Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Ξέχασα. Παρόλο που είναι 15 Αύγουστος είχε αρκετά κορίτσια και θα έχει και αύριο όπως μου είπε η Σοφία.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Permet

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Αχ Βαλεντίνα. Αχ βρε τσαχπίνα. Ενδιαφέρον. Το λαδοτριβείο ανοιχτό.
Έστειλες κριτική για Βικτώρια;

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Αχ Βαλεντίνα. Αχ βρε τσαχπίνα. Ενδιαφέρον. Το λαδοτριβείο ανοιχτό.
Έστειλες κριτική για Βικτώρια;
Ναι ήταν ανοιχτό σήμερα.
Δεν έστειλα ακόμα. Πριν 2 ώρες την είδα. Έχει πιαστεί και η μέση μου λίγο από το μασάζ. Αύριο το πρωί θα γράψω όταν ξυπνήσω με καφεδάκι.
Χαχα
Ωραία η Βαλεντινα. Την επόμενη θα πάω με κλεισμένο ραντεβού γι αυτή.
Είναι απο τις τοπ.

• Αγάπη

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ναι ήταν ανοιχτό σήμερα.
Δεν έστειλα ακόμα. Πριν 2 ώρες την είδα. Έχει πιαστεί και η μέση μου λίγο από το μασάζ. Αύριο το πρωί θα γράψω όταν ξυπνήσω με καφεδάκι.
Χαχα
Ωραία η Βαλεντινα. Την επόμενη θα πάω με κλεισμένο ραντεβού γι αυτή.
Είναι απο τις τοπ.
Και γιατί έχει μια μόνο κριτική αν είναι τοπ η συγκεκριμένη;

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Τι να σου πω φίλε μου δεν ξέρω... Δεν γράφουν όλοι κριτικές.
Έτσι συμβαίνει συνήθως. Πρέπει να δουλεύει καιρό μια κοπελα για να έχει πολλές κριτικές. Να είναι πάνω από 1 χρόνο , όχι 1-2 μήνες που είναι η Βαλεντίνα.

• Αγάπη

Jack1990

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Φίλε φόλα είναι κατά τη γνώμη σου.

Κατά τη δική μου γνώμη, και πολλών άλλων επίσης δεν είναι φόλα.

Καθένας με τα γούστα του.
Κατά τη γνώμη σου , το καταλαβαίνω αλλά κατά τη γνώμη πολλών ! Μήπως έχεις κάνει δημοσκόπηση για την Καρολίνα ! Πώς την γαμανε οι άλλοι ! .... 3 κριτικες είχε η Καρολίνα !!! Μια από εσένα που την ανέβασε στον ουρανό ! σαν να ήταν μια ντίβα ! Και είναι μέτρια ! Δε θα σου πω φόλα να μην θυμώνεις! Διάβασε εσύ τις άλλες 2 κριτικές ! για μια κάτω που την μέτρια ! η Καρολίνα σου ! Μήπως είσαι κάτι το ιδιαίτερο και η Καρολίνα σου κάνω ιδιαίτερο Σέρβις !!!

Jack1990

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα παραπλάνηση ! Να μην πιστεύεις όλα φίλε ! Πήγαινε να δοκιμάσεις μόνο σου ! Και χάνεις ! Μπορεί να κερδίσεις την επόμενη φορά ! Το αγοραίο έρωτας είναι σαν το τζόγο !!!

Jack1990

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Τι να σου πω φίλε μου δεν ξέρω... Δεν γράφουν όλοι κριτικές.
Έτσι συμβαίνει συνήθως. Πρέπει να δουλεύει καιρό μια κοπελα για να έχει πολλές κριτικές. Να είναι πάνω από 1 χρόνο , όχι 1-2 μήνες που είναι η Βαλεντίνα.
Τι λες φίλε ! Αν κάποια είναι καλή ! Γράφουν για αυτήν οι συναγωνιστές αμέσως !!!

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Τι λες φίλε ! Αν κάποια είναι καλή ! Γράφουν για αυτήν οι συναγωνιστές αμέσως !!!
Ναι γι'αυτό δουλεύει σχεδόν μόνο με ραντεβού η κοπέλα γιατί είναι πάντα κλεισμένη. Τέλος πάντων. Οκ. Καλημέρα

• Αγάπη

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Δίνει κώλο καμία από εκεί μέσα ή μπααα ???

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.836
Πόντοι
6.946
Ε ωραία, κλείστε τις όλες αυτές που αξίζουν με ραντεβού ολημερίς ή καλύτερα, νοικιαστε τους σπίτι μόνο για πάρτη σας, ακόμα καλύτερα.

Όχι μόνο δεν μπορεί κανείς να διαλέξει αφού είναι κλεισμένες συνεχώς, ούτε πως μοιάζουν δεν μπορεί να ξέρει.

Βέβαια, για ορισμένους οι κοπέλες είναι πάντα όλες διαθέσιμες στο σαλόνι, ενώ όσες φορές πήγα τον τελευταίο χρόνο , τζιφος από τις όποιες καινούργιες.

Στα ένδοξα χνάρια του Σ40.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Ρε φίλε Jack1990 λύσε μού μία απορία... ήρεμα ρωτάω, έκανες εγράφη 4 Αυγούστου με 21 μυνηματα μόνο για το Λ23 μέ σκοπό να μάς πεις πώς καί ποία θά γαμαμε, ή νά μάς ενημέρωσης αν κάποια είναι βρωμιαρα κλπ... καί γιατί πάμε μαζί τής;
Από ότι είδα μόνο για μία κοπέλα αναφέρθηκες, η μήπως ήταν ή αφορμή νά τήν πεις στο μέλος Mindreader για τις συγκεκριμένες κριτικές τού στο Λ23

Καί γιατί σε ενόχλησε τόσο πολύ μέλος Mindreader πού γράφει όπως λες μόνο καλες κριτικές για όλες σαν (διαφήμιστης) λίγο παράξενο δέν είναι... :think:

Αλλά καί νά είναι (διαφήμιστης) εσένα τι σε νοιάζει; σε τι σε χαλάει; σού κόβει τήν δουλειά.... ή μήπως σε νοιάζει.....λέω εγώ τώρα μία βλακεια....

Τά περισσότερα ενεργά μέλη εδώ με αρκετό ιστορικό ξέρουν περισσότερα από όσα λένε :eyebrows: οποίος κατάλαβε κατάλαβε.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206

Χωρίς παρεξήγηση συνάδελφε, αλλά με δυσκολεύουν τα ελληνικά σου. Κάτι πρέπει να κάνεις και να βελτιώσεις τον γραπτό σου λόγο. Παραπέμπω στο τελευταίο σου σχόλιο, κι ας είναι το πλέον εύληπτο, ενώ τα άλλα είναι πιο δυσνόητα. Μήπως χρησιμοποιείς αυτόματο κειμενογράφο; Ή translator; Κτλ….

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Ε ωραία, κλείστε τις όλες αυτές που αξίζουν με ραντεβού ολημερίς ή καλύτερα, νοικιαστε τους σπίτι μόνο για πάρτη σας, ακόμα καλύτερα.

Όχι μόνο δεν μπορεί κανείς να διαλέξει αφού είναι κλεισμένες συνεχώς, ούτε πως μοιάζουν δεν μπορεί να ξέρει.

Βέβαια, για ορισμένους οι κοπέλες είναι πάντα όλες διαθέσιμες στο σαλόνι, ενώ όσες φορές πήγα τον τελευταίο χρόνο , τζιφος από τις όποιες καινούργιες.

Στα ένδοξα χνάρια του Σ40.
Λές νά βαδίζει στα χνάρια του Σ 40;

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Όταν υπάρχει πολύ δουλειά λογικό είναι να κλείνονται ραντεβού.
Έχω πάει 2 φορές για Βαλεντίνα την είδα και τις 2 αλλά είχε πελάτη. Δεν μπορούσα να περιμένω 1 ώρα.
Όπως κατάλαβα τα δυνατά κομμάτια τα κλείνουν με ραντεβού και είναι σωστό. Την άλλη βδομάδα που θέλω να πάρω Δήμητρα επαναληπτική δεν πάω έτσι. Θα κλείσω ραντεβού από το πρωί γιατί το κορίτσι είναι δυνατό και θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα κάνω ραντεβού μαζί της χωρίς να περιμένω 1 ώρα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.836
Πόντοι
6.946
Λές νά βαδίζει στα χνάρια του Σ 40;
Έτσι νομίζω, εδώ και αρκετό καιρό.
Με είχε κουράσει όλο αυτό, για αυτό και πάω σπάνια πλέον (και σταμάτησα τελείως στο Σ40).

Κάπου καταντά κουραστικό όλο το σκηνικο, και σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό πελατών έχουν εσωτερική πληροφόρηση, στο δικό μου το μυαλό.

Συγνώμη από τους παντρεμένους, αλλά δεν έχω ατελείωτη υπομονή να κατασκηνωσω στο μαγαζί για να δω τα κορίτσια ποια είναι, τι και πώς. Και εγώ άνθρωπος είμαι, έχω και δουλειές, άσε που με έχει κουράσει αφάνταστα όλη αυτή η μυστικότητα μην δει κάποιος ποιον και τα αρχιδια μας κουνιούνται.

Για εμένα, φταίει και το μαγαζί αλλά και η κοπέλα, όταν δεν μπορεί κάποιος να την συναντήσει ποτέ. Δεν θα υπολογίσω πόσο τις εκατό φταίει ο καθένας και δεν με νοιάζει, φταίνε και οι δύο, τελεία και παύλα.
Το γιατί ακριβώς αναφέρονται κοπέλες που, ειδικά κάποιος καινούργιος, ΔΕΝ θα μπορέσει να συναντήσει μάλλον ποτέ, και για ποιόν λόγο τότε να αναφέρονται στο πρόγραμμα του μαγαζιού ας το πούνε άλλοι(δηλαδή, διαφημίζεις κάτι το οποίο δεν διαθέτεις).

Στα περισσότερα άλλα καταστήματα, μια δυο τρεις να πας , θα τις δεις όλες αυτές που είναι στο πρόγραμμα και θα περάσεις και με όλες αν γουστάρεις , στα δύο αυτά αδελφά, όχι.

Κάποιοι πελάτες θα παραμείνουν κάποιοι θα φύγουν, απλά τα πράγματα.

Τέλος, το κουρασαμε.

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Έτσι νομίζω, εδώ και αρκετό καιρό.
Με είχε κουράσει όλο αυτό, για αυτό και πάω σπάνια πλέον (και σταμάτησα τελείως στο Σ40).

Κάπου καταντά κουραστικό όλο το σκηνικο, και σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό πελατών έχουν εσωτερική πληροφόρηση, στο δικό μου το μυαλό.

Συγνώμη από τους παντρεμένους, αλλά δεν έχω ατελείωτη υπομονή να κατασκηνωσω στο μαγαζί για να δω τα κορίτσια ποια είναι, τι και πώς. Και εγώ άνθρωπος είμαι, έχω και δουλειές, άσε που με έχει κουράσει αφάνταστα όλη αυτή η μυστικότητα μην δει κάποιος ποιον και τα αρχιδια μας κουνιούνται.

Για εμένα, φταίει και το μαγαζί αλλά και η κοπέλα, όταν δεν μπορεί κάποιος να την συναντήσει ποτέ. Δεν θα υπολογίσω πόσο τις εκατό φταίει ο καθένας και δεν με νοιάζει, φταίνε και οι δύο, τελεία και παύλα.
Το γιατί ακριβώς αναφέρονται κοπέλες που, ειδικά κάποιος καινούργιος, ΔΕΝ θα μπορέσει να συναντήσει μάλλον ποτέ, και για ποιόν λόγο τότε να αναφέρονται στο πρόγραμμα του μαγαζιού ας το πούνε άλλοι(δηλαδή, διαφημίζεις κάτι το οποίο δεν διαθέτεις).

Στα περισσότερα άλλα καταστήματα, μια δυο τρεις να πας , θα τις δεις όλες αυτές που είναι στο πρόγραμμα και θα περάσεις και με όλες αν γουστάρεις , στα δύο αυτά αδελφά, όχι.

Κάποιοι πελάτες θα παραμείνουν κάποιοι θα φύγουν, απλά τα πράγματα.

Τέλος, το κουρασαμε.
Εγώ τις έχω δει όλες τις καινούργιες και πήγα 2 φορές τις τελευταίες 10 μέρες.
Εννοώ στο σαλοναρισμα.
Έχω λοκαρει αυτές που θέλω διαβοζοντας και από κριτικές κτλ.
Παίρνω τηλέφωνο και κλείνω ραντεβού για να μην περιμένω.
Είναι απλά τα πράγματα και όχι πολύπλοκα.
Δεν είναι μπουρδέλο να πας και να περιμένεις 10 ή 20 λεπτά μόνο.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.915
Πόντοι
22.886
Εγώ τις έχω δει όλες τις καινούργιες και πήγα 2 φορές τις τελευταίες 10 μέρες.
Εννοώ στο σαλοναρισμα.
Έχω λοκαρει αυτές που θέλω διαβοζοντας και από κριτικές κτλ.
Παίρνω τηλέφωνο και κλείνω ραντεβού για να μην περιμένω.
Είναι απλά τα πράγματα και όχι πολύπλοκα.
Δεν είναι μπουρδέλο να πας και να περιμένεις 10 ή 20 λεπτά μόνο.
Τις τελευταίες 10 ημέρες η Αθήνα είναι εντελώς άδεια , δεν υπάρχει κόσμος .
Το πρόβλημα που λένε όλοι είναι υπαρκτό και θα το συναντήσουμε ξανά από Σεπτέμβρη .

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
@easy
Συμφωνώ, το παρακουράσαμε. Απλώς άλλο θα πω εγώ : Υπάρχει κάπου το πρόγραμμα του; Ανακοινώνει το λαδοτριβείο επίσημο πρόγραμμα; Εννοείς όταν παίρνεις τηλέφωνο μάλλον. Και όταν πας εκεί αυτά που ανακοινώνουν. Ε;

Από εκεί και πέρα, ότι γράψει ο κάθε πελάτης. Αλλά αυτά δεν είναι επίσημα προγράμματα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.836
Πόντοι
6.946
@easy
Συμφωνώ, το παρακουράσαμε. Απλώς άλλο θα πω εγώ : Υπάρχει κάπου το πρόγραμμα του; Ανακοινώνει το λαδοτριβείο επίσημο πρόγραμμα; Εννοείς όταν παίρνεις τηλέφωνο μάλλον. Και όταν πας εκεί αυτά που ανακοινώνουν. Ε;

Από εκεί και πέρα, ότι γράψει ο κάθε πελάτης. Αλλά αυτά δεν είναι επίσημα προγράμματα.
Όχι, δεν ανακοινώνει ούτε πρόγραμμα ούτε καν έχει φωτογραφίες.

Αλλά στα τυφλά, κλείνετε δηλαδή ραντεβού χωρίς να ξέρετε ποια θα σας έρθει; Ελάχιστες φορές το έχω κάνει αυτό, και το διακινυνευσα γιατί δεν είμαι ο πλέον δύσκολος πελάτης, αλλά φυσικά και προτιμώ να έχω μια εικόνα από πριν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom