Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ntagkeron

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
10
Πόντοι
0
Η ζωη φοράει και γυαλιά μυωπία ή είναι κάποια άλλη αυτή?

Ntagkeron

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
10
Πόντοι
0
Την Κάτια δεν την έχω δει να φοράει γυαλιά και την ημέρα που πήγα δεν δούλευε??

Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
282
Πόντοι
20
Ρε παιδιά μου θυμίζετε εκείνο το παιχνίδι που είχαμε στα 80s όπως τα διαβάζω, το "μάντεψε ποιος" :P
images.jpeg

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.714
Πόντοι
6.946
Γυαλιά μόνο την Λίζα θυμάμαι να φοράει (τουλάχιστον στον εκεί χώρο, εννοώ) τον τελευταίο χρόνο που είμαι τακτικός πελάτης.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Εγώ που ψάχνω Λίζα απο την πρώτη μέρα που την είδα (αλλά μόλις έμπαινε με πελάτη) και από τότε έχω πάρει το μισό μαγαζί και ακόμα να την βρω...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.714
Πόντοι
6.946
Εχθές είδα την Έλενα, δεν την είχα πετύχει, έλειπα κιόλας λίγο καιρό. Κατευθείαν είπα στην Σοφία να περάσω μαζί της, βέβαια είχα στο μυαλό μου και την πρόσφατη αρνητική κριτική συναγωνιστή. Με προειδοποίησε η αρχόντισσα ότι και αυτή επίσης, όπως και η Λίζα, δεν δίνει φιλιά και δεν κάνει ακάποτο στοματικό(να σημειώσω εδώ, ότι με τρελαίνουν τα φιλιά γενικώς, δεν με νοιάζει τόσο για το ακάποτο στοματικό, αν και φυσικά το προτιμώ από με σκουφάκι) .
Πέρασα καλά μαζί της, 69 παθιασμένο και από τους δύο, χαλάρωσε και αυτή μετά από λίγα λεπτά, ιππασία στη συνέχεια και από κάτω καπάκι για να έχω μια πλήρη άποψη. Σειρά είχε στήσιμο στα τέσσερα και ένα τρελό σφυροκόπημα και τελείωμα διαρκείας, με καύλωσε πολύ η κωλάρα της(που δεν δίνει όμως).

Το πιο καλό κομμάτι όμως ρε παίδες, ήταν το μασάζ που της ζήτησα στο υπόλοιπο της ώρας: στο συγκεκριμένο μαγαζί, ίσως είναι η καλύτερη στο μασάζ, σχεδόν επαγγελματικό μασάζ(υπήρξαν καθαρές μασέζ, από τις αυστηρά στα ΔΕΝ στο σεξ, που ήρθαν στο σπίτι μου και ήταν κατώτερές της), δυνατό και δούλεψε κάθε μυ από την μέση μέχρι τους ώμους, που είμαι απίστευτα πιασμένος από τις προπονήσεις. Ξεπιάστηκα μια χαρά.

Να σημειώσω εδώ πως κοιτάω να περνάω καλά με όλες τις κοπέλες, να βρίσκω τον τρόπο και να το απολαμβάνω, δεν είμαι ούτε παράξενος ούτε γκρινιάρης, ίσως κάποιος άλλος να έχει διαφορετική γνώμη για μια κοπέλα.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.092
Πόντοι
4.130
Ρε παιδιά μου θυμίζετε εκείνο το παιχνίδι που είχαμε στα 80s όπως τα διαβάζω, το "μάντεψε ποιος" :P
images.jpeg
Άρα καταλήγουμε ότι υπαρχει ένα ή δυο ζευγάρια με καθαρο τζαμί που τα φοράει εκάστοτε αλλη για δημιουργία εντυπώσεων....

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πολύ σωστός σε όλα, με μία μόνο ένσταση για το αντίπαλο μαγαζί : ΔΕΝ έχω δει τη Μαργκω, έχω δει όμως την περίφημη Σοφία, και έφυγα τρέχοντας. Από θέμα ομορφιάς δηλαδή, τη θεωρώ τα ίδια χάλια με τις κοπέλες της Λαγουμιτζη.
Η Μάργκω είναι δύναμη.

Οταν βέβαια δεν είναι τύφλα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το ειδα αυτι ομως πιο κατω ξαναεγραψε πως εχει φυγει.
Γιαυτο ερωτω γιατι ειναι απο τις αγαπημενες μου.:smitten:
Δεν έχει φύγει η Μαρτα φίλε.

Μάλλον είναι το "γυναικείο διάλειμα".

Εγγρ.
15 Σεπ 2018
Κριτικές
17
Like
975
Πόντοι
1.011
Κακα τα ψεματα αν εχεις 10% πιθανοτητες( ας πουμε ενα νουμερο )να κολλησεις κορωνοιο στην καθημερινοτητα σου αυτο το ποσοστο ανεβαινει σχεδον 3-4 φορες αν πας σε ενα τετοιο μαγαζι..Φανταστειτε οτι με την καθε Ριτα και Κατια που παμε ειναι σαν να φιλαμε και τους 7-8 αλλους την μερα που φιλαει η Ριτα και η Κατια ενω και το αν βγει αυτη θετικη μπορει να φανει σε 10 μερες ή και καθολου αν δεν εχει συμπτωματα και δεν κανει τεστ συχνα..

Οποιος εχει τετοια αγχη ας μην πηγαινει..Κι εγω οταν παω σε μασαζ ειμαι για 10 μερες μετα σε μια καποια μεγαλυτερη αποσταση απο συγγενεις ειδικα..
Το χειρότερο από όλα είναι ότι οι πιο πολλές δεν πιστεύουν στη σοβαρότητα του ιού. Και δεν έχουν εμβολιαστεί εννοείται.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Μετά από 7 κοπέλες έχω μπει στο συγκεκριμένο (από την 3η και μετά ψάχνω την Λίζα :angry::angry:) πάντα για 1 ώρα.. Ρίτα Κάτια Αγάπη Κορίνα Βίκη κάποια απο Μ δεν θυμάμαι και Έλενα.. Απλά λιτά και απέριττα με την Έλενα πίστεψα στην αρχή ότι έφαγα την μεγαλύτερη φόλα που έχω φάει εκεί μέσα και κατέληξε να περάσω καλύτερα από κάθε άλλη φορά.. Απλά θέλει τρόπο.. και υπομονή. Μόνη της μου είπε να σταματήσουμε το μασαζ (το καλύτερο εκεί μέσα). Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα πώ γιατί θα καρφωθώ και δεν το θέλω! Πάντως έκανε πράγματα σε εμένα που εδώ όλοι λένε πως δεν κάνει.. Είπαμε τρόπο θέλει..

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Το χειρότερο από όλα είναι ότι οι πιο πολλές δεν πιστεύουν στη σοβαρότητα του ιού. Και δεν έχουν εμβολιαστεί εννοείται.
Αυτό πάει με το νοητικό επίπεδο της κάθε μίας.. και κακά τα ψέμματα.. οι περισσότερες έτσι είναι που κάνουν αυτό το επάγγελμα δεν είναι και σαινια... Μην το πάμε ένα επίπεδο παραπάνω με το τι υπηρεσίες προσφέρουν και τι κίνδυνοι υπάρχουν.. Λίγες είναι αυτές που πραγματικά προσέχουν σε όλα τα επίπεδα

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.607
Πόντοι
496
Εχθές τίγκα το μαγαζί ούτε να παρκάρεις απέξω.
Και τα στούντιο άδεια. Έτσι φαίνονται οι καλές υπηρεσίες στο σύνολο.
Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.
Καθαριότητα καλές τιμές και ποικιλία από κοπέλες.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.092
Πόντοι
4.130
Εχθές τίγκα το μαγαζί ούτε να παρκάρεις απέξω.
Και τα στούντιο άδεια. Έτσι φαίνονται οι καλές υπηρεσίες στο σύνολο.
Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.
Καθαριότητα καλές τιμές και ποικιλία από κοπέλες.
Ναι αλλα για να τα λέμε ολα, και οι πιο πολλές δεν είναι επιπεδου studio.....
Απλά διαλέγεις....μια ώρα με 80 ευρώ και συνήθως δυο πιστολιές ή 20 λεπτα και μια? Αυτο εχει και κάποιο σκόντο......στην εμφανιση ας πούμε....

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.366
Πόντοι
1.071
παιδιά μπορείτε να μου πείτε λίγο εθνικότητες και κοπέλες και ηλικίες?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Ναι αλλα για να τα λέμε ολα, και οι πιο πολλές δεν είναι επιπεδου studio.....
Απλά διαλέγεις....μια ώρα με 80 ευρώ και συνήθως δυο πιστολιές ή 20 λεπτα και μια? Αυτο εχει και κάποιο σκόντο......στην εμφανιση ας πούμε....
Και το άλλο καλό είναι ότι στο στούντιο βγαίνουν οι γκόμενες μόνο με τα απαραίτητα και ξέρεις τι σώμα έχουν.
Στη Λαγουμιτζή σκάνε με ρόμπα και είναι Kinder εκπληξη τι κρύβουν από κάτω. ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom