Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
το ασχημο ειναι οτι δεν τον δινει.:undecided-old:
Εντάξει με 80€ τι να δώσει. Λογικό. Άμα ήταν +30, +40 μπορεί κάποιες να τον έδιναν.
Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν έξτρα τα μασατζιδικα ?

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
αν περνάτε καλά με ανθυπομέτρια και άνοστα ουκρανά, τότε δεν έχω να σας πώ κάτι άλλο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φίλε μου αν σε τρελλαίνει ο κώλος της Δήμητρας , τότε ο κώλος της μαρίνας στο 40-42 τί σε κάνει?
Την έχω πάρει την Μαρίνα.
Αλλά δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε μια κοπέλα 23 χρόνων με εμπειρία 1 μήνα , με μια εργαζόμενη σαν την Μαρίνα.
Έλεος κάπου !

Αν βάλει βυζί η Δήμητρα και δείξει περισσότερη ζωντάνια στο σεξ θα πάει σε άλλο επίπεδο.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Την έχω πάρει την Μαρίνα.
Αλλά δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε μια κοπέλα 23 χρόνων με εμπειρία 1 μήνα , με μια εργαζόμενη σαν την Μαρίνα.
Έλεος κάπου !

Αν βάλει βυζί η Δήμητρα και δείξει περισσότερη ζωντάνια στο σεξ θα πάει σε άλλο επίπεδο.
τί έλεος φίλε μου???? Όταν μια πουτάνα είναι αυτό που πρέπει , ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!! μπορεί όχι στο τέρμα του potential που είναι να φτάσει στο τέλος αλλά ΤΟ ΕΧΕΙ και το νιώθεις από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη επαφή, από την πρώτη ματιά....όπως έχω ξαναπεί......ο μέσσι ήταν ο μέσι από τα 8 του , δεν ήταν ο τάσος πάντος.....Ο τάσαρος τίμιος και στα 8 του τίμιος και στα 22 του , υπερτίμιος και στα 35 του αλλά Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ήταν είναι και θα είναι!!!!!!!!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΥΠΟΜΕΤΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΗ!!!!!

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
τί έλεος φίλε μου???? Όταν μια πουτάνα είναι αυτό που πρέπει , ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!! μπορεί όχι στο τέρμα του potential που είναι να φτάσει στο τέλος αλλά ΤΟ ΕΧΕΙ και το νιώθεις από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη επαφή, από την πρώτη ματιά....όπως έχω ξαναπεί......ο μέσσι ήταν ο μέσι από τα 8 του , δεν ήταν ο τάσος πάντος.....Ο τάσαρος τίμιος και στα 8 του τίμιος και στα 22 του , υπερτίμιος και στα 35 του αλλά Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ήταν είναι και θα είναι!!!!!!!!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΥΠΟΜΕΤΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΗ!!!!!
Καλά προσπαθώ και εγώ να κάνω συζήτηση μαζί σου που μπαίνεις και κράζεις όλες τις μασατζούδες. Περιμένεις με 80€ να γαμησεις καμία μουνάρα διμετρη .
Αν θες να το πάμε έτσι. Για να πάρεις το Μέσσι θες 500€+ την ώρα , ενώ με τον Τάσο Πάντο μπορείς με 20€ στη Φυλής.
Έλα εμάς βρήκες δηλαδή.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
Το κακό με τις καινούργιες ή με τις παλαιότερες μπουμπουδες είναι πως δεν έχουν μυαλό να σκεφτούν..
Ζηλεύουν την κάθε "μαρίνα" για τα φουλ κλεισμένα ραντεβού καθημερινά, αλλά δεν θέλουν να αντιγράψουν τις υπηρεσίες της κ την διάθεση της για δουλειά..
Το ίδιο έχω γράψει κ στο" μασεζ με δικό τους χώρο"..
Αν είχαν πρότυπο την θεία Ελένη σε μασάζ κ πρόσθετες υπηρεσίες θα τίναζαν την μπάνκα στον αέρα..

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.843
Πόντοι
6.946
Το κακό με τις καινούργιες ή με τις παλαιότερες μπουμπουδες είναι πως δεν έχουν μυαλό να σκεφτούν..
Ζηλεύουν την κάθε "μαρίνα" για τα φουλ κλεισμένα ραντεβού καθημερινά, αλλά δεν θέλουν να αντιγράψουν τις υπηρεσίες της κ την διάθεση της για δουλειά..
Αν είχαν πρότυπο την θεία Ελένη σε μασάζ κ πρόσθετες υπηρεσίες θα τίναζαν την μπάνκα στον αέρα..
Αυτό ακριβώς, τα είπες όλα. Κορμιά πολλά και υπέροχα,νεανικά, αλλά.... λίγες είναι τελικά αυτές που ξεχωρίζουν και τις θυμάσαι για πάντα.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.946
Πόντοι
11.096
Εντάξει με 80€ τι να δώσει. Λογικό. Άμα ήταν +30, +40 μπορεί κάποιες να τον έδιναν.
Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν έξτρα τα μασατζιδικα ?
Έχουν και παραεχουν έξτρα.... κάποια είναι φανερά και κάποια κρυφά :wink:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.941
Πόντοι
2.846
Καλά προσπαθώ και εγώ να κάνω συζήτηση μαζί σου που μπαίνεις και κράζεις όλες τις μασατζούδες. Περιμένεις με 80€ να γαμησεις καμία μουνάρα διμετρη .
Αν θες να το πάμε έτσι. Για να πάρεις το Μέσσι θες 500€+ την ώρα , ενώ με τον Τάσο Πάντο μπορείς με 20€ στη Φυλής.
Έλα εμάς βρήκες δηλαδή.

Έλα εμάς βρήκες δηλαδή.
O bixterious αν και είναι παλιά καραβάνα και αξιόπιστο μέλος , αρκετές φορές γινεται υπερβολικός για κάποιες λαδοκορες και χάνει και το δίκιο του , επίσης θα διαφωνήσω μαζί του διότι δεν την έχουνε όλες την πουτανια μέσα τους , και ειδικά κάποιες που μόλις ξεκινανε το σπορ , επίσης πρέπει να τους την βγάζεις την πουτανια και να γίνονται πουτανες στο κρεβατι , δεν είναι όλες οι κοπέλες το ίδιο , και προς θεού δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε λαδοκορες με την Μαρίνα που κάνει την ψωλη να κελα'ι'δαει με το που μπει στο δωμάτιο , άλλο level , αλλά τα χιλιόμετρα της , άλλη κατηγορία γενικώς , καλό είναι να αφήνουμε τις κορασίδες και να βλέπουμε την εξέλιξη τους όσο περνάει ο καιρός κι αν όντως γίνονται καλύτερες και μπαίνουν στο ρόλο, αυτά λοιπόν για τις νέες τις δουλειάς

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.843
Πόντοι
6.946
Έχουν και παραεχουν έξτρα.... κάποια είναι φανερά και κάποια κρυφά :wink:
Σε όλα τα μασατζίδικα ισχύει αυτό; (εκτός από εκείνα που στο λένε για έξτρα, για όλες τις υπόλοιπες κοπέλες εννοώ) ;
Εσύ το εφαρμόζεις / το έχεις εφαρμόσει αυτό, σε κοπέλες που σου λένε π.χ. δεν κάνω το τάδε; (γιατί μετά το ποσό φθάνει εκείνο του CG κατ' οίκον, απλώς λέω, ξεφεύγει δηλαδή)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.946
Πόντοι
11.096
Αντιγραφή υπηρεσιών όχι δεν συμφωνώ, γιατί κάθε μία κοπέλα πρέπει να έχει την δική της διαφορετικότητα.
Στήν όρεξη, διάθεση ναι , αλλά ποια νά τό κάνει; Εδώ δεν ξέρουν τά βασικά οι περισσότερες πώς να κρατήσουν έναν πελάτη νά τόν έχουν τακτικό σταθερό νά φτιάξουν πελατολόγιο με σταθερά κλεισμένα ραντεβού.
Οι ανεξάρτητες που τό κάνουν είναι χαζές ?
Τά έχουμε ξανά πει, με επιλογές πελατών, επιλογές υπηρεσιών, ακυρωμενα ραντεβού, και όχι σεβασμός με σωστό φέρσιμο στον πελάτη δουλειά δεν γίνεται.
Μιλάμε πάντα προς τόν σωστό ευγενικό πελάτη και όχι τόν βρωμιλο, άξεστος κλπ...
Και μετά τούς φταίει ή κάθε άλλη κοπέλα πού έχει δουλειά και αρχίζει ό εσωτερικός (πόλεμος) εντός και εκτός δωματίου.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
Αντιγραφή υπηρεσιών όχι δεν συμφωνώ, γιατί κάθε μία κοπέλα πρέπει να έχει την δική της διαφορετικότητα.
Στήν όρεξη, διάθεση ναι , αλλά ποια νά τό κάνει; Εδώ δεν ξέρουν τά βασικά οι περισσότερες πώς να κρατήσουν έναν πελάτη νά τόν έχουν τακτικό σταθερό νά φτιάξουν πελατολόγιο με σταθερά κλεισμένα ραντεβού.
Οι ανεξάρτητες που τό κάνουν είναι χαζές ?
Τά έχουμε ξανά πει, με επιλογές πελατών, επιλογές υπηρεσιών, ακυρωμενα ραντεβού, και όχι σεβασμός με σωστό φέρσιμο στον πελάτη δουλειά δεν γίνεται.
Μιλάμε πάντα προς τόν σωστό ευγενικό πελάτη και όχι τόν βρωμιλο, άξεστος κλπ...
Και μετά τούς φταίει ή κάθε άλλη κοπέλα πού έχει δουλειά και αρχίζει ό εσωτερικός (πόλεμος) εντός και εκτός δωματίου.
Αντί για αντιγραφή,
βάλε παραδειγματισμό στις υπηρεσίες..
Γιατί με αποστειρωμενο πρόγραμμα δεν νομίζω να δουν χαΐρι..

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.946
Πόντοι
11.096
Σε όλα τα μασατζίδικα ισχύει αυτό; (εκτός από εκείνα που στο λένε για έξτρα, για όλες τις υπόλοιπες κοπέλες εννοώ) ;
Εσύ το εφαρμόζεις / το έχεις εφαρμόσει αυτό, σε κοπέλες που σου λένε π.χ. δεν κάνω το τάδε; (γιατί μετά το ποσό φθάνει εκείνο του CG κατ' οίκον, απλώς λέω, ξεφεύγει δηλαδή)
Για άσχετο δεν σέ έχω ούτε για πρωτάρη.

Σέ κάποια ναι ισχύει είτε νά τό μάθεις αφού έχεις ρωτήσει, πρίν τό δωμάτιο ή νά τό μάθεις μέσα στο δωμάτιο και αν θέλεις παίρνεις.....
Και τό έχω εφαρμόσει σέ στιγμή καύλας από πρόταση δική μου και μου τό έχουν προτείνει.

Κάποια πού δεν έχει στο πρόγραμμα τής πρωκτικό σάν παράδειγμα νομίζεις ότι δεν θά τό δώσει με έξτρα.... εκεί που θέλει ???, ή δεν θά τό δώσει σέ τακτικό μόνιμο πελάτη ?????
Πολλά έως τά περισσότερα γίνονται καί λέγονται εντός δωματίου φίλε μου.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.843
Πόντοι
6.946
Για άσχετο δεν σέ έχω ούτε για πρωτάρη.

Σέ κάποια ναι ισχύει είτε νά τό μάθεις αφού έχεις ρωτήσει, πρίν τό δωμάτιο ή νά τό μάθεις μέσα στο δωμάτιο και αν θέλεις παίρνεις.....
Και τό έχω εφαρμόσει σέ στιγμή καύλας από πρόταση δική μου και μου τό έχουν προτείνει.

Κάποια πού δεν έχει στο πρόγραμμα τής πρωκτικό σάν παράδειγμα νομίζεις ότι δεν θά τό δώσει με έξτρα.... εκεί που θέλει ???, ή δεν θά τό δώσει σέ τακτικό μόνιμο πελάτη ?????
Πολλά έως τά περισσότερα γίνονται καί λέγονται εντός δωματίου φίλε μου.
Καλά, μην νομίζεις ότι τα έχω και όλα δεδομένα, επειδή γυρίζω από εδώ και εκεί. Σε πολλά είμαι όντως άσχετος, πώς λειτουργεί το όλο σκηνικό.

Να ρωτήσω δεν γίνεται, δεν έχω και κανέναν άλλο, εκτός από αυτή την ιστοσελίδα και τα μέλη της, για να μαθαίνω πράγματα για τα κορίτσια.
Μέσα στο δωμάτιο, δεν μου το έχουν πει ποτέ ότι θα μπορούσαν κάτι παραπάνω, τόσο απλά. Δεν ξέρω αν τυχαίνει σε άλλους, σε εμένα σχεδόν ποτέ(μια εξαίρεση έχω μόνο, που μετά την τρίτη μας φορά μου είπε αν θέλω εκείνο, είναι Χ ποσό).

Και ναι, τους τελευταίους πάρα πολλούς μήνες πάω συνέχεια με διαφορετικές, κατά το πλέιστον, αφού δεν με τραβάει κάποια να την ξαναδώ πολλές φορές(καθώς δεν είναι μόνο το σεξ, αλλά και η ανθρώπινη επαφή να με αγγίξει), αλλά και στις περιόδους της απομόνωσης(καραντίνα) , που πήγα με κάποιες κοπέλες κάπου 5-10 φορές με την καθεμία, και ήμουν από τους λίγους πελάτες που συντηρούσαν και έδιναν ένα σεβαστό ποσό στο μαγαζί κάθε μήνα, ΚΑΜΙΑ δεν μου πρόσφερε ή μου είπε κάτι παραπάνω από αυτό που μου έδωσε και την πρώτη φορά (που την ρώτησα τι κάνει: δεν είμαι και τύπος να πιέζει τον άλλο, με την έννοια του ψυχοφθόρου, να κάνει κάτι με το ζόρι) .

Δεν έχω ιδέα αν θα δώσει κάποια πρωκτικό με έξτρα, και για τι ποσό μιλάμε ότι είναι αποδεκτό, αλήθεια, μέχρι πόσο είναι καλά να δώσεις πριν να θεωρηθείς κορόιδο; (δεν είμαι τύπος που θα κάνει τλετοια τεράστια προσφορά που δεν θα αρνηθεί η κοπέλα, έχω χρήματα αλλά δεν τριγυρνάω με 1000ρικα στην τσέπη σαν στραγάλια, όπως άλλοι εδώ) . Έδωσα μια φορά , πάνω στην καύλα, άλλα τόσα χρήματα της συνεδρίας -με ΔΙΚΗ ΤΗΣ ενημέρωση όμως- αλλά με αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να πάρω ξεχωριστά άλλη μια κοπέλα ακόμα. Ναι, το ήθελα και τα έδωσα, και το είχα άχτι, αλλά για το ποσό που ζήτησε, δεν ξαναπήρα.

Τέλος πάντων, απλά επιβεβαιώνονται οι υποψίες μου για τις κορυφαίες που είναι συνέχεια κλεισμένες και μόνο αν πετύχεις το τζόκερ τις βρίσκεις, τι έξτρα ποσά κερδίζουν μέσα στο δωμάτιο, άρα, γιατί να είναι διαθέσιμες για όλους αφού βγάζουν ένα σκασμό χρήματα με άλλο τρόπο. Και φυσικά, τα ραντεβού που παίζονται εκτός.

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Έλα εμάς βρήκες δηλαδή.
επειδή μάλλον είσαι πολύ νέος στο "άθλημα" κάνεις μεγάλο λάθος.....διότι μέχρι και πριν 3-4 χρόνια υπήρχαν μια χαρά καυλιάρες με καλή εμφάνιση(όχι ανθυπομέτρια όπως της δημητρας) όπου με 80 έκανες παπάδες......και τώρα υπάρχουν αλλά είναι πολύ λίγες.....οπότε μήν μου λές εμένα ότι έχεις γνώση του αντικειμένου γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
O bixterious αν και είναι παλιά καραβάνα και αξιόπιστο μέλος , αρκετές φορές γινεται υπερβολικός για κάποιες λαδοκορες και χάνει και το δίκιο του , επίσης θα διαφωνήσω μαζί του διότι δεν την έχουνε όλες την πουτανια μέσα τους , και ειδικά κάποιες που μόλις ξεκινανε το σπορ , επίσης πρέπει να τους την βγάζεις την πουτανια και να γίνονται πουτανες στο κρεβατι , δεν είναι όλες οι κοπέλες το ίδιο , και προς θεού δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε λαδοκορες με την Μαρίνα που κάνει την ψωλη να κελα'ι'δαει με το που μπει στο δωμάτιο , άλλο level , αλλά τα χιλιόμετρα της , άλλη κατηγορία γενικώς , καλό είναι να αφήνουμε τις κορασίδες και να βλέπουμε την εξέλιξη τους όσο περνάει ο καιρός κι αν όντως γίνονται καλύτερες και μπαίνουν στο ρόλο, αυτά λοιπόν για τις νέες τις δουλειάς
φίλτατε δεν θέλω να την έχουν την πουτανιά ντε και καλά μέσα τους......αλλά "υποχρεούνται" όταν εργάζονται σε τέτοιους χώρους να την βγάζουν προς τα έξω για να μπορέσει ο πελάτης να έρθει ξανά......δεν ανέφερα την μαρίνα για να την συγκρίνω μόνο με την δήμητρα, αλλά ως ένα απλό παράδειγμα γιατί ο ικτίνος θεωρεί ότι πέρασε σούπερ με την δήμητρα και μάλιστα είναι και εμφανίσιμη.....και λέω αν είναι εμφανίσιμη η δήμητρα οι πραγματικά εμφανίσιμες τί είναι??? από άλλο γαλαξία????? Δεν υπερβάλλω καθόλου απλά είμαι σε άλλο μήκος κύματος και θέλω να γαμάω ωραία μουνιά έκφυλα και όχι τις φοιτήτριες της διπλανής πόρτας που μαθαίνουν πάνω στην δική μου ψωλή πως γλύφεται ένα διπλό αρχίδι!!!!!! Αν κάποιοι καλύπτονται από την μετριότητα , τότε μαγκιά τους. Αλλά όχι ότι είμαι και υπερβολικός επειδή ζητάω τα αυτονόητα.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
και μην ξεχνάς ικτίνε και όλοι σας οι μικρότεροι ότι πολλά από τα καλύτερα πορνοπούτανα ξεκίνησαν να γαμιούνται φυλής στα 20 , μετά πήγανε σε στούντιο με 50 και μετά έγιναν ανεξάρτητες ή ....εξαρτημένες κωλ γκέρλ με 140 και βάλε.....έτσι?? για να τα λέμε ως έχουν τα πράγματα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Αυτό με τα έξτρα που λέτε ή το κάνουν ελάχιστες ή είναι ηλίθιες και δεν το προτείνουν και άρα χάνουν λεφτά.
Προσωπικά έχω πάρει αρκετές φορές 2 από τις κοπέλες και περιστασιακά κάποιες άλλες.
Από τις 2 πιο συχνές, η μια δίνει κωλο αλλά δεν τα παίρνει στόμα και η άλλη τα παίρνει στόμα αλλά δεν δίνει κωλο. Είναι ηλίθιες αν μπορούσαν να τσιμπήσουν έξτρα 20-30€ και δεν το πρότειναν.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.843
Πόντοι
6.946
Αυτό με τα έξτρα που λέτε ή το κάνουν ελάχιστες ή είναι ηλίθιες και δεν το προτείνουν και άρα χάνουν λεφτά.
Προσωπικά έχω πάρει αρκετές φορές 2 από τις κοπέλες και περιστασιακά κάποιες άλλες.
Από τις 2 πιο συχνές, η μια δίνει κωλο αλλά δεν τα παίρνει στόμα και η άλλη τα παίρνει στόμα αλλά δεν δίνει κωλο. Είναι ηλίθιες αν μπορούσαν να τσιμπήσουν έξτρα 20-30€ και δεν το πρότειναν.
Κατάλαβα, ρωτάς, και αναλόγως πράττεις. Εγώ δεν το έκανα, οπότε, να ξαναπάω με ένα όοοοοολες τις κοπέλες πάλι, απλά για να τις ρωτήσω μήπως έχουν έξτρα, αποκλείεται.
Ούτε μπορώ και να υποσχεθώ σίγουρα πως θα τις ρωτάω από εδώ και πέρα, γιατί ίοως μου χαλάσει όλη η διάθεση αν η άλλη ξινίσει/αντιδράσει αγενώς.

Δεν ξέρω γιατί δεν το προτείνουν περισσότερες, ίσως δεν θέλουν να μαθευτεί στην υπεύθυνη γιατί η πολιτική κάθε μαγαζιού είναι διαφορετική, ίσως επιλέγουν και χαρακτήρες πελατών(διαφορετικά είναι για έναν που φλερτάρει άνετα ενώ άλλος δυσκολεύεται ) ; Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι, καθώς και φυσικά δεν θα προτείνουν κάτι παραπάνω σε βρωμύλους, άξεστους, κ.λ.π.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom