Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μασάζ Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 46 (πρώην Φαληρου 15)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα larousse
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία

karaxysis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Λες να ναι καμμία μούφα τύπου μεταγραφικών ανακοινωθέντων ποδοσφαιρικών ομάδων??? :think: :think:
Eτσι όπως το πάτε εσείς σε λίγο θα πείτε οτι τα κινεζάκια είναι δάκτυλοι του Ολυμπιακού & οτι η σερίφισα τα παίρνει από τον Μαρινάκη :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
L

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Eτσι όπως το πάτε εσείς σε λίγο θα πείτε οτι τα κινεζάκια είναι δάκτυλοι του Ολυμπιακού & οτι η σερίφισα τα παίρνει από τον Μαρινάκη :2funny: :2funny: :2funny:

το βραδυ βαλε kontra channel και θα δεις αποκαλυψεις πισω απο κυκλωμα μασαζ ο μαρινακης !!!!!!!!!!!!!

gleifomounakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
το βραδυ βαλε kontra channel και θα δεις αποκαλυψεις πισω απο κυκλωμα μασαζ ο μαρινακης !!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή ο Χίος θα΄χει αποκλειστικό με Μαρινάκη & Σερίφισες??? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:Αν ειναι έτσι να προμηθευτουμαι πίτσες, σουβλάκια,  μπύρες κ.τ.λ γιατί θα γίνει της ΛΑΔΟΚΟΡΗΣ :2funny: :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μακτια απο δω μονο κατω στο κολομπαρο

gleifomounakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
μακτια απο δω μονο κατω στο κολομπαρο
To μακριά από εδώ & μόνο στο κολόμπαρο πως το λες συνάδελφε?Πήγες  στο κολόμπαρο & πέρασες :fuck1: καλύτερα??ΔΏΣΕ ΜΑΣ τα φώτα σου αδερφέ :2funny: :2funny: :2funny:Αλήθεια τα κινεζάκια τα βρήκε κανείς ή ηταν κόλπο των promoτεράδων τύπου :εκεί πέρασα καλά,εκεί όχι,μαύρο εδώ ,άσπρο εκεί,μόνο εδώ κ.τ.λ. ,κ.τ.λ. :think:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.171
Πόντοι
19.505
Η Λιλή πάντως ακόμα στο Μάρνη 28 είναι

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εγω ειδα την ρενα μια μαυρομαλλα ελληνιδα μου ειπε μετριο υψοσ οχι πολυ ψηλη!!!!!τωρα δεν ξερω αν ειναι ξεπετα!!!!παντωσ ειναι ωραιο πιπινι!!την εχει παρει κανεισ???παντωσ αξιζει ενα γαμισακι γιατι εχει ωραια φατσουλα!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σαντυ  μοντερνο μιλφ και χρονια στο χωρο.   παλια καραβανα .  εχουν αναστεναξει τα δωματια μαζι με την ευα( υπευθυνη. σημερα δεν ηταν εκει)  .    επισηs δεσποινα( δεν βλεπεται),     μαρια( ομορφουλα ειναι και μικρη)   και αλεξια( το εχει.  η μονη αξιολογη για μενα).  απουσιαζαν αλλεs 3-4.  

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.560
Πόντοι
46.232
επισκεψη χθες το απογευματακι μαζι με τον δασκαλο,δευτερη μου φορα στο μαγαζι πρωτη που δειπνησα....σεριφισα βιλλη μαζι με παλια καραβανα σαντρα κ αφου περασαμε ιερη εξεταση...
περασμα με μαρια 25 χρονων απο ιταλια μελαχρινη με ωραιο προσωπο πολυ ωραια βυζια κανονικο σωμα το μονο που με χαλασε μια μεγαλη ουλη στο στομαχι ,την ρωτησα αν εχει γεννησει κ μου ειπε οχι...μασαζακι καλο θα ελεγα ,στην μπριζολα οχι τιποτα το εξτριμ,απλα καλα...θα ξαναπαω σιγουρα να τιμησω την αλεξια ξανθια ελληνιδα που εβγαζε κατι καυλε...παρουσες ακομα δεσποινα(δεν βλεπεται)να σημειωσω οτι τα δωματια ειναι πολυ ωραια....στα αρνητικα οτι ενω ειχε αλλες 3-4 κοπελες δεν παρελασαν....κοστος δειπνου(φουλ)90 ευρω....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αφού ήσουν με τον "δάσκαλο",γιατί περάσατε ιερά εξέταση? με τσαμπουκά να πηγαίνεις φίλε μου....ξέρεις κανένα άλλο μαγαζί να σε περνάνε απο εξετάσεις? "αν έχετε ξανάρθει,και τι δουλειά κάνετε και τέτοια?"....ο πελάτης είναι παντού πελάτης....ευγενής,αλλά αξιοπρεπής και απαιτητικός...

"Καλημέρα σας κυρία μου...ήρθαμε στο μαγαζάκι σας να ψωνίσουμε....τι καλό έχετε και σε ποιά τιμή το δίνετε?"

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Andy51, αυτό το μαγαζί, αν είναι προέκταση του παλιού Συγγρού 12, έχει δυστυχώς αυτό τον τρόπο σκέψης, αν δεν σε ξέρουν. Σε ρωτάνε πολλά την πρώτη φορά. Είναι σαν τα μαγαζιά της Ελένης (Ομήρου). Η ιδιοκτήτρια είναι από τις πιο παλιές του χώρου μαζί με την Ελένη. Νομίζω κάποτε είχαν και μαγαζιά μαζί. Αν σε ξέρουν γίνονται όλα με τη μια. Εγώ στη Συγγρού πάντα έτρωγα φούλ. Είχε 110. Τελευταία φορά πριν 2 χρόνια κάποια κατάφερε και μου πήρε 160 για φουλ επειδή μου έκανε τη δύσκολη. Από τότε δεν ξαναπάτησα ποτέ.
Έχουμε ένα διαφορετικό τρόπο που βλέπουμε τις γυναίκες (το είδα και από το θέμα της Χρ… Κ85). Σε κάποια πράγματα συμφωνώ μαζί σου, σε κάποια άλλα όχι. Εγώ βλέπω τις γυναίκες με λατρεία, παραπάνω από ότι αξίζουν. Εσύ είσαι πιο πεζός, και τα βλέπεις πιο αντικειμενικά. Εγώ τα δίνω όλα, αλλά αν μου κάνουν κάτι σοβαρό και ξενερώσω, εξαφανίζομαι και δεν με ξαναβλέπουν ποτέ. Τέλος πάντων, και οι 2 πετυχαίνουμε αυτά που θέλουμε, εγώ ίσως να ξοδεύω παραπάνω λεφτά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.560
Πόντοι
46.232
Αφού ήσουν με τον "δάσκαλο",γιατί περάσατε ιερά εξέταση? με τσαμπουκά να πηγαίνεις φίλε μου....ξέρεις κανένα άλλο μαγαζί να σε περνάνε απο εξετάσεις? "αν έχετε ξανάρθει,και τι δουλειά κάνετε και τέτοια?"....ο πελάτης είναι παντού πελάτης....ευγενής,αλλά αξιοπρεπής και απαιτητικός...

"Καλημέρα σας κυρία μου...ήρθαμε στο μαγαζάκι σας να ψωνίσουμε....τι καλό έχετε και σε ποιά τιμή το δίνετε?"
παρεξηγηση....οχι τετεια ιερα εξεταη....απλα το παιζαν δυσκολες οτι το μαγαζι εχει ενα επιπεδο κλπ,της ειπε δυο λογακια ο δασκαλος κ ολα οκ....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πρωτη φορα μαs εβλεπε αυτη η βιλλη ,  πρωτη φορα την  βλεπαμε και εμειs.    εγω την ευα την υπευθυνη ηξερα και περνουσα ( η οποια  ευα  μου ειχε μιλησει για την σαντρα  για τα διπλα και τριπλα που εκαναν μαζι  πιο  παλια ) .     σιγα την ιερη εξεταση που εγινε.   το μονο που ρωτησε ηταν με ποια κοπελλα εχετε κανει μασαζ και αν εχετε ξαναρθει.  φυσιολογικεs ερωτησειs για καποιον που βλεπουν πρωτη φορα.      οσο για την αλεξια,  αυτη ειναι για παρτη μου  :2funny:  μην τολμησειs και παs πρωτοs, τωρα που εχειs to ok    :tickedoff:   :tickedoff:  :tickedoff:  

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.560
Πόντοι
46.232
πρωτη φορα μαs εβλεπε αυτη η βιλλη ,  πρωτη φορα την  βλεπαμε και εμειs.    εγω την ευα την υπευθυνη ηξερα και περνουσα ( η οποια  ευα  μου ειχε μιλησει για την σαντρα  για τα διπλα και τριπλα που εκαναν μαζι  πιο  παλια ) .     σιγα την ιερη εξεταση που εγινε.   το μονο που ρωτησε ηταν με ποια κοπελλα εχετε κανει μασαζ και αν εχετε ξαναρθει.  φυσιολογικεs ερωτησειs για καποιον που βλεπουν πρωτη φορα.      οσο για την αλεξια,  αυτη ειναι για παρτη μου  :2funny:  μην τολμησειs και παs πρωτοs, τωρα που εχειs to ok    :tickedoff:   :tickedoff:  :tickedoff:  
αααα δεν ξερω....οποιος προλαβει πρωτος....ειναι ζουγκλα εκει εξω ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Andy51, αυτό το μαγαζί, αν είναι προέκταση του παλιού Συγγρού 12, έχει δυστυχώς αυτό τον τρόπο σκέψης, αν δεν σε ξέρουν. Σε ρωτάνε πολλά την πρώτη φορά. Είναι σαν τα μαγαζιά της Ελένης (Ομήρου). Η ιδιοκτήτρια είναι από τις πιο παλιές του χώρου μαζί με την Ελένη. Νομίζω κάποτε είχαν και μαγαζιά μαζί. Αν σε ξέρουν γίνονται όλα με τη μια. Εγώ στη Συγγρού πάντα έτρωγα φούλ. Είχε 110. Τελευταία φορά πριν 2 χρόνια κάποια κατάφερε και μου πήρε 160 για φουλ επειδή μου έκανε τη δύσκολη. Από τότε δεν ξαναπάτησα ποτέ.
Έχουμε ένα διαφορετικό τρόπο που βλέπουμε τις γυναίκες (το είδα και από το θέμα της Χρ… Κ85). Σε κάποια πράγματα συμφωνώ μαζί σου, σε κάποια άλλα όχι. Εγώ βλέπω τις γυναίκες με λατρεία, παραπάνω από ότι αξίζουν. Εσύ είσαι πιο πεζός, και τα βλέπεις πιο αντικειμενικά. Εγώ τα δίνω όλα, αλλά αν μου κάνουν κάτι σοβαρό και ξενερώσω, εξαφανίζομαι και δεν με ξαναβλέπουν ποτέ. Τέλος πάντων, και οι 2 πετυχαίνουμε αυτά που θέλουμε, εγώ ίσως να ξοδεύω παραπάνω λεφτά.

Συμφωνώ με όσα λές...εγω είχα πάει και στο Συγγρού 12,και σ' αυτό στη Φαλήρου,πέρισυ το καλοκαίρι μόλις ανοιξε....Δεν είχα πρόβλημα,αλλά ήταν λίγο ακριβά,αν θυμάμαι καλά....Εχουν ανοίξει πάρα πολλά μαγαζιά,δεν μπορείς να πηγαίνεις σε όλα....

Σε ότι αφορά το άλλο θέμα που έθιξες,και πάλι συμφωνούμε...απλά εγω είμαι μεγαλύτερος απο σένα,και έχω πληρώσει τα "αγαπητηλίκια" πριν κάμποσα χρόνια...γι' αυτό και τώρα είμαι πιο αντικειμενικός και δεν τρελλαίνομαι εύκολα...Είναι σαν να βλέπεις το ίδιο έργο για 4η η 5η φορά...

Να περνας καλά...

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Αndy51 μακάρι να μπορούσα και εγώ να ήμουν πιο αντικειμενικός.
Παρόλο που δεν είμαι μικρός και ασχολούμαι με το άθλημα 28 χρόνια (από το 1983)
πολλές φορές βλέπω τα πράγματα όπως θα ήθελα να είναι και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα.
Πάντως για να ξαναγυρίσω στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Είμαι πάρα πολύ παλιός πελάτης του Συγγρού 12. Η κοπέλα που πλήρωσα τα 160 ήταν η Νάνσυ.
Πάντα πλήρωνα 110 για φουλ αλλά εκείνη με έπεισε και έδωσα 160. Με 110 δεν έκανε φουλ.
Μέσα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Κλασσική Ελληνίδα που στο νου της έχει μόνο τα λεφτά.
Στο τέλος με είχε ρωτήσει αν πέρασα καλά και αν θα ξανάρθω.
Λοιπόν έχω παρατηρήσει το εξής:
Όσες με ρωτάνε στο τέλος αν πέρασα καλά έχουν κάνει το χειρότερο πρόγραμμα και δεν ξαναπάω.
Όσες δεν ρωτάνε τίποτα έχουν κάνει καλό πρόγραμμα και το ξέρουν.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.606
Πόντοι
42.697
Όσες με ρωτάνε στο τέλος αν πέρασα καλά έχουν κάνει το χειρότερο πρόγραμμα και δεν ξαναπάω.
Όσες δεν ρωτάνε τίποτα έχουν κάνει καλό πρόγραμμα και το ξέρουν.

:rockon: :rockon: :rockon:

έτσι ακριβώς γίνεται σχεδόν πάντα συναγωνιστή με τις θεραπευτριες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom