν δεν έδινε κανείς , θα βλέπαμε τότε . Προσφορές θα κάνανε … 2 στην τιμή της μιαςΤραγική η Θεσσαλονίκη μασάζ της πλάκας με φραπέ 40€.
Αστα να πάνε αγόρι …. Χαλάνε την πιάτσα όμως . Αν πάω εγώ , εσύ, και τη διάολοστείλουμε την κιούσπα χωρίς να φάμε τον παπά, θα γυρίσει να σου πει η τυπισσα στα τέτοια μου, περιμένουν έξω άλλοι 10 που θα τον φάνε , και μάλιστα όπως πολύ σωστά λες , θα το παινευτουνε κιόλαςεχει κι εδω τετοια μαν.
πηγαινε μια βολτα στο νημα μασαζ κατ οικον να ριξεις γελιο.
το εξτραδακι για κατι τετοιες μαλακιες παει συννεφο.
και διαβαζω οτι τα δινουν με χαρα οι παιχτες.
παινευονται κιολας
Εγω εχω παει εκει συνολο 5 ή 6 φορες απο τον Μαιο παντα με την Αγαπη,εχει πολυ ωραιο σωμα.Και το άλλο καλό είναι ότι στο στούντιο βγαίνουν οι γκόμενες μόνο με τα απαραίτητα και ξέρεις τι σώμα έχουν.
Στη Λαγουμιτζή σκάνε με ρόμπα και είναι Kinder εκπληξη τι κρύβουν από κάτω. ?
Σωστό αυτό , αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις , λίγες αλλά υπαρκτές . Η πλειονότητα ακριβώς όπως το γράφεις petergspη μεγαλυτερη κοροιδια ειναι αυτα τα γραφεια για μασαζ κατ οικον,που πανε κι ακουμπανε 80αρια,100ρικα και παραπανω απλα για να τους τον παιξουν.
Καλησπέρα. Σήμερα ήταν Ντάρια, Αναστασία, Βίκη, Βαλέρια, Αγγελική, Μαρίνα, Αγάπη.Καλησπερα συνμασαζοχυστες θα ήθελα να ρωτήσω αν τυχόν κάποιος περασε σήμερα να μας πει ποιες ιεριες επιτέλουν το έργο σήμερα ευχαριστώ εγκαρδια και προκαταβολικα που θα μπει στον κόπο καλό υπόλοιπο Κυριακής να χουμε!
Καλο μηνα αξιότιμε συναγωνιστή κατάλαβα τα ίδια ευτυχώς τελικά που δεν κατηφορισα γιατί και εγώ άπραγος θα έφευγα να έχεις μια ομορφη μερα και καλή βδομάδα ευχομαι σε όλους μας!!!Καλησπέρα. Σήμερα ήταν Ντάρια, Αναστασία, Βίκη, Βαλέρια, Αγγελική, Μαρίνα, Αγάπη.
Η καινούργια η Κίρα που ήθελα δεν δούλευε οπότε έφυγα γιατί με τις υπόλοιπες εχω πάει πολλές φορές.
Αντε καλό μήνα σε όλους.
Κυριακή συνήθως οι περισσότερες κανουν ρεπο.Καθημερινη πετυχαίνεις όλη την ομάδαΑ ναι θυμήθηκα το ένα όνομα που είδα ήταν η Αγγελική η 1 που εμφανιστηκε
Βρίσκουν και τα κάνουν φίλε.. όταν όλοι στα νήματα γράφετε πέρασα τέλεια κλπ κλπ και δεν δίνει κανείς πληροφορίες όταν ρωτάει ο κόσμος.. και δεν καταλαβαίνετε ότι όσοι γράφουν αερολογίες είναι βαλτοί ή τα ίδια τα μαγαζιά ή οι κοπέλες.. τι να πώ ας προσέχατε.. μια φορά ήρθα στα μέρη σας έκανα μια ερώτηση και μόνο που δεν πέσαν να με φάνε οι προμότορεςΠάντως αγαπητοί συναγωνιστές να ξέρετε ότι εδώ (Θεσσαλονίκη ) , τα πράγματα ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ και είστε σε πολύ πλεονεκτική θέση να έχετε επιλογές . Είναι δυο διαφορετικοί κόσμοι.
Εδω απλά, ΔΕΝ έχει επιλογές . Οτι μασατζιδικο υπάρχει είναι με υποτυπώδεις υπηρεσίες , υπερεκτιμημενες, με κοπέλες κάτω του μετρίου που όπου βρουν θύμα πέφτουν πάνω του σα κρεατόμυγες στο ψαχνό !!! Δηλαδή να κάνεις μασάζ και να σου ζητάνε έξτρα για να βγάλουν τη ΜΠΛΟΥΖΑ … Θα τρελαθούμε τελείως
Εγω ειμαι σε θέση να κατεβαίνω συχνά κάτω για δουλειές (ευτυχώς) , οπότε ότι budget διαθετω για τα γούστα μου , περιμένω να το καταθέσω νότια. Γι αυτο καταλήγοντας , θέλω να πω ότι το βασικό και κύριο είναι να έχεις επιλογές . Λαγουμιτζή , Συγγρου , Καλλιθέα , Μπακνανά, αυτά είναι ανάλογα τα γούστα του καθενός . κάνεις την έρευνα σου και αποφασίζεις . Απλά θυμώνω και στεναχωριέμαι που ο μέσος Θεσσαλονικιός απλά δεν μπορεί να βγάλει σαν άνθρωπος τα γούστα που του αξίζουν .
Αδέρφια εν καύλις στην Αθήνα , κάντε τα ωραία σας, και να θυμάστε ότι έχει ΠΟΛΥ χειρότερα . Σε δυο βδομάδες κατεβαίνω κι εγώ να ενισχύσω τις άπορες κορασίδες , οπότε θα συμβάλλω κι εγώ στην ενημέρωση και πληροφόρηση μας.
Είπα και εγώ, Κυριακή και να μην περάσει ο Mind για επίσκεψη; Αυτά δεν γίνονται...Καλησπέρα. Σήμερα ήταν Ντάρια, Αναστασία, Βίκη, Βαλέρια, Αγγελική, Μαρίνα, Αγάπη.
Η καινούργια η Κίρα που ήθελα δεν δούλευε οπότε έφυγα γιατί με τις υπόλοιπες εχω πάει πολλές φορές.
Αντε καλό μήνα σε όλους.
???Είπα και εγώ, Κυριακή και να μην περάσει ο Mind για επίσκεψη; Αυτά δεν γίνονται...
Για την Κίρα μας χρωστάς κριτική φίλτατε, μάλλον το ξέχασες! Reminder... στον Mind
Πάντως προσωπικά να περάσω από το κατάστημα, και να είναι διαθέσιμη η Βικούλα έστω και σαν εναλλακτική, και να μην την πάρω δεν μου πάει με τίποτα...