Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.839
Πόντοι
6.946
ευχαριστώ, σκέφτομαι αύριο (σήμερα) Πέμπτη να κάνω μια επίσκεψη.
Μια χαρά, φίλε μου, καλά να περάσεις.

Είναι ίσως από τους ωραιότερους χώρους μασάζ, κατά την γνώμη μου.

Προσωπικά, θα ήθελα πιο διακριτικό αρωματικό χώρων, είναι λίγο βαρύ και μυρίζουν τα μαλλιά μετά όταν φεύγω (στο σωμα κάνεις μπανάκι, πριν και μετά).
Εμένα στα τέτοια μου, είμαι τελείως μοναχικός λύκος, αλλά ίσως το έτερο ήμισυ συναγωνιστών παντρεμένων/σε σχέση, να μυρίσει κάτι. Αλήθεια, πως αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση άλλα μέλη;

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
ΕΡΩΤΗΣΗ γιατί δεν έχω ξαναπάει: τηλεφωνούμε για ραντεβού ή πηγαίνουμε επιτόπου κι όποια κοπέλα βρούμε ελεύθερη;
Αφου δεν εχεις ξανα παει καλύτερα να πας να τις δεις από κοντά και να αποφασίσεις
Όταν δεις τις κοπέλες αν σου αρέσει κάποια μπορεις να διαβάσεις κριτικές
Στην επαναληπτική επίσκεψη σου που θα εχεις ολοκληρωμένη άποψη θα μπορούσες να κλείσεις και ραντεβού

Εάν επισκεφτείς το μαγαζί αυριο κανε και μια ενημέρωση να μας πεις

Και αν θες πες και την εμπειρία σου

Καλα να περάσεις

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.565
Πόντοι
1.196
ευχαριστώ, σκέφτομαι αύριο (σήμερα) Πέμπτη να κάνω μια επίσκεψη.
Πολύ καλή η σκέψη σου να κινηθείς άμεσα και όσο η Αθήνα είναι άδεια από κόσμο. Από 'βδομάδα θα αρχίσουν να σφίγγουν τα πράγματα και να μειώνονται οι επιλογές γενικά στο σαλονάρισμα.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.946
Πόντοι
11.096

Προσωπικά, θα ήθελα πιο διακριτικό αρωματικό χώρων, είναι λίγο βαρύ και μυρίζουν τα μαλλιά μετά όταν φεύγω (στο σωμα κάνεις μπανάκι, πριν και μετά).
Εμένα στα τέτοια μου, είμαι τελείως μοναχικός λύκος, αλλά ίσως το έτερο ήμισυ συναγωνιστών παντρεμένων/σε σχέση, να μυρίσει κάτι. Αλήθεια, πως αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση άλλα μέλη;
Ειδικά αυτό τό αρωματικό χώρου στήν είσοδο είναι πολύ έντονο,το μυρίζεις καί αφού έχεις φύγει, ένα πιό ελαφρύ θά ήταν οκ.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846

Κανένα πρόβλημα ποτέ με αυτό που λες.
Ούτε το είχα προσέξει για τόσο δυνατή μυρωδιά.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Αγαπητέ ικτινε η βασιλική γλυκιά?? Και σου έκανε και εντύπωση το πόσο πολύ γλυκιά κιόλας? Μάλιστα....

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Καλά τα νέα πάντως. Σκάνε μύτη φρέσκιες και νόστιμες. Εάν εξελιχθούν θα παραμείνουν και θα γράψουν τη δική τους λαδοιστορία.
Ποιες ειναι οι νόστιμες ακριβώς? Γιατί εγώ προσωπικά δεν είδα καμία νόστιμη.....θα μου πεις χθες ήμουν σε φκκ κεντρικής ευρωπαϊκής πρωτεύουσας και έχω βάλει ψηλά τον πήχη....οκ...μπορεί αλλά εδώ και πολύ καιρό από καινούριο υλικό πλην κιττυς δεν έχω δει .
..

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.839
Πόντοι
6.946
Την Βασιλική την πήρα στο Φ7, παλαιότερα, μιας και αναφέρθηκε.
Έχω επίσης την εντύπωση ότι μου ήρθε στο σπίτι πιο παλιά , από γραφείο, αλλά πάει καιρός και δεν είμαι 100% σίγουρος.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Φίλτατε ικτινε όταν γράφεις πήρες σοβαρές υπηρεσίες από την Βικτώρια.....τι ακριβώς εννοείς??? Για να δούμε και τον πήχη σου λίγο εμείς που τον έχουμε πολύ ψηλά...πχ έχεις πάρει μαρίνα από Συγγρού 40-42 ή Μαίρη? ή έστω Νάνσυ από Φραντζή 2? η πιο.παλια από λαγουμτζη ζωή ή ASIA κλπ κλπ?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813

Ειδικά αυτό τό αρωματικό χώρου στήν είσοδο είναι πολύ έντονο,το μυρίζεις καί αφού έχεις φύγει, ένα πιό ελαφρύ θά ήταν οκ.
Όντως πολύ δυνατό και η μυρωδιά μένει στα ρούχα.
Άσε που μυρίζει πριν ακόμα μπεις στο ίδρυμα.
Απ' έξω είσαι και σου έρχεται η μυρωδιά.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Κανένα πρόβλημα ποτέ με αυτό που λες.
Ούτε το είχα προσέξει για τόσο δυνατή μυρωδιά.
Ούτε που μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να μυρίσει μία γυναίκα φουλ στις ορμόνες της !!!!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.738
Πόντοι
2.846

ωχ! εμείς οι παντρεμένοι τον ήπιαμε! Θα μας πάρει μυρωδιά (κυριολεκτικά) η σύζυγος και θα γίνει η νύχτα του αγίου Βαρθολομαίου! :cheesy:
:cheesy::cheesy:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.738
Πόντοι
2.846
Αφου δεν εχεις ξανα παει καλύτερα να πας να τις δεις από κοντά και να αποφασίσεις
Όταν δεις τις κοπέλες αν σου αρέσει κάποια μπορεις να διαβάσεις κριτικές
Στην επαναληπτική επίσκεψη σου που θα εχεις ολοκληρωμένη άποψη θα μπορούσες να κλείσεις και ραντεβού

Εάν επισκεφτείς το μαγαζί αυριο κανε και μια ενημέρωση να μας πεις

Και αν θες πες και την εμπειρία σου

Καλα να περάσεις
πήγα τελικά νωρίτερα το απογευματάκι. Καλά ήταν, θα γράψω κριτική σύντομα, μείνετε συντονισμένοι :wink:
Πάντως τηλεφώνησα το πρωί και η κυρία μου είπε ότι δεν κλείνουν ραντεβού. Οπότε κι εγώ πήγα γιούργια.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.839
Πόντοι
6.946
Εύα: ψηλή μελαχρινή μιλφ, Ρωσίδα, με λεπτό κορμί και λιγάκι βαριά προφορά. Άλλη είχα στο σχέδιο, αλλά εντάξει, την επόμενη φορά. Λεπτομερέστερη περιγραφή της από άλλους στις κριτικές, οσοι θέλετε παραπάνω πληροφορίες.

Καλά πέρασα, σε γενικές γραμμές, για να χαλαρώσω πήγα και λίγο μασάζ (προσπάθησε φιλότιμα,βαν και δεν είναι επαγγελματίας του είδους). Τα είπαμε και λιγάκι, της αρέσει η κουβέντα αρκετά, δεν το κάνει επίτηδες, έτσι της βγαίνει.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Εύα: ψηλή μελαχρινή μιλφ, Ρωσίδα, με λεπτό κορμί και λιγάκι βαριά προφορά. Άλλη είχα στο σχέδιο, αλλά εντάξει, την επόμενη φορά. Λεπτομερέστερη περιγραφή της από άλλους στις κριτικές, οσοι θέλετε παραπάνω πληροφορίες.

Καλά πέρασα, σε γενικές γραμμές, για να χαλαρώσω πήγα και λίγο μασάζ (προσπάθησε φιλότιμα,βαν και δεν είναι επαγγελματίας του είδους). Τα είπαμε και λιγάκι, της αρέσει η κουβέντα αρκετά, δεν το κάνει επίτηδες, έτσι της βγαίνει.
Από μασάζ τιποτις...;

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.946
Πόντοι
11.096

Πάντα τέτοια καί καλύτερα

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.946
Πόντοι
11.096
πήγα τελικά νωρίτερα το απογευματάκι. Καλά ήταν, θα γράψω κριτική σύντομα, μείνετε συντονισμένοι :wink:
Πάντως τηλεφώνησα το πρωί και η κυρία μου είπε ότι δεν κλείνουν ραντεβού. Οπότε κι εγώ πήγα γιούργια.
Στο Λ23 σου είπαν ότι δεν κλείνουν ραντεβού ? :think:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.839
Πόντοι
6.946
Από μασάζ τιποτις...;
Μέτριο μασάζ, όχι ανύπαρκτο, έως ένα βαθμό σε ανακουφίζει, αλλά δεν είναι και το δυνατό της σημείο.
Εγώ την καθοδήγηση ακριβώς που, γιατί ήθελε να μου κάνει σε ολόκληρο το σώμα, αλλά εγώ ήθελα σε συγκεκριμένα σημεία της πλάτης και των ώμων.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Εύα: ψηλή μελαχρινή μιλφ, Ρωσίδα
Εγώ πάντως δεν την λέω "ψηλή" την Εύα. Και για να έχουμε μέτρο σύγκρισής, ψηλή κοπέλα για μένα είναι 1.70+ χωρίς τα τακούνια.
Πάει τουλάχιστον 2μηνο που την είχα πάρει οπότε μπορεί και να μην θυμάμαι και καλά...
Πάντως πριν μερικές μέρες που την ξαναείδα πεταχτά στο σαλόνι, μια χαρά κοπέλα είναι εμφανισιακά ντυμένη.
Αξέχαστη μου έμεινε η πίπα της (DT full) και η πολυλογία της. Και το δεύτερο με αποτρέπει να δεχτώ το πρώτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom