Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.839
Πόντοι
6.946
Φίλε bixterious : θα ήθελα να είχα καλύτερες υπηρεσίες από τις περισσότερες κοπέλες, συγκρινόμενες με τις κορυφαίες του είδους, αλλά αυτό είναι αδύνατο, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, με τα υπέρ και τα κατά του. Χωρίς να δοκιμάσω το καινούριο, δεν μπορώ να έχω άποψη.

Επίσης, η διαθεσιμότητα των κορυφαίων επαγγελματιών που έχω δοκιμάσει, είναι απελπιστικά μικρή, δυστυχώς, και για ένα μεγάλο αριθμό πελατών είναι μη προσβάσιμες, οπότε, δεν γίνεται να εξαρτωμαι πότε και αν θα τις βρω για να λάβω ικανοποίηση.

Ακόμη και μέτριες υπηρεσίες όμως να έχει κάποια, αν είναι αρνάκι γάλακτος σε ηλικία ή/και πολύ όμορφη, ΔΕΝ θα αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη, γιατί στον έξω κόσμο αυτά δεν πρόκειται να τα βρω.

Επίσης, θέλω να γνωρίζω συνεχώς διαφορετικές, δεν με πειράζει αν δεν είναι όλες αστέρια και με κορυφαίες υπηρεσίες(δεν επιζητώ μπάζα φυσικά) .

Δεν μπορώ να ξέρω την ιστορία της ζωής και των εμπειριών του κάθε μέλους, για να καταλάβω καλύτερα τις επιλογές και την ψυχοσύνθεση του καθενός.
Απλά θα πω ότι, δεν με καλύπτει καμια εκεί έξω απόλυτα, μόνο εγώ ξέρω τι έχω στην ψυχή μου και τι θα ήθελα, μην ξεχνάς ότι είμαι μόνος.

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.076
Πόντοι
371
ΛαΪκό προσκύνημα σήμερα στο μαγαζί από το πρωί, πολύς κοσμός και λίγες κοπέλες. Στις 12 που πηγα εγώ δεν είχε καμία διαθέσιμη και 3 περιμέναν την Βικτώρια!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
ΛαΪκό προσκύνημα σήμερα στο μαγαζί από το πρωί, πολύς κοσμός και λίγες κοπέλες. Στις 12 που πηγα εγώ δεν είχε καμία διαθέσιμη και 3 περιμέναν την Βικτώρια!
ρε τους αγαπούληδες

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.946
Πόντοι
11.096
Γύρισαν φτιαγμένοι φαίνεται :2funny::2funny::2funny:

Και μήν λέτε τέτοια ότι περίμεναν 3
Είναι βούτυρο στο ψωμί για τόν bixterious :tooth::tooth::tooth:

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
1
Καλησπερα αλάνια περασε κανεις να μασ δώσει ρόστερ :hi:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.839
Πόντοι
6.946
Συνάντηση με Μαρία, και Βαλεντίνα.

Προσωπικά, πέρασα καλά και με τις δύο, διαφορετικοί τύποι γυναίκας βέβαια.

Λίγο μασάζ δοκίμασα με την Βαλεντίνα στο τέλος, θα την ξαναδώ κάποια στιγμή, είναι οδοστρωτήρας (θέλω δυνατό, αθλητικό μασάζ, αυτή ξέρει Τάι μασάζ μου είπε. Όπως και αν λέγεται, μου αρκεί ) .

Υ.ξ.: προς αποφυγή παρεξηγήσεων: ξεχωριστά τις συνάντησα, όχι διπλό - μαζί.

Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.740
Πόντοι
2.846

Λίγο μασάζ δοκίμασα με την Βαλεντίνα στο τέλος, θα την ξαναδώ κάποια στιγμή, είναι οδοστρωτήρας (θέλω δυνατό, αθλητικό μασάζ, αυτή ξέρει Τάι μασάζ μου είπε. Όπως και αν λέγεται, μου αρκεί ) .

Μαρία την καστανή την αλβανιδούλα;
Αν λέμε την ίδια, κι εγώ είχα περάσει καλά μαζί της.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.946
Πόντοι
11.096
Γις

Για Βαλεντίνα εντυπώσεις ?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.839
Πόντοι
6.946
Γις

Για Βαλεντίνα εντυπώσεις ?
Ότι είπε ο mindreader στην κριτική του, συμφωνώ. Διάβασε την.

Προτιμά με τον δικό της τρόπο να ξεκινήσει η συνάντηση στην αρχή, ήρεμα, οι κινήσεις της σίγουρες και άνετες, δεν βιάζεται, σαν να είμαστε γνωστοί και εραστές. Και η ομιλία της , η συνεννόηση, το ίδιο, όμορφα και άνετα, με χαμόγελο, δείχνει με τον τρόπο της ότι δεν θέλει βιασύνες, σαν αρχάριο κοριτσοπουλο.

Περισσότερο gfe γενικά και αγκαλίτσες, αλλά και όταν ανέβασα στροφές λιγάκι, δεν δυσανασχετησε.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.674
Πόντοι
4.926
Λογικός, ο χαμός. Τα αγάμητα λιγούρια μετά τις χυλόπιτες που είχαν φάει στην Αθήνα, πήγαν διακοπές με αυτοσκοπό το γαμήσι. Αφού εισέπραξαν και εκεί τα άκυρα, ήρθαν καυλωμένοι από τα ξέκωλα που είδαν και δεν άγγιξαν.

asteris1973(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
8
Like
598
Πόντοι
301
Αγαπάμε Λαγουμιτζη αγαπάμε κυρία Σοφία.
Τώρα σχετικά με το ροστερ κσι τις προτιμήσεις του καθενός να μην το αναλύσουμε. Ένα θα πω περίπου 14 κορίτσια την κάθε βάρδια με τις μισές να κάνουν περίπου 8 ραντεβού την βάρδια.
Υπολογιστε τα νούμερα
Λοιπόν ακολοθει κριτική για duο Κιρα Βαλεντίνα.
Αφού λοιπόν κανένας στο νήμα δεν έδωσε ποτέ πληροφορίες για duo θα κάνω την αρχή αν κσι μεγαλύτερος .
Ενα μέτριο Mojito στην λαγουμιτζη.
Πάω στο μαγαζί ενα πρωί κσι λέω θέλω ενα κοκτέιλ αλλά μήν με χαλάσει.
Ρωτάω την κυρία Σοφία να πάρω μοχιτο με Κιρα Βαλεντίνα και απάντηση ήταν θετική.
Επιλέγοντας για ρούμι την Κιρα (βασικό συστατικό αφού έχω περάσει σούπερ πολλές φορές) και για τα υπολοιπα lime ζάχαρη δυόσμο και σοδα την Βαλεντίνα ( την είχα δει και ομολογώ ότι είναι ωραία παρουσία ) πήγα στο δωμάτιο.
Στην πρώτη τζούρα εμεινα ικανοποιημένος τα κορίτσια ήρθαν με κέφι γδυθηκαν έπεσαν στα γόνατα και μου έκαναν ενα απολαυστικό στοματικό ενώ ταυτόχρονα έδιναν φιλιά μεταξύ τους. Να επισημάνω ότι το ρούμι -Κιρα υπερίσχυσε στην απόλαυση.
Η δεύτερη τζούρα με βρήκε στο κρεβάτι όπου είχα στα 4 την Βαλεντίνα. Σούπερ στήσιμο τέλεια θέα την κωλαρα της και ωραία συμμετοχη με φωνούλες ενώ δίπλα της η Κιρα να φιλάει μια την Βαλεντίνα μια εμένα να δαχτυλιαζεται μόνη της η να την δαχτυλιαζω εγώ και να τρεμει από σπασμούς.
Τρίτη τζούρα γλύψιμο στην Βαλεντίνα (δεν γουστάρει δάχτυλο ούτε γλωσσοφιλα κάτι που με χάλασε) ενώ ταυτόχροναα με έγλυψε η Κιρα (ψοφάει για πιπα το κοριτσι)
Η Βαλεντίνα τελείωσε με ωραίους σπασμούς και φωνές (πιο εντυπωσιακό Τελείωμα από την Κιρα) και σηκώνεται και φεύγει για το μπάνιο. Με χάλασε και αυτο ..Της λέω που πας με πιάνει η Κιρα και με αρχίζει στα γλωσσοφιλα για να μην δώσω συνέχεια.
Συνεχίζω την τελευταία τζούρα με την Κιρα όπου ρίχνουμε ένα έντονο πηδημα για 5 λεπτά όπου ήρθε το τέλος.
Μπανακι μαζι με Κιρα και λίγο μασαζακι με το σαμπουάν για χαλάρωση.
Ήταν ένα μοχιτο που δεν εκλαψα τα λεφτά μου αλλά σίγουρα δεν ήταν και το πιο πετυχημένο.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.349
Πόντοι
5.595
Καλημέρα, καλή Κυριακή.
Έχεις κάποιος εμπειρία με τη Χριστίνα?

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.946
Πόντοι
11.096
Καλημέρα, καλή Κυριακή.
Αν εννοείς τήν Χριστίνα πρόσφατη κοπέλα στο μαγαζί καί νέα στον χώρο, δες κριτικές δική μου καί από άλλους μύστες μέ όνομα Κριστινα.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.576
Πόντοι
41.813
Καλημέρα, καλή Κυριακή.
μετριας εμφανισης κοριτσι με αδυνατο κορμι,χαμογελαστη συνεχως,νεα στη δουλεια με αματουριστικο σερβις.
μην περιμενεις πορνοσταρικα πηδηματα κλπ τετοια.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Παίδες η ΒΙΚΤΏΡΙΑ τα παίρνει στο στόμα;

Και για όποιον δοκίμασε Ρίτα τελευταία, είναι φουλ ξυρισμενη στο νινι της;