Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.948
Πόντοι
6.256
Ρε φίλε όταν πας να γαμήσεις, η εθνικότητα τι σε νοιάζει ??????
Εμφάνιση, ηλικία απόδοση ναι, αλλά η εθνικότητα που κολλάει ??????
Θα λεει σε φιλους οτι πχ γαμησε και κροατισα και σλοβακα κλπ
δε θα λεει οτι ηταν πουτανες

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Πέρασμα χθες απο το μαγαζί.
Παρήλασαν οι standard δηλαδή Μάρθα, Ρίτα, Κάτια, Ελλη, Αγάπη, Βαλέρια
ΚΑΙ
δυο νέες κοπέλες η Αννα και η Αναστασία

Η Αννα. Αλβανίδα με κόκκινα μαλλιά γύρω στο 160 με νορμάλ σώμα και φάτσα. Η κυρία Σοφία νανακοίνωσε φουλ πρόγραμμα δηλαδή και πρωκτικό στο menu.

H Αναστασία. Πολύ λεπτή μοντελοειδής Ρωσσίδα με μαύρα μαλλιά και μπλέ μάτια. Με νορμάλ πρόγραμμα ( όχι πρωκτικό ).

Για μια επανάληψη με την Μάρθα είχα πάει αλλά ξύπνησε ο μικρός εξερευνητής μέσα μου και ήθελα νέα πράγματα.

Ετιμήθη η Αναστασία με αρκετά θετικές εντυπώσεις.

Η συνέχεια στην κριτική.
Άρα το ότι η Μάρτα πήγε αλλου δεν ισχύει, ή είναι αλλη η Μάρτα και αλλη η Μαρθα?

Ntagkeron

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες...σήμερα ξέρετε ποίες δουλεύουν??

guestwho

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Like
37
Πόντοι
0
Καλημέρα
Επίσκεψη στην αγάπη. Πρώτη μου φορά σε μαζατζιδικα και στοχευμενα καθώς μένω εκτός Αθήνας. Οι εντυπώσεις μου μέτριες ίσως επιδη ακούγοντας κ διαβάζοντας είχα μάλλον ψηλά τον πήχη. Σίγουρα ο χώρος κ η καθαριότητα εντυπωσιακός, Αλλά στο θέμα της των υπηρεσιών περίμενα κάτι καλύτερο. Οι κοπέλες που είδα γενικά μέτριες σε εμφάνιση ωστόσο για μενα το κριτήριο δεν είναι αυτό Αλλά οι υπηρεσίες εντόσ δωματίου. Επέλεξα μισή ώρα. Το μασάζ έγινε περίπου 15 λεπτά αλλά ήταν πολύ μέτριο, προφανως δεν είναι μασέρ η κοπέλα. Στα του δεύτερου μέρους όλα έγιναν όπως τα λένε κ οι οι υπόλοιποι εδώ ωστόσο σε όλη τη. Φάση υπήρχε μια αίσθηση διεκπεραίωσης μηχανικής. Η αλήθεια είναι ότι η Παντελής έλλειψη ζεστασιάς με χάλασε λίγο
Η επόμενη επίσκεψη θα γίνει στον μαγαζί της Στουρνάρη, την επόμενη φορά που θα κατέβω Αθήνα

STRONGSHARK

Μασατζίδικο
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
252
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Σήμερα 16/06/2021 θα είναι οι κοπέλες :
Η Μαρθα
Η Ελλη -full
Η Ρίτα
Η Κάτια
Η Άννα -full
H Αγάπη -full
H Μαρίνα-full
H Έλενα
Η Αναστασία

STRONGSHARK

Μασατζίδικο
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
252
Πόντοι
21
Τα προγράμματα του SPA

Τα 30 λεπτά -60 € (2 εκτονώσεις )

Τα 60 λεπτά -80 € ( 2 εκτονώσεις )

Ώρες λειτουργίας 11-21 καθημερινά και τα Σάββατοκύριακα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο κατάστημα

2109227776

2109244984

6988711479

6988711484

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Ριτα.
Δυο γυροι κεμπαπ.
Μικροκαμωμενο, ομορφο, ευγενικο, χαμογελαστο ρωσιδακι, μεγαλωμενο ελλαδα.
Εξαιρετικο δερμα, πολυ σφιχτο κορμακι αλλα μινιόν. Δεν ειναι μαρτα ή αγαπη που φχαριστιεσαι να χουφτωνεις. Βυζι 1.5αρι, ρωγιτσα μικρη που ανταποκρινεται. Κωλαρακι μικρο.

Απο μασαζ, ουτε τα τυπικα: χαϊδεματα αγαρμπα, που πιο πολυ σε σφιγγουν παρα σε χαλαρωνουν (σαν να τιναζει ψιχουλα απο τραπεζι ενα πραμα).

Στο προγραμμα, το παλευει.
Ψιλοαγαρμπη πιπα, γρηγορη και περασμα τα αρχιδια. απο παιξιμο πρεπει να της δειξεις, δεν ειμαι σιγουρος οτι μαθαινει γρηγορα. Βαθυ λαρυγγι με τιποτα, σια που βαζει τον μισο μεσα.
Δεν δεχεται δαχτυλα, ουτε πισω πορτα.

Στα υπολοιπα (γαμησι), καλα στησιματα, βογγαει, ισως αληθινα.
Δειχνει να ποναει οταν τον βαζεις με δυναμη και βαθια (ζητησε πιο αργα και οχι ολο μεσα).
Οχι δεν τον εχω 30 ποντους. Κανονικος ειναι.

Τελειωτικη πιπα καλη πανω στο ανοιχτο στομα της. Αν χυσεις πριν τον παρει, δεν στραβομουτσουνιαζει, αλλα γενικα αποφευγει να τα παιρνει στο στομα.

Συμπερασμα:
Δεν ηταν το χαλι της αλλης που στον ελουζε με αντισηπτικο ή γεμιζε το στομα της με αυτο και σε πιπωνε...
δεν περασα ασχημα, αλλα θελει πολυ δρομο για να μαθει καλα τις υπηρεσιες
την σωζει η εμφανιση και η καλη διαθεση της.

Αν την ξαναπαιρνα?
εχοντας δοκιμασει ολα σχεδον τα κοριτσια εκει, δε νομιζω.
Υπαρχουν πολλες καλυτερες.
Γουστα ειναι αυτα ομως.
Σε μενα δεν κανει, σε αλλον περισσευει.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
Ριτα.
Δυο γυροι κεμπαπ.
Μικροκαμωμενο, ομορφο, ευγενικο, χαμογελαστο ρωσιδακι, μεγαλωμενο ελλαδα.
Εξαιρετικο δερμα, πολυ σφιχτο κορμακι αλλα μινιόν. Δεν ειναι μαρτα ή αγαπη που φχαριστιεσαι να χουφτωνεις. Βυζι 1.5αρι, ρωγιτσα μικρη που ανταποκρινεται. Κωλαρακι μικρο.

Απο μασαζ, ουτε τα τυπικα: χαϊδεματα αγαρμπα, που πιο πολυ σε σφιγγουν παρα σε χαλαρωνουν (σαν να τιναζει ψιχουλα απο τραπεζι ενα πραμα).

Στο προγραμμα, το παλευει.
Ψιλοαγαρμπη πιπα, γρηγορη και περασμα τα αρχιδια. απο παιξιμο πρεπει να της δειξεις, δεν ειμαι σιγουρος οτι μαθαινει γρηγορα. Βαθυ λαρυγγι με τιποτα, σια που βαζει τον μισο μεσα.
Δεν δεχεται δαχτυλα, ουτε πισω πορτα.

Στα υπολοιπα (γαμησι), καλα στησιματα, βογγαει, ισως αληθινα.
Δειχνει να ποναει οταν τον βαζεις με δυναμη και βαθια (ζητησε πιο αργα και οχι ολο μεσα).
Οχι δεν τον εχω 30 ποντους. Κανονικος ειναι.

Τελειωτικη πιπα καλη πανω στο ανοιχτο στομα της. Αν χυσεις πριν τον παρει, δεν στραβομουτσουνιαζει, αλλα γενικα αποφευγει να τα παιρνει στο στομα.

Συμπερασμα:
Δεν ηταν το χαλι της αλλης που στον ελουζε με αντισηπτικο ή γεμιζε το στομα της με αυτο και σε πιπωνε...
δεν περασα ασχημα, αλλα θελει πολυ δρομο για να μαθει καλα τις υπηρεσιες
την σωζει η εμφανιση και η καλη διαθεση της.

Αν την ξαναπαιρνα?
εχοντας δοκιμασει ολα σχεδον τα κοριτσια εκει, δε νομιζω.
Υπαρχουν πολλες καλυτερες.
Γουστα ειναι αυτα ομως.
Σε μενα δεν κανει, σε αλλον περισσευει.
Αυτό θα πει πλήρης κριτική. Ειδικά ο ορισμός του μασάζ "τινάζω ψίχουλα :2funny:" πολύ εύστοχος

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.588
Πόντοι
6.495
Κι εγω εχω παρει 2 φορες Ριτα την πρωτη φορα στην αρχη της και αλλη μια φορα πριν ενα μηνα..Δεν πολυκαταλαβαινω την αποθεωση που γνωριζει εδω μεσα..Ενταξει δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου αλλα σε κανενα τομεα δεν κανει την διαφορα..

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Κι εγω εχω παρει 2 φορες Ριτα την πρωτη φορα στην αρχη της και αλλη μια φορα πριν ενα μηνα..Δεν πολυκαταλαβαινω την αποθεωση που γνωριζει εδω μεσα..Ενταξει δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου αλλα σε κανενα τομεα δεν κανει την διαφορα..
Dr, κατά την άποψή μου η Ρίτα κάνει την διαφορά στα νιάτα και στην εμφάνιση.
Πάντα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Ηλικιακά είναι η νεότερη ή άντε Top-3 (αντικειμενικό αυτό)
Εμφανισιακά είναι επίσης Top-3 (αυτό υποκειμενικό, για μένα είναι η καλύτερη αυτήν την εποχή, αλλά περί ορέξεως...)

Και τα παραπάνω δύο έχουν την αξία τους για πολλούς από εδώ.
Δεν λέω, καλές οι milf σκύλες (που καλοστέκονται, γιατί εγώ πατσά δεν τρώω) , αλλά το λουλούδι/τρυφερούδη έχει άλλη αξία.
Προσωπικά έχω δει σημαντική βελτίωση πέρυσι με φέτος στην Ρίτα. Εντάξει, all-around δεν είναι top. Επειδή όμως το σεξ είναι σαν το φαγητό, δεν θες κάθε μέρα το ίδιο και ας είναι και το καλύτερο, και τα γούστα κάνουν κύκλους, τελικά μια χαρά κοπέλα είναι Ρίτα για αυτήν την δουλειά, και άρα εύλογο να έχει θετικά σχόλια και κριτικές.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.588
Πόντοι
6.495
Κι εγω φιλε Kaloeros τις μικροτερες στοχευω συνηθως και φυσικα η Ριτα ειναι συμπαθητικη παρουσια και τρυφερουδη οπως λες..Αλλα το σωμα της ειναι μεν αδυνατο αλλα και αγυμναστο,το προσωπο της για ενα 7αρακι,το προγραμμα της ζεστο αλλα δεν σε τρελαινει,και το μασαζ( που και για εμενα δεν παιζει τοσο ρολο)ανυπαρκτο..

Το οτι στο μαγαζι υπαρχουν 6-7 χειροτερες δεν την κανει ουτε Μαρινα ουτε Μαρτα..Αλλα ξαναλεω δεν περασα ασχημα σε καμια απο τις 2 φορες μαζι της,απλα δυσκολα να παρω και τριτη φορα.

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
309
Πόντοι
21
Γεια σας και από μένα. Η γνώμη μου είναι όποιος θέλει φουλ υπηρεσίες με πολλές επιλογές γυναικών ενδείκνυται το Λαγουμιτζή. Υπάρχουν πολλά καταστήματα για μασάζ στην περιοχή όπου μπορεί να περάσει κάποιος καλά χωρίς να πάρει Κόλο. Στο Λαγουμιτζή πάει κάποιος για να χύσει 2 φορές σε 30λεπτα ή μια ώρα να πληρώσει οικονομικά και να γαμησει Κόλο.

Κάποια στιγμή θα κατέβω Λαγουμιτζή και ψήνομαι για παρτουζα την μαρίνα, την Κάτια ή κάποια άλλη με δυνατές υπηρεσίες. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ το τηλ του.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Φόλα alert...ANNA έχω πάει σχεδόν με όλες στο χώρο... Ξενερουα full...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Παρήλασαν οι , Ελλη, Αγάπη, Αννα, Ζωή, Αναστασία. Μαρίνα και η Βίκη.

Ετιμήθη η Βίκη που είχα καιρό να πάω μαζί της με πολύ καλές ως συνήθως εντυπώσεις.

Εχω ήδη γράψει κριτικές για Βίκη οπότε δεν έχει νόημα να ξαναγράψω.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Παρήλασαν οι , Ελλη, Αγάπη, Αννα, Ζωή, Αναστασία. Μαρίνα και η Βίκη.

Ετιμήθη η Βίκη που είχα καιρό να πάω μαζί της με πολύ καλές ως συνήθως εντυπώσεις.

Εχω ήδη γράψει κριτικές για Βίκη οπότε δεν έχει νόημα να ξαναγράψω.
Πόσες κανουν φουλ απο αυτές;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πόσες κανουν φουλ απο αυτές;
Από αυτές, Ελλη, Αγάπη, Ζωή,Αννα,Μαρίνα κάνουν φουλ πρόγραμα. Δηλαδή κάνουν και πρωκτικό.

Προς ενημέρωση όλων των έγκριτων πρωκτολόγων του thread.???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom