Επίσης για τα σχόλια της Σοφίας για τις κοπέλες, να καταλάβουμε όλοι πως λόγω της θέσης της να μην περιμένουμε να πει κάτι αρνητικό για κάποια εργαζόμενη στο μαγαζί της. Γενικά η Σοφία μόνο καλά λόγια έχει να πει για τις κοπέλες, απλά για κάποιες λέει καλύτερα λόγια, και για κάποιες άλλες λέει απλά τα τυπικά.
Επίσης μπορεί σε όσους είναι γνωστοί/τακτικοί πελάτες να πει κάτι λίγο περισσότερο, αλλά μέχρις εκεί. Το σημαντικό είναι αν κάποιος αναζητά συγκεκριμένες υπηρεσίες από κάποια κοπέλα, και ρωτάει ευθέως από πριν την Σοφία, να παίρνει αληθινή απάντηση. Σε αυτό η Σοφία είναι πάντα ειλικρινής, εκτιμώ. Με τον διακριτικό τρόπο της πάντα με καθοδηγεί αν επιλέγω κάτι καινούργιο, ώστε να μην πέσω και από τα σύννεφα.
Από την άλλη αυτή η γοητεία του άγνωστου εκτιμώ ότι όλους μας ιντριγκάρει. Το ρίσκο είναι μέρος του παιχνιδιού. Και η φόλα είναι μέσα στο παιχνίδι, αρκεί φυσικά να είναι περισσότερο η εξαίρεση στον κανόνα. Εδώ παίζει ρόλο και η εμπειρία και το ένστικτο του καθενός μας. Και από φόλες έχω φάει ουκ ολίγες, γιατί εσκεμμένα τράβηξα στο άγνωστο, ή και στο γνωστό για φόλα, που όμως κάτι με τράβαγε, αλλά με την ελπίδα να έχω καλύτερη τύχη, τρομάρα μου!
Προσωπικά προτιμώ να αναφέρομαι εδώ στις καραμπινάτες περιπτώσεις φόλας και μόνον, γιατί το να αναφερόμαστε αρνητικά στην κάθε μέτρια κατάσταση περισσότερο σε γκρίνια μου φέρνει, και δεν αξίζει να χαλάμε και τις καρδιές μας... Ένα παιχνίδι διασκέδασης είναι, και προχωράμε παρακάτω...