Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.839
Πόντοι
6.946
Εγώ πάντως δεν την λέω "ψηλή" την Εύα. Και για να έχουμε μέτρο σύγκρισής, ψηλή κοπέλα για μένα είναι 1.70+ χωρίς τα τακούνια.
Πάει τουλάχιστον 2μηνο που την είχα πάρει οπότε μπορεί και να μην θυμάμαι και καλά...
Πάντως πριν μερικές μέρες που την ξαναείδα πεταχτά στο σαλόνι, μια χαρά κοπέλα είναι εμφανισιακά ντυμένη.
Αξέχαστη μου έμεινε η πίπα της (DT full) και η πολυλογία της. Και το δεύτερο με αποτρέπει να δεχτώ το πρώτο.
Εντάξει, δεν την μέτρησα και με το μέτρο, αλλά είναι ψηλή γυναίκα για τον μέσο όρο(δεν μιλάω για ψηλές εννοώντας μπασκετμπολίστριες άχαρες) .

Ναι, τον εξαφανίζει όσο μπορεί και αντέχει, αν μπορούσε θα έπαιρνε στο στόμα και τα μπαλάκια μαζί.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Πρωί όταν λές τι ώρα;
Επίσημα είναι ανοιχτά από 11
Αν πάρεις τηλ καί μιλήσεις συνήθως μέ τήν κ. Σοφία σού κλείνει ραντεβού μέ τήν κοπέλα πού θέλεις αν είναι διαθέσιμη.

cartepillas23

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Like
40
Πόντοι
1
καλησπερα σασ που μπορω να μαθω φωτο και ποιεσ κοπελεσ δουλευουν ? προγραμμα κ

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Φωτο πουθενα δεν υπάρχει σάιτ

Ποιες κοπέλες δουλεύουν μπορεις να μάθεις με ενα τηλέφωνο

Για το τηλέφωνο ψάξε στο νήμα πρώτη σελίδα

Τα ίδια και ίδια ρωτάτε

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Αξέχαστη μου έμεινε η πίπα της (DT full) και η πολυλογία της. Και το δεύτερο με αποτρέπει να δεχτώ το πρώτο.
Ναι ρε γμτ.
Αν δεν ήταν τόσο πολύ το μπλαμπλα η επιλογή της είναι μονόδρομος για να περάσεις καλά.

Ναι, τον εξαφανίζει όσο μπορεί και αντέχει, αν μπορούσε θα έπαιρνε στο στόμα και τα μπαλάκια μαζί.
Έτσι.
Καλύτερα μπουκωμενη που λένε παρά ότι άλλο :2funny:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Πληροφορίες για το ποιες δουλεύουν πάρε τηλέφωνο να σου πουν.

Φωτό από δύο κορίτσια έχω βάλει στην καρτέλα των κριτικών.
Άλλες δεν υπάρχουν.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.660
Πόντοι
4.926
Τρεις συνεχόμενες επισκέψεις, για να δω το νέο μασατζίδικο και τα κορίτσια του. Νέος, μοντέρνος και καθαρός χώρος, ο οποίος παρακολουθείται από δεκάδες κάμερες. Η τσατσά πολύ καλή, ευγενική και εξυπηρετική. Το μαγαζί κερνάει ποτά και αναψυκτικά, κατά την διάρκεια της αναμονής. Συνήθως έχει, περίπου, 20 κοπέλες. Τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα και ευρύχωρα, με μεγάλα κρεβάτια και τηλεόραση που παίζει τσόντα. Γυναίκες για όλα τα γούστα. Μικρές, μεγάλες, ψηλές, κοντές, μελαχρινές και ξανθιές. Παρά την απουσία πολλών, για διακοπές, οι περισσότερες κοπέλες ήταν απασχολημένες. Ερχόταν διαρκώς άτομα, τα οποία ζητούσαν την Βικτώρια. Το ίδιο και στα τηλέφωνα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν, ότι δεν θέλανε να δούνε τα άλλα κορίτσια. Είχαν έρθει μόνο για αυτή, επειδή διάβασαν μιάμιση κριτική στο site. Τρομερό! Δεν ξέρω εάν είναι η δύναμη της διαφήμισης ή η στέρηση τους είναι σε τέτοιο βαθμό, που οτιδήποτε καλό ειπωθεί για κάποιο κορίτσι, αυτοί πρέπει να τρέξουν κατευθείαν, με κλειστά τα μάτια, για να την πηδήξουν. Τελικά κατάφερα να δω, αυτό το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου, για το οποίο γίνεται χαμός τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για ένα άχρωμο και άοσμο νεαρό κορίτσι. Είναι από την Ουκρανία και δεν μιλάει ούτε αγγλικά, ούτε ελληνικά. Είναι ψηλή, μελαχρινή και η φάτσα της μοιάζει με κάποιο μικρό ζώο του δάσους. Από σώμα δεν έχω άποψη, γιατί φόραγε ρόμπα. Σε μία κριτική διάβασα για skinny κατάσταση, που σημαίνει ότι δεν έχει ούτε κώλο, ούτε βυζί. Ειλικρινά, ρε μάγκες, εάν κάνετε σαν παλαβοί για μία κοκαλιάρα, πολύ μέτριας εμφάνισης, η οποία δεν μιλάει, δεν λαλάει και στο σεξ είναι τελείως αμέτοχη, είστε για λύπηση.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
εγώ τα λέω , αλλά οι αγάμητοι άπειροι.....

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.738
Πόντοι
2.846
Πρωί όταν λές τι ώρα;
Επίσημα είναι ανοιχτά από 11
Αν πάρεις τηλ καί μιλήσεις συνήθως μέ τήν κ. Σοφία σού κλείνει ραντεβού μέ τήν κοπέλα πού θέλεις αν είναι διαθέσιμη.
τι να σε πω... 11:30-12:00 τηλεφώνησα, ρώτησα αν κλείνουμε ραντεβού ή πηγαίνουμε επιτόπου και μου είπε επί λέξει "δεν κλείνουμε ραντεβού".

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.839
Πόντοι
6.946
Συνάντησα την Βικτώρια. Εγώ πέρασα μια χαρά μαζί της. Δεν θα πω πολλά λες και χρειάζεται να απολογηθώ κιόλας, το τι έκανα εγώ μου αρκεί, είχα μια ωραία ώρα, τέλος. Παίρνω ότι περισσότερο μπορώ στα όρια που προσφέρει η κάθε κοπέλα, ούτε μου λέει τίποτα το gfe & pse να προτιμώ μόνο το ένα ή το άλλο, τα θέλω και τα δύο, αν τα συνδυάζει κάποια ακόμα καλύτερα.

Έχω πάει με κάποιες από τις κορυφαίες του χώρου; Ναι, και τι λέει αυτό, ότι δεν θα δοκιμάζω άλλες κοπέλες, λες και οι κορυφαίες μου ανήκουν αποκλειστικά και τις έχω όποτε θέλω; Κάποιες κορυφαίες, και να ήθελα, δεν θα τις ξαναδώ ποτέ, δεν είμαι από τους τυχερούς να έχω προσβαση.
Γίνεται κάθε κοπέλα να συγκρίνεται πάντα με τις απολύτως κορυφαίες του χώρου, το βρίσκετε δηλαδή λογικό; Δεν είναι δίκαιο ούτε για τις ίδιες ούτε και για τις κορυφαίες, γιατί και οι κορυφαίες δεν είναι όλες τα ΑΠΟΛΥΤΑ αστέρια ομορφιάς και όλες έχουν και τα ελαττώματά τους.
'Η θα αρνηθώ να πάω με κάποια γυναίκα, απλά επειδή είναι στο μέσο όρο υπηρεσιών ή και ομορφιάς; Θα την μαμήσω κανονικά και με το νόμο, σιγά μην γλυτώσει.
Έχω και εγώ μια ιδανική γυναίκα, πρότυπο υπηρεσιών και ομορφιάς; Ναι, έχω.

Τέλος πάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιττα, αλλά δεν θα βγω ποτέ να κατηγορήσω κανέναν ονομαστικά/προσωπικά για την επιλογή του να διαλέξει μια κοπέλα, γούστο του και καπέλο του.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.738
Πόντοι
2.846
Τρεις συνεχόμενες επισκέψεις, για να δω το νέο μασατζίδικο και τα κορίτσια του. Νέος, μοντέρνος και καθαρός χώρος, ο οποίος παρακολουθείται από δεκάδες κάμερες. Η τσατσά πολύ καλή, ευγενική και εξυπηρετική. Το μαγαζί κερνάει ποτά και αναψυκτικά, κατά την διάρκεια της αναμονής. Συνήθως έχει, περίπου, 20 κοπέλες. Τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα και ευρύχωρα, με μεγάλα κρεβάτια και τηλεόραση που παίζει τσόντα. Γυναίκες για όλα τα γούστα. Μικρές, μεγάλες, ψηλές, κοντές, μελαχρινές και ξανθιές. Παρά την απουσία πολλών, για διακοπές, οι περισσότερες κοπέλες ήταν απασχολημένες. Ερχόταν διαρκώς άτομα, τα οποία ζητούσαν την Βικτώρια. Το ίδιο και στα τηλέφωνα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν, ότι δεν θέλανε να δούνε τα άλλα κορίτσια. Είχαν έρθει μόνο για αυτή, επειδή διάβασαν μιάμιση κριτική στο site. Τρομερό! Δεν ξέρω εάν είναι η δύναμη της διαφήμισης ή η στέρηση τους είναι σε τέτοιο βαθμό, που οτιδήποτε καλό ειπωθεί για κάποιο κορίτσι, αυτοί πρέπει να τρέξουν κατευθείαν, με κλειστά τα μάτια, για να την πηδήξουν. Τελικά κατάφερα να δω, αυτό το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου, για το οποίο γίνεται χαμός τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για ένα άχρωμο και άοσμο νεαρό κορίτσι. Είναι από την Ουκρανία και δεν μιλάει ούτε αγγλικά, ούτε ελληνικά. Είναι ψηλή, μελαχρινή και η φάτσα της μοιάζει με κάποιο μικρό ζώο του δάσους. Από σώμα δεν έχω άποψη, γιατί φόραγε ρόμπα. Σε μία κριτική διάβασα για skinny κατάσταση, που σημαίνει ότι δεν έχει ούτε κώλο, ούτε βυζί. Ειλικρινά, ρε μάγκες, εάν κάνετε σαν παλαβοί για μία κοκαλιάρα, πολύ μέτριας εμφάνισης, η οποία δεν μιλάει, δεν λαλάει και στο σεξ είναι τελείως αμέτοχη, είστε για λύπηση.
κοίταξε, επειδή με τις επαγγελματίες πάντα μας περιμένει στη γωνία ο κίνδυνος του παλτού, είναι λογικό κάποιοι να παρακινούνται - ή αντίθετα να αποτρέπονται - από καλές ή κακές κριτικές αντίστοιχα. Η ωραία εμφάνιση από μόνη της δεν σου εγγυάται ότι θα περάσεις καλά με την κοπέλα.
Άσε που και η εμφάνιση είναι υποκειμενική: άλλοι θέλουν σκίννυ, άλλοι πιασίματα κ.ο.κ. Δεν βγάζεις άκρη.

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
κοίταξε, επειδή με τις επαγγελματίες πάντα μας περιμένει στη γωνία ο κίνδυνος του παλτού, είναι λογικό κάποιοι να παρακινούνται - ή αντίθετα να αποτρέπονται - από καλές ή κακές κριτικές αντίστοιχα. Η ωραία εμφάνιση από μόνη της δεν σου εγγυάται ότι θα περάσεις καλά με την κοπέλα.
Άσε που και η εμφάνιση είναι υποκειμενική: άλλοι θέλουν σκίννυ, άλλοι πιασίματα κ.ο.κ. Δεν βγάζεις άκρη.
Ετσι ειναι δε βγαζεις ακρη!Σε εμενα μονο ενα 5% των κριτικων ταιριαξε,το 95% οχι,οποτε δεν δινω σημασια! Λεφτα να εχουμε και οι φολες ειναι και αυτες μεσα!

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.349
Πόντοι
5.595
Καλό ξημέρωμα, 20 κοπέλες δεν έχει, ούτε είχε παλιότερα 20. Μια από τις ανακρίβειες που γράφεις.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.349
Πόντοι
5.595
Βασικά δεν έχεις καταλάβει το τι συμβαίνει με τα σχόλια, κάποιοι λοιπόν γράφουν τη " παπαρια " τους λέγοντας κάποιες λεπτομέρειες το τι έκαναν " αν τα έκαναν " για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Λέγοντας κάποιος λοιπόν οποιαδήποτε λεπτομέρεια δημιουργεί τις εντυπώσεις να παρακινησουν κάμποσους χωρίς ωστόσο να μην υπάρχει όφελος. Απλά να δημιουργηθούν οι εντυπώσεις. Αυτό μόνο προβλήματα δημιουργεί στη κάθε κοπέλα.

Εδώ, στο Site εννοώ με τις αφηγήσεις μόνο για περιοδικά ερωτικού περιεχομένου δεν γράφονται

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.660
Πόντοι
4.926
Καλό ξημέρωμα, 20 κοπέλες δεν έχει, ούτε είχε παλιότερα 20. Μια από τις ανακρίβειες που γράφεις.
Φίλε ξύπνα, ώρα για ύπνο. Το μαγαζί διαθέτει 20 κοπέλες, σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς. Στην πρώτη και στην τρίτη επίσκεψή μου δούλευαν 11, τις οποίες είδα. Στην δεύτερη δούλευαν οι 8, τις οποίες είδα και αυτές. Δεν γίνεται σε κάθε μήνυμα να γράφω περιττές λεπτομέρειες και να γεμίζω σεντόνια. Επίσης, δεν γίνεται να κολλάτε σε απλά ενημερωτικά μηνύματα και να τρώτε αμάσητο τον παπά των κριτικών.

ΥΓ: Γενικά μιλάω, μην το πάρεις προσωπικά.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
τι να σε πω... 11:30-12:00 τηλεφώνησα, ρώτησα αν κλείνουμε ραντεβού ή πηγαίνουμε επιτόπου και μου είπε επί λέξει "δεν κλείνουμε ραντεβού".
Αμα άρχισαν καί εκεί τις ίδιες μαλακιες σαν το Σ40 καλυνηχτα.....

Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μεμονωμένο περιστατικό.
Θα δείξει.....

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Συνάντησα την Βικτώρια. Εγώ πέρασα μια χαρά μαζί της. Δεν θα πω πολλά λες και χρειάζεται να απολογηθώ κιόλας, το τι έκανα εγώ μου αρκεί, είχα μια ωραία ώρα, τέλος. Παίρνω ότι περισσότερο μπορώ στα όρια που προσφέρει η κάθε κοπέλα, ούτε μου λέει τίποτα το gfe & pse να προτιμώ μόνο το ένα ή το άλλο, τα θέλω και τα δύο, αν τα συνδυάζει κάποια ακόμα καλύτερα.

Έχω πάει με κάποιες από τις κορυφαίες του χώρου; Ναι, και τι λέει αυτό, ότι δεν θα δοκιμάζω άλλες κοπέλες, λες και οι κορυφαίες μου ανήκουν αποκλειστικά και τις έχω όποτε θέλω; Κάποιες κορυφαίες, και να ήθελα, δεν θα τις ξαναδώ ποτέ, δεν είμαι από τους τυχερούς να έχω προσβαση.
Γίνεται κάθε κοπέλα να συγκρίνεται πάντα με τις απολύτως κορυφαίες του χώρου, το βρίσκετε δηλαδή λογικό; Δεν είναι δίκαιο ούτε για τις ίδιες ούτε και για τις κορυφαίες, γιατί και οι κορυφαίες δεν είναι όλες τα ΑΠΟΛΥΤΑ αστέρια ομορφιάς και όλες έχουν και τα ελαττώματά τους.
'Η θα αρνηθώ να πάω με κάποια γυναίκα, απλά επειδή είναι στο μέσο όρο υπηρεσιών ή και ομορφιάς; Θα την μαμήσω κανονικά και με το νόμο, σιγά μην γλυτώσει.
Έχω και εγώ μια ιδανική γυναίκα, πρότυπο υπηρεσιών και ομορφιάς; Ναι, έχω.

Τέλος πάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιττα, αλλά δεν θα βγω ποτέ να κατηγορήσω κανέναν ονομαστικά/προσωπικά για την επιλογή του να διαλέξει μια κοπέλα, γούστο του και καπέλο του.
Έτσι ακριβώς, τά γούστα είναι σεβαστά τού καθενός, Κουμάντα στήν τσέπη του κάνει ο καθένας μας μόνος τού.
Το νά κατηγόρουμε κάποιον μέ χαρακτηρισμόυς γιατί επέλεξε ή περίμενε τήν όποια κοπέλα γουστάρει είναι το λιγότερο ηλιθιότητα.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Θα διαφωνήσω.
Το ρόστερ είναι από τα πιο μεγάλα αυτήν την περίοδο αλλά και παλαιότερα.
Έχω βάλει ενημέρωση πριν καιρό με 16 κοπέλες να εργάζονται στην παρέλαση που μου έκαναν και μερικές να είναι σε δωμάτιο.
Αυτό που είναι το πρόβλημα τελευταία είναι η διαθεσιμότητα.
Πας δηλαδή να βρεις κάποια και είναι κλεισμένη, μπορεί και για πολλές ώρες μετά.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Ναι φίλε easy rider να συμφωνήσω σε ότι εγραψες..αλλά πιστεύω ότι και εσύ θες να έχεις τουλάχιστον 10 πολύ καλές επιλογές σε μια πρωτεύουσα όπως η Αθήνα και όχι 3 εκ των οποίων την μια(μαρίνα) δεν μπορείς να την βρεις καθόλου εύκολα(για τους νέους κυρίως το λεω). Άρα το να σε ευχαριστεί η Βικτώρια στα θέλω σου κομματάκι δύσκολο το βλέπω, είναι έτσι η όχι? Εκτός αν έχεις σχετικά μέτριες απαιτήσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom