Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Έχει πάρει κανείς την καθαρίστρια ;;;???
Έρχεται με το σκουπόξυλο ή σόλο ;;;???
Ρένα βλαχοπούλου κατάσταση τύπε.???

Μιλάμε για κουφό φετίχ. Και όμως κάποιοι τη βρίσκουν με τσατσάδες και καθαρίστριες.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.092
Πόντοι
4.130
Δηλαδή τη μαρίνα πως την πετυχαίνουμε free;
Με κράτηση;Ραντεβού;
Μήπως για κάποιες χρειάζεται εξτρα παράβολο? Λεω εγω τώρα γιατί ραντεβου δεν κλείνουν και δεν πολυπιστεύω στην τύχη.....
Φυσικά και να χρειάζεται δύσκολα καποιος θα το ομολογήσει...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.527
Πόντοι
41.813
Μήπως για κάποιες χρειάζεται εξτρα παράβολο? Λεω εγω τώρα γιατί ραντεβου δεν κλείνουν και δεν πολυπιστεύω στην τύχη.....
Φυσικά και να χρειάζεται δύσκολα καποιος θα το ομολογήσει...
δεν υπαρχει εξτρα παραβολο παιχτη,μην λεμε οτι θελουμε.
ειναι απο τα λιγα μαγαζια (ισως το μοναδικο μαζι με το αδελφο μαγαζι) που δεν εχει εξτραδακια,ακομα και σε οσες κοπελλες κανουν καραφουλ προγραμμα και με δυο ή τρεις πιστολιες στη διαρκεια της συνεδριας
(οσες μπορει κανεις τελος παντων).

οσο για τα ραντεβου που λες,κλεινουν και παρακλεινουν.
προσωπικα εχω κλεισει πολλες φορες απο το καλοκαιρι.
αν παρεις τηλεφωνο και ρωτησεις ποιες ειναι διαθεσιμες,θα σου πουν και αν θελεις καποια στην κραταει η κυρια Σοφια,φτανει να εισαι εκει σε ευλογο χρονο.
οπως καταλαβαινεις μαγαζι ειναι και δεν μπορει να κραταει καποια κοπελλα για πολλη ωρα.
στα ραντεβου μου εγω παιρνω τηλεφωνο,ρωταω διαθεσιμοτητα και εχω κλεισει με χρονο αφιξης μου σε 15-20 λεπτα.
για παραπανω δεν ξερω.

τωρα οσον αφορα τη Μαρινα που λες στο μηνυμα σου,περα απο την πλακα που κανουμε εδω στο φορουμ,εγω εχω προσπαθησει ολο το καλοκαιρι πολλες φορες να την κλεισω και ειτε δεν δουλευε,ειτε μου ελεγε η υπηρεσια οτι ηταν κλεισμενη για μια ή και δυο ωρες μπροστα.
φυσικα δεν μπορουσα να περιμενω τοση ωρα και επαιρνα καποια αλλη.
την τελευταια φορα που την ειδα προχθες και νομιζα οτι ηταν ελευθερη,μου ειπαν αυτα που εγραψα χθες στο ποστ μου.
αυτο ειναι δυστυχως για μας το τιμημα να ειναι το κοριτσι το Νο1 σερβις στην πολη.
υπομονη κανουμε,δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο,εκτος αν μπορεις να περιμενεις τοση ωρα.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Χτες πέρασα και εγώ από τον οίκο, σε ένα διάλειμμα που "Η βρόχα έπεφτε στρέι θρού..."
Με το που κάθισα στην "ντιβανικασέλα..." στο σαλόνι ήθελα να πω... η υπηρεσία (η Νο 2) με ρώτησε αν είχα κανονίσει ραντεβού (!). Απάντησα αρνητικά.
Ο πρόλογος δεν έλεγε και πολλά πράματα.
Παρέλασαν οι ελεύθερες κοπέλες, θα ήταν 5-6. Δεν ήταν κάποια νέα ή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.
Ελεύθερη ήταν όμως η Βικούλα, με την οποία και έκανα μια επανάληψη-ζάχαρη. "Εεε εε εε εε".

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.092
Πόντοι
4.130
δεν υπαρχει εξτρα παραβολο παιχτη,μην λεμε οτι θελουμε.
ειναι απο τα λιγα μαγαζια (ισως το μοναδικο μαζι με το αδελφο μαγαζι) που δεν εχει εξτραδακια,ακομα και σε οσες κοπελλες κανουν καραφουλ προγραμμα και με δυο ή τρεις πιστολιες στη διαρκεια της συνεδριας
(οσες μπορει κανεις τελος παντων).

οσο για τα ραντεβου που λες,κλεινουν και παρακλεινουν.
προσωπικα εχω κλεισει πολλες φορες απο το καλοκαιρι.
αν παρεις τηλεφωνο και ρωτησεις ποιες ειναι διαθεσιμες,θα σου πουν και αν θελεις καποια στην κραταει η κυρια Σοφια,φτανει να εισαι εκει σε ευλογο χρονο.
οπως καταλαβαινεις μαγαζι ειναι και δεν μπορει να κραταει καποια κοπελλα για πολλη ωρα.
στα ραντεβου μου εγω παιρνω τηλεφωνο,ρωταω διαθεσιμοτητα και εχω κλεισει με χρονο αφιξης μου σε 15-20 λεπτα.
για παραπανω δεν ξερω.

τωρα οσον αφορα τη Μαρινα που λες στο μηνυμα σου,περα απο την πλακα που κανουμε εδω στο φορουμ,εγω εχω προσπαθησει ολο το καλοκαιρι πολλες φορες να την κλεισω και ειτε δεν δουλευε,ειτε μου ελεγε η υπηρεσια οτι ηταν κλεισμενη για μια ή και δυο ωρες μπροστα.
φυσικα δεν μπορουσα να περιμενω τοση ωρα και επαιρνα καποια αλλη.
την τελευταια φορα που την ειδα προχθες και νομιζα οτι ηταν ελευθερη,μου ειπαν αυτα που εγραψα χθες στο ποστ μου.
αυτο ειναι δυστυχως για μας το τιμημα να ειναι το κοριτσι το Νο1 σερβις στην πολη.
υπομονη κανουμε,δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο,εκτος αν μπορεις να περιμενεις τοση ωρα.
Προσπαθώ να καταλάβω πως κάποιοι τραβάνε χαρτί απο το 20 και βγάζουν άσσο και κάποιοι καίγονται συνέχεια....μια υπόθεση εκανα! Στο μαγαζι έχω παει περίπου 7-8 φορές και πάντα γινόταν χαμός. Το γεγονός ότι καποια αναφέρεται ως κλεισμένη για δίωρο σιγουρα σημαίνει ραντεβου, η ερώτηση είναι πως το κλείνεις......Θα δοκιμασω και θα το καταθέσω....

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
Προσπαθώ να καταλάβω πως κάποιοι τραβάνε χαρτί απο το 20 και βγάζουν άσσο και κάποιοι καίγονται συνέχεια....μια υπόθεση εκανα! Στο μαγαζι έχω παει περίπου 7-8 φορές και πάντα γινόταν χαμός. Το γεγονός ότι καποια αναφέρεται ως κλεισμένη για δίωρο σιγουρα σημαίνει ραντεβου, η ερώτηση είναι πως το κλείνεις......Θα δοκιμασω και θα το καταθέσω....

δοκιμασε οπως λεει ο petergsp που παρεθεσες και [λογικα] θα τα καταφερεις. δεν νομιζω να σταθεις τοσο ατυχος και να μην κλεισεις

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946
Αν είσαι κοντά στο μαγαζί, πάρε και πες σε 10-15 λεπτά, θα είμαι εκεί, ίσως στο κλείσουν, αφού πρώτα σε ενημερώσουν ποιές είναι διαθέσιμες.

Τώρα, για την συγκεκριμένη που έγινε και ο λόγος, εγώ πήγα καμιά 40-50 φορές τους προηγούμενους μήνες, και μάντεψε, μόνο μέσα από εδώ στο φόρουμ του μπου, έμαθα ότι υπάρχει κάποια με αυτό το όνομα και ότι αξίζει πολύ, δεν την είδα ποτέ μα ποτέ να βγαίνει για παρουσίαση(κάποιοι έλεγαν ότι απείχε και ένα διάστημα, εγώ είχα άγνοια της ύπαρξής της, έτσι και αλλιώς, ότι διάβαζα από εδώ). Πήγα μια φορά μαζί της, επειδή ρώτησα και έμαθα ότι δουλεύει την ημέρα εκείνη, από ημερήσια ενημέρωση μέλους του φόρουμ. Μάλλον λειτουργεί με τους δικούς της κανόνες και μάλλον με συγκεκριμένους πελάτες(ως επί το πλείστον).

Υ.Γ.: πάντα και παντού θα υπάρχουν οι περισσότερο ευνοημένοι, προμότορες, πλουσιότεροι κ.λ.π., δυστυχώς, που θα έχουν άλλη μεταχείρηση σε διαθέσιμες κοπέλες, ραντεβού την τάδε ημέρα και ώρα για τόσες ώρες, και λοιπά. (με την ευκαιρία, σταμάτησα και να διαβάζω πλέον κριτικές γενικώς ή δεν τις παίρνω όλες στα σοβαρά, περισσότερο εμπιστεύομαι τον τσακαλάκο που γυρίζει Φυλής/Μετάξι και στούντια ότι λέει την αλήθεια, παρά αγαπούληδες γραφείων CG... ακόμα και αγαπούληδες/προμοτοράκους μασατζίδικων).

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Αν είσαι κοντά στο μαγαζί, πάρε και πες σε 10-15 λεπτά, θα είμαι εκεί, ίσως στο κλείσουν, αφού πρώτα σε ενημερώσουν ποιές είναι διαθέσιμες.
Η βλακεία είναι ότι και ότι θα πρέπει να τις δεις για να ξέρεις άμα σου αρέσουν.

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
δοκιμασε οπως λεει ο petergsp που παρεθεσες και [λογικα] θα τα καταφερεις. δεν νομιζω να σταθεις τοσο ατυχος και να μην κλεισεις
Καλά παίζει να πας και να περιμένεις ώρες από ότι λένε οι παίχτες

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946
Η βλακεία είναι ότι και ότι θα πρέπει να τις δεις για να ξέρεις άμα σου αρέσουν.
Τις σχετικά καινούργιες δεν ξέρω, όλες τις παλιότερες τις γνωρίζω απόξω και ανακατωτά... Αλλά ναι, πρέπει να τις έχεις δει για να ξέρεις σε ποιές αναφέρονται. Όπως είχα πει και παλαιότερα όμως, δεν ξέρω κατά πόσο πλέον αυτό είναι εφικτό, με την κίνηση που έχει το μαγαζί μετά εμβολίων εποχή(να τύχει να πας 1-2-3 φορές και να παρελάσουν όλες μπροστά σου, ώστε να έχεις μια εικόνα)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τις σχετικά καινούργιες δεν ξέρω, όλες τις παλιότερες τις γνωρίζω απόξω και ανακατωτά... Αλλά ναι, πρέπει να τις έχεις δει για να ξέρεις σε ποιές αναφέρονται. Όπως είχα πει και παλαιότερα όμως, δεν ξέρω κατά πόσο πλέον αυτό είναι εφικτό, με την κίνηση που έχει το μαγαζί μετά εμβολίων εποχή(να τύχει να πας 1-2-3 φορές και να παρελάσουν όλες μπροστά σου, ώστε να έχεις μια εικόνα)
Εδώ μέσα στην καραντίνα τέλη Απριλίου και με το ζόρι έβρισκες 1-2 διαθέσιμες. Φαντάσου τώρα στη μετά εμβολίων εποχή.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
πολύ συζήτηση ρε παιδιά για το τίποτα......έτσι έχει η κατάσταση με τη συγκεκριμένη. Απλά αποδεχτείτε το και προχωρήστε τις ζωές σας!!!!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946
Εδώ μέσα στην καραντίνα τέλη Απριλίου και με το ζόρι έβρισκες 1-2 διαθέσιμες. Φαντάσου τώρα στη μετά εμβολίων εποχή.
Εγώ τις έβρισκα συχνά όλες τους, παίζει ρόλο και η ώρα που θα πας. Όταν πήγαινα ακριβώς με το άνοιγμα, τις έβλεπα όλες, τις ήξερα έτσι και αλλιώς, μπορώ και να περιμένω χωρίς πρόβλημα σε δωμάτιο, μόνος είμαι δεν θα φωνάξει η γκόμενα/γυναίκα πού είμαι και τι κάνω.

• Like
Αντιδράσεις: Nipper

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εγώ τις έβρισκα συχνά όλες τους, παίζει ρόλο και η ώρα που θα πας. Όταν πήγαινα ακριβώς με το άνοιγμα, τις έβλεπα όλες, τις ήξερα έτσι και αλλιώς, μπορώ και να περιμένω χωρίς πρόβλημα σε δωμάτιο, μόνος είμαι δεν θα φωνάξει η γκόμενα/γυναίκα πού είμαι και τι κάνω.
Καλά ούτε εγώ έχω θέμα να περιμένω, αλλά εφόσον φέτος ξεκίνησα να πηγαίνω και δεν τις ξέρω... Και στο μασατζίδικο δε σε αφήνουν να περιμένεις απλά να τις δεις ούτε στο σαλόνι για λόγους διακριτικότητας αλλά ούτε και σε δωμάτιο, για να μην το δεσμεύσεις.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
Καλά ούτε εγώ έχω θέμα να περιμένω, αλλά εφόσον φέτος ξεκίνησα να πηγαίνω και δεν τις ξέρω... Και στο μασατζίδικο δε σε αφήνουν να περιμένεις απλά να τις δεις ούτε στο σαλόνι για λόγους διακριτικότητας αλλά ούτε και σε δωμάτιο, για να μην το δεσμεύσεις.
Ίσως δεν είναι και πολλές οι κοπέλες για τις δυνατότητες του μαγαζιού.Τις τελευταίες δυο φορές που πήγα διαθέσιμη ήταν μόνο μια.Πιστευω ότι οι κοπέλες που υπήρχαν ότι δεν πρέπει ναναι πάνω από 7 που είναι λίγες για αυτό το μαγαζί .
Όσο το να κλείσεις ραντεβού από νωρίς δεν είναι βέβαιο ότι θα ισχύσει κιόλας.
Παθως και μαθως να το πω λαϊκά

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ίσως δεν είναι και πολλές οι κοπέλες για τις δυνατότητες του μαγαζιού
Εντάξει, τους ανήκει ολόκληρη η πολυκατοικία, αλλά λες να έχουν και πάνω από 7 διαμερίσματα;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ίσως δεν είναι και πολλές οι κοπέλες για τις δυνατότητες του μαγαζιού.Τις τελευταίες δυο φορές που πήγα διαθέσιμη ήταν μόνο μια.Πιστευω ότι οι κοπέλες που υπήρχαν ότι δεν πρέπει ναναι πάνω από 7 που είναι λίγες για αυτό το μαγαζί .
Όσο το να κλείσεις ραντεβού από νωρίς δεν είναι βέβαιο ότι θα ισχύσει κιόλας.
Παθως και μαθως να το πω λαϊκά
Οπότε έχω πάει πάντα βγαίνουν έξω 4-5.
Οπότε πες και άλλες 2-3 στα δωμάτια, κάπου εκεί στις 6-8 πρέπει να είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom