Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.839
Πόντοι
25.186
Μια προσωπική ανασκόπηση του υπάρχοντος δυναμικού:
Εγω (χωρίς να έχω δει Μάρτα και Μαρίνα) δεν έχω δει καμμία τυπισα που θα την έβλεπα και θα έλεγα «αυτη θέλω να τη γαμησω».....
Απο τις πολλές η πιο εκφυλη παραμένει η Αγάπη με το solarium και τα τατουάζ με ολα τα συν και πλην που κουβαλάει (περί τρυφερού αγγίγματος, καποια ψυχρας κλπ. Κλπ.). Οι άλλες όλες είναι πολυ μέτριες. Και οσο και αν γράφει καποιος ότι καποια κάνει παπάδες, όταν είναι χάλια είναι χάλια......
200 μέτρα πιο πέρα είναι Μαργκω και Σοφια, ποια μπορει να σταθεί απέναντι τους?
Εχεις απόλυτο δικιο φιλε.
3 φορές εχω παέι,εχω δει καμια 15 κοπέλες
Τις 2 σηκώθηκα κι εφυγα.
Την 3η πήρα μια μιλφογκράνυ,πολυδιαφημισμένη εδώ μεσα,μελαχροινη κοντό μαλλί ανω των 50,ονομα ισως Μαρία ή Μαίρη.
Τελιωσα στο 10 λεπτο και εγινα λούης.

Οι κοπέλες δεν ανταποκρίνονται στην χλιδή του μαγαζιού.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.936
Πόντοι
6.256
Μύστες έκανα και κριτική περιμένω να ανεβεί λοιπόν είμαι έξω φρενών μακριά από ΕΛΕΝΗ. ΕΛΕΝΑ πως σκατα τη λένε χάλια μαύρα ένα θα αναφέρω εδώ τα υπόλοιπα σε κριτική 19:40 πέρασα μέσα και 19:56 της λέω για δεύτερη φορά μ λέει στο μισάωρο δε κάνουμε και δεύτερον ότι έχουν μείνει 5 λεπτά ακόμη κ άμα θέλω να δώσω άλλο ένα 20€ για ώρα έφυγες της είπα δε κανεις γι τίποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΕΛΕΝΑ Η ΕΛΕΝΗ ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΦΟΛΑ ΣΩΘΕΙΤΕ
Ενταξει φιλε, μας εσωσες

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.936
Πόντοι
6.256
Σήμερα κατά τις 3 δούλευαν Ελλη, Αγάπη, Ρίτα, Ελενα, Κάτια, Νάταλι, Ζωή, Κορίνα, Βαλέρια.

Ετιμήθη για άλλη μια φορά η Ζωή. Λεπτομέρειες στη Κριτική
Με τον κοβιντ μενει το χρημα στην ελλαδα

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.905
Πόντοι
2.846
Εγω (χωρίς να έχω δει Μάρτα και Μαρίνα) δεν έχω δει καμμία τυπισα που θα την έβλεπα και θα έλεγα «αυτη θέλω να τη γαμησω».....
Απο τις πολλές η πιο εκφυλη παραμένει η Αγάπη με το solarium και τα τατουάζ με ολα τα συν και πλην που κουβαλάει (περί τρυφερού αγγίγματος, καποια ψυχρας κλπ. Κλπ.). Οι άλλες όλες είναι πολυ μέτριες. Και οσο και αν γράφει καποιος ότι καποια κάνει παπάδες, όταν είναι χάλια είναι χάλια......
Πιστεύω αν κι έχει αποδυναμωθεί το ροστερ με την φυγή Μαίρης και Λέιλας , αυτές που παραμένουν καλές σε υπηρεσίες και φιλότιμες σε σεξ και πρόγραμμα είναι η Αγάπη και η Κάτια , ειδικά με Κάτια που είναι πιο πολύ στο στυλ μου περνάω μια χαρά με αυτή την γυναίκα βγάζει μια ωραία καυλα ειδικά αν την φτιάξεις και την σεβαστείς , επίσης και Λίζα που είδα είναι ένα όμορφο πετιτ μωράκι αλλά νομίζω θέλει δουλειά και να βάλει και κάνα έξτρα κολπο στο πρόγραμμα της αν θέλει να παραμείνει στον οίκο και να αποκτήσει κοινό , πράγμα λίγο δύσκολο καθότι φρέσκια και νεαρή , ας ελπίσουμε η πορτιέρο να κάνει κάποια μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι να δούμε και κάποιο νέο πρόσωπο στο ροστερ

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Εμένα γιατί μου κάνει εντύπωση που ξαφνικά άρχισαν πολλές κακές κριτικές μαζί; Δεν είναι φυσιολογικό και όσες φορές έχω παει πραγματικά δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα ..

Johnmastr

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2019
Like
40
Πόντοι
0
Εμένα γιατί μου κάνει εντύπωση που ξαφνικά άρχισαν πολλές κακές κριτικές μαζί; Δεν είναι φυσιολογικό και όσες φορές έχω παει πραγματικά δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα .
Προσωπικα ουτε εγώ είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά κακα τα ψέματα αυτό που λένε κ τα παιδια πανω είναι ότι έχει πέσει το ρόστερ κ μόνο λίγες αξίζουν πχ Κατια, Μαρίνα, Μαρθα κ Ζωή κ από τα καινουρια κορίτσια που έχουν έρθει πχ Κορίνα ή Ελένη είναι μέτρια πραγματα

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.190
Πόντοι
5.595
Προσωπικη αποψη..
το μαγαζι σαν χωρος.. ειναι οτι καλυτερο υπαρχει..
Τωρα για τις κοπελες... παντου υπαρχουν καλες..κακες..κ μετριες...
Για εμενα το βασικο ειναι η τοσο ευγενικη υποδοχη που υπαρχει,, η ΚαΣοφια...
παντα χαμογελαστη.. κ δεν σε στραβοκοιταει αμα αποχωρεις.Και πιστευω μιλαει κ στις κοπελες.. για να βελτιωνονται...
Απο κοριτσια... υπαρχουν αστερακια εκει.. αρκει να ειστε ευγενικοι.. για να μπορουν κ αυτες να βγαζουν τον καλο τους χαρακτηρα...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Πολύ σωστός σε όλα, με μία μόνο ένσταση για το αντίπαλο μαγαζί : ΔΕΝ έχω δει τη Μαργκω, έχω δει όμως την περίφημη Σοφία, και έφυγα τρέχοντας. Από θέμα ομορφιάς δηλαδή, τη θεωρώ τα ίδια χάλια με τις κοπέλες της Λαγουμιτζη.

Nteminio(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
850
Πόντοι
990
Συναντηση με νταρια πριν 20 ημερες. Σωμα πολυ καλο,σφτιχτο,στηθος 2 αρακι φιαχτο και ενα κοριτσι με πολυ θετικη ενεργεια και αυρα. Δεν ζητησα κατι ιδιαιτερο αλλα σε ολα υπηρχε θετικη ανταποκριση και ενεργεια. Αξιζει και αλλη συναντηση σιγουρα!

stefgirls

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2021
Like
6
Πόντοι
0
το σαιτ που αναφερει η σελιδα δεν βγαζει στο μασαζ!!!!!!!!!εχει καποιος το σωστο ή πραγματικα τηλ?

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
Η Μαρτα ειναι ωραια κοπελα.
Αληθεια ειναι εκει η οπως γραφτηκε εχει φυγει και αυτη?

Nteminio(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
850
Πόντοι
990
Το ζει και τις αρεσει αυτη η δουλεια. Τουλαχιστον αυτο εβγαλε σε εμενα. Αν ειναι τοσο καλη ηθοποιος τι να πω.... και παντα προσεγμενη και καθαρη... βασικα κριτηρια για εμενα

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Περνώντας από το ίδρυμα παρέα με θεριακλή του είδους δύο με τρεις φορές πριν την πανδημία αυτά που αποκόμισα είναι τα παρακάτω : πολύ ωραία δωμάτια με όλα (κρεβατια , μασαζοκρέβατα , TV κτλπ). Ευγενέστατη τσατσά είτε μπεις είτε όχι. Ναι , είναι αλήθεια ότι έλεγε στα 60 ευρώ και πρωκτικό και δύο φορές για όλες τις λαδοκόρες. Τώρα αυτά που με χάλασαν : οι ηλεκτρονικές κλειδαριές , το σύστημα πολλαπλών καμερών που έχει η τσατσά στην υποδοχή ,για όλα τα δωμάτια .Νιώθεις σαν να σε παρακολουθεί ο μεγάλος αδελφός . Και το σημαντικότερο , οι κοπέλες είναι στουντιοκόριτσα οπότε όποιος θέλει άλλα κόλπα στο μασάζ όπως λένε και παθόντες , ας τα ξεχάσουν .Ουσιατικά έχουμε στούντιο με ετικέτα μασάζ !
Τώρα η πλάκα.Συνάντησα μια Πολωνή που ήξερα και με γνώρισε αν και δεν της μίλησα .Κανονικά είναι παντρεμένη με Πολωνό τεχνίτη και με παιδιά .Τι κάνει η οικονομική ανάπτυξη της Κούλας !:sunglasses:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.507
Πόντοι
41.813
Η Μαρτα ειναι ωραια κοπελα.
Αληθεια ειναι εκει η οπως γραφτηκε εχει φυγει και αυτη?
εκει πρεπει να ειναι.
δεν την εχω δει προσφατα,αλλα ο συναδελφος που εγραψε στο αλλο νημα οτι εφυγε,εγραψε μετα οτι εκανε λαθος στο ονομα και εννοουσε τη Μαιρη.

Έχετε δίκιο. Η Μαίρη ήταν. Λέιλα και Μαίρη. Τη Λειλα την έχω πάρει, τη Μαίρη ποτέ γιατι έχει αγριόφατσα.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.507
Πόντοι
41.813
Φόλα αλέρτ, αντιγράφω την κριτική να σώσω καμία ψυχή..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΚΟΡΙΝΑ ALERT

Στυλιάρι με μέτριο πρόσωπο που δεν θα την διάλεγα αν δεν επέμενε η σερίφισα ότι είναι από τα καλύτερα τεμάχια. Ούτε για αστείο φυσικά.
Πήρα το πρόγραμμα της ώρας για δύο μανίκια αλλά το κοριτσάκι βαριόταν το ενδιάμεσο, δηλαδή να κάνει μασάζ..
Πέντε λεπτά μόνο πλάτη.. Έκανε το παν να με ξεπετάξει στο 40λεπτο, τα κατάφερε στο 45
Στο σεξ δεν αντέχει, η πίπα ρηχή..
Μετάνιωσα που για τρίτη φορά απέριψα την Λίζα λόγω αποστειρωμένων υπηρεσιών. Τουλάχιστον θα είχα δίπλα μου σούπερ μωράκι
Θα κλείσω κάνοντας μαθηματικά σαν τον αείμνιστο Τσάκωνα
10€ για γαμήσι ντέλου + 10€ μασάζ + 10€ για πίπα ντέλου = 30€.. 80€ έδωσα.. Που στο διάολο πήγαν τα άλλα 50€?
προσωπικα τα ειχα γραψει για την Κορινα.
δεν εχω κατι με το κοριτσι αλλα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Πολύ σωστός σε όλα, με μία μόνο ένσταση για το αντίπαλο μαγαζί : ΔΕΝ έχω δει τη Μαργκω, έχω δει όμως την περίφημη Σοφία, και έφυγα τρέχοντας. Από θέμα ομορφιάς δηλαδή, τη θεωρώ τα ίδια χάλια με τις κοπέλες της Λαγουμιτζη.
Έχουν γράψει τόσα καλά για Σοφία , σύγκριση με Μαργκώ

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
εκει πρεπει να ειναι.
δεν την εχω δει προσφατα,αλλα ο συναδελφος που εγραψε στο αλλο νημα οτι εφυγε,εγραψε μετα οτι εκανε λαθος στο ονομα και εννοουσε τη Μαιρη.
Το ειδα αυτι ομως πιο κατω ξαναεγραψε πως εχει φυγει.
Γιαυτο ερωτω γιατι ειναι απο τις αγαπημενες μου.:smitten:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.507
Πόντοι
41.813
Το ειδα αυτι ομως πιο κατω ξαναεγραψε πως εχει φυγει.
Γιαυτο ερωτω γιατι ειναι απο τις αγαπημενες μου.:smitten:
ωχ πραγματι. εχεις δικιο,δεν το ειχα προσεξει.
καπου χαθηκε η μπαλλα με τις μεταγραφες.

Nteminio(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
850
Πόντοι
990
Μολις μιλησα με κυρια σοφια στο τηλεφωνο. Για οποιον ενδιαφερεται η ζωη απο δευτερα στο καταστημα μου ειπε. Εχει αλλα 10 κοριτσια για σημερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom