Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μασάζ Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 46 (πρώην Φαληρου 15)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα larousse
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία

karaxysis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν δεν ξέρω ισως να φταίω & εγω που παρασύρομαι & ξεχνάω σε τι μεροι πηγαίνουμε...Για να μην τα πολυλέω σε επίσκεψη στο εν λόγο ιδρύμα & ενώ ημουν ετοιμος να  :kissass2: την μικρή περιοχή  μου ρθε μια  :badair: :badair: :badair: οσμή...ούτε στην κρεαταγορά τετοια βρώμα την περίοδο του Πάσχα, που οι χασαπαραίοι πουλάνε ολα τα σάπια :zombie: :zombie: :zombie: αντιλαμβανόμενη την δυσαρεσκια μου με πλακωσε στην ακάποτη  :pipa2: & στη συνεχεια μου πρότεινε να της τον φορέσω ανεύ σαμπρελας.Ευτύχως κυριοι επικράτησε η λογική καθώς αυτο που επακολούθησε με έκανε να συχαθώ τελίως: αφού τελείωσα στα  :tits2: της αυτη σαν να μην συναιβει τίποτις τα πασάλειψε με ενα χαρτομάντιλο & πήγε στον επόμενο άτυχο που μπορεί να εχει τρέλα με τα  :tits: όπως εγώ με την μικρή περιοχή.Η λέξη καθαριότητα ειναι παντελώς άγνωστη στο πουτανάκι & δεν αξίζει να πλερώνουμε 100άρια αν είναι να κινδυνεύουμε.Άλλωστε ο λόγος που πηγαίνουμε σε αύτους τους χώρους ειναι αν μη τι άλλο για την καθαριότητα & την υπομόνη...
Φιλαράκι καλά θα κάνεις να προσέχεις περισσότερο καθώς το εν λόγο πουτανί είναι [move]junkie[/move],[move] που τα κάνει ολα ακάποτα[/move],φαντάζομαι καταλαβαίνεις τους λόγους.Πριν κανα χρόνο αν θυμάμαι καλά(έχει ενα μεγάλο τατουαζ στην πλάτη & άλλα μικρότερα) το είχαμε κανει party  :2on1:(με προφυλάξεις καθώς έχουμε & οικογένειες) μαζί με κολήτο,  σε παρακείμενο ξενοδοχείο της Βάθης κοντά στο Man Ray.Στο τελος βέβαια επακολούθησε κατάποση μέχρι τελευταίας σταγόνος....

tarzan22

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλά εκανες και μας ενημέρωσες φίλε gleifomounis για να γνωρίζουμε και να μη την πατήσουμε με τη πατσαβουροβρωμιάρα.
Για τον έτερο φίλο tarzan δε θα σου πρότεινα να πας και να τον βάλεις στο στόμα της ακάποτο τη στιγμή που δέχεται sex χωρίς προφυλακτικό. Αν είναι δυνατόν. Αυτή είναι δημόσιος κίνδυνος και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να σουταριστεί άμεσα.
Mετά το τόσο κατατοπιστικό post μου φαίνεται πως θα πάω & εγω με την σειρα μου να την ξεφτιλίσω την βρωμιάρα με αποκλειστική απαίτηση & μόνον την κατάποσην του υγρού πύρ  :pipa2: :pipa3: :pipa1:Φίκι φίκι & αεροπλανικά με το εν λόγο πουτανάκι αποκλείονται.Για την συγκεκριμένη οι γαργάρες μετα της καταπώσεως ειναι πλέον μονόδρομος...

gleifomounakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκι καλά θα κάνεις να προσέχεις περισσότερο καθώς το εν λόγο πουτανί είναι [move]junkie[/move],[move] που τα κάνει ολα ακάποτα[/move],φαντάζομαι καταλαβαίνεις τους λόγους.Πριν κανα χρόνο αν θυμάμαι καλά(έχει ενα μεγάλο τατουαζ στην πλάτη & άλλα μικρότερα) το είχαμε κανει party  :2on1:(με προφυλάξεις) μαζί με κολήτο,  σε παρακείμενο ξενοδοχείο της Βάθης κοντά στο Man Ray.Στο τελος βέβαια επακολούθησε κατάποση μέχρι τελευταίας σταγόνος....
Tι λες ρε φίλε θα με κάνεις να τρέχω για εξετάσεις :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

tarzan22

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Tι λες ρε φίλε θα με κάνεις να τρέχω για εξετάσεις :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Τελικα εγώ τι να κάνω  :think: να πάω να την ξεφτιλίσω τη βρωμιάρα με ένα γερό facial  :cum: τύπου bukkake(γιαπωνέζικη τμωρία της μιχαλοίδος γυναίκας απο καμία 50αρία ψωλαραδες φίλους του απατημένου συζήγου,με σπερματολουσία :2on1: της έκφυλης φάτσας της) ή κινδυνεύω??????

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Τελικα εγώ τι να κάνω  :think: να πάω να την ξεφτιλίσω τη βρωμιάρα με ένα γερό facial  :cum: τύπου bukkake(γιαπωνέζικη τμωρία της μιχαλοίδος γυναίκας απο καμία 50αρία ψωλαραδες φίλους του απατημένου συζήγου,με σπερματολουσία :2on1: της έκφυλης φάτσας της) ή κινδυνεύω??????
:rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ΓΛΕΙΦΟΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ ΚΥΡΙΟΙ…
αιδοιολειξία θηλυκό και αιδοιολειχία

η σεξουαλική πρακτική του ερεθισμού του αιδοίου με το στόμα, ιδίως με τα χείλη και τη γλώσσα, με σκοπό τη διέγερση και την πρόκληση ερωτικής ηδονής, ο στοματικός έρωτας με       σκοπό την ηδονή της γυναίκας
Συγγενικές λέξεις

αιδοίο
αιδοιολείκτης

Κοινώς, το γλΕΙφομούνι, κι όχι γλΥφομούνι. Οκ, ξεκαθαρίσαμε την ορθογραφία της λέξης. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Το να μάθεις την ορθογραφία του, από μόνο του δε λέει τίποτα. Όπως επίσης και δε λέει τίποτα να της πεις «ξάπλω μάνα μου να σου κάνω ένα γλειφομούνι να σου’ ρθει ο θάνατος». Το θέμα, κύριοι, είναι ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Αλλιώς, ότι και να λες εσύ, εμείς τα ακούμε βερεσέ. Όπως κι εσείς κυρίες μου, να φροντίσετε να μην έχετε «συζυγικό καβγά» με το ξυραφάκι. Δηλαδή μπλιάξ. Γι’ αυτό το ποστ, είναι υπεύθυνα όσα αρσενικά δε κάνουν γλειφομούνι, αλλά γλΥφομούνι. Τι δαγκάνεις κύριος; Μουνί είναι, όχι κοκορέτσι.

Είναι απόλαυση για σας να παίρνετε μία άνετη στάση και να προσφέρετε στο γκομενάκι ένα καλό γλειφομούνι.  Παραθέτω παρακάτω μερικές συμβουλές οι οποίες, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα στείλουν το κάθε πουτανάκι  αδιάβαστο… Πάμε!

1. Πρέπει να το θες
Δεν μπορείς να το κάνεις μόνο γιατί δε σου’ ρχεται κάτι καλύτερο ή, ακόμα χειρότερα, ελπίζοντας ότι θα «πιάσει το νόημα» και θα σου κάνει κι αυτή με τη σειρά της μια πίπα. Όταν την ακούς να κάνει π.χ "μμμ," η "υπέροχο!"… 3 «ζήτω» σε σένα. Έκανες την αρχή!

2. Αργά!
Αργές κινήσεις! Ξεκίνα με μικρά, αργά κτυπήματα της γλώσσας και δώσε βαθμιαία μεγαλύτερη διάρκεια στα κτυπήματα (καλύπτοντας οπωσδήποτε και την κλειτορίδα), αλλά κράτα τον ρυθμό πάντα αργό. Να καταλαβαίνει τι νιώθει ρε φίλε.

3. Χρησιμοποίησε δυνατά την γλώσσα
Μη κρατάς τη γλώσσα σου χαλαρή ενώ παίζεις με την κλειτορίδα, καλύτερα με την άκρη γλείψε όλη την περιοχή. Η απαλή γλώσσα είναι ευχάριστη αλλά η σκληρή μπορεί να είναι φανταστική!

4. Για να δω χεράκια! Χρησιμοποίησε τα δάχτυλα
Χρησιμοποίησε καθαρό χεράκι, με περιποιημένο νύχι –ε, δε σου είπα να κάνεις και μανικιούρ, αλλά μην έχεις και νύχια σαν ΤΡΑΒΕΛΙ- και παίξε με το εσωτερικό του αιδοίου, ενώ η γλώσσα σου συνεχίζει να κάνει το ίδιο πράγμα εξωτερικά. Όσο περισσότερα νιώθει, τόσο το καλύτερο!

5. Παίξε με τον πρωκτό της
Όταν το «καλό σου» δάχτυλο ταξιδεύει μέσα στον υγρό κόλπο της, χρησιμοποίησε τον αντίχειρα για να τρίψεις απαλά την περιοχή του πρωκτού της. Εάν αντιδρά με έναν πολύ θετικό τρόπο, βούτηξε ένα δάχτυλο στους χυμούς της και χώσε το αργά στον κώλο της. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!!!! Αφού μπει εκείνο το δάχτυλο στην πίσω πόρτα, δεν πρέπει να το βάλεις ξανά μπροστά!!!!

6. Άνοιξε τα χείλη του αιδοίου της
Με τα χέρια σου, άνοιξε τα χείλη του αιδοίου της και παίξε με τη γλώσσα επάνω στην κλειτορίδα της. Μη ξεχνάς να τρίβεις ελαφριά τα εξωτερικά χείλη του αιδοίου της με την άκρη του δακτύλου σου. Έχουν κι αυτά ψυχούλα.- 7. Γάμησέ τη με τη γλώσσα Σταμάτα να παίζεις με την κλειτορίδα, και βάλε τη γλώσσα σου μέσα της. Να τη χώνεις αργά πηγαίνοντας όσο πιο βαθιά μπορείς.

8. Κλείσε τα χείλη του αιδοίου της
Ελαφριά πίεσε τα εξωτερικά χείλη της έτσι ώστε τα εσωτερικά να σχηματίσουν μία σχισμή και αρχίστε το γλείψιμο μιας πλευράς. Όταν την τελειώσεις μ’ αυτήν την πλευρά, πήγαινε στην άλλη.

9. Ρούφηξέ της την κλειτορίδα
Όταν την φτάσεις λίγο πριν να χύσει, πάρε ολόκληρη την κλειτορίδα της στο στόμα σας και ρουφήξτε την αργά ενώ τρίβετε συνεχώς τη γλώσσα σας πάνω της. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΗ ΡΟΥΦΑΣ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ. Μουνί είναι, όχι milk shake… Δε’ν και για χόρταση.

10. Εναλλαγή μεταξύ του στόματος και του πέους
Δώσε ένα δείγμα για το τι την περιμένει μετά με την εναλλαγή μεταξύ της γλώσσας σας και της πούτσας. Γλείψε την παθιασμένα για μια στιγμή, φίλησέ την στο στόμα ενώ της τον χώνεις. Τραβήξου μετά από λίγο, πήγαινε ξανά κάτω και γλείψε λίγο ακόμη, έπειτα μέσα της πάλι. Άφησέ την να αναρωτιέται ποια θα είναι η επόμενή σου κίνηση.

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο ή τραγικό. Γιατί, ίσως, να είναι η μοναδική φάση της ερωτικής πράξης που δε χρειάζεται βία –και δεν είναι καθόλου καβλωτική, θέλω να με πιστέψετε :headbang2: :headbang2:
εγώ είμαι αιδιοδιψής και αιδοιόπληκτος

tarzan22

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλά εκανες και μας ενημέρωσες φίλε gleifomounis για να γνωρίζουμε και να μη την πατήσουμε με τη πατσαβουροβρωμιάρα.
Για τον έτερο φίλο tarzan δε θα σου πρότεινα να πας και να τον βάλεις στο στόμα της ακάποτο τη στιγμή που δέχεται sex χωρίς προφυλακτικό. Αν είναι δυνατόν. Αυτή είναι δημόσιος κίνδυνος και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να σουταριστεί άμεσα.
Ρε φίλε, τώρα που το καλοσκέφτομαι αν αυτό το πουτανί έχει κάτι δεν κινδυνεύουν  & οι υπόλοιπες λαδοκόρες αφου αναγκαστικά χρησιμοποιούν τους ίδιους χώρους wc για την φυσική τους ανάγκη :shit: ή τη σωματική τους υγιείνη :shower: ????Κατ'επέκταση δεν κινδυνεύουμε & εμείς???

tarzan22

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μη γελάς καθόλου συνάδελφε γιατί μου'χει σφυνωθεί απο εχτές να πάω στο ελαιοτριβείο,να βρώ το λαδοBOSS & να της πώ : φέρε μου γρήγορα αυτη τη βρωμιάρα που τα καταπίνει να της κάνω ενα peeling πρωσόπου :2on1: & μια φαρυγκοσκόπηση :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

karaxysis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μη γελάς καθόλου συνάδελφε γιατί μου'χει σφυνωθεί απο εχτές να πάω στο ελαιοτριβείο,να βρώ το λαδοBOSS & να της πώ : φέρε μου γρήγορα αυτη τη βρωμιάρα που τα καταπίνει να της κάνω ενα peeling πρωσόπου :2on1: & μια φαρυγκοσκόπηση :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Ρε tarzan μπορείς να μας πληροφορήσεις αν πέρασες απο το ελαιοτριβείο αν διαπίστωσες την άφιξει 2 νέων μασαζοκορασίδων(ΝΙΚΟΛ & ΡΕΝΑΣ εκ  Boρείου Ηπείρου) όπως ανέφερε σε άλλο thread άλλος συναγωνιστής-συναθλητής????

tarzan22

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε tarzan μπορείς να μας πληροφορήσεις αν πέρασες απο το ελαιοτριβείο αν διαπίστωσες την άφιξει 2 νέων μασαζοκορασίδων(ΝΙΚΟΛ & ΡΕΝΑΣ εκ  Boρείου Ηπείρου) όπως ανέφερε σε άλλο thread άλλος συναγωνιστής-συναθλητής????
Φίλε Xysis πέρασα πρίν κανα 2 μέρες όμως αυτη την ΤΖΙΝΑ δεν την βρήκα, αλλά ούτε & την ΝΙΚΟΛ που λές.Βρήκα όμως την Ρένα & την έκανα ένα test-fucking  :fuck1:  :knockinb: Aπό μασαζ τίποτα,καθως δεν το κατεχει το αντικείμενο... κατά τα υπολοίπα αν εξαιρέσεις το γεγονός που αναφέρεις(εκ Βορείου Ηπείρου) το παιδεύει :pipa1: :pipa3: αλλα παραμένει χαμηλό VFM για τα 100 ευρώπουλα...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Και για ποιό ακριβώς λόγο ζητούν 100 τη στιγμή που τα υπόλοιπα τριγύρω είναι στα 60 - 80?
Μήπως έχουν τις σούπερ θεές?  Βρε ούστ από δω κοπρίτες... >:(

karaxysis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Και για ποιό ακριβώς λόγο ζητούν 100 τη στιγμή που τα υπόλοιπα τριγύρω είναι στα 60 - 80?
Μήπως έχουν τις σούπερ θεές?  Βρε ούστ από δω κοπρίτες... >:(
Φίλε jd έχεις απόλυτο δίκιο, το θέμα όμως δεν ειναι το πόσα ζητούν αλλά αν οι προσφερώμενες υπηρεσίες τους τα αξίζουν...
γιατί αν ο tarzan22 τα'χει & γουστάρει να τα χώνει δικαίωμα του,όμως δεν μπορούν να ζητούν 100μπαλα απλά για κανα 15λεπτο :knockinb:
αφού το 100μπαλο προυποθέτει & τις σχετικές ευεργετικές ιδιώτητες ενος χαλαρωτικού μασάζ & οχι απλά για ένα :fuck1: που στο κάτω κάτω μπορείς να το βρείς με πολυ λιγότερα σε αυτά τα STUDIO που ξεφυτρώνουν σαν μανίταρια & έχουν & κανονικά :sleeping: (όχι για ύπνο),αλλα για :knockinb: :grin:

karaxysis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Xysis πέρασα πρίν κανα 2 μέρες όμως αυτη την ΤΖΙΝΑ δεν την βρήκα, αλλά ούτε & την ΝΙΚΟΛ που λές.Βρήκα όμως την Ρένα & την έκανα ένα test-fucking  :fuck1:  :knockinb: Aπό μασαζ τίποτα,καθως δεν το κατεχει το αντικείμενο... κατά τα υπολοίπα αν εξαιρέσεις το γεγονός που αναφέρεις(εκ Βορείου Ηπείρου) το παιδεύει :pipa1: :pipa3: αλλα παραμένει χαμηλό VFM για τα 100 ευρώπουλα...
Φίλε tarzan22 ευχαριστώ για την ενημέρωση,αλλά δεν θα πάρω γιατί αν μάθει ο ΚΑΡΤΖΑΦΕΡΗΣ από το ΛΑ.Ο.Σ. που έχει τα γραφεία του λίγο πιο κάτω,οτι πήγα με Αλβανή θα με εκδίωξει & θα βάλει να με λυντζάρουν :2funny: :2funny: :2funny:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε jd έχεις απόλυτο δίκιο, το θέμα όμως δεν ειναι το πόσα ζητούν αλλά αν οι προσφερώμενες υπηρεσίες τους τα αξίζουν...
γιατί αν ο tarzan22 τα'χει & γουστάρει να τα χώνει δικαίωμα του,όμως δεν μπορούν να ζητούν 100μπαλα απλά για κανα 15λεπτο :knockinb:
αφού το 100μπαλο προυποθέτει & τις σχετικές ευεργετικές ιδιώτητες ενος χαλαρωτικού μασάζ & οχι απλά για ένα :fuck1: που στο κάτω κάτω μπορείς να το βρείς με πολυ λιγότερα σε αυτά τα STUDIO που ξεφυτρώνουν σαν μανίταρια & έχουν & κανονικά :sleeping: (όχι για ύπνο),αλλα για :knockinb: :grin:

Έτσι είναι. Αν για παραδειγμα εμπαινα σε ένα πολύ όμορφο χώρο με ποιοτητα υπηρεσιών, σεβασμό στο πελάτη και ωραίες κοπέλες τότε τί να έλεγα? Μούγκα. Αλλά όχι και στο Φ15  100 €  Αυτό καταντάει αισχροκέρδεια.

karaxysis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι είναι. Αν για παραδειγμα εμπαινα σε ένα πολύ όμορφο χώρο με ποιοτητα υπηρεσιών, σεβασμό στο πελάτη και ωραίες κοπέλες τότε τί να έλεγα? Μούγκα. Αλλά όχι και στο Φ15  100 €  Αυτό καταντάει αισχροκέρδεια.
Ωπα Γιώργο τα παραλές, το μαγαζί ειναι πολύ ωραίο σαν χώρος & με αρκετά κορίτσια που τα αξίζουν τα λεφτά τους,εγώ με τον tarzan αναφερόμαστε σε περιπτώσεις όπως αυτή της Ρένας που επειδή είναι καινούργια άφιξη στο χώρο & προφανώς το κορίτσι(καθότι & εμφανίσιμο),εχει δουλιά κοιτάζει να μας ΞΕΠΕΤΑ στο 20λεπτό...Τι να πούμε δηλαδή για άλλους χώρους όπως αυτον πάνω απο... ;)

gleifomounakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ωπα Γιώργο τα παραλές, το μαγαζί ειναι πολύ ωραίο σαν χώρος & με αρκετά κορίτσια που τα αξίζουν τα λεφτά τους,εγώ με τον tarzan αναφερόμαστε σε περιπτώσεις όπως αυτή της Ρένας που επειδή είναι καινούργια άφιξη στο χώρο & προφανώς το κορίτσι(καθότι & εμφανίσιμο),εχει δουλιά κοιτάζει να μας ΞΕΠΕΤΑ στο 20λεπτό...Τι να πούμε δηλαδή για άλλους χώρους όπως αυτον πάνω απο... ;)
[/quote ]Toυλάχιστον το κοριτσουδι κάθεται να το γλείψουμαι ή & σε αυτό βιάζεται??? :2funny: :2funny: :2funny:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Το χαβά σου εσύ  :) :)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Επικίνδυνο το σπορ αυτό. Με προσοχή και εγκρατεια

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
η νικολ μαγκεσ κανει φουλ προγραμμα???απο αλβανια το κοριτσι???περασα μια βολτα αλλα δεν ειδα τπτ!!εμφανισιακα πωσ ειναι το πουτανακι??ειδα μια μαυρομαλλα ωραιο κομματι αλλα λεσ και τησ πλακωσαν στο ξυλο αυτη ειναι η ρενα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom