Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για μια φορά είναι η Καρολίνα ! ούτε όμορφη είναι ούτε σώμα καλό έχει απλά είναι μικρή και ξέρει να τραβάει την προσοχή του πελάτη ! Είναι φόλα του κερατά!
Φίλε φόλα είναι κατά τη γνώμη σου.

Κατά τη δική μου γνώμη, και πολλών άλλων επίσης δεν είναι φόλα.

Καθένας με τα γούστα του.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846

Καλά,
στο στόμα δεν τα παίρνει, γλωσσόφιλα δεν δίνει, πρωκτικό δεν κάνει, κανένα φωτομοντέλο δεν είναι, τι έχει τόσο ιδιαίτερο δηλαδή;
Μια μέτρια κοπέλα΄ ακούγεται.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Δεν είναι συνολικά κακή η Καρολίνα,κιλά μόνο 1-2 έχει επιπλέον,το πρόσωπο της είναι ίσως το πιο όμορφο στο μαγαζί,γλωσσοφιλα κάνει με εμένα τουλάχιστον,κατά τ'αλλα μέτρια σίγουρα αλλά όχι και φόλα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καλά,
στο στόμα δεν τα παίρνει, γλωσσόφιλα δεν δίνει, πρωκτικό δεν κάνει, κανένα φωτομοντέλο δεν είναι, τι έχει τόσο ιδιαίτερο δηλαδή;
Κάνεις λάθος, γλωσσόφιλα δίνει. Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο.

Δεν έγραψα όμως ότι είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Είναι όμως σχετικά νέα, 26 ετών την έκανα, με αρκετά ωραίο σώμα, και την φανέλα την ιδρώνει. Ιδίως αν βρείς τα κουμπιά της έχει τη τεχνική να σε απογειώσει.

Τώρα αν το στόμα κάποιου μυρίζει σαν βυρσοδεψείο, ούτε αυτή ούτε καμμία άλλη θα δώσει γλωσσόφιλα.

Γενικά, απέχει αρκετά από το να την πεις φόλα.

Τελευταία τροποποίηση:

dreamd

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2022
Like
92
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς αν είναι ανοιχτό το ίδρυμα αύριο;

Jack1990

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Δεν είναι συνολικά κακή η Καρολίνα,κιλά μόνο 1-2 έχει επιπλέον,το πρόσωπο της είναι ίσως το πιο όμορφο στο μαγαζί,γλωσσοφιλα κάνει με εμένα τουλάχιστον,κατά τ'αλλα μέτρια σίγουρα αλλά όχι και φόλα
Γλωσσοφιλα λίγα δίνει με γεύση τσιγάρα και πούτσους! Δεν γνωρίσει ότι υπάρχει κάτι λέγετε Listern ! για πλύνει το στόμα της ! Η Καρολίνα! 2 φορές έχω περάσει μαζί της ! Επειδή όπως λες στο μαγαζί είναι η πιο νέα ! Μου αρέσει αυτό το μαγαζί για αυτό πηγαίνω εκεί ! ... Πρόσωπο άγριο έχει ! Που τραβάει !

Jack1990

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Καλά,

Κατά την γνώμη σας όλες εκεί είναι καλές ! Έχω διαβάσει τις κριτικές σας ! Την Καρολίνα με γλωσσοφιλα με γεύση πούτσους και και τσιγάρα δεν ενοχλεί !? ή μήπως σας αρέσει η γεύση πούτσους ! Είναι θέμα γούστου και αυτό ! 2 φορές έχω περάσει μαζί της ! Τελευταία κατάλαβα ότι είναι βρωμιάρα !

Jack1990

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Κάνεις λάθος, γλωσσόφιλα δίνει. Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο.

Δεν έγραψα όμως ότι είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Είναι όμως σχετικά νέα, 26 ετών την έκανα, με αρκετά ωραίο σώμα, και την φανέλα την ιδρώνει. Ιδίως αν βρείς τα κουμπιά της έχει τη τεχνική να σε απογειώσει.

Τώρα αν το στόμα κάποιου μυρίζει σαν βυρσοδεψείο, ούτε αυτή ούτε καμμία άλλη θα δώσει γλωσσόφιλα.

Γενικά, απέχει αρκετά από το να την πεις φόλα.
Τελευταία φορά θα ασχοληθώ με την Καρολίνα ! αλλά είναι φόλα με τρόπο επειδή είναι πονηρή !!! Έχω περάσει με πολλές ! αλλά την κοροϊδία δεν την μπορώ ! Νομίζω ότι είστε διαφημιστής και το καταλαβαίνω από τον τρόπο που γράφετε τα σχόλια σου ! Δεν έχω γράψει για άλλες άσχημα επειδή είναι μέτριες αλλά ειλικρινές !

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τελευταία φορά θα ασχοληθώ με την Καρολίνα ! αλλά είναι φόλα με τρόπο επειδή είναι πονηρή !!! Έχω περάσει με πολλές ! αλλά την κοροϊδία δεν την μπορώ ! Νομίζω ότι είστε διαφημιστής και το καταλαβαίνω από τον τρόπο που γράφετε τα σχόλια σου ! Δεν έχω γράψει για άλλες άσχημα επειδή είναι μέτριες αλλά ειλικρινές !
Ναι φίλε είμαι διαφημιστής εξ επαγγέλματος.:grin::grin:

Ευτυχώς που ήρθες εσύ για να μας μάθεις να ξεχωρίζουμε τις πονηρές φόλες από τις έξυπνες φόλες, και τις ειλικρινείς φόλες.:grin::grin: Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε ??

Η πιθανότητα να μην βρωμάει το στόμα της Καρολίνας πουτσίλας αλλά να βρωμάς εσύ σαν τράγος σε οίστρο έχει περάσει από το μυαλό σου ? Επίσης η πιθανότητα να φέρεσαι σαν αλαφιασμένος κανίβαλος σε μυστικιστική τελετή εχει περάσει από το μυαλό σου ?

Ενας τόσο μεγάλος παίκτης σαν εσένα δεν πρέπει να πηγαίνει με μετριότητες "ειλικρινές", εσύ θα πρέπει να πηγαίνεις με ντίβες μη "ειλικρινές".

Πήγαινε μάθε πρώτα τρόπους, και μετά Ελληνικά και μετά έλα να μας γράψεις τα επιτεύγματά σου.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.861
Πόντοι
34.478
η Λίλιαν της Πειραιώς είναι τουλάχιστον 15 χρόνια νεότερη της Μάιρης...
ότι υπάρχει μια κάποια ομοιότητα στο πρόσωπο είναι αλήθεια...
στο κορμί καμία σχέση... η Λίλιαν είναι σαφώς σε άλλο επίπεδο
ασε ρε κλο τα λαδαδικα
περιπτωσεις σαν Αλινακι και λοιπες δυσκολα εως ακατορθωτο πλεον

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846

Ευτυχώς που ήρθες εσύ για να μας μάθεις να ξεχωρίζουμε τις πονηρές φόλες από τις έξυπνες φόλες, και τις ειλικρινείς φόλες.:grin::grin: Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε ??

Η πιθανότητα να μην βρωμάει το στόμα της Καρολίνας πουτσίλας αλλά να βρωμάς εσύ σαν τράγος σε οίστρο έχει περάσει από το μυαλό σου ? Επίσης η πιθανότητα να φέρεσαι σαν αλαφιασμένος κανίβαλος σε μυστικιστική τελετή εχει περάσει από το μυαλό σου ?

Ενας τόσο μεγάλος παίκτης σαν εσένα δεν πρέπει να πηγαίνει με μετριότητες "ειλικρινές", εσύ θα πρέπει να πηγαίνεις με ντίβες μη "ειλικρινές".

Πήγαινε μάθε πρώτα τρόπους, και μετά Ελληνικά και μετά έλα να μας γράψεις τα επιτεύγματά σου.
Καλά αυτό το τελευταίο τι το ήθελες τώρα;
Αν σε ενοχλούν τα Ελληνικά αυτού του τύπου, δεν θα έπρεπε να γράφει εδώ στο φόρουμ το 80% των μελών! :grin:

Jack1990

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
12
Πόντοι
0

Επειδή είστε αγενής , δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου ! Και πιστεύω ότι είστε διαφιμηστης αλλά όχι εξ επαγγέλματος αλλά πορνογερο! Και το κάνεις να έχεις καλύτερο Σέρβις από τις πουτανες ! Τέλος !!!!
ασε ρε κλο τα λαδαδικα
περιπτωσεις σαν Αλινακι και λοιπες δυσκολα εως ακατορθωτο πλεον

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Επειδή είστε αγενής , δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου ! Και πιστεύω ότι είστε διαφιμηστης αλλά όχι εξ επαγγέλματος αλλά πορνογερο! Και το κάνεις να έχεις καλύτερο Σέρβις από τις πουτανες ! Τέλος !!!!
Είμαι εγώ αγενής, ενώ εσύ που μας ρώτησες αν μας αρέσει η πουτσίλα στο στόμα της άλλης είσαι ευγενέστατος ιππότης.:grin::grin:

Επιπλέον είμαι και "πορνόγερο". Το Σέρβις όμως το παίζεις στα δάκτυλα. Στα Αγγλικά σκίζεις, στα ελληνικά λίγο χάνεις, αλλά όλοι οι εκ Σκωτίας λόρδοι το έχουν αυτό.

Μη μου το κάνεις αυτό, και δεν ασχοληθείς άλλο μαζί μου. Θα βάλω τις 5 γάτες μου να κλαίνε εν χορώ.

Τέλος και του θεού δόξα.:grin::grin:

Υ.Γ. Αμφιβάλω πολύ αν καταλαβες τι έγραψα, αλλα δεν πειράζει.

Τελευταία τροποποίηση:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.861
Πόντοι
34.478
νομιζω κακως παρεθεσες εμενα φιλε μου

Jack1990

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Είμαι εγώ αγενής, ενώ εσύ που μας ρώτησες αν μας αρέσει η πουτσίλα στο στόμα της άλλης είσαι ευγενέστατος ιππότης.:grin::grin:

Επιπλέον είμαι και "πορνόγερο". Το Σέρβις όμως το παίζεις στα δάκτυλα. Στα Αγγλικά σκίζεις, στα ελληνικά λίγο χάνεις, αλλά όλοι οι εκ Σκωτίας λόρδοι το έχουν αυτό.

Μη μου το κάνεις αυτό, και δεν ασχοληθείς άλλο μαζί μου. Θα βάλω τις 5 γάτες μου να κλαίνε εν χορώ.

Τέλος και του θεού δόξα.:grin::grin:

Υ.Γ. Αμφιβάλω πολύ αν καταλαβες τι έγραψα, αλλα δεν πειράζει.

Jack1990

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Υποτιμάς τους άλλους ! Και επειδή είσαι ειδικός να γράφεις μόνο κριτική για το συγκεκριμένο μαγαζί ! Αυτό λέει πολλά ! Τώρα δεν είναι το θέμα η Καρολίνα ! Παραπλάνηση είσαι ! Έγραψε την γνώμη μου για την συγκεκριμένη ! Και βγήκε ως τον δικηγόρο του διαβόλου !

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Υποτιμάς τους άλλους ! Και επειδή είσαι ειδικός να γράφεις μόνο κριτική για το συγκεκριμένο μαγαζί ! Αυτό λέει πολλά ! Τώρα δεν είναι το θέμα η Καρολίνα ! Παραπλάνηση είσαι ! Έγραψε την γνώμη μου για την συγκεκριμένη ! Και βγήκε ως τον δικηγόρο του διαβόλου !
Ευτυχώς που δεν ασχολείσαι άλλο μαζί μου.:grin::grin:Σκέψου τι θα γινόταν αν είχες ασχοληθεί κιόλας.:grin::grin:

Είμαι "ειδικός" σε αυτό το μαγαζί, αλλά από τις 105 κριτικές μου ούτε οι 25 δεν είναι για αυτό το μαγαζί.

Αυτό πράγματι λέει πολλά. Οπως ότι εκτός απο ελληνικά δεν ξέρεις και αριθμητική.

Κανένα δεν υποτιμώ ακόμα και αν διαφωνώ μαζί του. Αντίθετα εσύ προκαλείς.Αν θέλεις, γράφε τη γνώμη σου χωρίς να προσβάλεις κανένα και σεβόμενος και την γνώμη των άλλων. Αν προσβάλεις όμως και προκαλείς θα τρως καρπαζιά που θα φτάσει το σβέρκο σου στα γόνατα.

Jack1990

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Ευτυχώς που δεν ασχολείσαι άλλο μαζί μου.:grin::grin:Σκέψου τι θα γινόταν αν είχες ασχοληθεί κιόλας.:grin::grin:

Είμαι "ειδικός" σε αυτό το μαγαζί, αλλά από τις 105 κριτικές μου ούτε οι 25 δεν είναι για αυτό το μαγαζί.

Αυτό πράγματι λέει πολλά. Οπως ότι εκτός απο ελληνικά δεν ξέρεις και αριθμητική.

Κανένα δεν υποτιμώ ακόμα και αν διαφωνώ μαζί του. Αντίθετα εσύ προκαλείς.Αν θέλεις, γράφε τη γνώμη σου χωρίς να προσβάλεις κανένα και σεβόμενος και την γνώμη των άλλων. Αν προσβάλεις όμως και προκαλείς θα τρως καρπαζιά που θα φτάσει το σβέρκο σου στα γόνατα.
Νομίζω ότι φτάνει η αντιπαράθεση μεταξύ μας για μια ιερόδουλη ! έχω περάσει με πολλές εκεί και σε άλλα ! Δεν μου αρέσει να γράψω κριτικές ! αλλά η Συγκεκριμένη καυλορινα ! Sorry Καρολίνα με εκνεύρισε με την πονηριά της !!!! Και για τα Ελληνικά μου ! Που μου έχεις ζαλίσει ! Δεν είμαστε σε δημόσιο διάλογο να προσέχω τι γράφω ! Πορνό κουβέντα είναι !!! .... Πήγαμε στην Καρολίνα και πες της ότι έκανες τον δικηγόρο της στο νήμα !!! Μήπως να σου κάνει κάτι ιδιαίτερο !

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Καλησπέρα. Μόλις έκανα ένα φανταστικό ραντεβού με την Βικτώρια. Φοβερές υπηρεσίες το κορίτσι.
8 κοπέλες είχε σήμερα το κατάστημα.
Ρίτα, Κάτια, Βαλεντίνα, Ειρήνη, Μαρία, Βασιλική, Αφροδίτη.
Πάλι δεν πρόλαβα το υπερόπλο την Βαλεντίνα γιατί ήταν σε ραντεβού. Την επόμενη φορά.
Επίσης δεν είχα προσέξει πόσο γλυκιά κοπέλα είναι η Βασιλική. Μπήκε στη λίστα.
Θα ακολουθήσει κριτική για Βικτώρια.

Η Σοφία στην υποδοχή όπως πάντα εξυπηρετική και μου έδωσε να πιω κόκα κόλα :grin: .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom