Μήπως για κάποιες χρειάζεται εξτρα παράβολο? Λεω εγω τώρα γιατί ραντεβου δεν κλείνουν και δεν πολυπιστεύω στην τύχη.....
Φυσικά και να χρειάζεται δύσκολα καποιος θα το ομολογήσει...
δεν υπαρχει εξτρα παραβολο παιχτη,μην λεμε οτι θελουμε.
ειναι απο τα λιγα μαγαζια (ισως το μοναδικο μαζι με το αδελφο μαγαζι) που δεν εχει εξτραδακια,ακομα και σε οσες κοπελλες κανουν καραφουλ προγραμμα και με δυο ή τρεις πιστολιες στη διαρκεια της συνεδριας
(οσες μπορει κανεις τελος παντων).
οσο για τα ραντεβου που λες,κλεινουν και παρακλεινουν.
προσωπικα εχω κλεισει πολλες φορες απο το καλοκαιρι.
αν παρεις τηλεφωνο και ρωτησεις ποιες ειναι διαθεσιμες,θα σου πουν και αν θελεις καποια στην κραταει η κυρια Σοφια,φτανει να εισαι εκει σε ευλογο χρονο.
οπως καταλαβαινεις μαγαζι ειναι και δεν μπορει να κραταει καποια κοπελλα για πολλη ωρα.
στα ραντεβου μου εγω παιρνω τηλεφωνο,ρωταω διαθεσιμοτητα και εχω κλεισει με χρονο αφιξης μου σε 15-20 λεπτα.
για παραπανω δεν ξερω.
τωρα οσον αφορα τη Μαρινα που λες στο μηνυμα σου,περα απο την πλακα που κανουμε εδω στο φορουμ,εγω εχω προσπαθησει ολο το καλοκαιρι πολλες φορες να την κλεισω και ειτε δεν δουλευε,ειτε μου ελεγε η υπηρεσια οτι ηταν κλεισμενη για μια ή και δυο ωρες μπροστα.
φυσικα δεν μπορουσα να περιμενω τοση ωρα και επαιρνα καποια αλλη.
την τελευταια φορα που την ειδα προχθες και νομιζα οτι ηταν ελευθερη,μου ειπαν αυτα που εγραψα χθες στο ποστ μου.
αυτο ειναι δυστυχως για μας το τιμημα να ειναι το κοριτσι το Νο1 σερβις στην πολη.
υπομονη κανουμε,δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο,εκτος αν μπορεις να περιμενεις τοση ωρα.