Καλά η κοπέλα θέλει ψυχολόγο. χωρίς παρεξήγηση τυπε, δεν δίνει κωλο σε πόσους πελάτες που την επισκέπτονται αρκετές φορές και το δίνει έτσι απλά σε έναν καινούριο;
Πες μας λίγο. Σε ενημέρωσαν από την ρεσεψιόν ότι κανει φουλ πρόγραμμα; Την εψησες μετά στον αγώνα ή μόνη της απλά σου είπε ότι τον θέλει στο κωλαράκι της;
Όχι, η κ. Σοφία δεν ανέφερε κάτι για φουλ πρόγραμμα όταν την παρουσίασε. Βέβαια εγώ είχα διαβάσει τις κριτικές και το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, απλά οδήγησα το πουλί μου στην πίσω τρύπα και χωρίς να φέρει κάποια αντίρρηση, με βοήθησε, σαλιώνοντας την, να γίνει η διείσδυση. Τόσο απλά. Ούτε να σου πω, ούτε να μου πεις.
Επ ευκαιρία, μιας και το θυμήθηκα. Θέλω να αναφέρω κάτι για τα ραντεβού, γιατί και αυτό είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα. Όταν η ρεσεψιονίστ μου παρουσίασε τις κοπέλες, μπαίνει από την κανονική πόρτα η Ρίτα. Ρωτάω αν είναι διαθέσημη και μου λέει ότι είναι κλεισμένη με ραντεβού. Τώρα, αν ο τυπάς την είχε κλείσει από νωρίς ή τελευταία στιγμή δε γνωρίζω.