Τρεις συνεχόμενες επισκέψεις, για να δω το νέο μασατζίδικο και τα κορίτσια του. Νέος, μοντέρνος και καθαρός χώρος, ο οποίος παρακολουθείται από δεκάδες κάμερες. Η τσατσά πολύ καλή, ευγενική και εξυπηρετική. Το μαγαζί κερνάει ποτά και αναψυκτικά, κατά την διάρκεια της αναμονής. Συνήθως έχει, περίπου, 20 κοπέλες. Τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα και ευρύχωρα, με μεγάλα κρεβάτια και τηλεόραση που παίζει τσόντα. Γυναίκες για όλα τα γούστα. Μικρές, μεγάλες, ψηλές, κοντές, μελαχρινές και ξανθιές. Παρά την απουσία πολλών, για διακοπές, οι περισσότερες κοπέλες ήταν απασχολημένες. Ερχόταν διαρκώς άτομα, τα οποία ζητούσαν την Βικτώρια. Το ίδιο και στα τηλέφωνα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν, ότι δεν θέλανε να δούνε τα άλλα κορίτσια. Είχαν έρθει μόνο για αυτή, επειδή διάβασαν μιάμιση κριτική στο site. Τρομερό! Δεν ξέρω εάν είναι η δύναμη της διαφήμισης ή η στέρηση τους είναι σε τέτοιο βαθμό, που οτιδήποτε καλό ειπωθεί για κάποιο κορίτσι, αυτοί πρέπει να τρέξουν κατευθείαν, με κλειστά τα μάτια, για να την πηδήξουν. Τελικά κατάφερα να δω, αυτό το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου, για το οποίο γίνεται χαμός τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για ένα άχρωμο και άοσμο νεαρό κορίτσι. Είναι από την Ουκρανία και δεν μιλάει ούτε αγγλικά, ούτε ελληνικά. Είναι ψηλή, μελαχρινή και η φάτσα της μοιάζει με κάποιο μικρό ζώο του δάσους. Από σώμα δεν έχω άποψη, γιατί φόραγε ρόμπα. Σε μία κριτική διάβασα για skinny κατάσταση, που σημαίνει ότι δεν έχει ούτε κώλο, ούτε βυζί. Ειλικρινά, ρε μάγκες, εάν κάνετε σαν παλαβοί για μία κοκαλιάρα, πολύ μέτριας εμφάνισης, η οποία δεν μιλάει, δεν λαλάει και στο σεξ είναι τελείως αμέτοχη, είστε για λύπηση.