Καλησπερα συναγωνιστές μια ερώτηση θέλω να κανω... Να παρω το ρίσκο να παω στο εν λόγο ίδρυμα το μόνο που φοβάμαι είναι μην κολλήσω κορονοιο γιατί οκευυ μενω με μεγάλους ανθρώπους... Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει παει αν είναι κομπλέ η φάση... Δεν τρολάρω σοβαρά μιλάω ευχαριστώ πολυ!
Φίλε μου, με μια φράση η απάντηση είναι στο αυτονόητο:
το ρίσκο είναι δεδομένο σε αυτά τα μέρη. Το τελικό ρίσκο έχει να κάνει με:
- το πόσο εσύ θα "εκτεθείς" στην συνεύρεση με την κοπέλα (φιλιά κλπ),
- το πόσο είσαι εσύ εξαρχής προστατευμένος (να έχεις κάνει πλήρη εμβολιασμό), και
- το αν μέσα από εσένα θα κινδυνέψουν και άλλοι ευάλωτοι στο άμεσο περιβάλλον σου (ηλικιωμένοι, κλπ).
Επειδή από τις εκφράσεις σου μάλλον είσαι περισσότερο της ευθύνης και λιγότερο του ρίσκου, και επειδή για μένα τουλάχιστον αυτά τα "κάνω σεξ με διπλή μάσκα να προφυλάσσομαι" μου ακούγονται ξενέρωτα και πρακτικά ελάχιστα ασφαλή, θα σου πρότεινα
να μην πάρεις το ρίσκο (=γαϊδουρόδενε), και να κάνεις λίγο ακόμα υπομονή, κανένα μήνα, να πέσουν και άλλο τα κρούσματα, και έως ότου εμβολιαστείς εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι πλήρως. Για μένα δεν αξίζει για ένα γαμήσι να ταλαιπωρηθείς εσύ ή δικός σου άνθρωπος (και το "ταλαιπωρηθείς" το λέω ευγενικά).
Φυσικά εδώ μέσα θα υπάρχουν πολλοί φίλοι που έχουν χαμηλότερα ρίσκα (μένουν μόνοι τους, είναι εμβολιασμένοι) και "απολαμβάνουν" τους οίκους και αυτήν την δύσκολη περίοδο. Για αυτούς χαλάλι τους, είναι οι πιο τυχεροί της υπόθεσης...
Επίσης σίγουρα θα βρεθούν πάρα πολλοί φίλοι να σου πουν ότι "πήγαν και δεν έπαθαν τίποτα". Και προφανώς την αλήθεια λένε. Αλλά και 10% πιθανότητα να έχεις να συμβεί κάτι, φίλε μου με αυτά τα πράγματα οι υπεύθυνοι (=με υποχρεώσεις) άνθρωποι δεν παίζουν. Άρα λίγο υπομονή φίλε μου.
Αυτά κατά την ταπεινή μου άποψη.