Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Θεωρώ ότι έχουν πάνω από δέκα.
Διάβασα τη πρώτη σελίδα του νήματος.Ελεγε ότι διαθέτουν 17 δωμάτια .Άρα θα μπορούσαν να έχουν δυνητικά και 15 κοπέλες τουλάχιστον .
Μετα τις καραντινες όμως οι κοπέλες μειώθηκαν.
Και η ζήτηση αυξήθηκε.
Τις τελευταίες φορές που πάω βρίσκω μια κοπέλα ελεύθερη και αλλους συναγωνιστές να περιμένουν.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πάντως πολύ καλό το κονσεπτ πολυκατοικία-μασατζίδικο με κάθε διαμέρισμα να είναι δωμάτιο.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.785
Πόντοι
6.946
Πάντως πολύ καλό το κονσεπτ πολυκατοικία-μασατζίδικο με κάθε διαμέρισμα να είναι δωμάτιο.
Ναι, είναι μόνο του, απομονωμένο κάπως στη γωνία χωρίς κάτι άλλο ακριβώς δίπλα του(άλλο κέντρο διασκέδασης), με κάμποσα δωμάτια ανά όροφο. Τέλειο για τους μουλωχτούς που δεν θέλουν να τους δει κανένα μάτι, για αυτό και η τόση κίνηση, πληρότητα και ζήτηση που έχει, κατά την γνώμη μου.
Επιπλέον, προσφέρει τα ΠΑΝΤΑ(όλα τα υπόλοιπα, είτε κάνει η κοπέλα πρωκτικό είτε όχι) στην ίδια αρχική τιμή, είτε μισάωρο είτε ώρας, ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα μασατζίδικα όχι.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Σαν χώρος και προσφορές υπηρεσιών (anal στη τιμή fix από οποιες προσφέρεται) ο καλύτερος
Εκείνο που λείπει είναι η ποσότητα ( για τον χώρο) και η καλύτερη ποιότητα εμφάνισης σε μερικές κοπέλες.
Επίσης θα πρόσθετα και κάποια ενημέρωση σχετικά με το καθημερινό ρόστερ ώστε να ξέρεις και συ τι θα συναντήσεις.

Nik00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Κριτικές
7
Like
320
Πόντοι
280
Καλησπέρα ,μόλις ενημερώθηκα ότι σταμάτησε η Μαρίνα από το τ μαγαζί πλεον κ μάλλον δούλευει αλλού.ακουσε κάνεις τπτ;

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
πήγα πριν μερικές μέρες μόνο 2 ήταν διαθέσιμες.. έφυγα δεν μου έκανε καμία.. Η μια είχε εξτρά κιλά αρκετά και η άλλη άσχημη για μένα..
Λογικό να μην έχει διαθέσιμες κοπέλες όμως... Απο πολλές απόψεις.. όταν έχεις τον καλύτερο χώρο, όταν προσφέρεις χ2 ή χ3 κάποιες φορές και όλα μέσα στην τιμή.. και ποτέ δεν φεύγει ο πελάτης νωρίτερα ούτε καν 5 λεπτά .. τότε θα μαζέψεις πολύ πελατεία.. Σε καναπέδες στιμωχνόμαστε στα άλλα και κάνουν ξεπέτες οι περισσότερες.. Λίγα έχουν διπλά κρεβάτια και μασαζοκρεβατα και καναπέδες.. (βασικά και τα 3 νομίζω μόνο αυτό έχει..)

Απο την άλλη σαν κοπέλες πρέπει να κάνουν διπλάσια ή τριπλάσια καμιά φορά δουλειά το οποίο σημαίνει πως γαμιούνται στην δουλειά και κουράζονται.. οπότε με δυσκολία κάποια θα διαλέξει να πάει εκεί.. Για να πάει θα πρέπει να ξέρει πως θα έχει πολύ δουλειά και θα βγάζει φράγκα.. και για να βγάζει φράγκα αν έχει 20-25 κοπέλες.. τα φράγκα θα σπάνε..

• Like
Αντιδράσεις: vril

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Καποια μου είχε εκμυστηρευτεί με περηφάνεια 280-400 ευρώ την ημέρα....
Βγάζει κανεις τόσα? Αν τα κάνουμε μικτά είναι 600/ημέρα....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.785
Πόντοι
6.946
Καποια μου είχε εκμυστηρευτεί με περηφάνεια 280-400 ευρώ την ημέρα....
Βγάζει κανεις τόσα? Αν τα κάνουμε μικτά είναι 600/ημέρα....
Απολύτως εφικτό για αυτές που έχουν την περισσότερη δουλειά. Για "σίγουρα 200€ καθημερινά" μου είπε μια από τις γνωστές, όταν ρώτησα κάποτε, υπολογίζω συντηρητική ήταν, μάλλον περισσότερα. Βέβαια, τις γυναικείες ημέρες του μήνα, κάθονται και ξεκουράζονται λίγο.

Εγώ σε όσες ήρθε η κουβέντα, απλά τους είπα να βάλουν τίποτα στην άκρη, είναι πάρα πολλά τα χρήματα, δεν θα δουλεύουν για πάντα σε αυτή την δουλειά, γιατί όλοι μεγαλώνουμε, είναι κρίμα να καταλήξουν άφραγκες και να δουλεύουν σε Μεταξουργεία με Πάκια για 10€.

Υ.Γ.: λογικό, όταν βγάζει κάποια 2500-5000+ τον μήνα, μαύρα κατάμαυρα, να μην σταματάει την δουλειά στον χώρο αυτό, με τις όποιες δυσκολίες έχει(όλες οι δουλειές έχουν τα δικά τους η κάθε μια, μην τα παραλέμε φυσικά), ποιά θα φύγει για να δουλέψει με 600-1000€ αλλού(και φορολογημένα); Βέβαια, δεν βγάζουν όλες οι κοπέλες τόσα, άλλες είναι με πολύ λιγότερα, άλλες με περισσότερα, δεν είναι όλες τους πλούσιες, αλλά καταλάβατε και γιατί συνεχίζουν οι περισσότερες όσο αντέξουν και τραβάνε πελατεία.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Nipper

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Καλησπέρα ,μόλις ενημερώθηκα ότι σταμάτησε η Μαρίνα από το τ μαγαζί πλεον κ μάλλον δούλευει αλλού.ακουσε κάνεις τπτ;
Συμφορουμίτη, θα μάθουμε. Πιστεύω κάποιος θα βρει πού βρίσκεται η Μαρίνα και θα το γράψει.

Αντικειμενικά μεγάλη απώλεια για το Λαγουμιτζή 23 που έφυγε η Μαρίνα. Και χρυσή μεταγραφή για όποιο μαγαζί θα δουλέψει.

Απώλεια μεγάλη διότι προσέχει πολύ την εμφάνιση της (θέλει χρόνο και χρήμα αυτό). Πεντακάθαρη, και όχι να σού έρχεται στο δωμάτιο σε 10 λεπτά όπως κάνουν κάποιες άλλες και μυρίζουν και γλείφεις αυτά που πιτσίλισε ο προηγούμενος. Επίσης, στην περίοδο της πάντα λείπει, δεν παίρνει φάρμακα ούτε βάζει ταμπόν όπως κάποιες άλλες φραγκοφονιάδες. Και όσο είναι στο δωμάτιο δεν τεμπελιάζει, δεν κλέβει χρόνο, δεν ξεπετάει, έχει πλούσιο πρόγραμμα και το κάνει με τον σωστό τρόπο και το χαμόγελο.

Προβληματίζομαι όμως με το μαγαζί, που μπορεί να είναι νο.1 σαν χώρος, αλλά έχει θέμα με τις κοπέλες. Έχασε 3 βαριά χαρτιά από το καλοκαίρι. Αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Υπάρχει πρόβλημα μάνατζμεντ, εάν δει κανείς λίγο πιό πέρα από την πρώτη ματιά που μπορεί να ξεγελάει.

Εγώ είμαι παλιά καραβάνα, και δεν με ξεγελούν ούτε οι ψεύτικες ευγένειες μέσα/έξω από το δωμάτιο, ούτε οι ψεύτικες φωνές και τα κομπλιμέντα μέσα στο δωμάτιο. Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνω, είναι ότι βαριέμαι/δεν θέλω να μιλήσω.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Σαν χώρος και προσφορές υπηρεσιών (anal στη τιμή fix από οποιες προσφέρεται) ο καλύτερος
Εκείνο που λείπει είναι η ποσότητα ( για τον χώρο) και η καλύτερη ποιότητα εμφάνισης σε μερικές κοπέλες.
Επίσης θα πρόσθετα και κάποια ενημέρωση σχετικά με το καθημερινό ρόστερ ώστε να ξέρεις και συ τι θα συναντήσεις.
1) Ναι καλέ μου άνθρωπε κορυφαίος χώρος.
2) Και κορυφαία προγράμματα από ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ πλευράς.
3) Συμφωνώ μαζί σου. Αλλά και επαυξάνω εγώ. Υπάρχει όμως θέμα στην ποιότητα. Υπάρχει τάση ξεπετουά από κάποιες εκεί μέσα. Τα έχω ζήσει. Και τα καρα-φέικ τους. και τις προχειρότητες τους
4) Το θέμα δεν είναι ΜΟΝΟ το ΤΙ κάνει η άλλη/περιλαμβάνει το πρόγραμμα, αλλά και ΠΩΣ το κάνει.

ΝΑΙ, μαζί με το Συγγρού 40-42 (αδελφά μαγαζιά) έχουν τα καλύτερα προγράμματα. Η μασέζ όμως είναι που κάνει τη διαφορά

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Απώλεια μεγάλη.
Διακρίνω μια συνεχή αποδυνάμωση του ρόστερ.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
πώς καταφέρνουν στο νέο "μπερναμπέου" να παίζουν ο χατζηδιάκος και ο μπακάκης, εεε είναι για τα πανηγύρια!!!!!!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
πώς καταφέρνουν στο νέο "μπερναμπέου" να παίζουν ο χατζηδιάκος και ο μπακάκης, εεε είναι για τα πανηγύρια!!!!!!!!
κομπαρε με μπερδεψες με την φιλοσοφημενη σου απορια

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
κομπαρε με μπερδεψες με την φιλοσοφημενη σου απορια
Δεν έγραψα κάτι δύσκολο...τροφή για σκέψη και προπάντων συμμόρφωση(γιατί το δικό μας συμφέρον είναι να μας παρέχονται υπηρεσίες από καλά θήλεα με όμορφη παρουσία) δίνω

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
ωχ πήρε μεταγραφή ο μέσι ;;αν μάθει κανένας αν έχει πάει κάπου ας ενημερώσει να ξέρουμε που να πάμε...:wink::wink:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Οτι πολύ απλά το μαγαζί και ο χώρος είναι σούπερ αλλά πάσχει από κοπέλες..
ειναι γνωστο αυτο ... και οσο παει χειροτερευει ... το γραψανε κι αλλοι
αλλο ρωτησα εγω ...δεν πειραζει ομως

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σωστά ενημερώθηκες. Η Μαρίνα απεχώρησε. Αλλά μάλλον έμαθες τα μισά. Υποπτεύομαι οτι απεχώρησε και μια κολητή της με την οποία έκανα κάποιες φορές ντουέτο με κίνδυνο να με πάρει απο εκεί το ΕΚΑΒ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom