Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.836
Πόντοι
6.946
Εντάξει παίδες, ίσως είμαι και λίγο υπερβολικός καμία φορά και μάλλον τα βλέπω περισσότερο από την δική μου οπτική γωνία.

Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί λόγοι που γίνονται κάποια πράγματα και αγνοω.

Υγεία να έχουμε.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Καλά τα νέα πάντως. Σκάνε μύτη φρέσκιες και νόστιμες. Εάν εξελιχθούν θα παραμείνουν και θα γράψουν τη δική τους λαδοιστορία.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Αυτό με τα κλεισμένα ραντεβού, πώς γίνεται να πηγαίνει κάποιος και να λείπει μόνιμα κάποια κοπέλα σε ραντεβού;
Ή είναι γκαντέμης και μόλις πήγε ξεκίνησε η ώρα του ραντεβού ή η κοπέλα είναι κλεισμένη για 2-3 ραντεβού στη σειρά.

Πάντως μόνο θετικό είναι αν έρχονται αξιόλογα κομμάτια.
Όσο για τον κωλο που ρωτάει ένας τύπος παραπάνω,.μόνο την.Κατια ξέρω ακόμα να το δίνει.

Bellavita06

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
1.716
Πόντοι
481
Ρε μάγκες μύστες αετοί, κανά site έχει το μαγάζι..?? η αλλιώς? καμιά φωτό απο κανά μωρό, η τίποτα πληροφορίες, δεν παίζουν...?

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.027
Πόντοι
361
Ρε μάγκες μύστες αετοί, κανά site έχει το μαγάζι..?? η αλλιώς? καμιά φωτό απο κανά μωρό, η τίποτα πληροφορίες, δεν παίζουν...?
Κανένα από τα 2 του ομίλου δεν έχει site με φωτογραφίες. Δυστυχώς ενώ ως χώροι (κυρίως το Λαγουμιτζή) είναι εξαιρετικοί , υστερούν πλέον σε κοπέλες κ χρειάζονται φρεσκαρισμα.

Bellavita06

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
1.716
Πόντοι
481
Κανένα από τα 2 του ομίλου δεν έχει site με φωτογραφίες. Δυστυχώς ενώ ως χώροι (κυρίως το Λαγουμιτζή) είναι εξαιρετικοί , υστερούν πλέον σε κοπέλες κ χρειάζονται φρεσκαρισμα.
Μάλιστα, σ ευχαριστώ.

1919

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
6
Πόντοι
0
Εχουμε καμια ενημέρωση ποιες κοπέλες ειναι σήμερα;

noelon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2019
Κριτικές
6
Like
545
Πόντοι
280
Συμφωνώ, αν είχαν site με φωτογραφίες θα έπαιζαν σε άλλο επίπεδο!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Εντάξει παίδες, ίσως είμαι και λίγο υπερβολικός καμία φορά και μάλλον τα βλέπω περισσότερο από την δική μου οπτική γωνία.

Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί λόγοι που γίνονται κάποια πράγματα και αγνοω.

Υγεία να έχουμε.
Μία χαρά είναι ή δική σου οπτική γωνία όπως τά βλέπεις και όπως μου απάντησες στο παραπάνω ποστ, κατανοητός έγινες και σε κατάλαβα με τί τρόπο τά είπες όπως και τίς απορίες πού έθεσες, έτσι είναι όπως τά σκέφτεσαι,:thumbsup: αλλά μεγάλη κουβέντα για την κάνουμε από εδώ.

Μία καλή σχετικά λύση είναι αυτή που ανέφερε ό μύστης Ικτίνος.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Ρε φίλε Jack1990 λύσε μού μία απορία... ήρεμα ρωτάω, έκανες εγράφη 4 Αυγούστου με 21 μυνηματα μόνο για το Λ23 μέ σκοπό να μάς πεις πώς καί ποία θά γαμαμε, ή νά μάς ενημέρωσης αν κάποια είναι βρωμιαρα κλπ... καί γιατί πάμε μαζί τής;
Από ότι είδα μόνο για μία κοπέλα αναφέρθηκες, η μήπως ήταν ή αφορμή νά τήν πεις στο μέλος Mindreader για τις συγκεκριμένες κριτικές τού στο Λ23

Καί γιατί σε ενόχλησε τόσο πολύ μέλος Mindreader πού γράφει όπως λες μόνο καλες κριτικές για όλες σαν (διαφήμιστης) λίγο παράξενο δέν είναι... :think:

Αλλά καί νά είναι (διαφήμιστης) εσένα τι σε νοιάζει; σε τι σε χαλάει; σού κόβει τήν δουλειά.... ή μήπως σε νοιάζει.....λέω εγώ τώρα μία βλακεια....

Τά περισσότερα ενεργά μέλη εδώ με αρκετό ιστορικό ξέρουν περισσότερα από όσα λένε :eyebrows: οποίος κατάλαβε κατάλαβε.
Ρε μήπως την ερωτεύτηκε την Καρολίνα ο παίχτης ο νέος και την θάβει για να την βρίσκει πιο εύκολα;
Λέω εγώ τώρα :grin:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Καλησπέρα. Μόλις έκανα ένα φανταστικό ραντεβού με την Βικτώρια. Φοβερές υπηρεσίες το κορίτσι.
8 κοπέλες είχε σήμερα το κατάστημα.
Ρίτα, Κάτια, Βαλεντίνα, Ειρήνη, Μαρία, Βασιλική, Αφροδίτη.
Πάλι δεν πρόλαβα το υπερόπλο την Βαλεντίνα γιατί ήταν σε ραντεβού. Την επόμενη φορά.
Επίσης δεν είχα προσέξει πόσο γλυκιά κοπέλα είναι η Βασιλική. Μπήκε στη λίστα.
Θα ακολουθήσει κριτική για Βικτώρια.

Η Σοφία στην υποδοχή όπως πάντα εξυπηρετική και μου έδωσε να πιω κόκα κόλα :grin: .
Βασιλική μην πάρεις. Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου.
Αν θες άκουσε με και δεν θα χάσεις.

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Βασιλική μην πάρεις. Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου.
Αν θες άκουσε με και δεν θα χάσεις.
Οκ. Αρα Βαλεντίνα , Αφροδίτη που φαίνεται καυλιάρα και ότι γουστάρει πούτσα παρόλο που από εμφάνιση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και Δήμητρα για επανάληψη.
Το πλανο μέχρι τέλος του μήνα για εκεί έκλεισε χαχα

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Οκ. Αρα Βαλεντίνα , Αφροδίτη που φαίνεται καυλιάρα και ότι γουστάρει πούτσα παρόλο που από εμφάνιση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και Δήμητρα για επανάληψη.
Το πλανο μέχρι τέλος του μήνα για εκεί έκλεισε χαχα
Δεν έχω πάρει ούτε καν δεί ακόμα ούτε αυτές.
Το μόνο που διάβασα για την Αφροδίτη ότι είναι στρουμπουλη.
Άρα για μένα είναι όχι από τα αποδυτήρια.
Για Βαλεντίνα έχω διαβάσει καλά σχόλια.

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Δεν έχω πάρει ούτε καν δεί ακόμα ούτε αυτές.
Το μόνο που διάβασα για την Αφροδίτη ότι είναι στρουμπουλη.
Άρα για μένα είναι όχι από τα αποδυτήρια.
Για Βαλεντίνα έχω διαβάσει καλά σχόλια.
Κατεβήκαμε μαζί με την Αφροδίτη στο ασανσέρ όταν έφευγα. Από εμφάνιση δεν είναι κάτι σούπερ αλλά με καύλωσε λίγο όπως με κοιτούσε . Ούτε αυτή πρέπει να ξέρει αγγλικά.
Τελευταία έχω πάρει τρομερές υπηρεσίες από μέτριες σε εμφάνιση. Θα δω.

Jack1990

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Χωρίς παρεξήγηση συνάδελφε, αλλά με δυσκολεύουν τα ελληνικά σου. Κάτι πρέπει να κάνεις και να βελτιώσεις τον γραπτό σου λόγο. Παραπέμπω στο τελευταίο σου σχόλιο, κι ας είναι το πλέον εύληπτο, ενώ τα άλλα είναι πιο δυσνόητα. Μήπως χρησιμοποιείς αυτόματο κειμενογράφο; Ή translator; Κτλ….

Ρε μήπως την ερωτεύτηκε την Καρολίνα ο παίχτης ο νέος και την θάβει για να την βρίσκει πιο εύκολα;
Λέω εγώ τώρ

Jack1990

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Λέω εγώ τώρα :grin:
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τα παίρνετε στα σοβαρά ! .... Μόνο αυτός mind-reader με πήγε κόντρα για την κοπέλα ! Εγώ είπα αυτό που συνέβαιναν μαζί μου ! Τίποτα άλλο ! αλλά άρχισε ο Mind-reader να κάνει τον δικηγόρο της Καρολίνα ! Βέβαια έχει τους λόγους του να μου αμφιβάλει ! αλλά αυτά που έλεγε ! αυτά που συνέβαιναν με την κοπέλα !

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.738
Πόντοι
2.846
ΕΡΩΤΗΣΗ γιατί δεν έχω ξαναπάει: τηλεφωνούμε για ραντεβού ή πηγαίνουμε επιτόπου κι όποια κοπέλα βρούμε ελεύθερη;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.836
Πόντοι
6.946
ΕΡΩΤΗΣΗ γιατί δεν έχω ξαναπάει: τηλεφωνούμε για ραντεβού ή πηγαίνουμε επιτόπου κι όποια κοπέλα βρούμε ελεύθερη;
Ότι τραβάει η ψυχή σου τύπε μου, μπορείς και ραντεβού (ενώ στο Σ40 δεν κλείνουν ραντεβού επίσημα.. βέβαια, οι κοπέλες κλεισμένες με ραντεβού συχνά ολημερίς, παράνοια..... να σε δουλεύουν μες την μούρη σου) .

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.738
Πόντοι
2.846
Ότι τραβάει η ψυχή σου τύπε μου, μπορείς και ραντεβού (ενώ στο Σ40 δεν κλείνουν ραντεβού επίσημα.. βέβαια, οι κοπέλες κλεισμένες με ραντεβού συχνά ολημερίς, παράνοια..... να σε δουλεύουν μες την μούρη σου) .
ευχαριστώ, σκέφτομαι αύριο (σήμερα) Πέμπτη να κάνω μια επίσκεψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom