Καλησπέρα, καλή Κυριακή, ναι την έχω δει, απλά ρώτησα για τις συνεδρίες. Είδα και τα σχόλια. Πολύ απλή και γλυκιά κοπέλα, με το χαμόγελο της . Θα τη δοκιμάσω πάντως....μετριας εμφανισης κοριτσι με αδυνατο κορμι,χαμογελαστη συνεχως,νεα στη δουλεια με αματουριστικο σερβις.
μην περιμενεις πορνοσταρικα πηδηματα κλπ τετοια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.941
- Πόντοι
- 2.846
Με εμένα μια χαρά τα πήρε στο στόμα και τις 2 φορές που την έχω πάρει , επίσης αυτό που με τρέλανε είναι ότι όταν της τα έδωσα στο στόμα , μετά το έκλεισε και συνέχισε να πιπίλαει το κεφάλακι σαν να είναι μπιμπερό μέχρι να βγουν και τα τελευταία , πραγματικά ήταν τέλειο αυτο που έβλεπα μπροστά μου και απιστευτη αισθήση , γενικά είχαμε πολύ καλή χημεια απ το πρώτο ραντεβού ( μπορεί και λογο ηλικίας διότι δεν είμαι μεγάλος ηλικιακά ) αν βρω χρόνο θα κάτσω να γράψω κριτικήΠαίδες η ΒΙΚΤΏΡΙΑ τα παίρνει στο στόμα;
Και για όποιον δοκίμασε Ρίτα τελευταία, είναι φουλ ξυρισμενη στο νινι της;
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Και πάλι λαϊκό προσκύνημα σήμερα Κυριακή μεσημέρι (κατά τις 3 με 4 πέρασα)!
Όλες οι κοπέλες εργαζόμενες (δεν έχει νόημα να αναφέρω ονόματα) στα δωμάτια και αναμονή άλλοι δύο συνάδελφοι πριν από μένα!
Έφυγα άπραγος. Πέρασα από το αδελφάκι, αλλά και εκεί από τα ίδια.
Αλίκη & Βίκυ (αυτές οι δύο μόνον εργάζονταν εκεί) ήταν σε προγράμματα...
Ρε σεις, η ζήτηση σταθερά ξεπερνά την προσφορά τελευταία!!!
Και βασική το πρόβλημα είναι με την αυξημένη ζήτηση, διότι η προσφορά είναι πρακτικά σταθερή.
Κάτι πρέπει να αλλάξει στο σύστημα γιατί δεν πάει άλλο έτσι.
Όλες οι κοπέλες εργαζόμενες (δεν έχει νόημα να αναφέρω ονόματα) στα δωμάτια και αναμονή άλλοι δύο συνάδελφοι πριν από μένα!
Και βασική το πρόβλημα είναι με την αυξημένη ζήτηση, διότι η προσφορά είναι πρακτικά σταθερή.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.933
- Πόντοι
- 22.886
Καθημερινές 11 πρωί ακριβώς μπαίνεις και διαλέγεις .Και πάλι λαϊκό προσκύνημα σήμερα Κυριακή μεσημέρι (κατά τις 3 με 4 πέρασα)!
Σαββατοκύριακο και μεσημέρι ειδικά λογικό να βρεις μόνο την κυρά Σοφία...
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.670
- Πόντοι
- 4.926
Επίσκεψη, χθές το απόγευμα, μαζί με δύο φίλους μου. Στο μαγαζί υπήρχαν μόνο πέντε κοπέλες και όλες ήταν στα δωμάτια. Μάλιστα, ένας πελάτης είχε κλείσει κοπέλα για τέσσερις ώρες! Συζητούσαμε, με την κυρία Σοφία, το θέμα της αγαμίας των Ελλήνων ανδρών. Μου έλεγε και η ίδια, για το συγκεκριμένο θέμα. Μου είπε ότι έρχονται πελάτες, επειδή διάβασαν για κάποια κοπέλα και καλύτερα να μην γράφονται κριτικές, γιατί περισσότερο δημιουργούν προβλήματα, στο μαγαζί, παρά βοηθάνε. Η κυρία Σοφία είναι ευγενέστατη και υπόδειγμα τσατσάς. Έδειξε τα δωμάτια στους φίλους μου και μου είπε για την Δήμητρα, μία νέα κοπέλα, την οποία θα κρατούσε για εμένα, εάν ήθελα να περάσω. Της είπα, ότι θα πάω να βγάλω μετρητά και θα επιστρέψω, κάτι που έκανα. Επιστρέφοντας, είδα την Αναστασία, ένα καλό μελαχρινό milf και την Δήμητρα, μία νεαρή κοπέλα με ωραία μάτια, η οποία δεν μου έκανε το κλικ. Ευχαρίστησα την υπηρεσία και άνοιξα την πόρτα για να φύγω. Εκείνη την ώρα έμπαινε μέσα ένας τύπος 45-47 ετών, ο οποίος βρώμαγε και του έλειπαν και κάποια δόντια. Ήμουν έτοιμος να του πω: "Ρε μεγάλε, δίνεις τα λεφτά σου στις πουτάνες και δεν πας να φτιάξεις τα δόντια σου; Είσαι τραγικός."
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.946
- Πόντοι
- 11.096
Το νά βρωμας είναι ότι το χειρότερο έχει τύχει να φύγω από το δωματιάκι γιατί ο άλλος δίπλα πού περίμενε ξεβρωμαγε, όπως και μέ έναν πού συναντηθήκαμε στήν είσοδο, ούτε το άρωμα τού χώρου δέν κάλυπτε τήν βρώμα.Επίσκεψη, χθές το απόγευμα, μαζί με δύο φίλους μου. Στο μαγαζί υπήρχαν μόνο πέντε κοπέλες και όλες ήταν στα δωμάτια. Μάλιστα, ένας πελάτης είχε κλείσει κοπέλα για τέσσερις ώρες! Συζητούσαμε, με την κυρία Σοφία, το θέμα της αγαμίας των Ελλήνων ανδρών. Μου έλεγε και η ίδια, για το συγκεκριμένο θέμα. Μου είπε ότι έρχονται πελάτες, επειδή διάβασαν για κάποια κοπέλα και καλύτερα να μην γράφονται κριτικές, γιατί περισσότερο δημιουργούν προβλήματα, στο μαγαζί, παρά βοηθάνε. Η κυρία Σοφία είναι ευγενέστατη και υπόδειγμα τσατσάς. Έδειξε τα δωμάτια στους φίλους μου και μου είπε για την Δήμητρα, μία νέα κοπέλα, την οποία θα κρατούσε για εμένα, εάν ήθελα να περάσω. Της είπα, ότι θα πάω να βγάλω μετρητά και θα επιστρέψω, κάτι που έκανα. Επιστρέφοντας, είδα την Αναστασία, ένα καλό μελαχρινό milf και την Δήμητρα, μία νεαρή κοπέλα με ωραία μάτια, η οποία δεν μου έκανε το κλικ. Ευχαρίστησα την υπηρεσία και άνοιξα την πόρτα για να φύγω. Εκείνη την ώρα έμπαινε μέσα ένας τύπος 45-47 ετών, ο οποίος βρώμαγε και του έλειπαν και κάποια δόντια. Ήμουν έτοιμος να του πω: "Ρε μεγάλε, δίνεις τα λεφτά σου στις πουτάνες και δεν πας να φτιάξεις τα δόντια σου; Είσαι τραγικός."
Καί φαντάσου κάτι τέτοιοι θά έχουν καί απαίτηση για γλωσσοφιλα καί καλές υπηρεσίες.
Κάντε ένα μπάνιο ρεεε βάλτε και λίγο άρωμα.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.839
- Πόντοι
- 6.946
ΑΚΡΙΒΩΣ: βρωμυλοι πάσης φύσεως, πάρτε τον πούλο από εκεί μέσα.Το νά βρωμας είναι ότι το χειρότερο έχει τύχει να φύγω από το δωματιάκι γιατί ο άλλος δίπλα πού περίμενε ξεβρωμαγε, όπως και μέ έναν πού συναντηθήκαμε στήν είσοδο, ούτε το άρωμα τού χώρου δέν κάλυπτε τήν βρώμα.
Καί φαντάσου κάτι τέτοιοι θά έχουν καί απαίτηση για γλωσσοφιλα καί καλές υπηρεσίες.
Κάντε ένα μπάνιο ρεεε βάλτε και λίγο άρωμα.
Μου θέλετε και γλυψιματα και φιλιά. Έπρεπε τα κορίτσια και η υποδοχή να ρίχνουν ΑΚΥΡΟ στους βρωμιάρηδες, και με το δίκιο τους.
Υ.γ.: εννοείται ότι κάνουμε πάντα μπανάκι, κύριοι, όταν μας το ζητάνε οι κοπέλες, δεν λέμε ότι κάναμε στο σπίτι, μην είμαστε βρωμιαραιοι(και να ξεχάσουν , κάνουμε ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ μπάνιο, μέχρι να αρχίσει η συνεδρία) .
Καθαρά ρούχα, και αρωματικά.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.946
- Πόντοι
- 11.096
Το τι γίνεται από θέμα βρωμιάς άστο.....ΑΚΡΙΒΩΣ: βρωμυλοι πάσης φύσεως, πάρτε τον πούλο από εκεί μέσα.
Μου θέλετε και γλυψιματα και φιλιά. Έπρεπε τα κορίτσια και η υποδοχή να ρίχνουν ΑΚΥΡΟ στους βρωμιάρηδες, και με το δίκιο τους.
Υ.γ.: εννοείται ότι κάνουμε πάντα μπανάκι, κύριοι, όταν μας το ζητάνε οι κοπέλες, δεν λέμε ότι κάναμε στο σπίτι, μην είμαστε βρωμιαραιοι(και να ξεχάσουν , κάνουμε ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ μπάνιο, μέχρι να αρχίσει η συνεδρία) .
Καθαρά ρούχα, και αρωματικά.
Πρόσφατα είχα αυτήν την συζήτηση μέ λαδοκορη εκτός μαγαζιού καί μού ανάφερε ένα από τά πολλά περιστατικά πού ο άλλος ήταν (φαινόταν) καθαρός εξωτερικά καί αλλά μέσα στο δωμάτιο ή τυριλα πήγε σύννεφο, τής ήρθε νά ξεραση, τόν έστελνε για μπάνιο διακριτικά αλλά αυτός επέμενε ότι ήταν πεντακάθαρος.....
Ή συνέχεια ήταν νά ακυρωθεί το ραντεβού καί ο κακός χαμός από τόν πελάτη μέ φωνές και φασαρία στήν σεριφισα.
Κύριοι όπως έχουμε εμείς απαίτηση να είναι καθαρή, ξυρισμενη κλπ ή κοπέλα άλλο τόσο καί περισσότερο πρέπει νά είμαστε και εμείς.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Εντάξει λέτε τα αυτονόητα.
Σαν να λέμε, πρέπει να πληρώσεις στο μπουρδελο.
Πάντα θα υπάρχουν ουγκανοι που δεν καταλαβαίνουν αν μυρίζουν ή πόσο χάλια είναι.
Εκεί είναι θέμα της διοίκησης πώς θα τους χειριστούν. Εδώ που το γράφετε πόσοι να το δουν.
Σαν να λέμε, πρέπει να πληρώσεις στο μπουρδελο.
Πάντα θα υπάρχουν ουγκανοι που δεν καταλαβαίνουν αν μυρίζουν ή πόσο χάλια είναι.
Εκεί είναι θέμα της διοίκησης πώς θα τους χειριστούν. Εδώ που το γράφετε πόσοι να το δουν.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.839
- Πόντοι
- 6.946
Και καλά κάνουν οι κοπέλες, φυσικά, πολύ καλά αρνούνται τους βρωμιάρηδες.Το τι γίνεται από θέμα βρωμιάς άστο.....
Πρόσφατα είχα αυτήν την συζήτηση μέ λαδοκορη εκτός μαγαζιού καί μού ανάφερε ένα από τά πολλά περιστατικά πού ο άλλος ήταν (φαινόταν) καθαρός εξωτερικά καί αλλά μέσα στο δωμάτιο ή τυριλα πήγε σύννεφο, τής ήρθε νά ξεραση, τόν έστελνε για μπάνιο διακριτικά αλλά αυτός επέμενε ότι ήταν πεντακάθαρος.....
Ή συνέχεια ήταν νά ακυρωθεί το ραντεβού καί ο κακός χαμός από τόν πελάτη μέ φωνές και φασαρία στήν σεριφισα.
Κύριοι όπως έχουμε εμείς απαίτηση να είναι καθαρή, ξυρισμενη κλπ ή κοπέλα άλλο τόσο καί περισσότερο πρέπει νά είμαστε και εμείς.
Μην αρνειστε να κάνετε μπάνιο όταν σας το λένε, κανονικά, ΔΕΝ θα έπρεπε να σας το λένε άλλοι αλλά να μπαίνετε μόνοι σας για μπάνιο κύριοι, αλλιώς ΔΕΝ θα έχετε υπηρεσίες πλήρεις.
Ελπίζω, η υποδοχή να τις στηρίζει σε τέτοια θέματα ώστε να μην απογοητεύονται τα κορίτσια και εγκαταλείπουν το χώρο ή απλά δεν δίνονται όπως πρέπει στους σωστούς πελάτες - ανθρώπους.
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.670
- Πόντοι
- 4.926
Δεν υπάρχει site, η ενημέρωση γίνεται μόνο από μέλη που γράφουν στο παρών thread.υπαρχει link για να δουμε το καθημέρινό προγραμμα;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.576
- Πόντοι
- 41.813
αυτο το πραγμα εχω παρατηρησει,ξεκινησε αμεσως μετα την καραντινα.Ρε σεις, η ζήτηση σταθερά ξεπερνά την προσφορά τελευταία!!!
παντοτε ουρες,παντοτε αναμονες. λες και ξεχυθηκαν ολοι σαν να ηταν η τελευταια τους μερα.
δεν θυμαμαι στο παρελθον αλλη φορα τετοια κατασταση,περαν δυο τριων ονοματων σε καποια μαγαζια.
τωρα η κατασταση εχει οντως αλλαξει πολυ.
καλα δεν ισχυει παντα αυτο.Καθημερινές 11 πρωί ακριβώς μπαίνεις και διαλέγεις .
μου εχει τυχει να παω νωρις και ειχε τρεις να περιμενουν στο δωματιακι και στο σαλονι και μονο μια διαθεσιμη απο το συνολο.
λες και περιμεναν απ εξω να ανοιξουν σαν τις τραπεζες.
καλα τι ακριβως θα εκαναν τοσες ωρες?Στο μαγαζί υπήρχαν μόνο πέντε κοπέλες και όλες ήταν στα δωμάτια. Μάλιστα, ένας πελάτης είχε κλείσει κοπέλα για τέσσερις ώρες!
πραγματικα για γελια ειναι ο τυπος που το εκλεισε.
γνωμη μου ειναι τετοια προγραμματα δεν θα επρεπε να επιτρεπονται και μαλιστα οταν ολοι παραπονουνται για τη διαθεσιμοτητα των κοριτσιων. δοξα τω Θεω δουλεια δεν λειπει απο κανενα μαγαζι.
τραγικος απλα ο τυπος.Εκείνη την ώρα έμπαινε μέσα ένας τύπος 45-47 ετών, ο οποίος βρώμαγε και του έλειπαν και κάποια δόντια. Ήμουν έτοιμος να του πω: "Ρε μεγάλε, δίνεις τα λεφτά σου στις πουτάνες και δεν πας να φτιάξεις τα δόντια σου; Είσαι τραγικός."
κατι τετοιοι (δεν ξερω πως) θα επρεπε να <<κοβονται>> αμεσως απο τα μαγαζια.
εγω νομιζω οτι σε κατι τετοια ζωα (γιατι περι ζωων προκειται) πρεπει με καποιο τροπο να τους απαγορευεται η εισοδος.ΑΚΡΙΒΩΣ: βρωμυλοι πάσης φύσεως, πάρτε τον πούλο από εκεί μέσα.
ουτε τα κοριτσια πρεπει να ειναι υποχρεωμενα να τους ανεχονται,ουτε ολοι οι υπολοιποι.
δεν ξερω αν το καθε μαγαζι μπορει και θελει και αν υπαρχει τροπος να το εφαρμοσει,αλλα πρεπει να εφαρμοστει.
Πρόσφατα είχα αυτήν την συζήτηση μέ λαδοκορη εκτός μαγαζιού
χμμμμμ
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.946
- Πόντοι
- 11.096
Έχουμε καταντήσει να λέμε τά αυτονόηταΚαι καλά κάνουν οι κοπέλες, φυσικά, πολύ καλά αρνούνται τους βρωμιάρηδες.
Μην αρνειστε να κάνετε μπάνιο όταν σας το λένε, κανονικά, ΔΕΝ θα έπρεπε να σας το λένε άλλοι αλλά να μπαίνετε μόνοι σας για μπάνιο κύριοι, αλλιώς ΔΕΝ θα έχετε υπηρεσίες πλήρεις.
Ελπίζω, η υποδοχή να τις στηρίζει σε τέτοια θέματα ώστε να μην απογοητεύονται τα κορίτσια και εγκαταλείπουν το χώρο ή απλά δεν δίνονται όπως πρέπει στους σωστούς πελάτες - ανθρώπους.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.941
- Πόντοι
- 2.846
Πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα απ τον απλυτο άντρα , και ειδικά αυτόν που θέλει να πηγαίνει σε μασσατζιδικα και σε ρδελα να περνει υπηρεσίες , κανονικά θα πρέπει με το που περνει πρέφα από μποχα σεριφισα η κορασίδα να περνει πουλο ο Μαλακας , ελεος πια με τα κουναβια , Ελεος !!!
Τελευταία τροποποίηση:
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.946
- Πόντοι
- 11.096
Νωρίς νωρίς βλέπω......τί πηγές νά κανείς εκεί?καλα δεν ισχυει παντα αυτο.
μου εχει τυχει να παω νωρις και ειχε τρεις να περιμενουν στο δωματιακι και στο σαλονι και μονο μια διαθεσιμη απο το συνολο.
λες και περιμεναν απ εξω να ανοιξουν σαν τις τραπεζες.
Ρε συ άσε και σέ μας τίποτα, κανα κοκαλακι έστω
Ξέρω έναν πού πάει σέ γνωστό λαδομαγαζο καί παίρνει 3η 4 ώρες πρόγραμμα με μια μόνο συγκεκριμένη και χωρίς υπερβολές φέρνει και πίτσα νά φάνε στο δωμάτιο με την κοπέλακαλα τι ακριβως θα εκαναν τοσες ωρες?
πραγματικα για γελια ειναι ο τυπος που το εκλεισε.
γνωμη μου ειναι τετοια προγραμματα δεν θα επρεπε να επιτρεπονται και μαλιστα οταν ολοι παραπονουνται για τη διαθεσιμοτητα των κοριτσιων. δοξα τω Θεω δουλεια δεν λειπει απο κανενα μαγαζι.
τραγικος απλα ο τυπος.
κατι τετοιοι (δεν ξερω πως) θα επρεπε να <<κοβονται>> αμεσως απο τα μαγαζια.
εγω νομιζω οτι σε κατι τετοια ζωα (γιατι περι ζωων προκειται) πρεπει με καποιο τροπο να τους απαγορευεται η εισοδος.
ουτε τα κοριτσια πρεπει να ειναι υποχρεωμενα να τους ανεχονται,ουτε ολοι οι υπολοιποι.
δεν ξερω αν το καθε μαγαζι μπορει και θελει και αν υπαρχει τροπος να το εφαρμοσει,αλλα πρεπει να εφαρμοστει.
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Πόσο το κόστος;Έτσι από περιέργεια ρωταω.3, και 4ωρες αν είναι δυνατόν
Βάλε 80 για κάθε ωραΠόσο το κόστος;Έτσι από περιέργεια ρωταω.