professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.946
- Πόντοι
- 11.096
Γλίτωσε από εσένα;το ασχημο ειναι οτι δεν τον δινει.
Γλίτωσε από εσένα;το ασχημο ειναι οτι δεν τον δινει.
Εντάξει με 80€ τι να δώσει. Λογικό. Άμα ήταν +30, +40 μπορεί κάποιες να τον έδιναν.το ασχημο ειναι οτι δεν τον δινει.
Την έχω πάρει την Μαρίνα.αν περνάτε καλά με ανθυπομέτρια και άνοστα ουκρανά, τότε δεν έχω να σας πώ κάτι άλλο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φίλε μου αν σε τρελλαίνει ο κώλος της Δήμητρας , τότε ο κώλος της μαρίνας στο 40-42 τί σε κάνει?
τί έλεος φίλε μου???? Όταν μια πουτάνα είναι αυτό που πρέπει , ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!! μπορεί όχι στο τέρμα του potential που είναι να φτάσει στο τέλος αλλά ΤΟ ΕΧΕΙ και το νιώθεις από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη επαφή, από την πρώτη ματιά....όπως έχω ξαναπεί......ο μέσσι ήταν ο μέσι από τα 8 του , δεν ήταν ο τάσος πάντος.....Ο τάσαρος τίμιος και στα 8 του τίμιος και στα 22 του , υπερτίμιος και στα 35 του αλλά Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ήταν είναι και θα είναι!!!!!!!!!!Την έχω πάρει την Μαρίνα.
Αλλά δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε μια κοπέλα 23 χρόνων με εμπειρία 1 μήνα , με μια εργαζόμενη σαν την Μαρίνα.
Έλεος κάπου !
Αν βάλει βυζί η Δήμητρα και δείξει περισσότερη ζωντάνια στο σεξ θα πάει σε άλλο επίπεδο.
Καλά προσπαθώ και εγώ να κάνω συζήτηση μαζί σου που μπαίνεις και κράζεις όλες τις μασατζούδες. Περιμένεις με 80€ να γαμησεις καμία μουνάρα διμετρη .τί έλεος φίλε μου???? Όταν μια πουτάνα είναι αυτό που πρέπει , ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!! μπορεί όχι στο τέρμα του potential που είναι να φτάσει στο τέλος αλλά ΤΟ ΕΧΕΙ και το νιώθεις από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη επαφή, από την πρώτη ματιά....όπως έχω ξαναπεί......ο μέσσι ήταν ο μέσι από τα 8 του , δεν ήταν ο τάσος πάντος.....Ο τάσαρος τίμιος και στα 8 του τίμιος και στα 22 του , υπερτίμιος και στα 35 του αλλά Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ήταν είναι και θα είναι!!!!!!!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΥΠΟΜΕΤΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΗ!!!!!
Αυτό ακριβώς, τα είπες όλα. Κορμιά πολλά και υπέροχα,νεανικά, αλλά.... λίγες είναι τελικά αυτές που ξεχωρίζουν και τις θυμάσαι για πάντα.Το κακό με τις καινούργιες ή με τις παλαιότερες μπουμπουδες είναι πως δεν έχουν μυαλό να σκεφτούν..
Ζηλεύουν την κάθε "μαρίνα" για τα φουλ κλεισμένα ραντεβού καθημερινά, αλλά δεν θέλουν να αντιγράψουν τις υπηρεσίες της κ την διάθεση της για δουλειά..
Το ίδιο έχω γράψει κ στο" μασεζ με δικό τους χώρο"..
Αν είχαν πρότυπο την θεία Ελένη σε μασάζ κ πρόσθετες υπηρεσίες θα τίναζαν την μπάνκα στον αέρα..
Έχουν και παραεχουν έξτρα.... κάποια είναι φανερά και κάποια κρυφάΕντάξει με 80€ τι να δώσει. Λογικό. Άμα ήταν +30, +40 μπορεί κάποιες να τον έδιναν.
Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν έξτρα τα μασατζιδικα ?
Καλά προσπαθώ και εγώ να κάνω συζήτηση μαζί σου που μπαίνεις και κράζεις όλες τις μασατζούδες. Περιμένεις με 80€ να γαμησεις καμία μουνάρα διμετρη .
Αν θες να το πάμε έτσι. Για να πάρεις το Μέσσι θες 500€+ την ώρα , ενώ με τον Τάσο Πάντο μπορείς με 20€ στη Φυλής.
Έλα εμάς βρήκες δηλαδή.
O bixterious αν και είναι παλιά καραβάνα και αξιόπιστο μέλος , αρκετές φορές γινεται υπερβολικός για κάποιες λαδοκορες και χάνει και το δίκιο του , επίσης θα διαφωνήσω μαζί του διότι δεν την έχουνε όλες την πουτανια μέσα τους , και ειδικά κάποιες που μόλις ξεκινανε το σπορ , επίσης πρέπει να τους την βγάζεις την πουτανια και να γίνονται πουτανες στο κρεβατι , δεν είναι όλες οι κοπέλες το ίδιο , και προς θεού δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε λαδοκορες με την Μαρίνα που κάνει την ψωλη να κελα'ι'δαει με το που μπει στο δωμάτιο , άλλο level , αλλά τα χιλιόμετρα της , άλλη κατηγορία γενικώς , καλό είναι να αφήνουμε τις κορασίδες και να βλέπουμε την εξέλιξη τους όσο περνάει ο καιρός κι αν όντως γίνονται καλύτερες και μπαίνουν στο ρόλο, αυτά λοιπόν για τις νέες τις δουλειάςΚαλά προσπαθώ και εγώ να κάνω συζήτηση μαζί σου που μπαίνεις και κράζεις όλες τις μασατζούδες. Περιμένεις με 80€ να γαμησεις καμία μουνάρα διμετρη .
Αν θες να το πάμε έτσι. Για να πάρεις το Μέσσι θες 500€+ την ώρα , ενώ με τον Τάσο Πάντο μπορείς με 20€ στη Φυλής.
Έλα εμάς βρήκες δηλαδή.
Σε όλα τα μασατζίδικα ισχύει αυτό; (εκτός από εκείνα που στο λένε για έξτρα, για όλες τις υπόλοιπες κοπέλες εννοώ) ;Έχουν και παραεχουν έξτρα.... κάποια είναι φανερά και κάποια κρυφά
Αντιγραφή υπηρεσιών όχι δεν συμφωνώ, γιατί κάθε μία κοπέλα πρέπει να έχει την δική της διαφορετικότητα.Το κακό με τις καινούργιες ή με τις παλαιότερες μπουμπουδες είναι πως δεν έχουν μυαλό να σκεφτούν..
Ζηλεύουν την κάθε "μαρίνα" για τα φουλ κλεισμένα ραντεβού καθημερινά, αλλά δεν θέλουν να αντιγράψουν τις υπηρεσίες της κ την διάθεση της για δουλειά..
Το ίδιο έχω γράψει κ στο" μασεζ με δικό τους χώρο"..
Αν είχαν πρότυπο την θεία Ελένη σε μασάζ κ πρόσθετες υπηρεσίες θα τίναζαν την μπάνκα στον αέρα..
Αντί για αντιγραφή,Αντιγραφή υπηρεσιών όχι δεν συμφωνώ, γιατί κάθε μία κοπέλα πρέπει να έχει την δική της διαφορετικότητα.
Στήν όρεξη, διάθεση ναι , αλλά ποια νά τό κάνει; Εδώ δεν ξέρουν τά βασικά οι περισσότερες πώς να κρατήσουν έναν πελάτη νά τόν έχουν τακτικό σταθερό νά φτιάξουν πελατολόγιο με σταθερά κλεισμένα ραντεβού.
Οι ανεξάρτητες που τό κάνουν είναι χαζές ?
Τά έχουμε ξανά πει, με επιλογές πελατών, επιλογές υπηρεσιών, ακυρωμενα ραντεβού, και όχι σεβασμός με σωστό φέρσιμο στον πελάτη δουλειά δεν γίνεται.
Μιλάμε πάντα προς τόν σωστό ευγενικό πελάτη και όχι τόν βρωμιλο, άξεστος κλπ...
Και μετά τούς φταίει ή κάθε άλλη κοπέλα πού έχει δουλειά και αρχίζει ό εσωτερικός (πόλεμος) εντός και εκτός δωματίου.
Για άσχετο δεν σέ έχω ούτε για πρωτάρη.Σε όλα τα μασατζίδικα ισχύει αυτό; (εκτός από εκείνα που στο λένε για έξτρα, για όλες τις υπόλοιπες κοπέλες εννοώ) ;
Εσύ το εφαρμόζεις / το έχεις εφαρμόσει αυτό, σε κοπέλες που σου λένε π.χ. δεν κάνω το τάδε; (γιατί μετά το ποσό φθάνει εκείνο του CG κατ' οίκον, απλώς λέω, ξεφεύγει δηλαδή)
Πολύ σωστά.Αντί για αντιγραφή,
βάλε παραδειγματισμό στις υπηρεσίες..
Γιατί με αποστειρωμενο πρόγραμμα δεν νομίζω να δουν χαΐρι..
Καλά, μην νομίζεις ότι τα έχω και όλα δεδομένα, επειδή γυρίζω από εδώ και εκεί. Σε πολλά είμαι όντως άσχετος, πώς λειτουργεί το όλο σκηνικό.Για άσχετο δεν σέ έχω ούτε για πρωτάρη.
Σέ κάποια ναι ισχύει είτε νά τό μάθεις αφού έχεις ρωτήσει, πρίν τό δωμάτιο ή νά τό μάθεις μέσα στο δωμάτιο και αν θέλεις παίρνεις.....
Και τό έχω εφαρμόσει σέ στιγμή καύλας από πρόταση δική μου και μου τό έχουν προτείνει.
Κάποια πού δεν έχει στο πρόγραμμα τής πρωκτικό σάν παράδειγμα νομίζεις ότι δεν θά τό δώσει με έξτρα.... εκεί που θέλει ???, ή δεν θά τό δώσει σέ τακτικό μόνιμο πελάτη ?????
Πολλά έως τά περισσότερα γίνονται καί λέγονται εντός δωματίου φίλε μου.
επειδή μάλλον είσαι πολύ νέος στο "άθλημα" κάνεις μεγάλο λάθος.....διότι μέχρι και πριν 3-4 χρόνια υπήρχαν μια χαρά καυλιάρες με καλή εμφάνιση(όχι ανθυπομέτρια όπως της δημητρας) όπου με 80 έκανες παπάδες......και τώρα υπάρχουν αλλά είναι πολύ λίγες.....οπότε μήν μου λές εμένα ότι έχεις γνώση του αντικειμένου γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα.Καλά προσπαθώ και εγώ να κάνω συζήτηση μαζί σου που μπαίνεις και κράζεις όλες τις μασατζούδες. Περιμένεις με 80€ να γαμησεις καμία μουνάρα διμετρη .
Έλα εμάς βρήκες δηλαδή.
φίλτατε δεν θέλω να την έχουν την πουτανιά ντε και καλά μέσα τους......αλλά "υποχρεούνται" όταν εργάζονται σε τέτοιους χώρους να την βγάζουν προς τα έξω για να μπορέσει ο πελάτης να έρθει ξανά......δεν ανέφερα την μαρίνα για να την συγκρίνω μόνο με την δήμητρα, αλλά ως ένα απλό παράδειγμα γιατί ο ικτίνος θεωρεί ότι πέρασε σούπερ με την δήμητρα και μάλιστα είναι και εμφανίσιμη.....και λέω αν είναι εμφανίσιμη η δήμητρα οι πραγματικά εμφανίσιμες τί είναι??? από άλλο γαλαξία????? Δεν υπερβάλλω καθόλου απλά είμαι σε άλλο μήκος κύματος και θέλω να γαμάω ωραία μουνιά έκφυλα και όχι τις φοιτήτριες της διπλανής πόρτας που μαθαίνουν πάνω στην δική μου ψωλή πως γλύφεται ένα διπλό αρχίδι!!!!!! Αν κάποιοι καλύπτονται από την μετριότητα , τότε μαγκιά τους. Αλλά όχι ότι είμαι και υπερβολικός επειδή ζητάω τα αυτονόητα.O bixterious αν και είναι παλιά καραβάνα και αξιόπιστο μέλος , αρκετές φορές γινεται υπερβολικός για κάποιες λαδοκορες και χάνει και το δίκιο του , επίσης θα διαφωνήσω μαζί του διότι δεν την έχουνε όλες την πουτανια μέσα τους , και ειδικά κάποιες που μόλις ξεκινανε το σπορ , επίσης πρέπει να τους την βγάζεις την πουτανια και να γίνονται πουτανες στο κρεβατι , δεν είναι όλες οι κοπέλες το ίδιο , και προς θεού δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε λαδοκορες με την Μαρίνα που κάνει την ψωλη να κελα'ι'δαει με το που μπει στο δωμάτιο , άλλο level , αλλά τα χιλιόμετρα της , άλλη κατηγορία γενικώς , καλό είναι να αφήνουμε τις κορασίδες και να βλέπουμε την εξέλιξη τους όσο περνάει ο καιρός κι αν όντως γίνονται καλύτερες και μπαίνουν στο ρόλο, αυτά λοιπόν για τις νέες τις δουλειάς
Κατάλαβα, ρωτάς, και αναλόγως πράττεις. Εγώ δεν το έκανα, οπότε, να ξαναπάω με ένα όοοοοολες τις κοπέλες πάλι, απλά για να τις ρωτήσω μήπως έχουν έξτρα, αποκλείεται.Αυτό με τα έξτρα που λέτε ή το κάνουν ελάχιστες ή είναι ηλίθιες και δεν το προτείνουν και άρα χάνουν λεφτά.
Προσωπικά έχω πάρει αρκετές φορές 2 από τις κοπέλες και περιστασιακά κάποιες άλλες.
Από τις 2 πιο συχνές, η μια δίνει κωλο αλλά δεν τα παίρνει στόμα και η άλλη τα παίρνει στόμα αλλά δεν δίνει κωλο. Είναι ηλίθιες αν μπορούσαν να τσιμπήσουν έξτρα 20-30€ και δεν το πρότειναν.