Θεωρώ ότι έχουν πάνω από δέκα.Εντάξει, τους ανήκει ολόκληρη η πολυκατοικία, αλλά λες να έχουν και πάνω από 7 διαμερίσματα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Διάβασα τη πρώτη σελίδα του νήματος.Ελεγε ότι διαθέτουν 17 δωμάτια .Άρα θα μπορούσαν να έχουν δυνητικά και 15 κοπέλες τουλάχιστον .Θεωρώ ότι έχουν πάνω από δέκα.
Μετα τις καραντινες όμως οι κοπέλες μειώθηκαν.
Και η ζήτηση αυξήθηκε.
Τις τελευταίες φορές που πάω βρίσκω μια κοπέλα ελεύθερη και αλλους συναγωνιστές να περιμένουν.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.785
- Πόντοι
- 6.946
Ναι, είναι μόνο του, απομονωμένο κάπως στη γωνία χωρίς κάτι άλλο ακριβώς δίπλα του(άλλο κέντρο διασκέδασης), με κάμποσα δωμάτια ανά όροφο. Τέλειο για τους μουλωχτούς που δεν θέλουν να τους δει κανένα μάτι, για αυτό και η τόση κίνηση, πληρότητα και ζήτηση που έχει, κατά την γνώμη μου.Πάντως πολύ καλό το κονσεπτ πολυκατοικία-μασατζίδικο με κάθε διαμέρισμα να είναι δωμάτιο.
Επιπλέον, προσφέρει τα ΠΑΝΤΑ(όλα τα υπόλοιπα, είτε κάνει η κοπέλα πρωκτικό είτε όχι) στην ίδια αρχική τιμή, είτε μισάωρο είτε ώρας, ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα μασατζίδικα όχι.
Σαν χώρος και προσφορές υπηρεσιών (anal στη τιμή fix από οποιες προσφέρεται) ο καλύτερος
Εκείνο που λείπει είναι η ποσότητα ( για τον χώρο) και η καλύτερη ποιότητα εμφάνισης σε μερικές κοπέλες.
Επίσης θα πρόσθετα και κάποια ενημέρωση σχετικά με το καθημερινό ρόστερ ώστε να ξέρεις και συ τι θα συναντήσεις.
Εκείνο που λείπει είναι η ποσότητα ( για τον χώρο) και η καλύτερη ποιότητα εμφάνισης σε μερικές κοπέλες.
Επίσης θα πρόσθετα και κάποια ενημέρωση σχετικά με το καθημερινό ρόστερ ώστε να ξέρεις και συ τι θα συναντήσεις.
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
πήγα πριν μερικές μέρες μόνο 2 ήταν διαθέσιμες.. έφυγα δεν μου έκανε καμία.. Η μια είχε εξτρά κιλά αρκετά και η άλλη άσχημη για μένα..
Λογικό να μην έχει διαθέσιμες κοπέλες όμως... Απο πολλές απόψεις.. όταν έχεις τον καλύτερο χώρο, όταν προσφέρεις χ2 ή χ3 κάποιες φορές και όλα μέσα στην τιμή.. και ποτέ δεν φεύγει ο πελάτης νωρίτερα ούτε καν 5 λεπτά .. τότε θα μαζέψεις πολύ πελατεία.. Σε καναπέδες στιμωχνόμαστε στα άλλα και κάνουν ξεπέτες οι περισσότερες.. Λίγα έχουν διπλά κρεβάτια και μασαζοκρεβατα και καναπέδες.. (βασικά και τα 3 νομίζω μόνο αυτό έχει..)
Απο την άλλη σαν κοπέλες πρέπει να κάνουν διπλάσια ή τριπλάσια καμιά φορά δουλειά το οποίο σημαίνει πως γαμιούνται στην δουλειά και κουράζονται.. οπότε με δυσκολία κάποια θα διαλέξει να πάει εκεί.. Για να πάει θα πρέπει να ξέρει πως θα έχει πολύ δουλειά και θα βγάζει φράγκα.. και για να βγάζει φράγκα αν έχει 20-25 κοπέλες.. τα φράγκα θα σπάνε..
Λογικό να μην έχει διαθέσιμες κοπέλες όμως... Απο πολλές απόψεις.. όταν έχεις τον καλύτερο χώρο, όταν προσφέρεις χ2 ή χ3 κάποιες φορές και όλα μέσα στην τιμή.. και ποτέ δεν φεύγει ο πελάτης νωρίτερα ούτε καν 5 λεπτά .. τότε θα μαζέψεις πολύ πελατεία.. Σε καναπέδες στιμωχνόμαστε στα άλλα και κάνουν ξεπέτες οι περισσότερες.. Λίγα έχουν διπλά κρεβάτια και μασαζοκρεβατα και καναπέδες.. (βασικά και τα 3 νομίζω μόνο αυτό έχει..)
Απο την άλλη σαν κοπέλες πρέπει να κάνουν διπλάσια ή τριπλάσια καμιά φορά δουλειά το οποίο σημαίνει πως γαμιούνται στην δουλειά και κουράζονται.. οπότε με δυσκολία κάποια θα διαλέξει να πάει εκεί.. Για να πάει θα πρέπει να ξέρει πως θα έχει πολύ δουλειά και θα βγάζει φράγκα.. και για να βγάζει φράγκα αν έχει 20-25 κοπέλες.. τα φράγκα θα σπάνε..
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.785
- Πόντοι
- 6.946
Απολύτως εφικτό για αυτές που έχουν την περισσότερη δουλειά. Για "σίγουρα 200€ καθημερινά" μου είπε μια από τις γνωστές, όταν ρώτησα κάποτε, υπολογίζω συντηρητική ήταν, μάλλον περισσότερα. Βέβαια, τις γυναικείες ημέρες του μήνα, κάθονται και ξεκουράζονται λίγο.Καποια μου είχε εκμυστηρευτεί με περηφάνεια 280-400 ευρώ την ημέρα....
Βγάζει κανεις τόσα? Αν τα κάνουμε μικτά είναι 600/ημέρα....
Εγώ σε όσες ήρθε η κουβέντα, απλά τους είπα να βάλουν τίποτα στην άκρη, είναι πάρα πολλά τα χρήματα, δεν θα δουλεύουν για πάντα σε αυτή την δουλειά, γιατί όλοι μεγαλώνουμε, είναι κρίμα να καταλήξουν άφραγκες και να δουλεύουν σε Μεταξουργεία με Πάκια για 10€.
Υ.Γ.: λογικό, όταν βγάζει κάποια 2500-5000+ τον μήνα, μαύρα κατάμαυρα, να μην σταματάει την δουλειά στον χώρο αυτό, με τις όποιες δυσκολίες έχει(όλες οι δουλειές έχουν τα δικά τους η κάθε μια, μην τα παραλέμε φυσικά), ποιά θα φύγει για να δουλέψει με 600-1000€ αλλού(και φορολογημένα); Βέβαια, δεν βγάζουν όλες οι κοπέλες τόσα, άλλες είναι με πολύ λιγότερα, άλλες με περισσότερα, δεν είναι όλες τους πλούσιες, αλλά καταλάβατε και γιατί συνεχίζουν οι περισσότερες όσο αντέξουν και τραβάνε πελατεία.
Τελευταία τροποποίηση:
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Συμφορουμίτη, θα μάθουμε. Πιστεύω κάποιος θα βρει πού βρίσκεται η Μαρίνα και θα το γράψει.Καλησπέρα ,μόλις ενημερώθηκα ότι σταμάτησε η Μαρίνα από το τ μαγαζί πλεον κ μάλλον δούλευει αλλού.ακουσε κάνεις τπτ;
Αντικειμενικά μεγάλη απώλεια για το Λαγουμιτζή 23 που έφυγε η Μαρίνα. Και χρυσή μεταγραφή για όποιο μαγαζί θα δουλέψει.
Απώλεια μεγάλη διότι προσέχει πολύ την εμφάνιση της (θέλει χρόνο και χρήμα αυτό). Πεντακάθαρη, και όχι να σού έρχεται στο δωμάτιο σε 10 λεπτά όπως κάνουν κάποιες άλλες και μυρίζουν και γλείφεις αυτά που πιτσίλισε ο προηγούμενος. Επίσης, στην περίοδο της πάντα λείπει, δεν παίρνει φάρμακα ούτε βάζει ταμπόν όπως κάποιες άλλες φραγκοφονιάδες. Και όσο είναι στο δωμάτιο δεν τεμπελιάζει, δεν κλέβει χρόνο, δεν ξεπετάει, έχει πλούσιο πρόγραμμα και το κάνει με τον σωστό τρόπο και το χαμόγελο.
Προβληματίζομαι όμως με το μαγαζί, που μπορεί να είναι νο.1 σαν χώρος, αλλά έχει θέμα με τις κοπέλες. Έχασε 3 βαριά χαρτιά από το καλοκαίρι. Αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Υπάρχει πρόβλημα μάνατζμεντ, εάν δει κανείς λίγο πιό πέρα από την πρώτη ματιά που μπορεί να ξεγελάει.
Εγώ είμαι παλιά καραβάνα, και δεν με ξεγελούν ούτε οι ψεύτικες ευγένειες μέσα/έξω από το δωμάτιο, ούτε οι ψεύτικες φωνές και τα κομπλιμέντα μέσα στο δωμάτιο. Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνω, είναι ότι βαριέμαι/δεν θέλω να μιλήσω.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
1) Ναι καλέ μου άνθρωπε κορυφαίος χώρος.Σαν χώρος και προσφορές υπηρεσιών (anal στη τιμή fix από οποιες προσφέρεται) ο καλύτερος
2) Και κορυφαία προγράμματα από ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ πλευράς.
3) Συμφωνώ μαζί σου. Αλλά και επαυξάνω εγώ. Υπάρχει όμως θέμα στην ποιότητα. Υπάρχει τάση ξεπετουά από κάποιες εκεί μέσα. Τα έχω ζήσει. Και τα καρα-φέικ τους. και τις προχειρότητες τους
4) Το θέμα δεν είναι ΜΟΝΟ το ΤΙ κάνει η άλλη/περιλαμβάνει το πρόγραμμα, αλλά και ΠΩΣ το κάνει.
ΝΑΙ, μαζί με το Συγγρού 40-42 (αδελφά μαγαζιά) έχουν τα καλύτερα προγράμματα. Η μασέζ όμως είναι που κάνει τη διαφορά
Απώλεια μεγάλη.Καλησπέρα ,μόλις ενημερώθηκα ότι σταμάτησε η Μαρίνα από το τ μαγαζί πλεον κ μάλλον δούλευει αλλού.ακουσε κάνεις τπτ;
Διακρίνω μια συνεχή αποδυνάμωση του ρόστερ.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
πώς καταφέρνουν στο νέο "μπερναμπέου" να παίζουν ο χατζηδιάκος και ο μπακάκης, εεε είναι για τα πανηγύρια!!!!!!!!
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
κομπαρε με μπερδεψες με την φιλοσοφημενη σου αποριαπώς καταφέρνουν στο νέο "μπερναμπέου" να παίζουν ο χατζηδιάκος και ο μπακάκης, εεε είναι για τα πανηγύρια!!!!!!!!
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
Δεν έγραψα κάτι δύσκολο...τροφή για σκέψη και προπάντων συμμόρφωση(γιατί το δικό μας συμφέρον είναι να μας παρέχονται υπηρεσίες από καλά θήλεα με όμορφη παρουσία) δίνωκομπαρε με μπερδεψες με την φιλοσοφημενη σου απορια
ωχ πήρε μεταγραφή ο μέσι ;;αν μάθει κανένας αν έχει πάει κάπου ας ενημερώσει να ξέρουμε που να πάμε...Καλησπέρα ,μόλις ενημερώθηκα ότι σταμάτησε η Μαρίνα από το τ μαγαζί πλεον κ μάλλον δούλευει αλλού.ακουσε κάνεις τπτ;
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Οτι πολύ απλά το μαγαζί και ο χώρος είναι σούπερ αλλά πάσχει από κοπέλες..κομπαρε με μπερδεψες με την φιλοσοφημενη σου απορια
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
ειναι γνωστο αυτο ... και οσο παει χειροτερευει ... το γραψανε κι αλλοιΟτι πολύ απλά το μαγαζί και ο χώρος είναι σούπερ αλλά πάσχει από κοπέλες..
αλλο ρωτησα εγω ...δεν πειραζει ομως
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
πιστευω θα μαθουμε πολυ συντομαωχ πήρε μεταγραφή ο μέσι ;;αν μάθει κανένας αν έχει πάει κάπου ας ενημερώσει να ξέρουμε που να πάμε...
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Σωστά ενημερώθηκες. Η Μαρίνα απεχώρησε. Αλλά μάλλον έμαθες τα μισά. Υποπτεύομαι οτι απεχώρησε και μια κολητή της με την οποία έκανα κάποιες φορές ντουέτο με κίνδυνο να με πάρει απο εκεί το ΕΚΑΒ.Καλησπέρα ,μόλις ενημερώθηκα ότι σταμάτησε η Μαρίνα από το τ μαγαζί πλεον κ μάλλον δούλευει αλλού.ακουσε κάνεις τπτ;